Omega Kolme Ok

Teija44

Tilasin Omega Kolme Ok:lta kotisivujen kautta 6 kk:n tuotepakkauksen. Heillä on valittavana määräaikaisia tilauksia ja myös tätä vapaampaa tilaustyyppiä jossa tilauksen saa lopettaa milloin tahansa. Suurimmaksi osaksi tilaustapahtumat menivät minun kohdallani hyvin. Tuotepakkaus tuli, mukana oli kirjallinen tilausvahvistus jossa tilauksen ehdot kerrottiin kuten pitääkin. Kaikki siis hyvin tähän saakka, mutta miten sitten jatko?

Heiltä tuli myös tekstiviesti jossa muistutettiin irtisanomisajasta ja mainittiin samalla joistakin asiakaslahjoista. En perunut tilaustani 14 päivän irtisanomisaikana. Pari päivää ennen lopullista irtisanomisaikaa tuli vielä toinenkin muistutustekstari irtisanomisajasta jossa samalla kerrottiin joistakin asiakaslahjoista. Täydet pisteet Omega Kolme Ok:lle näistä muistutustekstareista! Pian tämän jälkeen kotiini saapui tutustumispakkauksen jälkeinen varsinainen tuotelähetys.

Valtaosin olen tyytyväinen tilaukseeni koska tuote on tosi hyvä koska siinä on muutakin kuin näitä omegoja ja d-vitamiinia. Ainut puute minusta oli asiakaslahjakoodissa joka toimii kirjautumisen jälkeen vain kaksi päivää. Se saisi olla pidempään voimassa koska ei niitä välttämättä heti osaa sieltä valita. Jos määräaikaisen tilauksen haluaa perua se on tehtävä ajallaan, se ei onnistu enää irtisanomisajan jälkeen. Keston saa perua kuulemma vapaasti milloin tahansa viimeisimmän saapuneen tuotelähetyksen jälkeen.

Kyllä täältä uskaltaa tilata, ainut suurempi miinus minusta oli tuo lahjasivuston lyhyt aukioloaika joka pitäisi todellakin olla mieluummin pari viikkoa kuin kaksi päivää. Kaksi päivää on liian lyhyt aika.

24

189

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+3

      Itse ostan Citymarketista kalaöljyni.

      Ei tarvii ihmetellä, jos tavaraa vaan tulee postissa ja puhelinmyyjät häirittee.

    • NatuMan

      Joo ei todellakaan kannata ottaa näitä kesto tai määräaikais tilauksia. Ostaa kerralla sen mitä käyttää ja hankkii lisää kun haluaa.

      iHerbistä saa paljon laadukkaampi tuotteita kun näistä kestö/määräaikais paikoista. Citymarketin tuotteetkin ovat usein aika sekundaa tai sitte maksavat todella paljon.

      Tämä on oma suosikkini. http://www.iherb.com/Natural-Factors-Rx-Omega-3-Factors-630-mg-240-Softgels/4251?rcode=mhw465

      Siitä melkein vuodeksi omegat parilla kympillä.

    • Sirpa28

      Minullakin on hyvä ostokokemus Omega Kolme Ok:lta. Ei mitään valitettavaa ainakaan sillä kerralla!

    • citymarket.

      Möllerilä on hyviä tuotteita ja Lysillä.

    • Mikko 32

      Joo se heidän lahjasivuston aukioloaika on tosi lyhyt. Ne pitää valita parissa päivässä mutta kunhan asian muistaa ei siitä pitäisi isompia ongelmia tulla. Ihan kivat lahjat, helpompaa olisi kun ei tarvitsisi valita itse mitään vaan olisi jo ennalta määrätty mitä tulee.

      • Eräjorma 56

        Tuolla firmalla sitä paitsi on markkinointikielto,100.000euron uhkasakon uhalla,yritys täällä vaan markkinoi tuotteitataan monen nimimerkin takaa,onpahan kieroa sakkia.


      • Yrmy202
        Eräjorma 56 kirjoitti:

        Tuolla firmalla sitä paitsi on markkinointikielto,100.000euron uhkasakon uhalla,yritys täällä vaan markkinoi tuotteitataan monen nimimerkin takaa,onpahan kieroa sakkia.

        Eri firma joka nykyään toimintaa pyörittää.


    • Merja 42

      Tuote oli ihan ok koska se on monipuolinen. Yksi pilleri ei heidän mukaansa riitä vaan ainesosat vaativat suuremman tilan joten niitä otetaankin sitten päivässä kuusi kappaletta. Vaatii hieman tottumista ja runsaati vetta mutta minä arvostan sitä todellista vaikutusta enkä halua altistua omalle kuvitelmalle että nyt kaikki on kunnossa kun ottaa yhden pienen makeutustabletin kokoisen tabletin. Yöunista poistui tunti tai pari ja keskittymiskyky on parempi kuin ennen.

      • Veera 51

        Normaalitilaus kaikkine etäkaupan koukeroineen. Kokemusta on kaikista Suomalaisista ja monesta ulkomaalaisestakin yrityksestä. Heillä tämä tuote eroaa edukseen. Riittävän laaja koostumus ja ainesosiakin on pitoisuudet joilla on jo jotakin merkitystä. Tuote on kalliimpi kuin muut vastaavat mutta kyllä sisältöäkin löytyy joten ollaan toistaiseksi ainakin tilanteeseen tyytyväisiä. Niin... jos tuotetta ei halua se pitää aina etäkaupassa muistaa perua kahden viikon aikana.


    • Heidi 25

      Lahjoja tuli hyvin. Heillä on kokonaan oma meno päällä, lahjat kuuluvat jo oleellisesti tähän juttuun mukaan. Osalle se sopii, osa arvostaa vähemmän. Onneksi sai itse valita ne, jos tulisi laatikko lahjoja summassa tuskinpa niille käyttöä silloin olisi.

    • Seija 39

      Heidän tuotteensa on hämmästyttävän monipuolinen mutta samalla käytettävyydeltään kätevä ja idealtaan todella helposti ymmärrettävä. Kaiken "salaisuus" on se että yhteen tuotteeseen on laitettu tarpeellisiksi katsotut ainesosat riittävin pitoisuuksin ja oikeassa keskinäisessä suhteessa. Mihin siinä enää erillispurkkeina d-vitamiinia tai omegoja enää tarvitaan? Kehon Vartija sisältää 22 erilaista ainesosaa joista mikään ei ole siellä turhaan. Oikea vastaus on: ei mihinkään, varsinkin kun lopullinen hinta on todella edullinen kun huomioidaan koko tilaus ja sen kautta tulevat edutkin.

      Erillistuotteista voi yrittää koostaa samaa kokonaisuutta samaan hintaan, en ole vielä onnistunut siinä, en itse ole päässyt edes lähelle vastaavaa hintaa. Ja noin viidentoista erillispurkin päivittäinen avaaminen ja sulkeminen on toivotonta, ei siinä ole mitään järkeä.

      Kehon Vartijan päiväannos sisältää mm.:

      --omega-3-rasvahapot: 800 mg
      --d-vitamiini: 30 mcg
      --ubikinoni Q10: 40 mg
      --alfalipoiinihappo: 100 mg
      --astaksantiini: 3 mg

      Ainesosina ovat myös acaimarja-, gojimarja- ja mustikka, b-ryhmän vitamiinit (7 kpl), C- ja E- vitamiini, seleeni, molybdeeni, kromi, sinkki ja kupari. Ja kaikissa muissakin suojaravinteissa on riittävät pitoisuudet jotka myös toimivat. Sivut löytyvät osoitteesta: www.omegakolme.fi

      • plmb2016

        Mihinkäs tuota alfalipoiinihappoa käytät?


    • metsämies57

      Olipa kerrankin tällä palstalla nasevaa ja fiksua tekstiä. Hyvä Seija!

      • Jaakko29

        Yeah! Näin on!


      • "pappa" 51
        Jaakko29 kirjoitti:

        Yeah! Näin on!

        Jo yli 50 vuotta olen pärjännyt ilman tätäkin ihmevalmistetta ja ikäisekseni olen hyvässä kunnossa.

        Pillereiden sijaan käytän Suomalaisia marjoja, hedelmiä ja vihanneksia, suosittelen myös muille.


    • Salimies vantaalta

      Olen tilannut täältä kerran. Meni suunnilleen kuten luvattiin mutta ihan periaatteesta olen kuitenkn vastaan. Miksi ei voi ostaa vain luonaistuotekaupasta ne ravinteet joita tarvitsee? Sieltä voi valita hyllystä sopivat merkin ja sopivat tuotteet. Samalla voi kysyä myyjältä neuvoa. Hinta voi olla kalliimpi mutta ei muutama euro maailmaa kaada. Itse olen periaatteessa kaikkea postimyyntiä vastaan, olipa se tehty sitten oikein tai väärin!

      • Ege

        Miksi vastustaa "periaatteessa" kun voi olla tilaamatta jos koko homma ei kiinnosta! Jätä tilaamatta silloin kun asia ei ota tulta...


    • henna41

      Jos on periaatteessa sitä mieltä että ei halua ostaa niin pitää tietysti pysyä silloin poissa :) Minulla tuote tuo lisää pirteyttä ja unen tarvekin on selvästi pienempi kuin ennen. Minulla toimii hyvin, asiaan vaikuttanee muutkin terveet elintavat mutta kyllä tämä yhtenä tuotteena mukana minun omassa "terveyspakissani" on nyt ja uskoakseni jatkossakin.

    • rxt

      Mikä vitamiini tuo omega kolme mahtaa olla? Tämähän on vitamiinipalsta.

      • hein2

        Siinä on mukana niin vitamiinit kuin muutkin ainesosat samalla kertaa.


      • plmb2016

        Omega 3 tai toinen merkintä n3, tarkoittaa rasvahapposarjaa, jossa rasvahappojen rasvaliukoisessa päässä on kolmen hiilen (C, carbonum) ketju. n3- sarjaan kuuluu kasvisöljyt alfa-linoleenihappo C18: 3 (n3) ja siitä c-runkoa pidentämällä ( elongation) ja kaksoissidoksia lisäämällä (desaturation) muodostuva rasvahapposarja , joista tunnetuimmat rasvahapot ovat EPA ja DHA, joita myös sanotaan kalarasvahapoiksi, koska niitä on kaloissa, mutta varsinaisesti niitä on ihmisen aivoissa, ja silmässä ja aivoissa niitä muodostuu noista kasvisöljyistä.
        DHA on C22: 6 n3 (dokosahexaeenihappo) ja ( silmälle tärkeä) EPA on C20:5 n3. (eikosapentaeenihappo).
        Koska keho ei pysty valmistamaan kasvisöljyä C18: 3 8n3), sitä täytyy saada ravinnossa, kuten saksanpähkinöissä ja joissainkasvisöljyissä.
        Sen jalostumiskaavassa on joitain kohtia, joka saattaa olla ihmisen aineenvaihdunnassa kompromittoitunut, joten helpottaa aineenvaihdunta, jos on vähän valmista EPA ja DHA happoa ravinnossa.
        Kyllä kalaravinto niitä antaa ilman kapsleilisääkin. Kalanmaksaöljyssä on kyllä näitä ja lisäksi muuta hyödyllistä kuten rasvaliukoisia vitamiineja A, D. .


    • Pirkko loimaalta

      Tilasin heiltä, tai tarkemmin heiltä soitettiin kun vastasin kuluttajakyselyyn netissä. Kaikki meni Ok, eli tutustumispakkaus tuli ja sen mukana kaikki asiaan kuuluva materiaali. Päätin jatkaa tilaustani määräaikaiseksi koska tuote on minulle kaikki kaikessa. Lahjaakin tulee aika lailla mutta se on minulle sivuseikka. Aika yllättävän kokoinen tutustumispakkaus, kuin konvehtirasia, josta näkee että sisältöäkin piisaa verrattuna näihin tulitikkulaatikon kokoisiin vastaaviin ravintolisien tarjoajiin. Rohkenen suositella!

      Pirkko loimaalta

    • AnnaMunNauraa

      Joo, kauniisti on muotoiltu tuota tuotesisältöä... Yhdessä kapselissa kaikki tarvitsemasi plaaplaaplaaplaa....

      Jokainen vähänkin alaan perehtynyt tietää että nämä tällaiset touhut on suurta kusetusta. Firman nettisivuilla ei edes mainita yrityken nimeä tai y-tunnusta, joka on jo itsessään laitonta. Myös puhelinnumero kuuluisi näkyä sivuilla, mutta sen poisjättämällä ei jää niin helposti kusetuksesta kiinni, eikä tarvitse änkyttää puhelimessa, vaan voi vastailla sähköpostilla vedoten asiakkaan tilauksen yhteydessä tehtyyn sopimukseen.

      Ai niin, ja onhan tuo roska jo yrityspörssi.fi sivustolla myynnissäkin, kuulemma mahtava bisnes, mut myydään pois alan vaihdon takia alle kymppitonnilla. Buahhahahaaaa!

      Te raukat ketkä uskotte tällaseen kusetukseen, ostakaa se pois pikkurahalla ja jatkakaa kusetusta, veikkaan että saatte muutaman kirjeen kuluttaja-asiamieheltä joka viikko.
      Lycka till, ei se ole tyhmä kun pyytää...

    • numero7

      Laatutuote
      http://eu.iherb.com/carlson-labs-super-omega-3-gems-fish-oil-concentrate-1000-mg-100-soft-gels-free-30-soft-gels/2799?rcode=mdv672

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4269
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2100
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1550
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1367
    5. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      66
      1039
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1025
    7. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      242
      1023
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      135
      1021
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      923
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      898
    Aihe