Savustuspussit

Ei Lidlistä ainakaan

Mistä Canarialla saa kunnollisia savustuspusseja?

19

458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+11

      Carrefourista

    • Shavustaja

      Eihän ne savustuspussit paljoo paina matkatavaroissa, jos ne Suomesta vie, vai painaako?

      • Savustaja ilman H:ta

        Ei ne paljoa paina, mutta kalliiksi tulevat. Minäkin kaipailisin savustuspusseja, mutta en niiden takia viitsisi buukata lentoja suomeen ja takaisin. Siinä tule savukalalle hintaa.
        Jotkut katsos asuvat täällä ihan vakituiseen.


      • Shavustaja
        Savustaja ilman H:ta kirjoitti:

        Ei ne paljoa paina, mutta kalliiksi tulevat. Minäkin kaipailisin savustuspusseja, mutta en niiden takia viitsisi buukata lentoja suomeen ja takaisin. Siinä tule savukalalle hintaa.
        Jotkut katsos asuvat täällä ihan vakituiseen.

        Tarviiko niitä itse lähteä Suomesta hakemaan? Onnistuu se tilaamallakin.
        Jotkut katsos osaa käyttää ihan netin hakukonetta.

        Linkissä muitakin hyviä juttuja. Suomikauppa netissä:

        http://www.suomikauppa.fi/product_info.php?products_id=7200


    • grillivieras

      Näin eilen kivan idean, millä saa hienon savun maun grillattuun ruokaan. Grillaaja laittoi
      ankan rintapalat grillille, kun tuli oli sammunut ja grilli kuuma. Sitten hän laittoi paistoajan puolivälissä lihan viereen märkiä, puukolla puunpinnasta leikattuja ohuita palasia, jotka olivat vetäneet vettä itseensä.
      Sitten kansi päälle. Märät puunpalaset kehittävät kannen alla paljon savua, joten grilli on ehdottomasti parempi laittaa kauemmas talosta ja ihmisistä. Savusta jää ruokaan hieno savun maku.
      Ankanrintaa ei kannata paistaa kokonaan kypsäksi. Kun liha jää sisältä punaiseksi, saa lautaselle ykkösluokan herkkua. Hyvää juhannusta.

      • Siitä vaan

        Jep ja salmonella kaupan päälle raa'asta siipikarjanlihasta.


      • siitä vaan-makkakaka
        Siitä vaan kirjoitti:

        Jep ja salmonella kaupan päälle raa'asta siipikarjanlihasta.

        Siitä vaan: Kärvää sinä vaan hienot ankanrintapalat. Niitä en haluaisi syödä. Vaikket kyllä taida ymmärtää mitään muusta kuin mustaksi kärvätyistä makkaroista. Sinulla on salmonellaa ja muita ötököitä varmaan riittävästi kynsissäsi, niinkuin monella, jotka eivät tiedä hygieniasta mitään.


      • savua ilman tuulta
        siitä vaan-makkakaka kirjoitti:

        Siitä vaan: Kärvää sinä vaan hienot ankanrintapalat. Niitä en haluaisi syödä. Vaikket kyllä taida ymmärtää mitään muusta kuin mustaksi kärvätyistä makkaroista. Sinulla on salmonellaa ja muita ötököitä varmaan riittävästi kynsissäsi, niinkuin monella, jotka eivät tiedä hygieniasta mitään.

        Huomioikaa että ent. kanarian tuulia ym. ym. ym. nimimerkkejä ottaa helposti nokkiinsa, kun hänen reseptejään ja tekemisiään arvostellaan.


      • Fghhhgghff
        savua ilman tuulta kirjoitti:

        Huomioikaa että ent. kanarian tuulia ym. ym. ym. nimimerkkejä ottaa helposti nokkiinsa, kun hänen reseptejään ja tekemisiään arvostellaan.

        Jokainen käsittää että siipikarjan liha tulee kypsentää läpikotaisin ja raakaan lihaan koskettaneet työvälineet ja tasot tulee pitää erillään muista elintarvikkeista. Tästä ei tarvitse edes kiistellä sillä se on yleisesti tunnustettu asia.


      • ankkaa paistanut
        Fghhhgghff kirjoitti:

        Jokainen käsittää että siipikarjan liha tulee kypsentää läpikotaisin ja raakaan lihaan koskettaneet työvälineet ja tasot tulee pitää erillään muista elintarvikkeista. Tästä ei tarvitse edes kiistellä sillä se on yleisesti tunnustettu asia.

        Tässä olisi ns. huippukokin kuvasarja ankan rintapalan paistamisesta.
        Huippukokkeja ei Suomessa ole, joten täytyy mennä vähän edemmäs hankkimaan ohjeita.
        Tämän ohjeen mukaan jää ankanrinta punertavaksi, eikä ole rutikuiva. Katso tarkkaan,
        Fghhhgghff. Oppia ikä kaikki.


      • ankkaa paistanut
        ankkaa paistanut kirjoitti:

        Tässä olisi ns. huippukokin kuvasarja ankan rintapalan paistamisesta.
        Huippukokkeja ei Suomessa ole, joten täytyy mennä vähän edemmäs hankkimaan ohjeita.
        Tämän ohjeen mukaan jää ankanrinta punertavaksi, eikä ole rutikuiva. Katso tarkkaan,
        Fghhhgghff. Oppia ikä kaikki.

        Tässä ohje, ruotsiksi, jota useimmat kai ymmärtävät:

        http://receptfavoriter.se/recept/ankbroest-med-apelsinsas.html


    • reviisori 1

      Niin se on kyllä huomattu.Kuinka joku joka niin herkästi vetää herneen nenuunsa jaksaa ihan vakavissaan tänne kirjoitella. Oliko ankkakin muuten Lidlistä ostettu, en kyllä raakana söisi, salmonellan kanssa ei ole leikkimistä.

      • Lököpöksyille terv.

        Ihmiset Suomessa iloitsevat, kun pääsevät kesän tullessa grillaamaan. Mutta tulos lautasella on useimmiten surullinen. Joka äijä mutioi yhtäkkiä huippukokiksi, joita ei vissiin ole Suomessa yhtään, muuten kuin hupi-lehtien palstoilla. Eihän ne "huippukokit" erota sikaa porsaasta. Ohjeita ei varmasti oteta vastaan. Mitenkähän Suomessa kaikista tulee heti keisareita, kuninkaita, jos ne nyt yleensä ovat tehneet tai aloittaneet jotain. Terveisin Reviisorille, laita vaan reilusti seuraavaan juttuusi Kuningas-reviisori. Vaikka minä taidankin olla lähempänä reviisoria kuin R.1.
        Savua ilman tuulta: Mistähän johtuu, että nämä pallerot ovat kuin takamuksiin ampiaisen pistämiä, kun kirjoitan jotain. Jos kirjoittaisit joskus jostain, otettuasi asiasta ensin selvää, voisi ehkä KESKUSTELLA. Saa mielellään arvostella, jos on edes vähän tietoa kyseisestä asiasta.


      • huono tuuli granilla
        Lököpöksyille terv. kirjoitti:

        Ihmiset Suomessa iloitsevat, kun pääsevät kesän tullessa grillaamaan. Mutta tulos lautasella on useimmiten surullinen. Joka äijä mutioi yhtäkkiä huippukokiksi, joita ei vissiin ole Suomessa yhtään, muuten kuin hupi-lehtien palstoilla. Eihän ne "huippukokit" erota sikaa porsaasta. Ohjeita ei varmasti oteta vastaan. Mitenkähän Suomessa kaikista tulee heti keisareita, kuninkaita, jos ne nyt yleensä ovat tehneet tai aloittaneet jotain. Terveisin Reviisorille, laita vaan reilusti seuraavaan juttuusi Kuningas-reviisori. Vaikka minä taidankin olla lähempänä reviisoria kuin R.1.
        Savua ilman tuulta: Mistähän johtuu, että nämä pallerot ovat kuin takamuksiin ampiaisen pistämiä, kun kirjoitan jotain. Jos kirjoittaisit joskus jostain, otettuasi asiasta ensin selvää, voisi ehkä KESKUSTELLA. Saa mielellään arvostella, jos on edes vähän tietoa kyseisestä asiasta.

        Kukahan täällä on äkäinen kuin ampiaisenpistämä?
        Älä kuitenkaan lannistu, vaan kirjoita kokemuksistasi jos siltä tuntuu.
        Kaikkihan meillä Suomessa on huonommin kuin Kanarialla. Saksasta puhumattakaan.


    • savua ilman tulta

      Kun tekee aloituksen ja myöskin itse vastailee ei pitäisi olla valittamista. Jos nyt joku muukin innostuu vastaamaan ei pidä vetää hajuhernettä nenäänsä. Taisi muuten reviisori kalahtaa,vai kuinka?

      • grillivieras

        Koska täällä on harhoja näkeviä suomalaisia kertomassa mitä sattuu, niin hain SUOMESTA aika hyvän kuvauksen keskivertosuomalaisesta: http://erkkivatanen.wordpress.com/2014/06/26/kun-on-kesa

        Niin ja koska Suomessa on kaikki parempaa, en voi kuin onnitella alku-keski-kesän säästä.


      • huonoa aikaa granill
        grillivieras kirjoitti:

        Koska täällä on harhoja näkeviä suomalaisia kertomassa mitä sattuu, niin hain SUOMESTA aika hyvän kuvauksen keskivertosuomalaisesta: http://erkkivatanen.wordpress.com/2014/06/26/kun-on-kesa

        Niin ja koska Suomessa on kaikki parempaa, en voi kuin onnitella alku-keski-kesän säästä.

        ja mitähän harhoja kanariantuulet luulee jonkun nähneen???
        Luulen hänen itsensä olevan hyvin keskivertosuomalainen nainen. Aina tasaisen äkäinen.


    • Barraquito = ei kirj

      Savustus on ihan suomalaisten juttu.. Se ei missään nimessä kuulu canarialaiseen kulttuuriin (eikä muuhunkaan etelä-eurooppalaiseen, saati latinalaiseen), ja muistaakseni nuo pussitkin ovat suomalainen keksintö.

      Joten ihan turha niitä on täältä etsiä. Jos kysyt asiaa joltain canariolta, eivät ole koskaan moisesta edes kuulleet. Siis miksi niitä tuottaa tänne, vain suomalaisturisteja vartenko?
      Pakkaa mukaasi tai pyydä lähettämään postitse Suomesta, niin minäkin olen tehnyt.

      • Tryben

        Savustus on normaali säilöntätapa välimeren maissa.
        Esim. Italiassa tomaatit savustetaan tertuissa ja jätetään verannalle talveksi.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe