hurgadan sindbad hotelli

kirsi14

Onko ketään kuka olisi käynyt kyseisessä hotellissa,allinclusiven hintaa vkolle yms,omatoimimatka siis kyseessä heinäkuussa.

6

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 28x...

      Kuulelehan trollipeikko! Jos olet matkasi itse tilannut ja hotellin netistä tsekannut ja varannut niin mitä ihmettä sitä täältä kyselet? On kai siellä muutama sata suomalaista käynyt valmismatkoilla kirppuja ja torakoita ihmettelemässä. Terveenä sinne menet mutta ruikkupas'kataudin tuot mukanasi. Se on varma se.

    • Vielä kuukausi

      Itse varasin Titanic Beach Spa & AquaPark hotellin alpharooms.com kautta. Parasta mielestäni oli se, että huonetyypit olivat selkeästi esillä joten helppo oli saada haluamansa tasoinen huone. Kannattaa eri varaussivustoja vertailla. Hotels4U:lla oli paljon Hurghadan hotelle myynnissä myös.

      Sinbad Aquaparkia harkitsin kesän reissulla, mutta tuo Titanic voitti hinnan ja oman koralliriutalla varustetun rannan vuoksi. Kokemuksia löytyy jos englantia osaa eli TripAdvisor.com

    • kirsi 14

      28x vois vaikka vaihtaa keskustelupalstaa,itsensä toistaminen rupeaa jo lievästi sanottuna kyllästyttämään,ei ainuttakaan keskustelua ilman sun todella aikuismaisia kommentteja,tietää jo sun vastaukset pelkästä nimimerkistä ettei viitsi edes vaivaantua niitä lukemaan,hienoa kuitenkin huomata että toisten lomafiilistelyn latistaminen tuo sulle todella paljon jonkinlaista sairasta mielihyvää,ei tuo muulla enää selity.

      • 28 x...

        Opettele tyhmä suomen kieltä, sen hallitseminen oikeuttaa kirjoittelemisen palstoille sekä tekee ns. katu- uskottavuuden. Kirjoitus - ja ajatustaitosi on lapsen tasolla. Sain sairaasta kirjoituksestasi kuitenkin sen verran selvää että pyrin estämään toisten lomafiilistelyn. Se on totta jos kyse on muslimimaasta minne valkoihoisen ei pidä mennä.


      • lilli25v
        28 x... kirjoitti:

        Opettele tyhmä suomen kieltä, sen hallitseminen oikeuttaa kirjoittelemisen palstoille sekä tekee ns. katu- uskottavuuden. Kirjoitus - ja ajatustaitosi on lapsen tasolla. Sain sairaasta kirjoituksestasi kuitenkin sen verran selvää että pyrin estämään toisten lomafiilistelyn. Se on totta jos kyse on muslimimaasta minne valkoihoisen ei pidä mennä.

        28x jatka vaan kirjoittelua, minua eivät kantaaottavat kommenttisi häiritse, päinvastoin.


    • Zypzyke

      Jos Sindbadiin mielii mennä, niin ei ole väliä, onko se Sindbad Aquapark, Sindbad Club taikka Sindbad Beach. Kaksi ensimmäistä ovat vierekkäin, viimeinen kadun toisella puolella rannalla. Jos ostat all inclusive voit nauttia kolmen hotellin parhaista puolista. Sijainti myös hyvä Willage Road, joten myös kauppoja riittää eikä tartte matkustaa taksilla. Muuten siellä on myös pikku-bussien pysäkki, kysy vaan kuskilta, pääseekö toivomaasi paikkaan tällä bussilla. Hinta pari euroa koko matkalta.
      Alkoholi tietty kuuluu AI pakettiin ja Sindbadin hotelleissa se muistuttaa maultaan aika paljon länsimaista. Täysin länsimaista saa tietty maksua vastaan. Hyvä hotelli, pitkä rantaviiva, jos meriretkelle haluaa, niin paatti lähtee "kotirannasta". Lisäksi vesiaktiviteetteja rannalla.
      Huoneet siistit ja tilavat. Tietty jos suurennuslasi kädessä tykkää kulkea, niin varmasti puutteita löytää, mutta niitä löytää myös suomen hotelleista ja jopa omasta kodista!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6293
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4036
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2446
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1970
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1433
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1006
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      981
    Aihe