Miksi ihmeessä KIA?

kyllä ihmettelen

KIA kuuluu automerkkeihin johon en koske pitkällä tikullakaan. Mielestäni KIAt ovat rumia, surkeita ajettavia, tarvitsevat liikaa huoltoa ja tilastojen mukaan ruostuvia ja luotettavuudeltaan keskinkertaisia joka huoltomääriin suhteutettuna tekee luotettavuudesta huonon. Lisäksi KIAen vikojen pimittelyt ja siihen liittyvät ylläpitokulujen karkaaminen käsistä kertovat KIAn suhtautumisesta asiakkaisiin.

Te KIAn valinneet kertokaa miksi KIA?

36

1173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kialla edelleen

      Minusta Sinä olet ruma öykkäröivä,pahan hajuinen ja huonokäytöksinen,miehen puolikas. Juot liikaa kaljaa ja haiset pahalle,tuskin peseydytkään viikkoon kunnolla, Nyt kysynkin,miksi ihmeessä kaunis vaimosi on valinnut juuri Sinun kaikkien maailman miehenretaleiden joukosta ja mitä v****a täällä palstalla notkut,mene kämppääsi haisemaan. Siksi olen valinnut Kian,kun se vaan on täyttä vastinetta rahoilleni,jotka olen omalla työlläni ansainnut. En ajele juppimaisesti niinkutsutuilla vieraan pääoman omistamilla saksalaisilla premium-luokan kulkupeleillä,kun aion päästä perille varmasti ja luotettavasti,ilman hinauspalvelun apua. Kelpaako tämä .....???

      • Uteliskin

        Mikä parempi vaihtoehto vaimolle kauppakassiksi?
        Matka kauppaan 2,2km


      • 2,2 km pyörämatka
        Uteliskin kirjoitti:

        Mikä parempi vaihtoehto vaimolle kauppakassiksi?
        Matka kauppaan 2,2km

        Polkupyörä - vai onko vaimosi ahteri jo levinnyt liikaa mahtuakseen satulaan? Kävelläkin voi.


      • Uteliskin
        2,2 km pyörämatka kirjoitti:

        Polkupyörä - vai onko vaimosi ahteri jo levinnyt liikaa mahtuakseen satulaan? Kävelläkin voi.

        Loukkasi selkänsä ja siksi pyöräily ja kävely on vaikeaa varsinkin ostosten kanssa.
        Joutuu käymään yli 100km päässä keskussairaalassa kuukausittain ja se on pyörällä ainakin talvella turhan raskas reissu?
        Minä tarvitsen toista kulkinetta työajoihini.


    • nopm

      Pistäs nyt pikkusen niitä faktojakin pöytään kun niin innoissasi näitä mielipiteitäsi kerrot. Ja sanohan sitten samalla millä autolla ajat?

    • Aikuinen 55v

      Eihän nämä räksyttäjät koskaan sitä omaa merkkiään kerro, vaan haukkuvat jokaisen muun merkin pataluhaksi. Itse ajelen sillä haukutuimmalla Golfilla, dieselillä ja DSG:llä ja yli 112 000 km. hyvin pelannut. Kiakin hieno auto.

    • Ei huono

      On Kia sentään tojotaa parempi. Hinnat on kyllä pompsahtanu, ettei enää ole mikään halpis kottero.

      • bmw jumalten auto

        Eikös ole kaikki autot ja mopot ja kaikki moottorilla varustetut vempeeleet tojotaa parempia? Sähkövatkainkin olisi jos siihen lisäisi pyörät ja ratin ja penkin.


      • Monta kulkinetta oll
        bmw jumalten auto kirjoitti:

        Eikös ole kaikki autot ja mopot ja kaikki moottorilla varustetut vempeeleet tojotaa parempia? Sähkövatkainkin olisi jos siihen lisäisi pyörät ja ratin ja penkin.

        Meillä ollut 2 Tojoa, Karina ja Korolla, hyviä pirssejä olivat molemmat.
        Tosin on jo muutama vuosi joten nykyTojoista ei kokemusta.


      • karinakorolla
        Monta kulkinetta oll kirjoitti:

        Meillä ollut 2 Tojoa, Karina ja Korolla, hyviä pirssejä olivat molemmat.
        Tosin on jo muutama vuosi joten nykyTojoista ei kokemusta.

        No ei teillä kyllä karinaa ja korollaa ole ollut. Toyotalla kyllä ollut Carina ja Corolla


    • ihan ok auto

      Hondan omistajana sanoisin , että ainakin Kia Rio on mielestäni hienon näköinen auto . Jos olisin ostamassa pienempää autoa , niin olisi kyllä harkinnan arvoinen .

    • itsetunto-ongelma

      Moni näistä räksyttäjistä kehuu oman autonsa ja haukkuu naapurin auton. Halveksii kotona omaa vaimoansa ja kehuu kaverille naapurin rouvaa.

    • Pölhö satusetä!
      • SPÖDRÖ SPORA

        Ei vittu make :D:D:D:D:D


    • rellupösösitukka

      kia sprtage on kaunis kuin mikä. edestä ja takaa, Autoissa ei onnistu monesti kummatkin päät
      esimerkkejä.

      Honda cvic on kaunis takaa ei edestä

      volvo 60 on kaunis -se vedellinen malli- edestä ei takaa

      renault clio on kaunis edestä,, takaa mitään sanomat

    • mazdahondaletukka

      Toyota Verso S on ruma edestä, ruma takaa. tasapaino kohdillaan.

      • qewrtyugj

        Prius susiruma.


    • hULLU

      Jos otsikon kirjoittaja ei koske Kian pitkällä tikullakaan niin miten hän voi väittää et kia on huono auto jos ei kerran ole edes koskennut kian. ELI TAIS PILKKA OSUU OMAAN NILKKAAN HAHAHA.

    • En ihmettele

      Minusta KIAn parhaita puolia ovat miellyttävä ulkonäkö, todella hyvä ajettavuus, vähäinen huollontarve, ei ruosteongelmia. luotettavuus ja edulliset huollot. Lisäksi olen avoimesti saanut tiedot teknisistä muutoksista, jotka huolto on hoitanut ripeästi pois päiväjärjestyksestä. Ylläpitokulut ovat kaiken kaikkiaan erittäin edulliset.

    • kovasti odotan

      Kia on minun valinta ja niin on myös samaa laatua oleva Samsung. Kerro ihmeessä millä itse ajelet?

    • Jo kolmas Kia

      Uusi Kia Rio 1.4 EX odottelee Deltan pihassa loppuvarustelua ja luovutusta itselleni,kävin sitä jo katsomassakin. Uskon siinä olevan riittävästi itselleni autoa kahden hyvintoimineen diesel Cee'din jatkoksi (vm 2007,2010). Merkin käyttöluotettavuus on ollut kohdallani huipputasoa ja huollot ovat taanneet luotettavat kilometrit nyt vaihtuvalla on 75th kilometriä huolettomasti taitettulla automaattifarkulla,vain takaluukun uudelleenmaalaus on suoritettu takuuna,listan hiertämisen takia,sekin on korjattu asianmukaisesti aikanaan. Merkin vaihtumiseen en näe syytä ja jo takuuajanpituudellakin on itselleni merkitystä,kun nyt ajokilometrieni vähentyessä päivittäinen auton käyttöni on vähentynyt. Kukin ajakoon mielesellään kalustolla,minulla on Kiasta riittävästi myönteistä kokemusta vuosien saatossa.

    • KIA rules

      No saatat olla jonkun toiselle merkille uskollinen. Meillä on KIA CEED 2012. 50000 ajettu moitteetta! Huollot toki tehty, ei muuta ajomukavuudessa ei moitimista, Lämmin talvella, pieni kulutteinen. Empä keksi moitteita.

    • Kiaa ostetaan

      Sen takia, että halvan tekniikan ympärille on tehty "hieno" kori. Näyttää äkkiä vilkaistaessa hyvältä, se riittää useimmille.

      • kiatar1

        Meillä 2008 Kia Ceed diesel, eikä mitään vikaa ole ollut. Ajettu nyt 100 000, pitäisi kait vaihtaa uuteen Kiaan....hyvä auto!


    • Ei vielä kumpaakaan

      Vaikuttaisikohan Kian ta Hyundain valintaan monen kohdalla hinta ja pitkä takuu Kia 7 ja Hyundai 5 vuotta ilman kilometrirajaa. Moneenko muuhun merkkiin saa esim 7 v takuun. Luetelkaa..........

    • Kiassa.

      On kalliit huoltohinnat ja varaosat, verrattuna muihin vastaaviin merkkeihin. Ja Kiat on yleensä bensasyöppöjä. Ostaisinko Kian? En, koska samalla rahalla saa tyylikkäämmän ja paremmat ajo-ominaisuudet omaavan, toisen merkkisen auton. Mutta jos ajo-ominaisuudet eivät kiinnosta,eikä halua erottua massasta ja auton tarve on ainostaan päästä pisteestä a pisteeseen b on silloin valittava Kia.

      • helppoa autoilua

        "On kalliit huoltohinnat ja varaosat, verrattuna muihin vastaaviin merkkeihin."

        Mihin ihmeeseen saat sitä rahaa kulumaan. Itsellä jo useampi Kia ja harvallapa autolla pääsee niin pienillä huoltokuluilla. Ja pitkä takuu tosiaan hyvä tuki siltä varalta, että jotain sattuisi tulemaan. Mutta normikia lähinnä kestää ja kestää.


      • paljon kallista

        Vastottain kia vuosihuollossa, maksoi 180ecua,jos se on kallista, niin mikä on halpaa? Talvikelillä matkaajossa 6,3lt 100km:lle, onko se paljon?


      • massamies

        "On kalliit huoltohinnat ja varaosat, verrattuna muihin vastaaviin merkkeihin. Ja Kiat on yleensä bensasyöppöjä. Ostaisinko Kian? En, koska samalla rahalla saa tyylikkäämmän ja paremmat ajo-ominaisuudet omaavan, toisen merkkisen auton. Mutta jos ajo-ominaisuudet eivät kiinnosta,eikä halua erottua massasta ja auton tarve on ainostaan päästä pisteestä a pisteeseen b on silloin valittava Kia."

        Onppas sulla merkillisiä väittämiä. Huoltohinnat ja varaosat ovat aivan vertailuklelpoisia muihin merkkeihin.
        Osta ihmeessä se tyylikkäämpi ja paremmilla ajo ominaisuusksilla oleva. Olen iloinen puolestasi että olet löytänyt itsellesi hyvän auton.

        Auton ajo ominaisuuksista ollaan montaa mieltä. Yksi tykkää yhhdestä ja toinen toisesta, mutta mihin tuo massasta erottuminen perustuu, kun Skodaa ja Golfia myydään enemmän ja niitä on liikenteessäkin enemmän kuin Kiaa.
        Jos nimenomaan EI halua erottua massasta niin pitää ostaa Skoda tai Golf.


    • tfdrdvb

      Kia Optima markkinoiden tyylikkäin perussedan, jonka hinta/laatusuhde huippua.

    • autorassari

      Itse toki kuulun niihin ihmisiin jotka eivät koskisi tuohon automerkkiin pitkällä tikullakaan, mutta. enpä taida kuulua kohderyhmäänkään ja ymmärrän hyvin, että miksi joku tuollaisen ostaa.

      7 vuoden takuu on kova juttu sellaiselle, joka ei autoista tajua yhtään mitään, ja haluaa että joku muu hoitaa asiat puolestaan, eikä tule yllätyksenä mahdottomia laskuja. varsinkin kun uuden hinta ei ole paha.

      Eikä sitä tiedä vaikka joudun pyörtämään sanani ja ostan 5 tai 10 vuoden päästä 20v vanhan käytetyn magentiksen, ihan tyylikkään näköinen pelihän se on, mutta tosiaan enpä ole ottanut selvää onko se hyvä vai ei. Oikeasti en tiedä.

    • 12 500km

      Mulla on kia rio ja huoltoväli 2vuotta/30 000kilometriä. Niin ja tietysti 7 Vuoden takuu. Just oli ekassa huollossa. Ajettu jo 12 500km.

    • Väinö Eräs

      "KIA kuuluu automerkkeihin johon en koske pitkällä tikullakaan."

      Autokoulusa sitten selviää sinulle, ettei tikkujen ja kivienkään kanssa pidä autoasioissa sohlata.

      Ohjaaminen tapahtuu ratilla. Kioissa se on yleensä säädettävä. Ei tarvita tikkuja keppejä, ei virkkuukoukkuja.

    • ykä

      mulla on Kia Rio sport 1,6 ja en istuisi tässä nyt tätä kirjoittamassa jos olisi ollut joku toinen auto sillä hetkellä,mutta Kian kihtyvyys ja vahvistettu jousitus pelastivat silloin minut hyvin vaarallisesta tilanteesta,johon olin kylläkin itsekin osaksi syypää.ajatelkaa myös Kian takuuta ei huonolle autolle anneta 7 vuoden takuuta.Vai mitä?

    • Optima Diesel

      No tiedä häntä. Kauneus on katsojan silmissä, mutta ei tuo minun Optima ainakaan minun silmääni pahalta näytä. Huoltoväli on 2 vuotta tai 30000km ja huoltohinnat samoissa muiden merkkien kanssa. Luotettavasti on toiminut ja vikoja en ole havainnut. Ajo-ominaisuudet ovat nekin makuasioita, mutta noin 20 autoa omistaneena, ihan kilpailukykyiseltä Kiakin tuntuu. On noita vähemmän kuluttavia automaatti dieseleitä toki tarjolla, mutta niihin ei uskalla enää tikullakaan koskea. Kokemusta on, 47000km ja kaput sano loota.

    • Kia or Nokia

      Mitä hiton väliä on sillä, millä ajopelillä joku lähimmäinen ajelee? Omapa on asiansa työntää tai ajaa. Itseppähän oppirahansa maksaa. En ymmärrä näitä "heimo-riitoja" eri automerkkien välillä. Kyse ei ole hyväntahtoisesta neuvosta, että -Elä osta veli Trabanttia, vaan omituisesta ja alkukantaisesta aggressiosta, jonka perusteena on niinkin vähäpätöinen asia, kuin jokin kaupasta ostettu tuote ja sen merkki.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1515
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1035
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      990
    Aihe