Dreeveri lenkitys pyörän kanssa!

dreeveri omistaja !

Onko kellään kokemusta dreeverin kanssa lenkkeilystä pyörän kanssa? Tai vastaavan kokoisen koiran kanssa. Tietty etupäässä ajavakoiran kanssa? Koiruus on leikattu ja metsästys alkaa vasta syyskuussa ja normaali lenkityksessä mielestäni koirani ei saa riittävästi liikuntaa. Irti kun ei saa pitää ja meiltä purettiin ainoa koirapuisto, jossa koiruutta oli hyvä juoksuttaa irti. Tietty ruokavaliolla voidaan hoitaa lihomista, mutta rajallisesti.

8

227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ...........

      Mieheni lenkittää dreeveriä pyöräillen. Itse en uskalla, sillä en ole enää nuori ja vahva joten koira kaataisi minut varmasti.

      Kysymys siis kuuluu, pysytkö pystyssä pyörällä, kun taluttimen päässä tempoo väkivahva pieni koira?

      Ilman muuta runsas liikunta on tarmokkaalle ja elinvoimaiselle dreeverille tärkeää.

    • gersku

      Älä juoksuta liian lämpimällä säällä. Koiraa olisi hyvä juoksuttaa sorateillä ja aluksia lyhkäsiä matkoja, joita sitten pikkuhiljaa voi pidentää 10 km saakka. Vauhti on syytä pitää hiljaisena, jotta koira pysyy ravilla eikä laukkaa. Koiralle tekee hyvää kävelylenkit omistajan kanssa. Kyllä koiran paino pysyy normaalina ilman lenkkeilyäkin, mytta silloin pitää omistajalla tehdä tarkka annostelu digitaalivaa'alla. Pikkuhiljaa kun muuttaa 5 g kerrallaan annosta pienemmäksi tai suuremmaksii, saa sen sopivaksi parissa viikossa.

    • running dog

      Eikös fillariin saa jonkin sivuraudan ja jousen johon voi koiran laittaa. Alkuopetus on aika raskasta puuhaa ja pitää varoa ettei juokse etupyörän alle.

    • kunto

      Nyt kannattaa juoksutus muuttaa metsään. Kaksi kertaa viikossa liikuntaa, että koira sopivasti väsyy ja pikkuhiljaa kuntoutuu.

    • magnum09

      Itse olen juoksuttanut koiraa polkupyörän kanssa, ostin koiratarvikeliikkeestä runkoon kiinnitettävän talutustelineen. Maksoi muutaman kympin. Molemmat kädet pysyy vapaana ja voi nopeasti reagoida koiran liikkeisiin. Vauhti on hyvä, kun koira pysyy raviila. Viikossa kerta tai kaksi pyörällä ja muuten kävelylenkillä.

    • pyörällä pää

      en ole kyllä nähnyt pyöriä dreeverin alla, mutta miksei, jos kekseliäsyys riittää. Muuten matalajalkaisen koiran hinaamine pyörällä menee rääkkäyksen puolelle. rollaatri voisi ola sopivin kulkupeli sen kokoluokan juoksijalle. Suomen ajokoira ja muut nopeat koipeliinit ovat asia erikseen.

      • fffkkkkk

        näinpä on


    • joo.o

      höpö höpö. tyypit edes nähneet dreeveriä metsässä tai pyörälenkillä. tottakai pitää dreeveriä pyörällä juoksuttaa kesällä! hiekkateillä ja mieluusti valjaissa. vauhti pitää sovittaa koiran ehdoilla. eikä liian kuumalla. kuuma keli voi tappaa. silloin kannatta uittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1736
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1357
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      5
      1262
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1240
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1225
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1126
    7. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1101
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1085
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1014
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      924
    Aihe