alle 175cm "miehille" oma sali!

193cm/132kg

Mikä helvetin vimma näillä alamittasilla pikkumiehillä on tulla ähiseen ja pullisteleen salille? Ja usein ovat vielä kiukkuisia kuin ampiaiset! Tänäänkin pari mikkihiirtä kuvitteli ottavansa koko salin haltuunsa kuin Arnoldi tai Colemani, kun ne vaahtosuussa räpsi ittestään selfieitä pillunkuvat silmissä...

Noille omaa mitättömyyttään pönkittäville smurffeille pitäisi perustaa oma treenisali, jossa saisivat olla ja pullistella keskenänsä. Siellä saisi sitten vapaasti soittaa suutaan, heilua trendikkäissä salikuteissa ja pitää vaikka sulkaa päässään, että näyttäisivät pidemmiltä.

19

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Psykolg. Lis. '87

      Kokemasi ja kuvailemasi ahdistus kertoo jotain äärimmäisen heikosta itsetunnosta, jota pönkität turvautumalla kuvitelmaan fyysisen koon ja erityisesti pituuden itseisarvosta.

      Koet muut miehet suurena uhkana jollekin (turvallisuudellesi? seksuaalisuudellesi? elämänhallinnallesi?), mutta et todennäköisesti pysty etkä halua ryhtyä verbalisoimaan tätä hahmotonta uhkaa sen tarkemmin, koska koet myös tällaisen avautumisen uhkana. Luot turvaa uskottelemalla itsellesi, todennäköisesti alitajuisesti, että niin kauan kun olet pidempi, isokokoisempi ja vahvempi kuin muut miehet, olet turvassa.

      Tätä luomaasi järjestystä rikkovat salilla käyvät "pienemmät" miehet, jotka pyrkivät kasvamaan isommiksi ja jopa uskaltavat "ottaa salin haltuunsa" (huomaatko klassisen reviirikäyttäytymisen merkit?).

      Suosittelen ainakin paria psykoterapiakäyntiä, tai ihan vain juttelua omalääkärisi kanssa, jotta saat vähän selvyyttä tähän. Ei kenenkään ihmisen kuulu elää tuollaisessa sisäisessä ahdistuksessa ja pelossa. Se myös projisoituu ulkomaailmaan käytöksesi ja asenteidesi kautta, ja vaikuttaa sitä kautta myös muiden ihmisten elämään haitallisesti.

    • Jaska.

      "Mikä helvetin vimma näillä alamittasilla pikkumiehillä on tulla ähiseen ja pullisteleen salille?"

      Pullistelu ei sovi pikkumiesten lookkiin. Pitää olla iso ja lihaksikas.

      "Tänäänkin pari mikkihiirtä kuvitteli ottavansa koko salin haltuunsa kuin Arnoldi tai Colemani, kun ne vaahtosuussa räpsi ittestään selfieitä pillunkuvat silmissä..."

      Sehän niissä minuakin on aina huvittanut kun pikku viiriäiset liikkuvat nopeasti kuin hyeenat laitteiden ääreen, mutta kun vähän viheltää niin viiriäiset on samantien pois laitteista isojen miesten tieltä.
      Yleensä lyhyet miehet on sellaisia pomputeltavia palloja siellä salilla. Niitä kiukuttaa just se, et isot hypyttää niitä paikasta toiseen esim. hae musti pallo! juokse kiinni musti! tset tset!
      tällaisen kuvan niistä aina saa.. ne on kuin äkäisiä pikku neitejä ja tottelevat kiltisti, syynä kai se että pituus jäi alle 180cm.... voi voi ja hellanlettas :)

      "Noille omaa mitättömyyttään pönkittäville smurffeille pitäisi perustaa oma treenisali, jossa saisivat olla ja pullistella keskenänsä."

      Ovat kyllä avuliaita, tuovat käsipainot käteen kun pyytää ja kumartavat. Varmistajiksi niistä ei ole koska kuka mikki hiireen luottaisi? kaksi mikkihiirtä vastaa yhtä 160cm miestä ikävä kyllä...

      "Siellä saisi sitten vapaasti soittaa suutaan, heilua trendikkäissä salikuteissa ja pitää vaikka sulkaa päässään, että näyttäisivät pidemmiltä. "

      ja pari pikkutyttöä mukaan egoa kohottamaan. "hei katso minulla on naisia! "

      "Kokemasi ja kuvailemasi ahdistus kertoo jotain äärimmäisen heikosta itsetunnosta, jota pönkität turvautumalla kuvitelmaan fyysisen koon ja erityisesti pituuden itseisarvosta. "

      Mitä nyt vähän v*ttuili vaan, eihän se välttämättä ahdistunut ole.

      "Koet muut miehet suurena uhkana jollekin (turvallisuudellesi? seksuaalisuudellesi? elämänhallinnallesi?), mutta et todennäköisesti pysty etkä halua ryhtyä verbalisoimaan tätä hahmotonta uhkaa sen tarkemmin, koska koet myös tällaisen avautumisen uhkana. Luot turvaa uskottelemalla itsellesi, todennäköisesti alitajuisesti, että niin kauan kun olet pidempi, isokokoisempi ja vahvempi kuin muut miehet, olet turvassa. "

      Ei välttämättä. Minullakin on usein ollut hauskaa kiusata pikkumiehiä jotka ovat alle 180cm... siitä saa vain hyvän mielen. vähän sama juttu kuin pieraisisi kissan nenään ja nauraisi päälle. Se on vaan hauskaa v*ttuilla ja pelleillä. Nauru pidentää sitäpaitsi ikää :)
      Looginen päättelysi antoi sinulle ehkä ammatin, mutta viisaat ja fiksut osaavat pysyä sinusta kaukana.

      "Suosittelen ainakin paria psykoterapiakäyntiä, tai ihan vain juttelua omalääkärisi kanssa, jotta saat vähän selvyyttä tähän. Ei kenenkään ihmisen kuulu elää tuollaisessa sisäisessä ahdistuksessa ja pelossa. Se myös projisoituu ulkomaailmaan käytöksesi ja asenteidesi kautta, ja vaikuttaa sitä kautta myös muiden ihmisten elämään haitallisesti. "

      Suositella aina voi. Minäkin voisin suositella sinulle että tuon sonnanpuhumisen sijasta voisit ajatella asian niin että kaikkea ei pitäisi ottaa noin vakavasti eikä kaikkeen saa edes selitystä, miksi joku tekee miten tekee.
      Kaikki ei ratkea psykologisoinnilla.
      Vaikuttaa pitemminkin siltä että tuo tyrkyttämisesi vaikuttaa monien potilaiden elämään erittäin haitallisesti.... sinuna ampuisin kuulan korvien väliin ( tekisit palveluksen maailmalle ) :)

      • Palstan Totuus

        Alamittainen Jaksapaska taitaa salilla lähinnä vääntää ripulipaskaa pukuhuoneen vessassa, kun on nähnyt miten isoja kaikki muut ovat.

        Jaskapaska ei kasva senttiäkään, vaikka piikittäisi perseensä neulatyynyks roinalla...


    • Jaska.

      Olen salin isoin äijä, enkä vieläkään ole edes normaalimitoissa. Akat pyörii ympärille v*tut kutisten mutta eihän niitä kaikkia yhdellä kerralla kerkeä hässiskelemään. Joskus joutuu jopa sopimaan omat ajat jokaiselle erikseen ja muna on sen edestä turtana.

      Jaska"p*ska" on kasvanut 100 kiloisesta 145kiloiseksi aikoinaan ja joutunut ostamaan isompia vaatteita.
      Että enhän minä ole yhtään kasvanut..... enhän....ihan muuten vaan on ukko turvonnut........

      "palstan totuus" taas on alle 180cm pingviini jota v*tuttaa normaalipituiset isot miehet.

      Samainen apina on myös unohtanut lukea täältä näköjään kuka olen ja minkä verran olen painanut, koska ei näytä tietävän kasvamisesta hevonv*ttua.

      Kannattaisi pingviiinien siellä lopettaa naurettava itkeminen ja myöntää vaan suoraan miten onnettomia raasuja olette.

      Polvilleen, veto, kuula kalloon.

      • kalle4

        Niin. Doping aiheuttaa itsetunnon epänormaalia kasvua. Tosin Jaska on provo, eihän noin hölmöä ihmistä tietenkään oikeasti ole olemassa.


    • Hönö

      Läski hormonipelle olet :D.

    • Mitä se läski itkee täällä

    • 174cm

      Meille lyhkäsille oma sali! kannatan!

    • Pitkä mies 176cm

      Tämä ois aiavan mahtava homma ja säästyttäis monelta päänsäryltä ja jopa sodilta. En ymmärrä miksi sen pituiset ei ala suoraan eunukeiksi missä he olisivat parhaimmillaan. Kyllä se on rooli hyväksyttävä mihin on syntynyt. Meille pitkille miehille eli yli 175cm kuuluu kunnia ja miehet, meidän kuuluu olla niitä joita pannaan kunnolla kakka-aukkoon ja jotka saavat lukuisia kaluja elämänsä varrella. itse pidän kakasta suussa ja siitä en saa tarpeekseni, joten kaikki kakat pätkiltä pois ja meille pitkille. Parempi vain hyväksyä osuutensa.

    • 183cm

      siis pitkän miehen raja on 180cm!!!

      • historioitsija

        No ei todellakaan ole, mistä tuollaista olet saanut päähäsi. Pitkän miehen raja on 176cm suomessa, japanissa raja on 166cm.


    • lyhkänen pätkä

      itse en ylety ylätaljaan aina

      T: mies 171cm

      • sepo3

        175cm on kääpiö vielä. Yli 180cm alkaa näyttämään mieheltä!


      • Sami 177cm (pätkä)
        sepo3 kirjoitti:

        175cm on kääpiö vielä. Yli 180cm alkaa näyttämään mieheltä!

        Tuuppa vastaan niin pieksän sut niin, että turpa lentää ja veri turpoaa, jessus pmikä pönttö!


      • jätti
        Sami 177cm (pätkä) kirjoitti:

        Tuuppa vastaan niin pieksän sut niin, että turpa lentää ja veri turpoaa, jessus pmikä pönttö!

        Oikein. Väkivallalla uhkailu on aina järkevää.


    • 195cm

      samaa mieltä:

      175cm on kääpiö vielä. Yli 180cm alkaa näyttämään mieheltä!

      • Jaska.

        Asiaa.


    • Pätkä panomies

      Itse saan hyvin naisia, koska olen 166cm pitkä ja normaali kokoinen kaluni näyttää varsin isolta tässä kehossa. Naista tulee alati, eihän he pätkän kanssa ala seurustelemaan eikä kavereille esitellä, mutta parempi vaan, koska juuri panoja minä haenkin.

    • kanki kukkonen

      Kyllä se on niin ettei alle 26 senttisellä kannata salille tulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2131
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1488
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe