Ahneet miniät sukumökinkin kimpussa..

sdfsdfsdf

http://keskustelu.suomi24.fi/node/12228389?ref=front

Omassa suvussani vastaava rohmu. Viettää kaiket kesät sukumme mökillä ja mitään ei makseta - ilmaisena pidetään ja itselle annettuna jokainen juhannus viettää mökillä, vaikka sisaruksia on muitakin. Ahne ja ilkeä Biatch ollut alusta asti. Sääli käy suvun miestä, jolla ei ole miestä sanomaan, että nyt riittää. Suvun puolta hankala pitää, kun biatch tulee sukuun? Joko mennään miniän säännöillä tai sitten miniä lähtee ulos.

Olisi saanut lähteä jo vuosia sitten tästä suvusta pois! Hirviö, jonka hymy on pelkkää omahyväistä irvistelyä. Karma saakoon hänestäkin otteen.

11

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • höö höö

      Kuulehan nyt. Olette aika tyhmä suku, jos annatte yhden ulkopuolisen sanella kuka saa tehdä ja mitä ja kenellä ei ole mitään sanan sijaa.

      Teinä tekisin niin että viettäisitte sukujuhlat yhtenä juhannuksena ettekä ilmoittaisia asiasta etukäteen tälle hirviölle. Menette paikalle hyvissä ajoin ja kun alkaa ämmä kitistä niin laitatte painetta vastaan. Sanotte suoraan ketkä päättää jä ketkä tottelee.

      Ei tuollaista saa kuriin hysyttelemällä.

      Onneksi meidän tapauksessa isoisä oli hengissä ja hän omistajana ärähti kerran edellä mainitun kaltaiselle hienohelmalle. Sen jälkeen ei ollut mitään asiaa viettää Juhannuksia tai muitakaan juhlia mökillä.

    • pirkko 2

      Suosittelisin tekemään jonkinlainen vuorolista kuka milloinkin on mökkivuorossa. Kiertoon sellaiset viikonloput jolloin kaikki haluaisi olla mökillänne. Ottakaa te toiset joukkona puheeksi, - eihän yhden henkilön luulisi voivan komennella koko sukua.

      • Lapset? Vieraat

        Meillä taas yksi, joka ei minkään mukaan peri kuin omat vanhempansa, menee ulkopuolisen pesän asioissa yhden peesaajan avustuksella 2täydestä2. sitten on näitä tuota noin, tilanteita- peesaaja hallintaoikeuden haltija, että tilanne on pikkisen hankala.
        Itse ajattelin, että tilanteessa kun itse pysyy syrjässä, pääsee jossain vaiheessa hymyilemään- jos johonkin valtuutuksiin tarttee- ja tarttee ajan oloon, nimiä, niin- ulkopuolisen on paras väistää, että nimeäni annan mihinkään.


    • werwerwer

      tää yksi hienohelma on saanut suvun miehen tossun alle ja tämä jyrisee ämmänsä suulla muulle suvulle.. että kun on tehty sitä ja tätä mökille.. niin me kanssa ollaan täällä.. mitään vuokria eivät ole maksaneet vaan kuolinpesältä menee.. ällöttävä paliskunta!

      menköön ennakkoperintönä suvun mökin yksityiskäyttö ja lasketaan summat kaikilta vuosilta. siitähän olisi saanut jo aika mojovat vuokrasummatkin muitakin hyödyttämään.

    • ylin nipottaja

      "biatch" ei ole minkään kielen sana.

      • vielä ylwmpi nipottaja

        Maailmassa on yli 6000 kieltä. Tiedätkö kaikkien kielten kaikki sanat?


    • Lellu...

      Olen seurannut keskustelua, johon aloittaja viittaa. Siinä on kyseessä avioeroon liittyvä ositustilanne. Kirjoittajalla on oma yritys, jonka tuleva ex-mies haluaa mukaan ositukseeen. Kirjoittajalle on epäselvää mitä kaikkea omaisuutta miehellä on nimissäään ja hän haluaa selvittää onko miehellä omistusosuus vanhempien kesämökistä. Mahdollinen kesämökkiosuus laskettaisiin osituksessa miehen omaisuuteen ja se pienentäisi esim yrityksen arvosta maksettavaa tasinkoa. Oikea vastaus kysymykseen mistä selvittää asia on verottaja. Miehelle tulevassa verotuspäätöksessä on lueteltu kiinteistöt, joissa mies on omistajana. Toinen mahdollinen paikka on maanmittaustoimisto. Sieltä saa tiedon kenellä kaikilla on lainhuuto kiinteistöön.

      Nämä sukumökkeihin liittyvät ongelmat ovat kokonaan toinen asia. Mökin käytöstä ja remonteista ja kustannuksista pitää sopia omistajien kesken.
      Jos sopimukseen ei päästä, kannattaa miettiä miten yhteisomistus puretaan. Lunastaisiko mökin ominut sen itselleen tai joku muu suvusta vai laitetaanko se myyntiin.

      Ymmärrän että röyhkeä, voimakastahtoinen ihminen voi omia sukumökin omaan käyttöönsä. Olen huomannut että voimakastahtoisen jyrän puoliso on usein hiljainen hissukka, joka riitaa välttääkseen mukautuu toisen tahtoon. Kun perheeseen syntyy lapsia, joista toinen perii isän ja toinen äidin luonteen, syntyy näitä tilanteita, joissa hissukat lapset jäävät voimakastahtoisten jyrän alle.

    • 34534534

      totta lellu.. todellakin todettu.. en ole itse viettänyt ainuttakaan juhannusta isäni mökillä.. koska sisarukseni on väkivaltainen vaimonsa alla oleva nössö.. ja ohjailee äitinsä tahtoa.. real sad.

    • 8+11

      Meillä siskon uusi miesystävä halusi myös jaolle alkoi laittamaan yhdelle sisarukselle uhkaavia txt- ja facebook-viestejä.

    • Hiirulaiset!

      Tilanteet erilaisia. Joissakin pesissä- meilläkin, on leskellä oma suosikki, joka oikjeasti ei ole perillinen tai pesän osakas ollenkaan, ja suosikki-ihminen on lesken avustuksella saanut vainajan arvokkaampaa irtainta "lainaksi", jatkuvaan käyttöönsä. Ilmeisesti erikseen perukirjassa mainitustakaan irtaimesta leski ei tarvitse valtuutusta perillisiltä, antaessaan vaikka eri paikkakunnalle tätä vainajan omaisuutta pois.
      Mitään ositusta ei ole tehty, tekeilläkään.

      Ulkopuolisille olisi hyvä tehdä perunkirjoituksessa jo selväksi, että ovesta pääsee yhtä nopeasti ulkopuolelle kuin on sisälle tullut. Meillä leski ei ota kuuleviinsakaan mitään puhetta yhteishallinnon toteuttamisesta, mutta kiristää nimiä vatuutuksiin hyvin hermostuneena asioissa joita ei pysty iilman niitä junailemaan, ja tosiaan, itse löysin hyvän keinon vaikuttaa. En laita nimeä minnekään, ennen oikean yhteishallinnon toteutumista.

    • 23424

      kälyt just pahimpia riidanaiheuttajia, takapiruja joka asiassa. katoaisivatpa iäksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      82
      3560
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      568
      3344
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3129
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2112
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      1981
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1898
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1875
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      147
      1545
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1311
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1302
    Aihe