Apuja! Haluaisin olla muslimi, mutta..!

onneton

Olen vuosia sitten tehnyt shahadan, mutta uskoni ei ollut tarpeeksi vahva. En ole elänyt islamilaista elämää vuosiin. Uskoni ei ole edelleenkään vahva, mutta jostain syystä tunnen islamia kohtaan vetoa. Niin kovaa vetoa, että tilasin netistä itselleni pari huivia ja khimareita. Ajattelen islamia päivittäin, haluaisin peittää itseni. Mutta monta mutkaa on matkassa.. Mulla on lapsia, suomalaisia, jotka elävät suomalaisittain. Olen yh. En halua käännyttää heitä väkisin. Vanhin on jo teini. Toiseksi tiedän että en jaksa enkä pysty rukoilla säännöllisesti. Tämä pikkulapsiaika on sen verran rankkaa, etten vain jaksa. Työni on myös sellainen etten kykene. Ongelma on siis se, että haluaisin pukeutua hijabiin, mutta en usko kykeneväni elämään islamilaisittain noin muuten :( Tämä kalvaa ja syö. k

Voinko edes pukeutua hijabiin tällaisessa uskon tilassa? Tuntuu että vain häpäisisin islamia. Sitä en halua. Onko täällä Suomessa ketään hyvää sheikiä tms jonka kanssa voisi puhua?

55

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muslimi

      Hei yritä löytää muslimin,jonka kanssa voisit puhua!

      Älä pelkää muita ihmisiä ja äläkä välitä niiden mielipiteistä,koska sillä ei ole mitään väliä,mitä ne ajattelee sinusta! :)

      Käytä rohkeasti vaan hijabia,koska se on Allahin määrämä laki naisille!

      Jos et käytä se on suuri synti.

      Ja hijabin käyttö on muutenkin niin kaunis asia.

      Tässä olisi hyvä esimerkki.


      Esim1.

      Kirje lähetetään omistajalle ja matkan varrella monet ihmiset on nähnyt kirjeen sisällön ja lopulta kirjen vastaanottaja saa kirjeen,mutta kaikki on lukenu kirjeen sisällön.

      Eli nainen,joka ei peittää itsensä kävelee kadulla ja kaikki näkee sen sääret,takapuolen,hiukset,rinnat ja lopulta se menee naimisiin miehen kanssa, mutta kaikki ne jotka on nähnyt naisen (tai nukkunut sen kanssa) tietävät minkälainen kroppa sillä naisella on.

      Esim 2.

      Kirje lähetetään omistajalle matkan varrella kukaan ei pysty lukemaan kirjeen sisältöä koska se on avaamaton kirje ja hyvin suljettu sisältö lopulta kirjeen vastaanottaja saa kirjeen,ja ainoastaan se pystyy lukemaan/näkemään kirjeen.

      Eli tässä on niin,että nainen,joka peittää itsensä niin kukaan ei näe sen sääret,takapuolen,rinnat,hiukset yms vaan ainoastaan sen aviopuoliso ja kyseinen nainen on säilynt puhtaasti eikä kukaan ole koskenut häneen.


      Voit kysyä itseltäsi näitä kysymyksiä.

      Mitä järkeä on näyttää omaa kroppa muille (jos on mies tai ei ole)?

      Mitä järkeä siinä on,että muut näkee minkälaiset muodot minulla on?

      Ja voit kertoa pikkuhiljaa sun lapsille islamin uskonnosta ja kertoa vähäsen että maapallo ja maailmankaikkeus ei voinut itestä sattumalta syntyä ja koko ihmiskunta ja eläin kunta ja miten maapallon etäisyys on just sopivasti auringosta,että aurinko ei polttaisia ihmistä tai,miten maapallon etäisyys on niin täydellinen että maapallossa voi elää.




      Älä luovu islamin uskonnosta vaan yritä panostaa hijabin käyttöön äläkä välitä muitten mielipiteitä vaan saat elää,miten haluat :)

      • Hui hai

        Höpöjä kirje-esimerkkejä.
        Ajattelepa sitä, että minä luen mielelläni kirjaston kirjoja, joita tuhannet ovat katselleet, lukeneet ja pidelleet. Eivätkä ne kirjat ole siitä sen huonommiksi muuttuneet, eivätkä niiden sisällöt varsinkaan.
        Eikä tavallisesti pukeutuva ihminen näyttele kehoaan seksuaalisessa mielessä. Kyllä se seksuaalisuus on katosjan silmissä.


      • Aloittajalle
        Hui hai kirjoitti:

        Höpöjä kirje-esimerkkejä.
        Ajattelepa sitä, että minä luen mielelläni kirjaston kirjoja, joita tuhannet ovat katselleet, lukeneet ja pidelleet. Eivätkä ne kirjat ole siitä sen huonommiksi muuttuneet, eivätkä niiden sisällöt varsinkaan.
        Eikä tavallisesti pukeutuva ihminen näyttele kehoaan seksuaalisessa mielessä. Kyllä se seksuaalisuus on katosjan silmissä.

        Jospa provo ajaisit rekan alle.


      • >Jos et käytä [hijabia] se on suuri synti.
        Sitten ainakin sata miljoonaa musliminaista tekee tänäänkin suurta syntiä.
        Tämäkin asia riippuu taas sitä, keneltä oppineelta kysyy. Salafistilta nyt ei ainakaan kannata kysyä.
        >Ja voit kertoa pikkuhiljaa sun lapsille islamin uskonnosta ja kertoa vähäsen että maapallo ja maailmankaikkeus ei voinut itestä sattumalta syntyä ja koko ihmiskunta ja eläin kunta ja miten maapallon etäisyys on just sopivasti auringosta,että aurinko ei polttaisia ihmistä tai,miten maapallon etäisyys on niin täydellinen että maapallossa voi elää.
        Kuvaamassasi totaalidenialismissa ei ainakaan kannata elää. Taitaa olla koraanikoulu korkein opinahjosi.


    • Muslimi myös

      Assalaamu alaykum wa rahmatullaahi wa barakaatuh sisko :)

      En osaa valitettavasti yhtään sanoa onko täällä ketään sheikkiä yms..
      Mutta tottakai voit pukeutua hijabiin tuossa tilanteessa. Eikös se hyvä pienestä lähde ja jostain on aloitettava. Se, että palaa islamiin ei tarkoita, että heti pitäsi oll 100% hyvä muslimi - koska käytännössä se on täysi mahdottomuus. Hyvä, jos joku siihen pystyy, mutta todennäköisesti suurin osa ei heti pysty - juurikin esimerkiksi mainitsemiesi onglemien takia.. Tai voi olla tottunut tekemään jotain syntiä niin paljon, että siitä on vaikea heti luopua.. Se ei tarkoita ettei pitäsi yrittää. Mutta islam on helppoa ja itseään ei pitäisi ylikuormittaa sillä.. (Muistaakseni tästä oli joku hadithikin..? Korjatkaa joku jos oon väärässä, tai ehkä pitäs ite kokeilla löytää se.)

      Tilanteesi on kieltämättä hankala, mutta älä silti luovu uskosta - Allah näkee, että yrität ja Hän auttaa.. In sha Allah
      Mitä lapsiisi tulee, niin ketään ei voi "käännyttää väkisin", pienille lapsillehan voi kuitenkin opettaa eri tavoin, se varmaan onnistuu helpommin.. Islamissa sanotaan, että jokainen saa valita uskontonsa tai uskooko ollenkaan..

      Henk.koht antaisin neuvoksi, että aloita siitä miltä tässä elämäntilanteessa tuntuu eniten mahdolliselta, vaikkapa juuri hijabiin pukeutumisella ja etene siitä muihin asioihin itseäsi kuitenkaan liikaa rasittamatta. (Ei tarkoita, ettei parannusta saisi tehdä :D mutta ajan kanssa, niin hyvin kuin se on mahdollista). Ehkä et nyt jaksa tai pysty rukoilemaan päivittäin niinkuin pitäisi, mutta in shaa Allah Allah näkee, että haluaisit ja voit rukoilla ja pyytää Häntä auttamaan sinua. Pystys siihen varmasti jonain päivänä, in sha Allah :)

      En ole hadithin luotettavuudesta 100% varma, mutta tämä on mietelstäni hyvä:

      Hadith no: 1
      Narrated / Authority of: Abu Dhar
      Allah's Messenger said that Allah said: He who comes with a good deed, its reward will be ten like that or even more. And he who comes with vice, his reward will be only one like that, or I can forgive him. He who draws close to Me a hand's span, I will draw close to him an arm's length. And whoever draws near Me an arm's length, I will draw near him a fathom's length. And whoever comes to Me walking, I will go to him running. And whoever faces Me with sins nearly as great as the earth, I will meet him with forgiveness nearly as great as that, provided he does not worship something with me. (This Hadith is sound and reported by Muslim, Ibn Majah and Ahmad in his Musnad).

      Erityisesiti tuo "-- And whoever comes to Me walking, I will go to him running.--"
      Joren älä luovuta sisko, in sha Allah :)
      Rukoilen sinun puolestasi, että Allah helpottaa tämän sinulle pian ja järjestää asiasi sinulle :) Olisi joo hyvä, että löytäisit jotain muslimiseuraa niinkuin ihan face to face? Oletko käynyt palstalla: www.tulevaisuus.org ? Uskoisin, että sieltä voit löytää paljon vertaistukea ja vastaavissa tilanteissa olevia palanneita muslimeita, ja on siellä ns. "syntymuslimeitakin".. (Löydät minutkin sieltä ;) )
      Älä luovuta sisko, jaksa sinnitellä ja muista, että Allah kuulee sinua, joten älä epäröi pyytää :)
      *iso halaus*

    • Eimuslimi

      Muuta afganistaniin niin kaikki järjestyy.

    • älä eksy
      • muslimi

        Jeesus oli profeetta eikä mitään teidän höpötyksen "Jumalan poika" Jumala on luoja se ei tartte pojan ja missä teidän asiassa on äiti? Jos kerran on poika niin missä on äiti? Vastaat tähän luultavasti,että ei jumala tarvitsee vaimon,koska se on luoja joka luo .miks sitten luoja tarvitsee pojan ??


      • muslimi
        muslimi kirjoitti:

        Jeesus oli profeetta eikä mitään teidän höpötyksen "Jumalan poika" Jumala on luoja se ei tartte pojan ja missä teidän asiassa on äiti? Jos kerran on poika niin missä on äiti? Vastaat tähän luultavasti,että ei jumala tarvitsee vaimon,koska se on luoja joka luo .miks sitten luoja tarvitsee pojan ??

        Allah on ainoa jumala ja ei ole muuta jumala kuin Allah! Hän ei tarvitsee mitään vaan kaikki tarttee häntä.Ilman hänen lupaa yks atomikaan ei pysty liikkumaan!


      • tnene
        muslimi kirjoitti:

        Allah on ainoa jumala ja ei ole muuta jumala kuin Allah! Hän ei tarvitsee mitään vaan kaikki tarttee häntä.Ilman hänen lupaa yks atomikaan ei pysty liikkumaan!

        http://www.youtube.com/watch?v=klFCPp5uRNA

        Raamatusta lukemalla asia selviää. Ainakin itselleni on selvinnyt.

        Olen lukenut Raamattua ja koraania. Mulle selvisi hyvin nopeasti kumpi kirjoista kertoo totuuden ja kumpi valheen, sillä nämä kaksi kirjaa kertovat kaksi aivan erilaista versiota totuudesta. Jotkin sanovat että koraanin ja Raamatun Jumala olisi sama, tuollaisiia tietämättömiä ihmisiä riittää. Jokainne, joka on vähänkään lukenut Raamatua huomaa että esim. allahin tahto on toisenlaista tahtoa ja tulta kuin Raamatun Jumalan tahto ja tuli on.

        Palestiinalaiset haluavat tappaa juutalaiset ja Jumala taas haluaa suojella juutalaisia heidän tappajiltaan. Palesiinalaiset haluavat juutalaisten maat, jotka Jumala on heille antanut, ja juutalaiset haluavat rauhaa.

        Ei ole muuta Jumalaa kuin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Kun miies ja nainen menevät naimisiin heistä tulee yksi liha.


      • Leo Noirio
        muslimi kirjoitti:

        Jeesus oli profeetta eikä mitään teidän höpötyksen "Jumalan poika" Jumala on luoja se ei tartte pojan ja missä teidän asiassa on äiti? Jos kerran on poika niin missä on äiti? Vastaat tähän luultavasti,että ei jumala tarvitsee vaimon,koska se on luoja joka luo .miks sitten luoja tarvitsee pojan ??

        Väinämöinen oli Allahin poika ja Joukahainen oli Väinämöisen veljenpoika, Ilmarinen oli Allahin serkku ja Jumalan poika, äitiä ei noilla kellään ollut.


      • Islamkriittinen
        muslimi kirjoitti:

        Allah on ainoa jumala ja ei ole muuta jumala kuin Allah! Hän ei tarvitsee mitään vaan kaikki tarttee häntä.Ilman hänen lupaa yks atomikaan ei pysty liikkumaan!

        muslimille
        Kyllä se teidän Allahinne näyttää Koraaninne mukaan tarvitsevan muslimilauman
        palvojikseen.Ilman teidän ympärivuorokautista,Allahiinne kohdistettua palvontaa
        Allahinne vajoaisi unohduksen suohon.


      • Vanha se aito

        Puhutko uudesta testamentista vai vanhasta???

        Uusi on muokattua kristin uskoa..


      • Uskonto

        Jos puhut uudesta raamatusta niin olet väärässä, koska uusi raamattu on muokautettua.. Vanhassa testamentissa lukee, että viimenen profeetta on Ahmad joka on Muhammed... Ahmad ja Muhammed ovat samoja nimiä...

        Osaatko sanoo miksi kristityt polttivat kirjaston jossa oli vanhoja raamattuja??
        Ei tarvii miettii koska sanon sulle vastauksen, koska jos ihminen luki niitä niin kääntyisi Muslimiksi...


      • Historiassa
        tnene kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=klFCPp5uRNA

        Raamatusta lukemalla asia selviää. Ainakin itselleni on selvinnyt.

        Olen lukenut Raamattua ja koraania. Mulle selvisi hyvin nopeasti kumpi kirjoista kertoo totuuden ja kumpi valheen, sillä nämä kaksi kirjaa kertovat kaksi aivan erilaista versiota totuudesta. Jotkin sanovat että koraanin ja Raamatun Jumala olisi sama, tuollaisiia tietämättömiä ihmisiä riittää. Jokainne, joka on vähänkään lukenut Raamatua huomaa että esim. allahin tahto on toisenlaista tahtoa ja tulta kuin Raamatun Jumalan tahto ja tuli on.

        Palestiinalaiset haluavat tappaa juutalaiset ja Jumala taas haluaa suojella juutalaisia heidän tappajiltaan. Palesiinalaiset haluavat juutalaisten maat, jotka Jumala on heille antanut, ja juutalaiset haluavat rauhaa.

        Ei ole muuta Jumalaa kuin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Kun miies ja nainen menevät naimisiin heistä tulee yksi liha.

        Kristin uskoiset ovat tappaneet enemmän ihmisiä kuin kaikki mailmassa tappaneet yhteensä... Ja islam on rauhan ja tasa arvon rakastava uskonto


      • Apu
        tnene kirjoitti:

        http://www.youtube.com/watch?v=klFCPp5uRNA

        Raamatusta lukemalla asia selviää. Ainakin itselleni on selvinnyt.

        Olen lukenut Raamattua ja koraania. Mulle selvisi hyvin nopeasti kumpi kirjoista kertoo totuuden ja kumpi valheen, sillä nämä kaksi kirjaa kertovat kaksi aivan erilaista versiota totuudesta. Jotkin sanovat että koraanin ja Raamatun Jumala olisi sama, tuollaisiia tietämättömiä ihmisiä riittää. Jokainne, joka on vähänkään lukenut Raamatua huomaa että esim. allahin tahto on toisenlaista tahtoa ja tulta kuin Raamatun Jumalan tahto ja tuli on.

        Palestiinalaiset haluavat tappaa juutalaiset ja Jumala taas haluaa suojella juutalaisia heidän tappajiltaan. Palesiinalaiset haluavat juutalaisten maat, jotka Jumala on heille antanut, ja juutalaiset haluavat rauhaa.

        Ei ole muuta Jumalaa kuin Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala. Kun miies ja nainen menevät naimisiin heistä tulee yksi liha.

        Lisään äsköiseen..

        Kuka poltti islamilaisen kirjaton jossa oli tiedettä täynnä olevia kirjoja Irakissa???
        Vastaus: kristinuskoinen

        Jos se kirjasto ei olisi poltettu mailma olisi paljon kehittyneempi..
        Koraani on täynnä ennustuksia, jotka pitävät paikkansa... Joka päivä tiedemiehiä käänty muslimiksi, koska he tutkivat koraania ja totevat sen olevan totta.. Koraani on noin 1500 vuotta vanhaa.. silloin ei ollut teknologiaa ja kaikenlaisia laitteita


      • niin kuka
        Apu kirjoitti:

        Lisään äsköiseen..

        Kuka poltti islamilaisen kirjaton jossa oli tiedettä täynnä olevia kirjoja Irakissa???
        Vastaus: kristinuskoinen

        Jos se kirjasto ei olisi poltettu mailma olisi paljon kehittyneempi..
        Koraani on täynnä ennustuksia, jotka pitävät paikkansa... Joka päivä tiedemiehiä käänty muslimiksi, koska he tutkivat koraania ja totevat sen olevan totta.. Koraani on noin 1500 vuotta vanhaa.. silloin ei ollut teknologiaa ja kaikenlaisia laitteita

        "Joka päivä tiedemiehiä käänty muslimiksi, koska he tutkivat koraania ja totevat sen olevan totta"

        Lol
        http://youtu.be/XgVfENG2BwE


      • muslimi kirjoitti:

        Allah on ainoa jumala ja ei ole muuta jumala kuin Allah! Hän ei tarvitsee mitään vaan kaikki tarttee häntä.Ilman hänen lupaa yks atomikaan ei pysty liikkumaan!

        Onko lupa atomeille annettu könttänä vai saako jokainen atomi sen erikseen?


    • jätkäpoika

      Kristinuskon perustaja teki kuolleista eläviä - islamin perustaja elävistä kuolleita. Kristinuskon perustajassa on kaikki mahdollinen tieto ihmisestä. Tieto, jota ei ole muualla universumissa. Tieteen työvälineillä ei koskaan saa vastauksia em. kysymykseen.

      • muslimi

        Koraani on sanonut noin 1500 vuotta sitten, että ihminen syntyy alkiosta, tai että on meri jonka vesi ei sekoitu järven kanssa... miten selität ton???


      • jjhbjhgjgjh
        muslimi kirjoitti:

        Koraani on sanonut noin 1500 vuotta sitten, että ihminen syntyy alkiosta, tai että on meri jonka vesi ei sekoitu järven kanssa... miten selität ton???

        Jaa, mitä selitettävää? Mitä uskomatonta on siinä, ettei henkilö luule meren ja järven sekoittuvan? Senhän nyt näkee paljaalla silmälläkin.
        Mitä tulee embryologiaan Koraanissa, on se aika venytettyä muslimi"oppineiden" toimesta, jotta he voisivat uskotella Koraanin olevan tieteellisesti erittäin kehittynyt kirja. En ole vielä kertaakaan nähnyt valideja perusteluja näille "ihmeille", ainoastaan epäpäteviä paisutteluja ja epätoivoista semantiikkaa. Mitä olen Kuraania lukenut, niin sen embryologia on suunnilleen tässä:
        -Ensin ihminen tuli savesta (tai vedestä, riippuu vähän jakeesta)
        -Sitten pisara meni suojaisaan paikkaan
        -Sitten pisarasta tuli takertuva juttu
        -Takertuvasta jutusta tuli möykky
        -Möykystä tuli luut
        -Luiden päälle tuli lihaa

        Hamza Tsorzis ja jotkut muut muslimit sitten yrittävät väittää, että tämä on mahtava tieteellinen selitys, joka voi olla ainoastaan Jumalan työtä. Tosin myöhemmin Hamza taisi itsekin myöntää, että eipä se sittenkään ole niin kovin ihmeellistä. En tosin lupaa mitään, näin vain muistelisin.


      • 8+9
        jjhbjhgjgjh kirjoitti:

        Jaa, mitä selitettävää? Mitä uskomatonta on siinä, ettei henkilö luule meren ja järven sekoittuvan? Senhän nyt näkee paljaalla silmälläkin.
        Mitä tulee embryologiaan Koraanissa, on se aika venytettyä muslimi"oppineiden" toimesta, jotta he voisivat uskotella Koraanin olevan tieteellisesti erittäin kehittynyt kirja. En ole vielä kertaakaan nähnyt valideja perusteluja näille "ihmeille", ainoastaan epäpäteviä paisutteluja ja epätoivoista semantiikkaa. Mitä olen Kuraania lukenut, niin sen embryologia on suunnilleen tässä:
        -Ensin ihminen tuli savesta (tai vedestä, riippuu vähän jakeesta)
        -Sitten pisara meni suojaisaan paikkaan
        -Sitten pisarasta tuli takertuva juttu
        -Takertuvasta jutusta tuli möykky
        -Möykystä tuli luut
        -Luiden päälle tuli lihaa

        Hamza Tsorzis ja jotkut muut muslimit sitten yrittävät väittää, että tämä on mahtava tieteellinen selitys, joka voi olla ainoastaan Jumalan työtä. Tosin myöhemmin Hamza taisi itsekin myöntää, että eipä se sittenkään ole niin kovin ihmeellistä. En tosin lupaa mitään, näin vain muistelisin.

        Muhammad kertoo että ihminen on syntynyt Jumalan hengestä ja nainen myös samasta hengestä. Sama se sille miten jälkeenpäin ovat muut Koraania muokanneet.


      • >Tieteen työvälineillä ei koskaan saa vastauksia em. kysymykseen.
        Vastaus on yhtä tyhjän kanssa, jos se ei ole oikea.


    • vertaistukea...
    • mieliterve

      Muslimit ovat lasten raiskaajia. Ne pelkää aikuisia naisia, joten pakottavat heidät peittämään naaman, koska eivät uskalla katsoa aikuista naista silmiin.

      Muslimimies yksinään on pelkuri, mutta laumassa uhoaja.

      Miten tällainen sairas uskonto voi aloittajaa (onneton) kiehtoa?

      • Niinpä niin

        Koraani sanoo,että naisten on peitettävä itsensä, koska searvostaa heitä... esim ettei se joudu hiplailun ja muunkin uhriksi...


      • RepeRuutikallo
        Niinpä niin kirjoitti:

        Koraani sanoo,että naisten on peitettävä itsensä, koska searvostaa heitä... esim ettei se joudu hiplailun ja muunkin uhriksi...

        Miehethän tuossa toimijoita ovat eivätkä naiset. Ohjeistakaapa miehiä olemaan hiplaamatta ja raiskaamatta. Jokainen normaali mies pystyy kyllä hillitsemään itsensä, jos uskonto kieltää asiattomat lähentelyt. Mutta nyt taitaa olla niin, että islam ei varsinaisesti niitä edes kiellä vaan syyllistää uhrin.


    • g rrn

      On meitä moneen junaan.

    • suksi sudaniin

      muuta johonkin muslimimaahan asumaan suksi sudaniin tai iraniin.

      • Häpee

        Oli muslimi tai ei... Kaikki ovat saman arvoisia eikä mitään suksi sudaniin jne...

        Häpee


    • erttkkl

      Pyhän Hengen vuodattaminen Jeesuksen lupauksen mukaan:
      Vain Jeesuksen kautta autuaaksi!
      Matteuksen Evankeliumi
      16 Ja ne yksitoista opetuslasta vaelsivat Galileaan sille vuorelle, jonne Jeesus oli käskenyt heidän mennä.
      17 Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät.
      18 Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä.
      19 Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen
      20 ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."
      Apostolien teot 1. luku
      Jeesus alkoi tehdä ja opettaa,
      2 hamaan siihen päivään asti, jona hänet otettiin ylös, sittenkuin hän Pyhän Hengen kautta oli antanut käskynsä apostoleille, jotka hän oli valinnut,
      3 ja joille hän myös kärsimisensä jälkeen moninaisten epäämättömien todistusten kautta osoitti elävänsä, ilmestyen heille neljänkymmenen päivän aikana ja puhuen Jumalan valtakunnasta.
      4 Ja kun hän oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet.
      5 Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."
      6 Niin he ollessansa koolla kysyivät häneltä sanoen: "Herra, tälläkö ajalla sinä jälleen rakennat Israelille valtakunnan?"
      7 Hän sanoi heille: "Ei ole teidän asianne tietää aikoja eikä hetkiä, jotka Isä oman valtansa voimalla on asettanut,
      8 vaan, kun Pyhä Henki tulee teihin, niin te saatte voiman, ja te tulette olemaan minun todistajani sekä Jerusalemissa että koko Juudeassa ja Samariassa ja aina maan ääriin saakka."
      2.luku
      1 Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla.
      2 Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat.
      3 Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle.
      4 Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.
      5 Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.
      6 Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä.
      7 Ja he hämmästyivät ja ihmettelivät sanoen: "Katso, eivätkö nämä kaikki, jotka puhuvat, ole galilealaisia?
      8 Kuinka me sitten kuulemme kukin sen maan kieltä, jossa olemme syntyneet?
      9 Me parttilaiset ja meedialaiset ja eelamilaiset ja me, jotka asumme Mesopotamiassa, Juudeassa ja Kappadokiassa, Pontossa ja Aasiassa,
      10 Frygiassa ja Pamfyliassa, Egyptissä ja Kyrenen puoleisen Liibyan alueilla, ja täällä oleskelevat roomalaiset, juutalaiset ja käännynnäiset,
      11 kreetalaiset ja arabialaiset, me kuulemme kukin heidän puhuvan omalla kielellämme Jumalan suuria tekoja."
      12 Ja he olivat kaikki hämmästyksissään eivätkä tienneet, mitä ajatella, ja sanoivat toinen toisellensa: "Mitä tämä mahtaakaan olla?"
      13 Mutta toiset pilkkasivat heitä ja sanoivat: "He ovat täynnä makeata viiniä."
      14 Niin Pietari astui esiin niiden yhdentoista kanssa, korotti äänensä ja puhui heille: "Miehet, juutalaiset ja kaikki Jerusalemissa asuvaiset, olkoon tämä teille tiettävä, ja ottakaa minun sanani korviinne.
      15 Eivät nämä ole juovuksissa, niinkuin te luulette; sillä nyt on vasta kolmas hetki päivästä.
      16 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta:
      17 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.
      18 Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.
      19 Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.
      20 Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.
      21 Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'

      • erttkkl

        jatkuu!
        Apostolien teot 2.luku
        22 Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte,
        23 hänet, joka teille luovutettiin, Jumalan ennaltamäärätyn päätöksen ja edeltätietämyksen mukaan, te laista tietämättömien miesten kätten kautta naulitsitte ristille ja tapoitte.
        24 Hänet Jumala herätti ja päästi kuoleman kivuista, niinkuin ei ollutkaan mahdollista, että kuolema olisi voinut hänet pitää.
        25 Sillä Daavid sanoo hänestä: 'Minä näen alati edessäni Herran, sillä hän on minun oikealla puolellani, etten horjahtaisi.
        26 Sentähden minun sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee, ja myös minun ruumiini on lepäävä toivossa;
        27 sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.
        28 Sinä teet minulle tiettäviksi elämän tiet, sinä täytät minut ilolla kasvojesi edessä.'
        29 Te miehet, veljet, on lupa teille rohkeasti sanoa, mitä kantaisäämme Daavidiin tulee, että hän on sekä kuollut että haudattu; onhan hänen hautansa meidän keskellämme vielä tänäkin päivänä.
        30 Koska hän nyt oli profeetta ja tiesi, että Jumala oli valalla vannoen hänelle luvannut asettavansa hänen kupeittensa hedelmän hänen valtaistuimelleen,
        31 niin hän edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta, sanoen, ettei Kristus ollut jäävä hyljätyksi tuonelaan eikä hänen ruumiinsa näkevä katoavaisuutta.
        32 Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt, minkä todistajia me kaikki olemme.
        33 Koska hän siis on Jumalan oikean käden voimalla korotettu ja on Isältä saanut Pyhän Hengen lupauksen, on hän vuodattanut sen, minkä te nyt näette ja kuulette.
        34 Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin, vaan hän sanoo itse: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni,
        35 kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi.'
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta."
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin


      • erttkkl kirjoitti:

        jatkuu!
        Apostolien teot 2.luku
        22 Te Israelin miehet, kuulkaa nämä sanat: Jeesuksen, Nasaretilaisen, sen miehen, josta Jumala todisti teille voimallisilla teoilla ja ihmeillä ja merkeillä, joita Jumala hänen kauttansa teki teidän keskellänne, niinkuin te itse tiedätte,
        23 hänet, joka teille luovutettiin, Jumalan ennaltamäärätyn päätöksen ja edeltätietämyksen mukaan, te laista tietämättömien miesten kätten kautta naulitsitte ristille ja tapoitte.
        24 Hänet Jumala herätti ja päästi kuoleman kivuista, niinkuin ei ollutkaan mahdollista, että kuolema olisi voinut hänet pitää.
        25 Sillä Daavid sanoo hänestä: 'Minä näen alati edessäni Herran, sillä hän on minun oikealla puolellani, etten horjahtaisi.
        26 Sentähden minun sydämeni iloitsee ja kieleni riemuitsee, ja myös minun ruumiini on lepäävä toivossa;
        27 sillä sinä et hylkää minun sieluani tuonelaan etkä salli Pyhäsi nähdä katoavaisuutta.
        28 Sinä teet minulle tiettäviksi elämän tiet, sinä täytät minut ilolla kasvojesi edessä.'
        29 Te miehet, veljet, on lupa teille rohkeasti sanoa, mitä kantaisäämme Daavidiin tulee, että hän on sekä kuollut että haudattu; onhan hänen hautansa meidän keskellämme vielä tänäkin päivänä.
        30 Koska hän nyt oli profeetta ja tiesi, että Jumala oli valalla vannoen hänelle luvannut asettavansa hänen kupeittensa hedelmän hänen valtaistuimelleen,
        31 niin hän edeltä nähden puhui Kristuksen ylösnousemuksesta, sanoen, ettei Kristus ollut jäävä hyljätyksi tuonelaan eikä hänen ruumiinsa näkevä katoavaisuutta.
        32 Tämän Jeesuksen on Jumala herättänyt, minkä todistajia me kaikki olemme.
        33 Koska hän siis on Jumalan oikean käden voimalla korotettu ja on Isältä saanut Pyhän Hengen lupauksen, on hän vuodattanut sen, minkä te nyt näette ja kuulette.
        34 Sillä ei Daavid ole astunut ylös taivaisiin, vaan hän sanoo itse: 'Herra sanoi minun Herralleni: Istu minun oikealle puolelleni,
        35 kunnes minä panen sinun vihollisesi sinun jalkojesi astinlaudaksi.'
        36 Varmasti tietäköön siis koko Israelin huone, että Jumala on hänet Herraksi ja Kristukseksi tehnyt, tämän Jeesuksen, jonka te ristiinnaulitsitte."
        37 Kun he tämän kuulivat, saivat he piston sydämeensä ja sanoivat Pietarille ja muille apostoleille: "Miehet, veljet, mitä meidän pitää tekemän?"
        38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
        39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu."
        40 Ja monilla muillakin sanoilla hän vakaasti todisti; ja hän kehoitti heitä sanoen: "Antakaa pelastaa itsenne tästä nurjasta sukupolvesta."
        41 Jotka nyt ottivat hänen sanansa vastaan, ne kastettiin

        Kyllä nyt muslimit käntyvät joukoittain kristityksi. Voi elämän kevät.


    • Olet idiootti

      Kaikilla on joskus paha Bad hair-Day. Tai iho huonossa kunnossa. Tai mielenterveysongelmia.
      Älä nyt ihmeessä pelleksi pukeudu ja häpäise lapsiasi. YH-äidin kannattaa muutenkin olla tarkkana ettei lähde lastensuojeluilmoituksia.
      Luuletko muuten että YH-äiti saa arvostusta muslimipiireissä?
      Joissakin maissa sinut olisi jo kivitetty kuoliaaksi.

      • Täysnerimieltä

        Olen muslimi ja täysin eri mieltä... Muslimi pitää kääntyviä ihmisä islamin uskontoon "parempina" kuin ne jotka ovat syntyneet muslimiksi


      • valetta
        Täysnerimieltä kirjoitti:

        Olen muslimi ja täysin eri mieltä... Muslimi pitää kääntyviä ihmisä islamin uskontoon "parempina" kuin ne jotka ovat syntyneet muslimiksi

        Toi on huttua. Kääntyneet sanovat ettei heitä arvosteta samalla lailla kun heitä jotka syntyvät muslimi perheisiin.


    • Xgf

      Muuta Saudi-Arabiaan. Ottavat varmasti sinut avosylin vastaan. Siellä on muslimin helppo olla muslimi.

    • JeesusVastaanJihad

      Näyttää täälläkin olevan lähi-idän sota käynnissä joistakin kommenteista päätellen. Ateistit vastaan uskovaiset. Uskovaiset lisäksi vastaa kaikkia muita uskontoja.
      Uskonto on tappanut maailmassa miljoonia ihmisiä, mutta aina te uskovaiset vaadittu lisää uhreja, koska jumalanne vaatii.

      • Höplä

        Meidän uskonto vaatii rauhaa.. ja se on antanu rauhaa mailmalle

        ÄLÄKÄ puhu jihadista mitään ku et tijä siitä mitään...
        ääri muslimit käyttävät sitä tukenaan...


    • PedofiliaIslamSallit

      Onko sinulla tyttäriä? Voit naittaa heidät heti kun täyttävät 9 vuotta. Tällainen laki on tulossa Irakiin.

      Helsingin yliopiston arabian kielen ja islamin tutkimuksen professori Jaakko Hämeen-Anttila selittää arabimaissa yleisiä lapsimorsiamia islamin lailla.
      Hämeen-Anttilan mukaan Irakissa suuniteltu laki, joka sallisi 9-vuotiaiden avioliitot, perustuu shiiamuslimien islamin lakiin, mutta saman tyyppisiä säädöksiä on myös sunnamuslimeilla.
      – Niissä on vain erilaisia tulkintoja, mikä on tyttöjen tai naisten nuorin avioliittoikä. Kaikkein alhaisin ikä on juuri tuo yhdeksän vuotta. Murrosikä ja kuukautisten alkaminen on yleensä se, mistä avioliittoiän katsotaan viimeistään täyttyneen, Hämeen-Anttila selittää.

    • onneton minäkin

      Minä en ole muslimi enkä ole kääntymässä. Mieheni (muslimi) selvästi ihailee naisia, jotka peittävät itsensä. Minulle hän ei sano mitään. En tosin pukeudu provosoivasti mutta en kylläkään lähellekään hänen ihanteitaan. Itse asiassa käytin huivia aina ulkona ennen kuin tapasin muslimimiehen. Silloin lopetin huivin käytön, että en näyttäisi siltä, että yritän olla muslimi, jota en ole. Mietin, että tulisiko hän onnellisemmaksi, jos ottaisin eron ja hän voisi sitten rauhassa mennä naimisiin musliminaisen kanssa. Se vaivaa minua, että hän on muslimi ja minä en ja tietoisuus siitä, että hän arvostaa musliminaisia enemmän. Mutta en siis ole kääntymässä. Aion pysyä omassa uskossani.

    • JUJU 70

      Salaamo 3aleekom !

      Hyvä sisko minä olen lukenut sinun tarinasi ja kaikki mitä sinä kirjoitit on totta, älä hätäilee, älä stressa itsesi niin paljon.
      Minä itse alhamdolilaah olen muslimi ja minulla on kova elämä.
      Silloin kun sinä sanoit ashahaada miltä tuntunut sydämessäsi, koska tämä on tosi tärkeä sinulle eli ashahaadan perusteella sinä tulit vahvaksi muslimeksi.

    • Peevelin poika

      Olkaa vaan vaikka kuinka hartaita muslimeita tehkää se jossain muslimimaassa esim saudi-arabiassa please.

      • toden toteava

        Islam tulee suoraan paholaiselta ja perrkeleestä. Synkän yön, kuun sirpin ja pimeyden palvelijoita.

        Muslimit eivät osaa hymyilla tai nauraa. Heidät on peloteltu säikyiksi.


    • MuslimGirl

      Minä vihaan kun tänne tulee kafireita selittämään omia hasa juttujaan vaikka he justiin tulevat itse palamaan ja kärsimään. Oon suomalainen ja entinen kristinuskossa, mutta käännyin pois koska siinä ei ole LOGIIKKAA vaan täyttä paskaa ja selvästi päästä väännettyjä juttuja ja sekalaista. Juovat alkoholia, syövät paskaa mädäntynyttä lihaa sian lihaa ja naiset (olen nainen) perset tiukoissa ja hypätään baarissa, helposti pettävät jne kaikkea muutakin mitä lie. Ja sitten tämä että eivät tiedä mihin he oikein uskoo??

      1. Sanovat uskovansa yhteen Jumalaan "Taivaan isä", sitten hasa jumalanpoika, jota sanotaan myös jumalaksi? Sitten hasa pyhä henki, jota sanotaan MYÖS jumalaksi? risti jota myös käytetään VAATETYYLINÄ mutta ristiäkin palvotaan?.

      2. Kysymykseen kuuluu: Kuka on noista Jumalanne?

      Nimittäin minäpäs en tiennyt kukakohan se olis noista ollut on video youtubessa jossa muslimi kysyy kristittyjen ohjelmassa soittamalla joilla meni aivot niin sekaisin tuon käsittelemiseen että katkaisevat puhelun muslimilta? Miksi?

      3. Käytätte kiroilemiseen ja kauhistelemiseen Jumalanne nimeä ja sitten väitätte rakastavanne Jeesusta? Me muslimit sentään sanomme esim. kauniille tähtitaivaalle SubhanAllah, vaikka kuinka huonosti menisi tai joku kysyy mitä kuuluu vastaamme: Elhamdulillah. Jos haluamme jonkun tapahtuvan tulevasta ajasta InshaAllah, Allahu Tealan luvalla.

      4. Väitätte kaikkien olevan sattumaa? Koraanissa on sanottu paljon asioita joita nyt vasta tiedemiehet ovat keksineet/tajunneet.

      5. Muslimit rukoilevat 5 kertaa päivässä joka ei vie kauan varmaan päivästä alle tunnin, ja mitä kristityt? Sunnuntaisin kirkkoon istuvat perseet penkissä ja sanovat pappiakin isäksi (tietääkseni se on amerikkalainen tapa mut väliäkö sillä) sit laulavat? Ei Jeesus (Isa alejhi selam) kertonut mistään sellaisesta vaan yhä tätä IHMISEN SOOPAA keksitään oman mielensä mukaan niin sanottuja juhlapäiviäkin joissa juodaan juodaan ja syödään sikaa joka syö omaa paskaasakkin.. kirkko on justiin se jossa saatanat oikein kuhisee.
      Ja nunnilla ei haittaa vaikka niilla ei näy kuin kasvot, mutta sitten haittaa jos nainen pukeutuu Hijabiin ja hameeseen?

      Ja ennen rukoilemista, otamme wudun (pesemme vedellä tietyssä järjestyksessä itsemme) ja sitten rukoilemme.Ja kristityt? Muslimit menevät vasemmalla jalalla vessaan ja asioitensa jalkeen pesee intiimit, ja pesee kädet ja tulee oikealla jalalla pois. Sama suihkussa, Vasemmalla sisään ja oikealla pois puhtaana. Entä kristityt? Ovat likaisia!

      Inshallah joillakin alkaa raksuttaa ja tutkisi tietoa Islamista (ei suomalaista mediaa koska kafirit höpöttäneet omiaan) vaan laittaa vaan vaikka hakusanaksi esim. Suomen muslimit jne.

      6. Ja niin kuudes juttu vielä! Miten selitätte sen, että vaikka eri uskoiset kristityt, juutalaiset, budhalaiset, hindulaiset jne. ovat YSTÄVIÄ keskenään? Mutta suurta vihaa muslimeita kohtaan?

      Tämä selittää sen, kuinka vahva Islamin usko oikein on ja kaunista ja loogista, jota voi ajatella järjellä. Mutta ei-muslimit tekevät kaikensa estääkseen ja pilatakseen sen.

      Elhamdulillah eivät pysty ja muslimit sen kun vaan lisääntyvät päivittäin!

      • häpee!!!!!!!

        Tässä taas joku isiksen perään kuolaamassa persee vaahossa. leikkii muslimia vaikka on sekopillupuutteessa.


      • Kristitty23v

        Olet tavannut ilmeisesti vain nimikristittyjä jotka tavan vuoksi käyvät kirkossa mutta jotka eivät välttämättä lue edes Raamattua vaan uskovat pääsevänsä pelkän Jeesuksen nimen kautta taivaaseen vaikka elävät synnissä, ja tekevät vastoin Jumalan tahtoa. Ihminen joka on sydämestään kristitty tekee niinkuin Jumalan tahto on. Minä luen Raamattua ja tahdon koko ajan oppia lisää. Rukoilen päivittäin. Paastoan ajoittain. Jos joku on sydämestään kristitty, hyvät teot tulevat automaattisesti, mutta ne eivät ole ansioksi, ettei kukaan ylpeilisi tai tuntisi itseään suuremmaksi kuin toinen kristitty, koska Jumalan silmissä kaikki ovat samanarvoisia. Yritämme taistella pahan juonia vastaan ja arvioda asioita ja ajtuksia, mitkä on Jumalasta ja mikä vihollisesta. Kiroileminen, valehteleminen, huorintekeminen, homous, ylpeys, kateus, ahneus, varastaminen, teot jotka ovat kymmentä käskyä vastaan ja jne. monet muut pahat teot, ovat Jumalaa vastaan. Jeesus opetti rakkaudesta kaikkia ihmisiä kohtaan, mutta se sisältää myös sen että kertoo mikä on Luojan silmissä oikein ja mikä väärin sekä mikä on evankeliumi ja pelastustie. Kristitty ei tee väärin jos ohjaa muslimeja, juutalaisia, ateisteja jne. evankeliumin suuntaan sillä Jeesus sanoi "Minä olen tie, totuus, ja elämä". On myös kirjoitettu "Joka ei usko Poikaan, ei hänellä Isääkään ole." Joten ei. En usko että islamista voi päästä Taivaaseen. Lapset kyllä, sillä he ovat viattomia, mutta kukaan ei omilla teoillaan voi päästä taivaaseen. Ei niin että annat almuja, rukoilet 5 kertaa päivässä, teet pyhiinvaellusmatkan Mekkaan, kierrät mustan kiven, kaaban muutaman kerran.... Nämä ovat tekoja. Eivät teot pelasta.
        Jesaja ennusti Jeesuksen tulemuksesta, elämästä ja KUOLEMASTA kauan ennen kuin hän syntyi, mutta koska ette lue kirjoituksia vaan seuraatte koraania tietämättä mitä on ennen kirjoitettu. Kyllä, sanotte uskovanne profeettoihin vaikka se tarkoittaakin että uskotte että he olivat olemassa, mutta teillä ei ole hajuakaan mitä muut kuin Muhammed ovat opettaneet. Jos avaisitte juutalaisten Tanak'in tai kristittyjen Raamatun ehkä silmänne aukeaisi. Koraania olen lukenut mutta se aiheutti vain ahdistusta ja pahaa oloa koska se on niin paljon Jeesuksen opetuksia vastaan.
        En minä teitä vihaa. Rakastan kaikkia sillä Jeesus sanoi Matteus 5:

        43 Te olette kuulleet sanotuksi: 'Rakasta lähimmäistäsi ja vihaa vihollistasi'.
        44 Mutta minä sanon teille: rakastakaa vihollisianne ja rukoilkaa niiden puolesta, jotka teitä vainoavat,
        45 että olisitte Isänne lapsia, joka on taivaissa; sillä hän antaa aurinkonsa koittaa niin pahoille kuin hyvillekin, ja antaa sataa niin väärille kuin vanhurskaillekin.
        46 Sillä jos te rakastatte niitä, jotka teitä rakastavat, mikä palkka teille siitä on tuleva? Eivätkö publikaanitkin tee samoin?
        47 Ja jos te osoitatte ystävällisyyttä ainoastaan veljillenne, mitä erinomaista te siinä teette? Eivätkö pakanatkin tee samoin?
        48 Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on."

        Mutta tunnen vain surua siitä että te ettet tiedä mitä on kirjoitettu ja seuraatte koraania sokeasti. Suren että niin moni menee harhaan.
        On kirjoitettu se tie joka vie taivaaseen on kapea ja tie joka vie kadotukseen on laaja. Monet ovat kutsutut, mutta harvat ovat valitut.
        Rukoilen teidän puolestanne ja tiedän että ajoittain on niitä ketkä löytävät tien joka pelastaa. Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousu. Halleluja!


      • >Koraanissa on sanottu paljon asioita joita nyt vasta tiedemiehet ovat keksineet/tajunneet.
        Selvästi onkin sanottu, kun muslimeilla oli 1300 vuotta aikaa keksiä mitä noissa kohdissa tarkoitetaan eikä yksikään keksinyt. Onneksi länsimainen tiede tuli apuun ja näytti, kuinka nerokas koraaninne onkaan.;)
        >muslimit sen kun vaan lisääntyvät päivittäin!
        Senhän te osaatte, mutta länsimaissa osataan muutakin, kuten tutkia asioita ja tehdä tiedettä. Se että muslimimaailmankin ihmiset voidaan ruokkia edes siten kuin nyt ei ole muslimien hillittömän lisääntymisen ansiota, vaan länsimaisen tieteen, mutta ettehän te älyä siitä meitä kiittää.
        Jos jonakin päivänä käy niin, että fanaattinen islam valtaa länsimaat sisältäpäin ja länsimainen tiede lopetetaan, seurauksena on pian hillitön nälänhätä ja miljardeja nälkäkuolemia. Sitten maapallo kiittää ja aloitamme taas ikään kuin alusta.


    • Aabra-ham1

      Tietääkseni Koraani käskee muslimeja väittelemään sivistyneesti kristittyjen kanssa.
      Miten mielestäsi onnistut Allahin käskyn toteuttamisessa?

      "6. Ja niin kuudes juttu vielä! Miten selitätte sen, että vaikka eri uskoiset kristityt, juutalaiset, budhalaiset, hindulaiset jne. ovat YSTÄVIÄ keskenään? Mutta suurta vihaa muslimeita kohtaan?"

      Miksi pitäisi selittää ystävyyttä? Eikö meidän kaikkien pitäisi pyrkiä ystävyyteen?
      Myös sinun?

    • Voi kukkanen

      Hienoa ihmiset!

      Jollakin on huolia ja te tulette tänne meuhkaamaan ja riehumaan. Ei väliä ihmisellä ja hänen ongelmillaan. Hävetkää te jotka niin teitte, sekä muslimit,ateistitettä kristityt.
      Opetelkaa käyttämään please somea. Molemmat uskonnot sanovat julistavansa rauhaa ja rakkautta mutta eipä oikein näy. Älkää puhuko asioista joista ette tiedä. Itse olen kristitty enkä ole lukenut koraania ja tutustunut islamin historiaan jne, joten en siis kommentoi myöskään koska en tiedä. Enkä halua hyökätä muita vastaan, somessa ainenkaan koska se on vaan noloa

      Peace and love on klisee mutta täällä sitä tarvitaan :)

    • poikaaaa

      Noudattamalla Koraanin oppeja tarkasti ihminen pääsee lähemmäs Jumalaa, uskovat Fadi Qasim ja Marina Holopainen.



      Yhden asian Fadi Qasim ja Marina Holopainen haluavat tehdä heti selväksi: he käyttävät huivia joka päivä omasta tahdostaan eivätkä kenenkään käskystä.

      Naiset laittavat huivin päähänsä aina, kun tilanteessa on läsnä musliminaiselle vieraita miehiä. Isät, sedät ja omat lapset saavat nähdä naisen ilman huivia, mutta aina julkisille paikoille mentäessä he haluavat kiepauttaa huivin päänsä ympärille.

      Qasimille huivi on osa häntä ihmisenä ja muslimina. Myös Holopainen kokee huivin olennaiseksi osaksi musliminaisen elämää.

      - Uskon vahvasti siihen, että Jumala on määrännyt huivin käytettäväksi paitsi muslimeille niin myös kristityille. Se on naisen suojaus ja osa minua, Holopainen sanoo.

      Holopainen ei silti halua tuomita naisia, jotka eivät käytä huivia. Huivi on hänelle työkalu, jonka avulla hän itse pääsee lähemmäs Jumalaa. Silti Jumala näkee aina ihmisen sielun eikä hänen ulkonäköään. Ihmisestä ei tule pahaa, vaikka hän ei käyttäisikään huivia.

      Ja toisinpäin, Qasim huomauttaa. Vaikka paha ihminen käyttäisi huivia, se ei silti tekisi hänestä hyvää muslimia.

      - Tärkeintä on sielun puhtaus ja se, että on tekojensa kautta hyvä ihminen. Huivin käyttäminen on jokaisen oma valinta.

      “Rukoiletko sä oikeasti viisi kertaa päivässä?”

      Sianlihan syömättömyys, paastoaminen ja rukoileminen. Esimerkiksi näitä muslimeille arkisia asioita luterilaiset suomalaiset hämmästelevät.

      Sekä Marina Holopaisen että Fadi Qasimin kavereita ihmetyttää rukoileminen. Viisi kertaa päivässä tuntuu hurjan isolta määrältä.

      - En mieti, että se olisi erityisen paljon. Olen tehnyt sitä koko elämäni, olen tottunut siihen. Kavereilleni se on vierasta, Qasim sanoo.

      Myös paastoaminen herättää ihmettelyä. Ramadanin aikaan keväällä aikuiset muslimit syövät ruokaa vain auringonlaskun ja auringonnousun välisenä aikana. Qasimin kavereissa tämä aiheuttaa kysymyksiä: etkö nyt voisi yhden palan ottaa, ei kukaan näe.

      Qasim uskoo, että Allah on kaikkialla ja näkee kaiken. Lisäksi uskonto pitää ottaa tosissaan, se on hänelle arvokas asia. Siksi myös tunnollinen paastoaminen on tärkeää.

      Nainen ei kättele vierasta miestä – miksi?

      Ne muslimit, jotka noudattavat Islamin sääntöjä tarkkaan, välttelevät fyysisiä kontakteja vastakkaisen sukupuolen kanssa. Esimerkiksi sekä Holopainen että Qasim jättävät vieraat miehet esiteltäessä kättelemättä.

      Qasim noudattaa Koraania kirjaimellisesti, koska sitä Islamin jumala tahtoo muslimeilta. Sielunrauha löytyy noudattamalla Islamin sääntöjä täydellisesti.

      Myös Holopainen haluaa välttää ylimääräisiä fyysisiä kontakteja vieraiden miesten kanssa. Se tuntuu oikealta hänelle.

      - Periaatteessa Jumala tuomitsee meitä vain meidän aikomuksiemme perusteella. Eli jos sinun sielusi on puhdas ja puhut miehen kanssa ilman mitään flirttiä, niin se on okei, koska Jumala näkee, mitä meidän sielussamme tapahtuu, Holopainen sanoo.

      Kättelemättömyys ei rajoita sosiaalista elämää, koska miesten kanssa voi jutella samalla tavalla kuin ennenkin.

      Holopaisen mielestä media luo väärää kuvaa naisen asemasta islaminuskossa. Nainen on timantti, jota mies haluaa suojella. Mies ei halua kätellä vierasta naista, koska hän kunnioittaa naista niin paljon.

      - Musliminaisena on helppo elää, koska naista arvostetaan niin paljon, Holopainen toteaa.

      • Hauskoja ovat nämä muslimien jutut, joissa suomalaiset nähdään ikään kuin homogeenisena joukkona luterilaisia kristittyjä, vaikka todellisuudessa vain muutama prosentti meistä harjoittaa kristinuskoa edes likimain samaan tapaan kuin tavallinenkin muslimi islamia. Ja jumaliin kokonaan uskomattomiahan on suomalaisista jotain neljännes jos oikein muistan.
        Muuten edellisestä tulee kyllä mieleen viktoriaaninen aika Euroopassa: nainen alistetaan häntä ylistämällä.


    • Kristitty23v

      Minä kovasti ihmettelen sitä miksi te sanotte uskovanne profeettoihin? Te ette usko mitä he opettivat ja ennustivat tulevaksi, joten pelkkä uskominen että profeetat olivat, ei riitä. Ja jos te uskotte Jeesukseen niin silloin teidän pitäisi myös lukea siitä mitä hän opetti, mutta ette te edes sitä tiedä. En tiedä miksi muslimit eivät lue kristittyjen Raamattua tai juutalaisten Tanak'ia (kristittyjen Vanha Testamentti) sillä siellä ennustettiin Jeesuksesta paljon ennen hänen syntymää näin:

      1 Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?
      2 Hän kasvoi Herran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta; me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet.
      3 Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet.
      4 Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hän sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana,
      5 mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut.
      6 Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme.
      7 Häntä piinattiin, ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa, joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.
      8 Ahdistettuna ja tuomittuna hänet otettiin pois, mutta kuka hänen polvikunnastaan sitä ajatteli? Sillä hänet temmattiin pois elävien maasta; minun kansani rikkomuksen tähden kohtasi rangaistus häntä.
      9 Hänelle annettiin hauta jumalattomain joukossa; mutta rikkaan tykö hän tuli kuoltuansa, sillä hän ei ollut vääryyttä tehnyt eikä petosta ollut hänen suussansa.
      10 Mutta Herra näki hyväksi runnella häntä, lyödä hänet sairaudella. Jos sinä panet hänen sielunsa vikauhriksi, saa hän nähdä jälkeläisiä ja elää kauan, ja Herran tahto toteutuu hänen kauttansa.
      11 Sielunsa vaivan tähden hän saa nähdä sen ja tulee ravituksi. Tuntemuksensa kautta hän, minun vanhurskas palvelijani, vanhurskauttaa monet, sälyttäen päällensä heidän pahat tekonsa.
      12 Sentähden minä jaan hänelle osan suurten joukossa, ja väkevien kanssa hän saalista jakaa; sillä hän antoi sielunsa alttiiksi kuolemaan, ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon, hän kantoi monien synnit, ja hän rukoili pahantekijäin puolesta.

      Ja näin tapahtui. Joten miksi ette usko että Jeesus on Jumalan Poika. Jesaja 7:

      10 Ja Herra puhui jälleen Aahaalle sanoen:
      11 "Pyydä itsellesi merkki Herralta, Jumalaltasi, pyydä alhaalta syvyydestä taikka ylhäältä korkeudesta".
      12 Mutta Aahas vastasi: "En pyydä enkä kiusaa Herraa".
      13 Siihen hän lausui: "Kuulkaa, te Daavidin suku, eikö se riitä, että te ihmiset väsytätte, kun vielä minun Jumalanikin itseenne väsytätte?
      14 Sentähden Herra itse antaa teille merkin: Katso, neitsyt tulee raskaaksi ja synnyttää pojan ja antaa hänelle nimen Immanuel.
      15 Voita ja hunajaa hän syö siinä iässä, jolloin hän oppii hylkäämään pahan ja valitsemaan hyvän;

      *Immanuel= Jumala kanssamme

      Älkää sokeasti seuratko islamia, vaan edes lukekaa Jesajan kirjaa joka énnusti kauan ennen Jeesuksen syntymää. Allahilla ei ole mitää tekemistä Abrahamin, Isakin ja Jakobin Jumalan kanssa. Se ei pelasta.

      http://www.tv7.fi/vod/player/?program=47522

    • Xenofon

      Et sinä pysty häpäisemään islamia. Se tekee sen itse.

    • Xenofon

      Miksi haluat noudattaa uskontoa, joka on väkivaltainen, naisia sortava ja jonka perustaja oli pedofiili? Islam on maailmanhistorian suurin ja kauhein kusetus.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      69
      6826
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4430
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2863
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      2111
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1673
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      99
      1465
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1161
    8. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1144
    9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      306
      1143
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1101
    Aihe