2.6. Johanna Tukiainen pahasti persaukinen – kiristää rahaa!

Syntymäsynkkä

Tuttua ja tyypillistä Tuksu-huttua, josta Metropoli raportoi 2.6.2014:

”Johanna Tukiainen yritti kiristää päätoimittajalta 100 000 euroa!

Johanna Tukiainen on uhkaillut Metropoli.netin päätoimittajaa Metropolin kustantamasta Johanna Tukiaista käsittelevästä kirjasta Johanna Tukiainen – Paljastuksia kulissien takaa.

Suorassa yhteydenotossaan päätoimittajalle Tukiainen väittää kirjan olevan solvausta ja uhkaa ”paljastaa päätoimittajan henkilökohtaisia asioita” tämän vaimolle, jos päätoimittaja ei maksa Tukiaiselle 100 000 euroa.

- Kirjan lainmukaisuudessa ei ole ongelmia, eikä minulla ole henkilökohtaisia asioita, joista vaimoni ei tietäisi. Jätän tämän kiristysyrityksen omaan arvoonsa, tuhahtaa Metropoli.netin päätoimittaja Marko Haapahuhta.

Oheisessa videossa näkyy Johanna Tukiaisen ja Metropolin teiden eroamiseen johtanutta toimintaa 2011 marraskuussa Kouvolassa. Tukiainen käyttäytyi Metropolin Tukiaiselle järjestämällä kiertueella erittäin aggressiivisesti, mm. lyöden keikkaa katsomaan tullutta asiakasta, sekä haukkumalla kouvolalaisia: ”Mä vetäisin ranteet auki, jos mä oisin syntynyt Kouvolaan.”

Tukiaiselle on langetettu oikeudessa useita tuomioita ja vuosi sitten hänet tuomittiin 60 päivän ehdottomaan vankeusrangaistukseen.”

Artikkeli video: http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/johanna-tukiainen-yritti-kiristaa-paatoimittajalta-100000-euroa/

35

1382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • karseeta kattoo

      Glamourin ydin on aina kroonisessa rahapulassa, omasta mielestään sille on kaikki keinot sallittuja. Tunkki toteuttaa wanhanajan "tarkoitus pyhittää keinot" - mallia.
      Omituista, miten toi ämmä jaksaa aina järjestää itsensä pulaan. Elämänhallinta ihan perseellään.

      • Lokalahti Kanerva

        Älä välitä. Jospa se Ile ottaa Tunkion vanhoilla päivillään vaippoja vaihtamaan.


    • Rottapostittaja-Tucs
    • 2 + 7 = ?

      Kuka on tämä maaginen Mia Oksanen?

      • 14+1

        Nooh, tämä ei liene salaisuus...Mia oli tuksun manageri. Siis OLI. Btw ja OT, arvasin sen kuka sotiki jollaksen asunnon. Muka kodin raiskaus ja näädät teki. Paljastuskirjassa mainittiin kuka sen teon takana on. Kylmempi sisko. No asiasta viidenteen, taitaa tuksulla todella rahat loppumaan ja nyt on koirakin kadonnut. Voi voi, kun tuo klamuurielämä on kovaaaaaaa....


    • perfact hemmeottelu

      ”Livekäyttäjä27989” raportoi 3.6.14:

      ”Tuksu: "Rahat tänne tai..."

      Joko kaunis Johanna on joutumassa taas kohtuuttomien otsikoiden alaiseksi tai sitten useita vuosia vaivannut akuutti rahapula on saanut ottamaan käyttöönsä uudenlaiset kikka-kolmoset, jolla kerralla voisi tehdä suuremman tilin, kuin keskiverto suomalainen ansaitsee vuosituloinaan.

      Johanna on päättänyt jatkuvan blogeissa, naamakirjassa yms. uhkailun sijaan ryhtyä ihan käytännön toteutukseen siinä, että Metrotuotannon päätoimittajaa voidaan rahastaa.

      Johannahan tosin on uhannut käräjäoikeuden kautta hakea tuntuvia korvauksia "solvaus-kirjasta" Amerikan malliin sellaisilla summilla, jotka Suomessa hyvin todennäköisesti eivät koskaan tulisi menemään läpi edes silloin, jos Johanna jutun voittaisi, joten Johanna on päättänyt sitten "hyvällä" nyhtää kohtuulliseksi korvaukseksi katsomansa rahat irti.

      Hurjimpien uutisointien mukaan Johanna on päätynyt siihen, että käräjäoikeus on liian hidas reitti (ja onhan hän väittänyt ennenkin oikeutta puolueelliseksi häntä itseään vastaan koskevissa jutuissa silloin, kun on tullut aiheettomasti tuomituksi), joten nyt vaan kaikki törkytieto päätoimittajasta kehiin ja kiristystä päälle.

      Mitähän se yhdyskuntapalvelua valvova taho tällaisesta toiminnasta tykkää aikana, jolloin pitäisi viimeistään sitä nuhteetonta elämäntapaa ja -hallintaa yrittää osoittaa?

      http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/johanna-tukiainen-yritti-kiristaa-paatoimittajalta-100000-euroa/

      Voisin veikata, että kiristys ei nyt tuota roposia tyhjyyttään ammottavan kukkaron pohjalle, ja toisaalta olen taipuvainen ajattelemaan, että myös käräjöinti saattaa olla aika turhaa rahojen hakemiseksi. Toisaalta tällaisella toiminnalla on olemassa aina pienoinen riski, että pääsee itse jälleen syytetyksi puolueellisen oikeuden eteen, jos hyvin tiukan kiristysvaihteen päälle tempaisee.

      Rikosilmoituksia ja rahoja odotellessaan Johanna on onneksi tosiaan naamakirjan mukaan saanut jo yhden mekkonsa myytyä tummalle upealle naiselle. Kovasti aktiivisesti Johanna on yrittänyt saada vierailijoita luokseen vaatteitaan ostamaan ja Johannan toiveiden mukaan lauantaina 7.6 lähestyvät nyyttäri-myyjäiset tulevat olemaan se tilipäivä, jolloin Johannan ex-miehen kaupunkiasunto tulee tyhjenemään ylimääräisistä vaatteista.

      Tilipäivä siis lähestyy onneksi kiristysrahoja odotellessa. Ja aiemmin "tarjoan kaikki upeine ruokineen, juomineen, upeine juhlapaikkoineen ja upeine ohjelmineen" -juhlat ovat tässä viimeisten päivien mittaan saaneet myös muodollisen 10 euron pääsymaksun osallistujaa kohden, jolla emäntä yrittää saada katetuksi kulut, jotka aiheutuvat siitä, että osallistujat itse joutuvat tuomaan omat juomansa & ruokansa mukanaan.

      Tämä lienee sitä kuuluisaa Tukiais-logiikkaa jälleen parhaimmillaan =)

      Tässä on lauantaihin vielä aikaa, joten muun muassa pääsymaksu ennättää vielä nousta sen jälkeen, kun juhlien emäntä tarkastaa akuuteimmat elinkustannuksensa indeksikorotusten kera oman edun mukaisesti.

      Suosittelen Johannalle ihan oikean työsuhteen hankkimista, niin tulot ovat jatkossa hieman varmemmat sekä säännöllisemmät kuin tällaisilla epätoivoisilla keinoilla hankitut yritykset, jotka eivät tule tuottamaan tulosta.

      Pitäisi jo näin pitkän hapuilun jälkeen tuon ikäisen naisen ymmärtää, että sitä rikasta miestä ei näy häntä pelastamaan enää koskaan ja miljonäärin rouvana mitään tekemättä eläminen ei tule onnistumaan.

      Miljonääreillä kun on vara valita, Johannalla taas ei.”

      7L: http://www.seiska.fi/Kayttajien-sisaltoja/Tuksu-Rahat-tanne-tai/1044048

      • Billionaire

        Vain biljonääreillä on varaa valita Tuksu, ja he himokkaina suorastaan hyökkäävät hänen kimppuunsa - ulkomailla!


      • Kovalaine Kopone pul
        Billionaire kirjoitti:

        Vain biljonääreillä on varaa valita Tuksu, ja he himokkaina suorastaan hyökkäävät hänen kimppuunsa - ulkomailla!

        Räikkönen kävi kuulemma tarkistamassa, mutta tunkiossa oli valitettavasti liian paljon selluliittia.


      • Kimi ei
        Kovalaine Kopone pul kirjoitti:

        Räikkönen kävi kuulemma tarkistamassa, mutta tunkiossa oli valitettavasti liian paljon selluliittia.

        Ei voi olla totta.


    • mopsei

      On tuo kyllä nimen TUNKIO ansainnut. Lyllerö on nimensä veroinen.

    • Tuksu kertoili 6.6.

      Tuksu kertoili 6.6.14:

      ”Enkä ole mitään metropolia, hymyä yms. uhkaillut millään muulla kuin että heistä on tehty valitukset ja kantelut Julkisen Sanan Neuvostoon, mikä olisi pitänyt tehdä jo ajat sitten. Ja Hymyn jutusta jossa isääni haastatellaan hänen ollessaan psykoosissa, mun pitäisi saada kymmenien tuhansien eurojen korvaukset, 99% jutusta on täyttä bull-shittiä!”

      • Kaikin keinoin

        Rahaa pitäisi saada - siis tavalla tai toisella - ASAP!


      • Vaihtoehdot
        Kaikin keinoin kirjoitti:

        Rahaa pitäisi saada - siis tavalla tai toisella - ASAP!

        Median kiristäminen tai miljonääri poikakaveriksi.


      • Samanaikaisesti
        Vaihtoehdot kirjoitti:

        Median kiristäminen tai miljonääri poikakaveriksi.

        Tuksulle molemmat vaihtoehdot olisivat täyspotti.


      • Ei huolen häivää!
        Samanaikaisesti kirjoitti:

        Tuksulle molemmat vaihtoehdot olisivat täyspotti.

        100 000 euroa medialta ja miljonäärimiehen luottokortit käyttöön; siinä tavoitteet.


      • Uuusi seikkailija
        Kaikin keinoin kirjoitti:

        Rahaa pitäisi saada - siis tavalla tai toisella - ASAP!

        ASAP, mitä tarkoittaa? Tuksun kohdalla ?


      • Lyhenne
        Uuusi seikkailija kirjoitti:

        ASAP, mitä tarkoittaa? Tuksun kohdalla ?

        Tulee englannista: as soon as possible, mahdollisimman pian.


    • Velkarekisteri 6/-14

      Hymy-näätien palstalla nimimerkki ”Per Saukinen” toi esiin (Kiitokset! Ja isot kiitokset myös hänelle, joka alun perin tiedot on hankkinut ja kirjoituksen laatinut) erään kirjoituksen, jossa on täsmällisiä tietoja Tuksun ulosottoveloista (kesäkuun 2014 tilanne). Tältä näyttää:

      "5.6.2014 Tuksun ulosottorekisteri on 18 sivua pitkä.

      Varsin suuren osan sivuista vievät kirjaukset terveyskeskusmaksuista ja niiden perintäkuluista. Näitä muutaman kympin sirppuja on vielä useiden satojen eurojen arvosta, vaikka osa noin kympin suuruisista perintä-, viivästys-, ym. maksuista on kuitattu maksetuiksi.

      Edellisestä, vuoden takaisesta raportista ovat merkittävimmin nousseet verovelat: jäännös- ja ennakkoveroja on nyt piikissä 25.907,21 euron verran (vuosi sitten 12.161,71 €).

      Mielenkiintoista on, että 6.8.2013 on Tuksulta saatu perittyä ja tilitettyä jäännösveroa 2.101,94 euron arvosta, ja 1.4.2014 on maksettu lyhennys 2.212,31 € (pitää varmaan tarkistaa historiasta, millainen merilaulu on näinä päivinä raikunut...).

      YEL-maksuja peritään 2.731,82 euroa,
      tuomioistuinsaatavia ja sakkoja yhteensä 2.994,87 euron edestä,
      yksityisoikeudellisia saatavia 10.424,58 euron arvosta.

      Rikosvahinkokorvauksia on maksettava 996,20 eurolla (kokonaissummasta on aikaisemmin maksettu jo 543,73 euroa).

      Yksityisoikeudellisia saatavia on saatu hieman lyhenneltyä, mutta pääsääntöisesti summat ovat korkojen, jne. vuoksi siitä huolimatta kasvaneet:

      Nova Trotters Oy 549,06 €
      TeliaSonera Finland Oy 1.222,09 €

      Lindorff Oy 1.721,13 €
      Gothia Oy 554,94 €

      Murtomiehet Oy 1.690,51 €
      Intrum Justitia AG 1.017,38 €

      Intrum Justitia Oy Jälkiperintä 3.003,34 €
      Elixia Finland Ab 666,13 €

      Ulosottorekisterissä näkyy myös 80 € joukkoliikenteen tarkastusmaksu.

      Yhteensä Tuksun ulosottovelat ovat tänä päivänä n. 45.000 euroa.

      Luottotiedoissa on yhteensä 40 merkintää, joista osa tosin näkyy myös ulosottoraportissa. Glamour on kallista!"

      • Elämä meni siinä

        Siinä on sellainen 10 vuoden projekti, kun tuon Tuksu takaisinmakseleepi...


      • Lisää tulee...
        Elämä meni siinä kirjoitti:

        Siinä on sellainen 10 vuoden projekti, kun tuon Tuksu takaisinmakseleepi...

        ... ja näyttää siltä, että Tuksulle karttuu nykymenolla 1000-2000 euroa lisää velkoja joka kuukausi, vuodessa viisinumeroinen summa...


      • meikkilaukku
        Lisää tulee... kirjoitti:

        ... ja näyttää siltä, että Tuksulle karttuu nykymenolla 1000-2000 euroa lisää velkoja joka kuukausi, vuodessa viisinumeroinen summa...

        Tuksun veromätkyistä kohta se varsinainen velkapommi tulee!


    • Vain käteismaksu!

      Yleisesti, Johanna Tukiaisen velkatietojen julkistaminen mahdollisimman laajasti suojelee tavaran- ja palvelutoimittajia ynnä muita kansalaisia joutumasta Tukiaisen huiputusten ja luottotappiotemppujen kohteeksi.

      • Rajaa ongelman

        Isommat vahingot yhteiskunnassa voidaan välttää vain näin.


      • Eiköhän se mene niin, että sillä luotonantajalla on keinonsa selvittää asiakkaan luottotiedot ja maksukyky laillisia ja hyväksi havaittuja keinoja käyttäen muutamassa minuutissa. Eikä maksa paljon. Tuskin se luotonantaja lukee kenenkään luottotietoja täältä.


    • Harmillista

      Kiva kesä ja paljon vapaa-aikaa (mitä nyt YKP vähän rajoittaa menemisiä), mutta rahapula kiusaa, eikä Tuksu pääse toteuttamaan itseään täysin rinnoin.

    • Uusi seikkailija

      ASAP Kertokaa mitä tarkoittaa?

      • Lyhenne

        Tulee englannista: as soon as possible, mahdollisimman pian.


      • Uusi seikkailija
        Lyhenne kirjoitti:

        Tulee englannista: as soon as possible, mahdollisimman pian.

        Kiitos ny mä hokasin.


    • Hymy raportoi 24.6.

      Juhannuksena Tukiainen oli myymälävarkaissa Lönkan Alepassa; Hymy raportoi 24.6.14:

      ”Alepan vartija tyhjensi Johanna Tukiaisen laukun!

      Johanna Tukiainen bongattiin Helsingin Lönnrotinkadun 24h-Alepasta juhannuksenpyhinä varsin erikoisissa merkeissä.

      - Johanna tuli ostoksille mieshenkilön kanssa. Myöhemmin myymälävartija pysäytti Johannan ja otti tarkastukseen hänen laukkunsa.
      - Sieltä tyhjennettiin ostoksia noin 15 euron edestä, silminnäkijät kertovat Hymylle.

      Mieshenkilö ei suostunut maksamaan ostoksia. Poliisia paikalle ei kutsuttu, mutta vartija ohjasi seurueen ulos.”

      Artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/alepan-vartija-tyhjensi-johanna-tukiaisen-laukun

      • RL 28. luku 3 §

        Rikoslain 28. luku 3 §:

        ”Näpistys. Jos varkaus, huomioon ottaen anastetun omaisuuden arvo tai muut rikokseen johtaneet seikat, on kokonaisuutena arvostellen vähäinen, rikoksentekijä on tuomittava näpistyksestä sakkoon. Yritys on rangaistava.”


      • Tuksu luisussa

        Tuksun luisu jyrkkenee; miten tämä "glamourelämä" päättyy? Ja milloin?


      • Hurhapäinen

        Nimimerkki JohtajaNäädin kirjoitti hymy-näätien palstalla 25.6.:

        ”Näpistys????

        Hitto käsissäkö ostokset kannatte näädät?? Totta kai ne saa kantaa laukussa, korissa tms. kassalle! Pitäisikö Johannalla olla sata kättä kun jollai budhajumalilla??? Johannaa ei tauski vähempää vois kiinnostaa! hakekoot pikkutyttöjä afrikan kehitysmaa ghamasta, joe ei muuten NAISTA saa!!!!!!!!!”


    • 7L, 16.9.14

      SeiskaLive 16.9.14:

      ”Herranjestas, kuinka paljon Johanna Tukiaisen ulosottovelka on kasvanut!

      Kohukaunotar Johanna Tukiainen erosi jo ajat sitten ex-aviomiehestään Arto Länsmanista, mutta ulosottomies ei ole jättänyt Ilkka Kanervan tekstailukumppanina julkisuuteen noussutta ”blondia” rauhaan. Hänellä on kertynyt ulosottovelkaa yli 41 000 euroa.

      20-sivuinen ulosottorekisteri paljastaa, että Johannalta on karhuttu muun muassa puhelinlaskuja, veroja ja uhkasakkoja. Ulosottomies on joutunut nuolemaan Johannan kohdalla näppejään, sillä hänet on todettu varattomaksi.

      Edellinen merkintä on tämän vuoden heinäkuulta, jolloin hän sai maksettavakseen 120 euron rangaistusmääräyssakon. Talousvaikeuksista Johanna ei hetkeen selviä, sillä vuonna 2012 hänen ansiotulonsa olivat vaivaiset 231 euroa.

      Johannan ulosottovelka on lähes kolminkertaistunut kolmessa vuodessa, sillä alkukeväästä 2011 häneltä perittiin 16 000 euroa ja ulosottorekisteri oli 7 sivua pitkä.
      Tiedot perustuvat 28.8. Helsingin ulosottovirastosta saatuun todistukseen ulosottorekisteristä.”

      7L: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Herranjestas-kuinka-paljon-Johanna-Tukiaisen-ulosottovelka-on-kasvanut/1053339

    • Nuudelia, itkien

      22.10.2014 Tuksu on persaukinen glamouristi:

      ”Tämä on arkipäivääni: kädestä suuhun

      Olen palanut elämässäni 15-vuotta taaksepäin. Elän ns.opiskelijaelämää aika pitkälle, pystyn syömään vain yhden nuudelipaketin päivässä ja se on siinä. Tietysti laihdutukseen tämä auttaa paljonkin, samoin alkoholinkulutuksen huomattava vähentäminen.

      Tämä ja seuraava kuukausi ovat minulle erittäin raskaita monesta eri syystä. Mitä tulee taloudellisiin asioihin niin ne menevät huomattavasti paremmin parisuhteessa eläessä: joko kaikki maksetaan puoliksi tai mies hoitaa pitkälle juoksevat kulut. Yksin asuessa kaikki on huomattavasti kalliimpaa, enkä viitsi alkaa kokkailemaan herkkuruokia vain itselleni. Silloin kun on kavereita kylässä, tosin laitan hyvät ruuat. Myös keikoillani syön ulkona ravintolassa jne.

      No mutta aika aikansa kutakin..... on aikaa nauraa ja on aika itkeä.
      Kaikki on kuitenkin vain väliaikaista.

      Tässä kuussa olisi parasta olla etelässä, tässä maassa on suorastaan kummitusmaista. No onneksi mulla on hyvät unenlahjat, viime iltapäivänä menin nukkumaan klo.15.00 ja ajattelin vain torkahtaa. Nukuin 18 tuntia putkeen. Nyt takaisin taas unilinnaan, näen paljon unia Juliasta, mikä on mielenkiintoista. Krooh, yötä kaikille.....”

      Kuva: http://aijaa.com/2Utrir

      7L: http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Tama-on-arkipaivaani-kadesta-suuhun/1056444

      • Valhetta taas

        Jep ja jo tänään ilmoittaa, kuinka lähtee radalle ja on viihteellä koko viikonlopun.....
        Siihen se kädestä syöminen loppui.
        Mamma vissiin laittanut lisää pätäkkää......:)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5730
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3607
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      215
      1804
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1732
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1192
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      29
      1155
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      927
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      263
      910
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      867
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe