suomi24 roskapostin esto

turhautunut1

Ennen oli suomi24 sähköpostissa täppi että torju tämän lähettäjän posti, mutta tässä uudemmassa versiossa sitä ei ole. On vain joku roskaposti suodatin joka on vaikeampi käyttää. Jos asetaa roskaposti asetuksiin jotain ehtoja, niin voi samalla hukata tärkeämpiäkin posteja.

41

3249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyuoi

      Suomi24 postin uuistuksen jälkeen minulle alkoi tulla tosi paljon roskapostia. Olen sarjaa tumpelokäyttäjä. Sähköpostin alareunassa on yleensä linkki: Unsubscribe tai peruuta tämän linkinviestit tms. Näitä klinkkailemalla olen saanut postit vähenemään. Alkuunsa vei aikaa, mutta aika pian tehosi.

      Tämä on näitä karvalakki ohjeita.

      • roskastunut

        "Sähköpostin alareunassa on yleensä linkki: Unsubscribe"

        Tätäkään ei ole kaikissa roskaposteissa ja joissain on taas niin, että se ei edes sisällä mitään linkkiä.


      • Tätä mieltä olen!
        roskastunut kirjoitti:

        "Sähköpostin alareunassa on yleensä linkki: Unsubscribe"

        Tätäkään ei ole kaikissa roskaposteissa ja joissain on taas niin, että se ei edes sisällä mitään linkkiä.

        Ei Elisanet.fi sähköpostissakaan ole Unsubscribe -linkkiä tai vastaavaa.
        MIKSI EI OLE? Hyvin monet tutuistani valittavat Elisanetin roskapostitulvasta.
        Kyllä hyvin asiakakkaitaan palvelevalla yrityksellä tulisi roskapostin poisto-linkki olla!

        Mietin liittymien vaihtamista paremmin palvelevaan yritykseen.


    • turhautunut2

      Voisitteko tehdä tälle roskapostitulvalle jotain?

      Suomi24 sähköpostia ei voi käyttää mihinkään tärkeään, koska roskapostia tulee kymmeniä päivässä ja jokaisen postin joutuu itse siirtämään pois saapuneista viesteistä.

      Miksi ette tee vastaavaa kuin muut, että käyttäjien nimeämistä roskapostiosoitteista estettäisiin viestien lähetys?

      Ennen tosiaan oli täppi, että estä tämä osoite ja uudesta versiosta se puuttuu. En ole koskaan laittanut tätä osoitetta mihinkään nettilomakkeisiin ja roskapostia silti tulvii päivittäin. Myykö Suomi24 näitä osoitteita roskapostittajien käyttöön?

      Ja vielä yritätte jotain posti plus pakettia myydä, kun palvelun taso on aivan surkea!

      • Kyllästynyt

        Sama ongelma, vaikka kuin postisuodattimeen laittaa lähettäjän osoitteen ja että estä, niin aina tulee. Suomi24, HALOO, tehkää jotain.


    • suoli24 voisi kertoa miksi sitä vanhaa torju lähettäjän viestit ei ole käytössä! varmaan alkaa ihmiset vaihtamaan posteja koska firmoilla ei ole mitään tolkkua noiden mainosten määrissä!

    • bhyf

      Vihan! Vihan kovasti! En voi torjua roskapostia suomi24ssa. Minusta se on sota meilla vastan! Kayn heidän kaikki suodattimet ja siirtän roskia Roskapostiin kuorille; mutta roskaa tule ja tule ; samaa! roska! Täytyy mennä uudelle postille pois suomi24sta!

    • joo, pska homma tämä suoli24 uudistus!

    • SelittäkääAsia

      MIKSI SUOMI24 EI KOMMENTOI JA SELITÄ ASIAA ????????????????

    • Vaihtamalla_paranee

      Syy on varmaan siinä että Suomi24 tienaa roskaposteilla pätäkkää. Minkä muunkaan takia entinen toimiva ja helppo tapa roskan torjumiseksi on poistettu käytöstä. Vaan mikäs pakko täällä on kärvistellä, ilmaisia toimiviakin sähköposteja on netti väärällään. Eli ei muuta kuin kaikki vaan vaihtamaan parempaan ja antaa tämän spämmilaitoksen kuolla pois.

    • RoskaaPostinTäydeltä

      Juu samaa mieltä kommentoinkin sitä vanhan torju rastin poistamista välittömästi kun tämä uudistunut tuli :( Miksi pitää aina uudistaa ja vanhasta jotain hyvää hävittää pois niinkuin edellä mainittukkin.Laitettiin vain tietoo että laita sinne postisuodatus asetuksiin paskat se mitään auta,avuttomia aivokääpiöitä koko Suomi24.fi takana miksi edes kantaa nimeä Suomi24 muuttakaa Susi24 niin kuvaa paremmin oikeaa suuntaa :)

    • SuivaannuttaaROSKAT

      SE PITÄISI OLLA JOKAISESSA SÄHKÖPOSTIOHJELMASSA, ETTÄ VAAN PAINETAAN "KLIK" JA SEN JÄLKEEN EI ENÄÄ IKINÄ TULE POSTIA KYSEISTÄ OSOITTEESTA !!!

      Mikä ihme siinä oikein on, ettei asiaa saada laitettua kuntoon ???

      Nyt sitten tärkeä kysymys: SAAVATKO POSTIOHJELMAN OMISTAJAT RAHAA PASKAPOSTEISTA ja sen vuoksi he eivät haluakaan sallia ohjelmiinsa roskapostin järjellistä ja tehokasta estoa ???

      Jos vastaus on KYLLÄ, niin he ovat juonessa mukana ja siis kusettavat meitä ja ovat pirullisia, petollisia idiootteja.

      ASIA PITÄÄ SELVITTÄÄ !

      • EIJAEI

        VARMASTISAAVAT!!!


    • PäättäjäTOIMIKAA

      Miksei asiaan tehdä selvää LAKIA ?
      Esim.
      Sähköpostin lähettäjän on ensin KYSYTTÄVÄ vastaanottajalta "voiko lähettää postia?".

      Jos vastaus on kielteinen, niin silloin ei saa lähetellä enää mitään.
      Mutta jos silti sieltä lähetellään jotain, niin se olisi RIKOS.
      Ja rangaistuksena iso summa rahaa ta sitten kuoelmantuomio.

      Kyllä se on ihan tosi, että paskapostit ottaa ihan hirveesti hermoon !

    • toivojomenetetty

      Viestit tulevat jokapäivä eri osoitteesta, jokin numerosarja.com ja vaihtuu päivittäin. Niin että ei auta vaikka unsubscribeä niille näyttää. Todella kurjaa!!!

    • Rouvas

      p.....kele yli 750 roskapostia maanantain jälkeen,,nyt menee hermot

    • nettitunkio

      " Viestit tulevat jokapäivä eri osoitteesta, jokin numerosarja.com ja vaihtuu päivittäin. Niin että ei auta vaikka unsubscribeä niille näyttää. Todella kurjaa!!! "

      Näin minulle myös tulee roskapostia jostain numerosarjasta. Kun osallistut netissä, messuilla tai muuaalla johonkin kilpailuun ja laitat oman sähköpostiosoiteen, niin on yrityksiä, jotka myyvät sähköpostiosoiteen edelleen ja usein ulkomaille. Itse en en enää koskaan osallistu kilpailuihin, joihin pitää laittaa sähköpostiosoite. Jos yhä useampai ja useampi toimisi näin, niin pidemmän päälle tämä kääntyisi ihan hyviä ja rehellisiä suomalaisia yrityksiä vastaan.

      Entä kun näissä roskaposteissa myydään sitä ja tätä kaikkea maan ja taivaan väliltä ja tuo roskaposti ohjautuisi esi. jonkun maahantuojan sivuille tai ulkomaiseen yritykseen ja laittaisin vastaanottajaksi Heikki Hepokatin tai Maija Muurahaisen ja osoiteeksi aivan huuhaa - osoiteen, tilaisin tuotetta 100 kpl ja jossa tilauksesta tulisi lasku, niin syyllistynkö laittomuuksiin ? Kyllä posti kulkisi ja anakin postille tulisi töitä ja joutuisivat palauttamaan koko roskan. Annetaanko pahan kiertää ?

      • roska_vai_mainos

        Oikeiden yritysten uutis-/mainospoisti (esim. jonkun liikkeen uutiskirjeet) voidaan kyllä perua, eli "unsubscribe".

        Todelliset roskapostittajat saavat vain selville että joku ihminen omistaa osoitteen ja alkaa tulla enemmän roskapostia jos menee klikkaamaan unsubscribe.

        Roskaposti ja uutis-/mainospoisti on siis vähän eri asia.


    • ehdottomasti-pikamuutos

      pitaisi olla helppo "tappi",jolla voi kerrassaan poistaa ko. lahettajjan viestit.
      sen pitaa toimia siten,ettei viestia avaa,vaan suoraan poisto.

      nykyinen unc ei auta juuri mitaan,hetkeksi auttaa,mutta sitten tulee entista hullummin jonkun ajan paasta.mainonta on aivan helvetillista ja koko ajan pahenee. 90% on ota lainaa tai pelaa pelia. jarkyttava tilanne.

    • Paskaaatuutista

      Saan paskapostia, joissa mm. Gigantti, Prisma tai joku vitamiinifirma myy pillereitä. Olen ajatellut lähettää nämä paskapostit edelleen firmoihin, joiden nimi on mainittu paskapostissa fontilla 48 ja saman 20 kertaa samalle vastaanottajalle. Jos tilaankin jotain esim. 100 telkkaria tai 200 kpl jotain muuta, nin lähettäköön kaikki paikalliseen K-kauppaan, joka hoitaa postia. En nouda lähetystä ja minullahan on oikeus perua kauppa etämyyntiehtojen mukaisesti. Olen ilmoittanut paskapostitulvasta Googlen Suomen maajohtajalle ja hän ei vastaa. Suomi24 postista puuttuu tämä roskapostin esto.
      Ei auta näköjään muu kuin laittaa paha kiertämään. Onhan sillä ainakin työllistävä vaikutus. Saas nähä pystyykö esim. Gigantti tai Prisma tekemään jotain.

      • roskaposti.vai.ei

        Syytä muistaa että mainosposti ja roskaposti ovat kaksi eri asiaa.

        Oikeiden yritysten mainospostit voidaan voidaan yleensä perua, eli "unsuscribe" mutta roskapostit ovat hankalampi juttu. Roskapostittajat huijaavat ja väärentävät lähettäjän osoitteet ja vaihtelevat näitä jatkuvalla syötöllä. Voit vaikka saada roskapostia [email protected] jossa myydään viagraa tai muuta roskaa.

        Gigantin tai prisman "uutiskirjeen" voi kyllä perua mutta jos roskapostittaja huijaa ja lähettää omat viestit siten että näyttää tulevaan muualta kuin oikeasti tulee, niin se on hankalampi juttu. Tällaiset viestit pitää yleensä siirtää sähköpostiohjelman "roskaposti" kansioon.


    • AsiatKUNTOON

      "Miksei asiaan tehdä selvää LAKIA ?
      Esim.
      Sähköpostin lähettäjän on ensin KYSYTTÄVÄ vastaanottajalta "voiko lähettää postia?".
      Jos vastaus on kielteinen, niin silloin ei saa lähetellä enää mitään.
      Mutta jos silti sieltä lähetellään jotain, niin se olisi RIKOS.
      Ja rangaistuksena iso summa rahaa ta sitten kuoelmantuomio.
      Kyllä se on ihan tosi, että paskapostit ottaa ihan hirveesti hermoon !"

      Tuollaisen lain luulisi olevan ihan helppo tehdä ja vaikka huomenna !
      Mutta kun mistään ei enää välitetä yhtään mitään ja kaikki asiat menevät rajusti huonommaksi.

    • V-KäyräNousee

      Kyllä suomeksi sanottuna vituttaa tämä roskapostitulva vaikka kuinka torpaa, niin uusi osoite työntää tulemaan samaa paskaa.
      Voiko tästä valittaa Kuluttaja-asiamiehelle?

    • Ayyyygrde

      On olemassa vain yksi keino tähän ongelmaan. Avatkaa uusi s-posti (esim. gmail tai joku muu). Sen jälkeen avatkaa oma s-posti suomi24 ja klikatkaa "Asetukset". Sen jälkeen klikatkaa "Automaattinen välitys". Kirjoittakaa uusi s-posti osoitteenne paikaan missä lukee: "Välitä kaikki saapuva posti tähän osoitteeseen"
      Tämän toimenpiteen jälkeen kaikki postit (myös roskapostit) tulevat uuteen s-postiin. Uudessa osoitteessa toimii sitten esto tai suodatin ja voitte estää roskapostien tulemisen jatkossa
      Sen jälkeen unohtakaa koko suomi24.fi- osoitte ja aloittakaa uusi elämä -;)

    • Rite

      Totta on kyllä mullekkin tulee Kaken laista että ota lainaa Nämä on kurjia en mä koskaan tattte tälläsiä ihan suututtaa i mitä minä teen mun posti on täyttä kaikkea roskaa onko muilla tällästä

    • Rane45

      Suoli24 posti ja elisan postit on molemmat roskaposti imureita,ilmeisesti molemmat saa provikan sen välittämisestä,eikä sen takia tee asialle mitään

    • KMT

      Suomi24:n ohjeissa ainakin lukee, että voi torjua tietyn lähettäjän postit suodattimen avulla. Eikö tämä toimi? En ole kyllä kokeillut.

      • Eimikäänihme

        Ei mikään ihme ettei toimi. Nämä foorumeiden ja operaattoreiden sähköpostit ovat epäkäytännöllisiä ja vanhanaikaisia.


    • eikö ne vittupäät tosiaan saa sitä -vitun- täppiä sinne millä vois estää lähettäjän?

    • Tyrmistynyt

      Mun lapset joutuu lukemaan reva levällään olevien naisten viestejä ja kuvia Flirt- Chat:ista jotka tulee suomi24 sähköpostiin . Mistä helvetistä ne tulee ja miksi niitä ei saa estettyä ? Tää kanava lopetetaan just , kiitti vaan suomi24 tumpeloylläpitäjät kun viljelette tällaista . Tää lähtee oikeuteen pikaisesti korvausvaateineen .

    • Perse

      Vittu kun vituttaa. Mitään ei voi tähän osoitteeseen tilata, kun paskapostia pökkää päivästä toiseen roppakaupalla.

      Tehkää nyt vitun ääliöt jotain. Ohjeet roskapostin tilaamisen estämiseen aivan hanurista. Jotka ei edes toimi!!

    • Nimessäni

      Roskapostiongelma...
      Suomi24 edustaa paljastuvaa invaasiota...

      Liittykää invaasioon kuulumattomat facebookissa Pohjolan Kuningaskuntaan, joka on uusi yhteiskunta ymmärtäväisille.

      Raamatun lopunajan asioihin voi tutustua Luomnakunnan kaitselmus fb ryhmässä.

    • Anonyymi

      Suomi24 kuuluu nykyään ruotsalaiseen Bonnier kustannusbisnekseen, joiden tehtävä on tehdä rahaa omistajille kaikesta mahdollisesta. Sen vuoksi meidän sp-osoitteeme on myyty
      sadoille/tuhansille verkkomarkkinointi firmoille. Bonnier saa kruunuja jokaisesta viagra/lainatarjouksesta/kasinotarjouksista/booking/sinkkudeistä ym kymmenistä muista hömpästä.
      Onhan siinä oma hommansa rastia joka aamu 40-50 saasta ja klikata ne avaamatomina roskakoriin ja sieltä edelleen poistaa lopullisesti.
      Se, että Suomi24 ylläpito ei vaivaudu ottamaan kantaa tähän selvästi käyttäviä häiritsevään tilanteeseen on nykymaailmassa ennen kuulumatonta. Postin vaihtaminen on siksikin hankalaa, että se on annettu erittäin moneen virastoon ja laitokseen yhteystiedoksi, joten vaihtaminen toisi ain lisää hankaluuksia. Itse tyydyn ruksailemaan ne roskikseen aamuisin.
      Siksi suomessaonkin tallennustilaa on sika paljon, ettei ihan heti kun i mene saastasta tukkoon. Jos lukijoissa on näitä some-ihmisiä, suosittelen jonkinlaista parjauskampanjaa Suomi 24 ylläpitoon. Ehkä sieltä sitten joku ilmaantuisi kommentoimaan asiaa myös meille kärsijöille.
      Jos lukijoissa on näitä some

    • Osoitteita ei ole vuodettu täältä koska muuten kaikki saisi niitä, mutta varmasti jotain kautta on vuodettu ja vaihtoehtoja on yhtä paljon, kuin mihin sähköpostiosoitetta on annettu.

      Minun ja ammattiliiton välillä oli roskaposti ongelma, joka loppui jo pitkän aikaa sitten ja minua syytettiin siitä. Mietinkin silloin, ettei olisi vaan ammattiliiton oma asiakasrekisteri vuotanut tai ainakin sähköpostit. Ehkä se oikea syyllinen jäi kiinni, kun asiaa alettiin selvittää.

    • Anonyymi

      Mitähän pirulliset roskapostien lähettäjät sanoisivat siitä, että miksei ne jätä ihmisiä RAUHAAN ?
      Paskapostilla ei ole mitään tarvetta lähetellä KENELLEKÄÄN !!!!!!

      Jos minusta tulisi sellainen paskapostin lähettelijä hullu ja piru, niin lähtisin samantien tästä maailmasta pois.
      Miksi toisten elämää kokoajan pilataan noin inhottavasti ??????

    • Anonyymi

      Itselläni on sähköposti, josta maksan joka kuukausi. Sinne ei tule roskapostia eikä viruksia ja se on juuri se mistä maksan.
      Ilmaisiin sähköposteihin kyllästyin jo vuosia sitten. Ne aiheuttivat vain harmia ja harmaita hiuksia.

      • Anonyymi

        Turhaan maksat:D


      • Anonyymi

        Minäkin maksan operaattorille joka kuukausi yli 40 €, mutta silti tulee hermostuttavaa ja oikein raivostuttavaa paskapostia.
        Se pitäisi olla itsestään selvää, että paskapostia ei laitettaisi liikkeelle YHTÄKÄÄN !!!

        LAINSÄÄTÄJÄT ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,PARANTAKAA MAAILMAA,,,,,,,,,,,,KIELTÄKÄÄ PASKAPOSTIT.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      4194
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4102
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      609
      3914
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      20
      2725
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2475
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2074
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      127
      2072
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      190
      1950
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1609
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1422
    Aihe