Finnmatkojen Larnacan lentoaikataulu

Ayia Napa forever

Haluaisimme niin lähteä taas Ayia Napaan ja siellä Panthea Village Gardeniin johon olemme todella ihastuneita, mutta tämän kesän typerä lentoaikataulu pilaa suunnitelmamme. Miten te muut lapsiperheet pystytte lentämään jos koneen lähtö aika on klo 00:55 ja lento perillä 05:15

12

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hansku1979

      Joo, on tosi typerä aikataulu. Varattiin matka juuri tuohon Pantheaan 29.8. Matkaa varatessa n. Pari kk sitten lentoajat oli vielä eri, eli myöhästyivät siitä muutamalla tunnilla. Meillä pieniä lapsia ei ole, molemmat on 11v, enkä usko että lasten kanssa ongelmia tulee. Enemmän mietin sitä, kuinka itse jaksaa ajaa kotiin Tampereelle, kun huone luovutetaan klo 12 ja lentokoneessa en osaa nukkua. Toki FM tarjoaa mahdollisuutta pitää huone pidempään. Pidän sitä kuitenkin kalliina, 50€.
      Viime syksynä oltiin Kreetalla ja sieltä myös yölento. Huonetta ei saanut pitää pidempään ja kun koneessa en siis nukkunut, niin oli aika tuskaa ajella Tampereelle aamulla, perillä n.8 aikaan, takana vuorokausi valvomista. Ymmärrän, että pienten lasten kanssa myös todella hankala matkustusaika.

      • älä nukahda rattiin

        Yölennon jälkeen en suosittele itse ajamista kotiin. Jospa menisit taksilla, bussilla tai sitten järjestät jonkun muun hakemaan, esimerkiksi aviopuolison tai sukulaisen. Niin meillä tehdään.


    • Lomaillut jo

      Olimme juuri Pantheassa 25.4.-2.5. ja silloin lentoaikataulu oli vielä toinen, tosin vain vähän helpompi. Paluulento oli 23.10 - 03.30. Hotellista lähtö kentälle oli 20.10.
      On kyllä kurjat aikataulut tänä vuonna! Aamulento on ilmeisesti vaihdettu Pafokseen, viime kaudella taisi olla toistepäin. Paljon oli ihan vauvojakin matkassa ja kyllähän se paluulento välillä oli aika kiukkuista pikkuisille.

      Jos menette Pantheaan, niin tiedoksi vaan, että viimeisenä päivänä kun huoneiden luovutus on klo 12, niin eipä taida olla mahdollisuutta saada huonetta pitää iltaa. Meitä oli matkassa "6 huoneellista", yksi porukka oli etukäteen varannut huoneen Finnmatkojen kautta jatkoajalle ja maksaneet sen 50e. Me muut ois otettu edes yksi huone lähtöpäivälle kimpassa, mutta eipä ollut vapaita. Ja sesonki oli vasta alussa, että entäs sitten huippusesongin aikaan sitten? Eli kannattaa maksaa se 50e ja varata etukäteen, jos huoneen haluaa. Meillä meni aika ihan kivasti viimeisenä päivänä, mutta nyt kun lentoaikataulu on muuttunut, niin ompa lasten kanssa ainakin kurjaa olla ilman huonetta.

      Laitoin kyllä Finnmatkojen palautteeseen maininnan, että outoa kun perhekohteeseen on tuollainen lentoaikataulu ja Pafokseen se parempi. Molemmissa käyneenä voin todeta, että kyllä Agia Napa on enemmän perhepaikka kuin Pafos.

      • Hansku1979

        Kiitos. Menenpä heti varaamaan tuon myöhemmän huoneenluovutuksen :) meilläkin varatessa vielä lentoajat oli noi mitä teillä, mutta joku aika sitten tuli sähköpostia, että lentoajat muuttuneet.


      • Hansku1979
        Hansku1979 kirjoitti:

        Kiitos. Menenpä heti varaamaan tuon myöhemmän huoneenluovutuksen :) meilläkin varatessa vielä lentoajat oli noi mitä teillä, mutta joku aika sitten tuli sähköpostia, että lentoajat muuttuneet.

        Ja nyt sitten sitä kohtaa ei ollutkaan lisäpalveluissa :( tarvinnee varmaan soitella finnmatkoille


    • Lomaillut jo

      Voi olla, että ne 50e:n huoneet on jo varattu loppuun, Finnmatkoilla on joku kiintiö niihin. Joku kertoi Pantheassa, että ei tehnyt tuota 50e:n varausta silloin kuin matkan varasi, mutta yritti sitten myöhemmin ennen matkalle lähtöä tehdä ja kävi juuri noin kuin sinulle. Kerrohan mitä sanoivat Finnmatkoilla jos soitit.

      • Hansku1979

        Luulen kans, että näin kävi, eli se mahdollisuus meni jo :( en ole vielä soitellut.. voihan sitä vielä koittaa onneansa..


    • löytyi kypros

      Lentoaika ratkaisi myös meidän matka suunnitelman,,viime kevään kokemus yö paluu lennosta, oli aika väsyttävä,ja bussikuljetukset siihen lisää,,siksi tänä keväänä valitsimme toisen matkatoimistonToivotaan parempia lentoaikoja, olen Finnmatkoihin ollut todella tyytyväinen.

      • Hansku1979

        Soitin joku päivä Finnmatkoille ja niinhän siinä kävi, notta myöhäiset uloskirjaukset oli jo loppuunmyyty. Käski kysymään heti ekana lomapäivänä hotellista, että onko mahdollista..


    • Hansku1979*

      Reissu tehty ja saatiin pitää huone kuuteen, kun tuo 50€ maksettiin edellisenä päivänä hotellille. Tampereelle selvittiin, mutta vaikiaa oli, vaikka päikkäritkin nukuin.

      • yrek

        Me otettiin booking .com kautta hotelli 12 eteen päin 300metriä pantheasta kaksio 30e vrk.halvimmat oli15e saa pitää siihen asti kun kuljetus lähtee.


      • Hansku1979
        yrek kirjoitti:

        Me otettiin booking .com kautta hotelli 12 eteen päin 300metriä pantheasta kaksio 30e vrk.halvimmat oli15e saa pitää siihen asti kun kuljetus lähtee.

        Joo samaa mietittiin, jos ei olisi Pantheasta tuo lisäaika järjestynyt. Tuo 4 tuntia meni ihan hyvin syödessä pitkän kaavan mukaan ja vähän vielä shoppaillessa :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      56
      2979
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      543
      2818
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      34
      1977
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1922
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1778
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1727
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1432
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      93
      1200
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1178
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1142
    Aihe