AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Lavan taivutus

Lavan taivutus

12 Vastausta 24 263 Lukukertaa
Missä voi käydä taivuttaa salibandymailan lapaa?
ja maksaako tuo mitään?

Käyristä itse

Sä voit käyristää sen ihan itse. Kuumenna lapa (kuumailmapuhalline, hiusten kuivaaja, kuuma vesi), käyristä ja sitten jäähdytä (kylmässä vedessä)

Paras käyristys?

minkäs muotoinen käyristys on paras? elikkäs mistä kohtaa lapaa taivutetaan ja kuinka paljon

Koukku

Pistä keskelle hieman peiliä, päähän pieni kynsi, ja eikun veivaan. Aloittelevalle kylläkin sopisi paremmin ihan tehdaskäyristys, eli suora lapa.

tarkennusta

mitä tarkotat tolla peilillä ja koukulla...

Käyristys

Koukku tarkoittaa vain ylipäätään käyristystä lavassa. Peili tarkoittaa sitä, kun lavan kannasta taivutetaan lapaa. Se on aika yksilöllistä, jotkut kääntävät peiliä kannasta, jotkut koko lavan myöntäisesti.

Paras käyristys

"minkäs muotoinen käyristys on paras? elikkäs mistä kohtaa lapaa taivutetaan ja kuinka paljon"

'Jos olet nopean syöttöpelin kannalla ei ole hyvä että käyristät lapaasi kovinkaan suurta peiliä, peili parantaa oikein tehtynä jossain määrin laukauksen voimaa. lavan kärkeen laitettava koukku taas helpottaa pallon käsittelyä.

Varoitus

Olkaa varovaisia ettette sulata lapojanne käyristyspuuhissa. Etenkin uusien mailojen lavat sulaa paljon herkemmin kuin entisten mailojen lavat. Ennen sai kuumentaa hellalla mailaansa vaikka kuinka pitkään, eikä mitään sulamisen merkkejä näkynyt. Nyt yritin käyristää Edgeäni, niin eikö vain pannulapun painaumat jääneet lapaan.
Kävi äsken aika lailla samanlailla :DD
Joo mulla lähti pieni pala ku lämmitin hellalla :p Jesus ku ei oikee hyvin osaa veivata saan jotenki kerran vasemmalle mut en enää takas oikeelle kertokaa kiitos mulle vähän ilmaveiviin vinkkejä miten vois oppia muutaku toistamalla sitä samaa mulla lähtee kattokaas pallo siitä kynnestä pois keskelle lapaa ja siitä se tieteski tippuu ja en viiti uusik käyristää ku palo jo kerran lapaa ettei kiitos toistaki kertaa pian koko maila ihaa räsänä.

älä tee koukkua!!!!

jos olet aloittelija niin ei kannata tehdä lapaan minkäänlaista muuta käyrää kuin peiliä jos teet muuta käyrää et kehity niin paljon ja siiitä muusta käyrästä ei ole paljonkaan hyötyä ellet halua alkaa ilmaveivailemaan(veivaaminen ei kannaata homojen hommia)
keskity pelaamiseen elä veivaamisee...
Joo veivaaminen on sitte ku käyt vaikka hallilla yksikses tai pihalla voit sitä reenata. Turhaa minusta ainakin veivailla peleissä, vaikka se niin hienoa onkin, jos onkaan. Itse pidän pientä peiliä vasemman pakin paikalla koska sieltä saa sitten hyvin syötettyä ja vetoihin saa korkeutta jos osaa. Mutta aloittelijoille suosittelisin ihan pientä käyrää siis eli noin 5-10mm koska silloin pallon käsittely paranee huomattavasti kuin että laittaisit suoraan 3 sentin käyrän :D vähän peiliä kruunaa kaiken...
 /   /  / Lavan taivutus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta