SERVIPRO

Lasku

Onko kellään kokemuksia takausfirma Servipron laskutuksesta? Sain Servipron takaajaksi pieneen pikavippiin. Servipron takausmaksu lähetetään erikseen joten sitä ei makseta samalla pikavipin kanssa vaan sanojensa mukaan lasku lähetetään erikseen. Olen saanut tekstareita eräpäivän lähestymisestä joka on 31.5. mutta laskua ei kuulu eikä näy.

Lähetin Serviprolle sähköpostia huutelin laskuni perään jotta voisin maksaa sen. Sieltä ilmoitettiin että lähetämme laskun sähköpostilla. Eikä laskua ole tullut vieläkään.

Tämä vaikuttaa tarkoitukselliselta vitkastelulta. Onko muilla kokemuksia kys. firmasta? Vitkuttelevatko nämä kiskurit tarkoituksella laskun lähettämisen kanssa jotta kuluttaja joutuisi makselemaan ylimääräisiä viivästysmaksuja?

28

1174

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokemusta on

      Servipro on Suomen Rahoitusyhtiön (mm. Siljalaina, FInnlaina, Orkia) tytäryhtiö.

      Mitä itse olen ko. puulakin kanssa tekemisissä, niin kyllä laskut ovat aina tulleet perille, niin itse lainasta kuin siitä piilokorostakin (siis takauksesta. Lisäksi saat kolmannen laskun 4€ arvoltaan mistä ei missään sopimuksessa mainita halaistua sanaa. Kyse on samojen omistajien kolmannesta firmasta nimeltään Teleone oy, laskun aihe on "Takauksen käsittelymaksu".

      Nerokasta, laki kieltää lainanhaun maksullisuuden "lisäpalvelun" eli takauksen osalta lain kirjain ei... No, katsotaan mitä tuomioistuin päättää ennakkotapaukseksitotetun Vipster/vippi24-palvelun osalta.

      Eli tarkistapa roskapostilaatikko. Tosin, jos olet saanut 7 päivän lainan, on takausmaksulla kuitenkin 14 päivän maksuaika. Jos siis vasta lainan hait, olet ehkä jo saanut laskun lainasta, takauksesta se tulee noin viikkoa myöhemmin.
      Teleonen lasku tulee maksuun vasta seuraavassa kuussa.

      Niin, ne teksarit koskevat lainaa, ei takausta. Viitaten edelliseen, jos kyseessä oli viikon vippi, otit sen 24.5. Takausmaksu erääntyy 7.6.

    • uuno.fi

      Näitä takauslaskuja kun ei tarvitse maksaa lainkaan niin ei väliä ...

    • 3+14

      Juu olet tosiaan uuno, kyllä takaukset pitää maksaa.

      • uu no.fi

        perusteella että ? jäänyt uusimmat uutiset lukematta ?


      • Kokemusta on...
        uu no.fi kirjoitti:

        perusteella että ? jäänyt uusimmat uutiset lukematta ?

        Ei vielä hihkuta. Kuluttajavirasto tai mikä lie olikaan hakee asiassa ennakkopäätöstä joka tulee aikanaan. Niin kauan kun päätöstä odotellaan, niin periaatteessa ovat laillisia.

        Oikeusministeriön jonkun virkamiehen mukaan lain ylittämää 50,5% vuosikorkoa enempää ei tarvitse maksaa korkoa, mutta juridisesti nämä takaukset myöntää erillienen yhtiö. (Joka ainakin tässä tapauksessa toimii samassa kiinteistössä, eli on helppo laskea yhteen 1 1)

        Toki on teoriassa mahdollista sekin, että Suomen Trofeo/Suomen rahoitusyhtiö/Servipro/Teleone/Requisita Oy on painanut paniikkijarrua ja keskeyttänyt noiden laittomien (pian luultavimmin laittomiksi todettavien) maksujen perinnän, ja odottaa mitä tuleman pitää.


      • 9+2
        Kokemusta on... kirjoitti:

        Ei vielä hihkuta. Kuluttajavirasto tai mikä lie olikaan hakee asiassa ennakkopäätöstä joka tulee aikanaan. Niin kauan kun päätöstä odotellaan, niin periaatteessa ovat laillisia.

        Oikeusministeriön jonkun virkamiehen mukaan lain ylittämää 50,5% vuosikorkoa enempää ei tarvitse maksaa korkoa, mutta juridisesti nämä takaukset myöntää erillienen yhtiö. (Joka ainakin tässä tapauksessa toimii samassa kiinteistössä, eli on helppo laskea yhteen 1 1)

        Toki on teoriassa mahdollista sekin, että Suomen Trofeo/Suomen rahoitusyhtiö/Servipro/Teleone/Requisita Oy on painanut paniikkijarrua ja keskeyttänyt noiden laittomien (pian luultavimmin laittomiksi todettavien) maksujen perinnän, ja odottaa mitä tuleman pitää.

        Tässä on se juju. Jos nyt maksaa niin arvaa saako rahoja koskaan takaisin ? Miten kävi näiden pikavippifirmojen omien " perintätoimistojen" kanssa ? Saiko sieltä kukaan mitään takaisin kun ne todettiin laittomiksi ?

        Parempi olla maksamatta kunnes asian laillisuus selviää ...


    • 15+8

      Oletko hyväksynyt lainaehdot kun olet ottanut lainaa? No sit pitää maksaa. Jos et ole hyväksynyt lainaehtoja niin sit ei pidä maksaa.

      • ei ihan mutta...

        Vaikka asiakas hyväksyisi kohtuuttomat ja laittomat ehdot , ne eivät olisi päteviä .


    • Hävettää oikein

      Vipster Oy suorastaan kusee kuluttajaviraston naamalle. Lafkan omistama vippi24.fi joutu markkinaoikeuteen, mutta jatkavat samaa kusetusta vippi.fi sivuston kautta.

      Kyllä on kuluttajaviranomainen ja AVI tyhmiä kuin saappaat!

    • Huijui

      Olin kuluttajaasiamieheen yhteydessä Servipron, Suomen Rahoitusyhtiön ja Requisitan toiminnasta. Venyttävät tuota laskujen viemistä perintään niin paljon kuin kerkeävät jotta saadaan vietyä luottotiedot asiakkailta 100 % varmuudella. Nyt on kuluttajaasiamies tekemässä kantelua hyvän perintälain vastaisesta toimesta, toinen kysymys on Requisitan toiminnasta missä perinnässä olevalla henkilöllä voi olla vain ja ainoastaan yksi avoinna oleva maksusuunnitelma...eli jos sinulla on menossa perintään takauksia, vippejä ym...mitkä menevät perintään eri aikana, et voi niitä yhdistää koska kun teet maksusopimuksen yhteen laskuista niin muihin perintään tuleville et voi.

    • Vippi-Ville

      Maksat sen pikavipin ensin pois jos vaan ennätät. Jos vasta sen jälkeen saat laskun takaamisesta, voit pyyhkiä sillä hanurisi ja sanoa niille ettei takausta tarvittu kun kerran itse lainakin on jo ehditty maksaa pois.

    • Jarddd

      Requisita/Orkia/Glee/Siljalaina/Servipro, samaa puljua kaikki, eivät ole koskaan laittaneet maksuhäiriö merkintää kenellekään, eivätkä asioita vie ulosottoon, koska tietävät että jokainen asia kaatuisi oikeudessa laittomiin kuluihin (mm. sopimussakko, lainan uudelleen takaus, tekstiviestikulut ym.).

      Uskokaa hyvät lukijat, että nämä puljut eivät häiriömerkintää laita, vaikka kuinka moni kirjoitus(puljun omia kirjoittajia) niin väittäisi.

      Mikäli saatte uhkailuviestejä, niin pyytäkää välitöntä lopettamista ja tehkää asiasta kuluttajavirastoon valitus. Kaavake löytyy kuluttajaviraston sivuilta.

      Tämä teksti on totuus, vaikka kuinka moni(puljun omat kirjoittelijat) tulisi vielä kirjoittelemaan alle muuta.

      Olkaa huoleti, laittomia kuluja ei tarvitse koskaan maksaa. Onneksi.

      Ex-vippaaja

    • voivoiei

      Tervehdys!

      Minulla veivät 9€ takausmaksusta (Peruutin lainan oton ja maksoin lainan takaisin jtn ihme korkoja mitä kerkesivät erikseen laskuttaa) ja siihen päälle tulleista 7€ sopimussakoista, kaiken maailman koroista. Perintäyhtiölle siirtämisestä sun muusta veivät käräoikeuteen. Nyt pitäs vissiin samantien maksaa reilut 100€ tai mahdollisesti riitauttaa sillä pelolla, että saa maksuhäiriömerkinnän. Käytännössä kiusantekoa.

      Siljalaina -> TeleOne, Servipro -> Requisita (Perijä). Kakki samaa puljua.

      9kk on ollut aikaa siitä, kun otin pikavipin kyseisestä yhtiöstä (Siljalaina).

      Ideoita?

      • ilmanen vinkki

        Meni lähimmälle poliisiasemalle tekemään rikosilmoitus . Eipä siinä muuta . Jos et sitä saa tehtyä niin maksa kiltisti se mitä sinulta halutaan kusettaa


    • 9+7

      On joo. Älä ota lainoja jos niitä pitää peruutella.

    • 15+16

      Se on hurjan oloista rahan keruuta, vippikopla missä teleone servipro. Niillä sotkee asiansa eikä niistä meinaa päästä irti. Kun laskut on sitten viimein maksettu kuuluu kännykästä tii tiit tii tiit hei täällä tarjolla kaks kymppää Muha ha haaa

    • 7+11

      On jotenkin kieron oloista lainpuitteissa toteutettua menoa. Mullakin kerran oli jotkut kulut muutamia euroja ja tuli viesti siirrä 7 päivää 15 eur. Mitä ihmettä jotain alle kympin kuluja siirtää viikolla 15 eur lisäkuluilla. Tuntuu et vanhoilla suomalaisilla vippi yrityksillä löytyi selkärankaa tähän porukkaan verraten. Nää vie viimeiset housut jalasta parinkympin vipeillä vaikka turun vallesmanniltakin jos ei varaansa pidä. On siinä Suomeen vippilakia taas väännety juuh.

    • tunnelin seinä

      Kuka on näitten kaikien emä?? Eli kuka ihminen on pomo? Rohkeesti vaan nimi ja osoite kiitos.

      Siljalaina -> TeleOne, Servipro -> Requisita

    • 10+13

      tii tiit tii tiit, Eihän siinä mitä mut nuo summat MUHA HAAA Onko tää joku Kataisen Urpilaisen kosto XD vähätuloiselle vähäsen 20 eurolla tutia huuleen.

    • 17+17

      Pienille pojille suuta makiaksi tupakki aski kalja nippu naapurit arpoja sotkemaan kaksikymppisillä vipeillä talous ulosottoon ajautumisessa jotka järjestelmä muuttaa nuo kaksikymmen euroiset puoleentoista tuhanteen perintään rahoiksi aikamiehille palkkoihin yksityis suihkukoneilla lentämiseen brysseliin / hki välille ym ja ensi vuoden 4,5 mljardin velan lyhennykseen mut ennen kaikkea asiat pyörivät tärkeysjärjestyksessä solidaarisessa järjestelmässä.

    • 5+2

      Tuskin niillä varaa loputtomiin tavoitella viestein jos ei vastaa. Siinähän putoaa tuotto jos kieltäyviä tavoittelee. Täytyy sanoa et ihme taloudellisen ikiliikkujan ovat kehittäneet. Järjestelmä tuottaa itse itsessään maksamattomat kaksikymppisetkin laskut satasiksi. Olisko joku salaliitto.

    • yx vaan

      Pitää muuten sanoa, pyörittelen yhtä pienlainoja markkinoivaa sivua. Tässä yhteydessä en viitsi mainita mitä. Kyllä mulla siellä nuo Suomen rahoitusyhtiön vipit on. Jos joku sieltä jotain ottaa, minä saan siitä 10€. Aika harva ottaa... Vaikka linkit onkin mainostarkoituksessa luotu, sivu HUUTAA, että ota ihan mistä tahansa muualta.

      Mainoksen muuten on mainosverkkoon laittanut joku viroon rekisteröity yritys.

      Mut joo, jos tarjavat mainostajalle kympin, ei halaistua arvaustakaan paljonko ottaa mainosverkko, niin aika laskelmoidusti vetävät sen päälle että ette kuitenkaan saa ajoissa maksetuksi, ja aletaan perimään.

      Olisi viranomaiset saanut kerralla viheltää pelin poikki... Vipster/Vippi24 valikoitui ennakkotapaukseksi, vaikka ei ollut edes pahimmasta päästä. Mm. Bluefinance ja Ainalaina ovat jo tehneet asiassa omat johtopäätökset. Muista en tiedäkään.

    • servipro

      Hei.olen hakenut 1000€. Mutta sain 20€ tilille. Haluaisin kysyä miksi? ? Tai. Viviane

      • serviporo-ou

        Koska me haluame rahasta sinu iso kulu , pieni lainasta . Sitte sina tule saama 93 euroa puhelinlaskula ja 24 euroa takauskulu. Me oleme vain huijari firma virosta .


    • takauuus

      ei tarvi maksaa jos lainan korko on sovittu
      mitään takauksia ei tarvi maksaa,
      ja takaajahan maksaa myös velan jos et sinä sitä maksa

    • Hondamoto800

      Kauppalehden mukaan Servipron ja TeleOnen toiminta on loppunut. Onko näin ?, kun vieläkin tulee laskuja takauksista.

    • Totuudenmiekka15

      On loppunut. Ja kannattaa jättää rikosilmoitus poliisille vaikka sähköisesti kiskonnasta jos se teidän kohdallanne täyttyy! Tälläiset toimijat kuuluvat tiilinpäitä lukemaan.

      • quickloan232

        Tänään tuli tekstiviesti Iso-Britannian maatunnuksella Finnlainan mainos kännykkään. Olisiko toiminta siirtynyt sinne?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1418
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1271
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1215
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1165
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1164
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1063
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1048
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1043
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    Aihe