Hotel Rose, Kato Stalos

Lomalle

Onko kenelläkään kokumuksia tuosta Apollomatkojen valikoimassa olevasta hotellista? TripAdvisorissa ainakin saanut ihan hyviä arvosteluja.

11

1080

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äitee4

      ei oo vielä kokemuksia,mutta sinne menos elokuussa:)

      • Ladybird

        Olimme viime kesänä mieheni kanssa ko. hotellissa vanhalla puolella. Meillä oli merinäköala ja huone Kreetalaiseen tapaan niukasti sisustettu, mutta siisti. Ranta hotellin edustalla oli hienoa hiekkaa, paikoitellen saattaa olla hiukan kiviä. Parempi kuitenkin kuin Plataniaksessa ja syvenee loivasti, joten lapsillekin turvallisempi. Hotellissa on ihan hyvä taverna, joskaan ei ihan edullisin. Kato Stalos on paljon rauhallisempi kylä kuin kävelymatkan päässä olevat Agia Maria ja Platanias. Myös rannoilla on enemmän tilaa ja aurinkotuolit hotellin rannassa olivat ilmaisia. Hotellin pieni kauppa toimii myös respana ja Darling pitää hyvää huolta kaikista vieraistaan, varsinkin miespuolisista. ;) Hotellista on helppo matkustaa bussilla myös Hanian kaupunkiin ja bussilippu taisi olla vain pari euroa. Kadun varrella on useita ruokakauppoja ja Haniasta ja Agia Marinasta löytyy enemmän shoppailtavaa.
        Meillä oli ihan täydellisen ihana loma ja lähtisin vaikka heti uudelleen Rose-hotelliin.


    • -AP-

      Valittiin lopulta tämä hotelli ja ollaan menossa kahden kouluikäisen kanssa uudelle puolelle parin viikon päästä. Kerrotaan omat kokemukset kunhan palataan kotiin.

    • äitee4

      voi kun mukavaa kuulla että ihan ok hotelli.Odotamme jo kovasti elokuuta

    • -AP-

      Viikko Rosessa takana ja voi yhtyä noihin Ladybirdin sanoihin. Hotellin Tavernan ruoka oli hyvää ja kaupasta sai tuoreet aamiaistarpeet. Joka aamu sai jotain aamiaistarpeita ilmaiseksi ja lisäksi hotellin asiakkaat pienen alennuksen muistakin tuotteista. Hotellissa on myös Fishspa, mutta se on kalliimpi kuin Agia Marinasta löytyvät. Shoppalijalle hyvä vaihtoehto on myös mennä Plataniakseen saakka bussilla tai taksilla ja kävellä sieltä hotellille päin.

    • äitee4

      voi kun malttais vielä ootella elokuuhun asti että meidän matka!

      • äitee4

        kävittekö meressä uimassa? oliko millainen ranta?


    • Ikävä jo Haniaan

      Kurkkasin hotellin kartalta ja me olimme viikko sitte uimassa tuosta kohdalta hiukan Haniaan päin, mutta ranta on ihana, hienoa hiekkaa, kirkasta vettä ja matalaa. Itse asuimme Plataniaksessa, hotellimme oli hyvällä paikalla, mutta ranta tuolla parempi. Bussimatka 1,60e. Ihanaa matkaa!!

    • Lomalainen

      Ranta on tuossa kohdin mitä mainioin ja jos siitä vielä kävelee muutama sata metriä Haniaan päin on varmasti riittävästi tilaa myös elokuun "tungoksessa" mikäli kaipaa enemmän omaa rauhaa. Oikeastaan tuo ranta on parhaimmillaan juuri Staloksen kohdalla jos katsotaan Plataniaksesta päin.

      Tuo hotelli on kivalla paikalla ja sen edessä olevassa minimarketissa on tullut käytyä monta kertaa. Nyt sitten sattuman kautta tulee itsellekin mahdollisuus viettää viikko tuossa hotellissa elokuussa.

    • -AP-

      Tottakai uitiin meressä :D

      Juuri hotellin kohdalla ihan rannassa on vähän kalliota näkyvissä pohjassa, mutta sen molemmin puolin pelkkää hiekkaa. Ranta on matala, joten sopii hyvin myös lapsille. 50m metrin päässä rannasta oli ehkä 1,5m vettä. Hotellin isompi allas sen sijaan ei ole ihan paras lapsille, koska matalammassa päässä oli reilu metri vettä ja syvässä päässä 3,5m.

      Stalos - Agia Marina - Platanias on rannalta katsottuna yhtenäistä hotellien ketjua ja tämä hotelli on Hanian päässä kolmas tai neljäs ja sen jälkeen on pieni kaistale rantaa, jossa ei ole hotellia heti hiekan yläpuolella.

    • äitee4

      viikko vietetty Kato Staloksessa ja Rose-hotellissa ja ei ole kuin pelkää hyvää sanottavaa.Ranta oli upea hotelli hyvä ja hlökunta todella ystävällistä! ruoka ravintolasta hyvää ja rauhallinen paikka.suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe