Persuvalituksesta 2,7 miljoonan euron menetykset!

pSS pimeyden ydin

Näin toimii perussuomalainen talouspolitiikka. Pienelle Viitasaaren kunnalle (mm. Teuvoi Hakkaraisen kotikunta) se tuli maksamaan yhden ainoan persuvalituksen vuoksi ainakin 2,7 miljoonaa euroa!! -Jä nämä soinistit vielä maan hallitukseen asioita sotkemaan?? Totaalisen järjetöntä!!!!

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288698225676.html

85

322

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kalliit persut

      No persuthan tykkää lyödä kapuloita rattaisiin, sehän tiedetään. Maksoi mitä maksoi!

      • jallu 4

        Et näytä ymmärtävän enempää kuin sika tuulimyllynpäälle mitä puhut!


      • jallu1

        Et näytä ymmärtävän enempää kuin sika tuulimyllynpäälle mitä puhut!


    • kenttä ihmettelee
    • Vtun pillittäjät

      Ja vali vali vali!! Tiedättekö kuinka monta isoa, työllistävää, kymmeniä miljoonia maksavia rakennushankkeita on torpattu, viivytetty ja estetty vihertävien toimesta. Ei pysähdy summa ihan muutamaan miljoonaan. Jos perussuomalaiset ovat nähneet että hanke on riskialtis/huono. Sellaista on kuulkaa demokratia, että äänestetyt ihmiset vastustaa tai puoltaa asioita. Esim. jos hallituksessa ei olisi ollut demareita tai vasemmistolaisia, niin kokoomus olisi runnonut paljon päätöksiä läpi. Mutta kun on demokratia, niin hallitus ei ole saanut mitään aikaan. Paitsi tiestön kunnossapidolta otettiin jo myönnetty 100 miljoonaa pois. Jos itkette 2,7 miljoonan hankkeen työllisyyttä, niin paljonko jo luvattu 100 miljoonaa tienpitoon olisi työllistänyt. Mutta kun demokraattisesti valittu hallitus niin päätti, niin niin olkoon. Itkekää rauhassa, pellet!!

      • tietyö

        100 miljoonallahan ois jo kummasti korjattu viitasaari-pihtipudas tietä !


    • Ihan yksinkertaista

      Meno jatkuu, jos kansalaiset äänestävät perussuomalaisia.

      • Syssyä odotellessa!

        Kaikki sellaiset päät, joissa järjen valo palaa äänestävät ilman muuta PERUSSUOMALAISIA!!! Niin monelta pahalta olisimme välttyneet, jos olisimme uskoneet Perussuomalaisia valtuutettuja. Esim. konkurssitilassa ollutta Viitaputkea rahoitettiin käsittämättömällä 0,5 miljoonalla, rahoitettiin Perussuomalaisten vastustuksesta huolimatta lasikulman kirpputoria, Kuntoliikunta kusetti Viitasaaren kaupunkia 6-0, Rakennetaan typerää ja tarpeetonta tietä Vaarinvuoreen, ym. ym. miettikää hyvät sossut ja keput mitä näille palstoille kirjoittelette. Uutta muotia näyttää olevan myös se, että valitaan täysin kokemattomia pojankloppeja johtaviksi viranhaltijoiksi... Voi taivas sentään miten lapsellisia ja vailla ymmärrystä olevia päättäjiä Viitasaarella onkaan!!!


    • pSS rähinää&kähinää

      Missä persut, siellä rähinä. Nyt myös koko Euroopassa. "Kiitos" isä timo.

    • Perssujen hölmölä

      sijaitsee siis Keiteleen rantamailla.Pimeän keskiajan ihannointi tässä valokuituvalituksessa lienee peilailee nuivistien ihannoimaa Impivaaralaisuutta.

      Yrittäjien mahdollisuuksien sössimisen tulos lienee paheneva työpaikkapula ja pakolaisvyöry Perssuhölmöläkaupungin talouden paikkaamiseksi?

    • PS tyri taas!

      Persut vastustavat kaikkea - siis myös nopeita laajakaistoja. Kärsin tällä hetkellä surkeasta Soneran 3G-yhteydestä. Onneksi persut eivät päässeet sotkemaan kotikaupunkini hankkeita ja heinäkuun lopulla tullee nopea 100 mbits laajakaistayhteys.

      • Tukiaset kelpaa!

        Eikä maksanut kuin kymmenen miljoonaa verorahoja. Pääset sinäkin pelaamaan nettiin pokeria.


    • Arvostettu Idiotismi

      Idiotismi on murtumatoman peruslinjan blokkipalikoita...

      • Teukka-Matias

        Niin, perussuomalainen aatehan perustuu kristillisidiotismiin, jonka keskeinen päämäärä on aiheutta muulle yhteiskunnalle mahdollisimman paljon kiusaa ja taloudellisia menetyksiä. Häiriköinti perustellaan aina samalla tavalla eli persut pelastivat meidät vielä suuremmilta menetyksiltä.

        Kun paikkakunnan ykköspersuna on kikkelikuviaan nettiin lähettävä sahuri, jonka lempiharrastuksiin kuuluu valokuvamallina olemisen lisäksi riehuminen paidatta kyläbaarissa, voidaan kyllä jo arvata, mikä on näiden kakkos- ja kolmostason perlookskuvastosta reväistyjen persujen asiantuntemuksen ja osaamisen taso. Kun politiikkaan on tultu baarien kaljaringeistä, ei seurauksena voikaan olla muu kuin katastrofi.

        No, kyllä nämä 1500 euroa menettäneet ja ilman laajakaistayhteyttä jääneet varmasti ymmärtävät, minkälaisia uhrauksia nämä paikallispersut ovat heidän edestään tehneet. Luojan kiitos tämä porukka ei mennyt hallitukseen, sillä tuho olisi valtakunnan mittakaavassa järkyttävää.


    • Keski-Suomen 3 G

      Viikonloppu ja eräpäivä vastassa.Yritä Perjantaina maksaa Soneran laskua.Yhteyden hitauden vuoksi se ei onnistu.Yhteyden pätkiessä pankin tietoturva katkaissee lähetyksen.Pystyt maksamaan vasta Maanantaina. Eräpäivän ylityksen myötä Seurauksena on automaattisesti 40.00 Euron myöhästymismaksu.

      Tämä on sitä tietoyhteiskunnan arkea.Keski-Suomen pikkupaikkakuntien ja yleisesti ottaen haja-asutusalueiden tietoliikenneyhteydet eivät ole riittävän tehokkaalla jahäiriöttömällä tasolla.

      Se mikä kelpaa Persulle ei kelpaa työpaikkoja luovalle teollisuudelle.
      Viitasaaren naapurikaupunki Äänekoski on satsannut infraan ja seurauksena on miljardiluokan investointi.

      Persujen valokuituverkkovastaisuuden vuoksi tämän projektin tiimoilta kaakunpaloja ei liikene jaettavaksi takapajulan maineeseen nousseelle Viitasaarelle.
      Persuvalitusten myötä myös ne monelle puunkorjuualan pienyrittäjälle tärkeät muruset eivät enää tulevaisuudessa tipahtele ei kentää ei kunnollisia yhteyksiä tunnettuun periferiaan..

    • soinisutkimuksia

      Minkälaista kaistaa aito soinisti arvostaa?

      -kaistapäätä

    • Antipersu tuomitsee

      Onko täällä jollain tarkeampaa tietoa asiasta, kun kovin on tuomitsevaa heikon ja vailinaisen tiedon pohjalta, entä se 13 miljoonan riski, jonka se hanke olisi tuonut tullessaan?

    • Kauheaa!!!

      Kun persut saavat jopa pienessä kunnassa tuollaisen vahingon aikaan, mitä he tyrisivätkään maan hallitustasolla?? Kauheaa!!!

    • 1500,00 etumaksu

      nykyaikaisista yhteyksistä maksaneet kokevat tuleensa kusetetuiksi. Kaupungin rahaa heitetty kankkulan kaivoon ja miljoonien Eu-tuet jäi saamatta.

      säätiökö nämä perssujen hukkaamat rahat maksajille palauttaa? tuskin...

      Seuraavaan projektiin Viitasaari saa hakea Eu- avustuksia turhaan.
      Brysselissä on tälle tukirahalle ottajia enemmäin kuin pölhöperssuja suomessa...

    • ihmiselle nannaa

      Sitten vielä persut kehtaavat länkyttää: "Suomi maksaa enemmän EU:lle kuin sieltä saa!"
      Totta kai! Kun persut estävät rahavirrat Suomeen, älyttömillä valituksillaan, jotka ilmiselvästi perustuvat vain pohjattomaan soinistiseen v...lunhaluun??!!

    • Antipersun huutoa

      ei sitten näköjään ole tarkempaa tietoa, mutta kuten antipersun tapaan kuuluu . . . huudetaan helvetisti, tietämättä oikein edes miksi tai mistä, mutta tärkeintä on, että persu on syyllitynyt johonkin, vaikka sitten olisi säästänyt ja estänyt suuremman vahingon ;)

      • Edgellä linjalle?

        Kaisanet asentaa Savossa ja Kainuussa täyttäpää 100 megan kuituverkkoa hintaan reilu 1200 euroa. Haja-asutusalueen urakoitsijoille, konekuskeille, suunnittelijoille, yrityksille ja karjatiloille ne ovat nykyaikana ehdoton välttämättömyys. Talo jossa ei ole nopeaa liittymää ei taatusti mene jatkossa kaupaksi. Tajuaako persut tämän?


      • Antipersun huutoa
        Edgellä linjalle? kirjoitti:

        Kaisanet asentaa Savossa ja Kainuussa täyttäpää 100 megan kuituverkkoa hintaan reilu 1200 euroa. Haja-asutusalueen urakoitsijoille, konekuskeille, suunnittelijoille, yrityksille ja karjatiloille ne ovat nykyaikana ehdoton välttämättömyys. Talo jossa ei ole nopeaa liittymää ei taatusti mene jatkossa kaupaksi. Tajuaako persut tämän?

        Kuitukaapelin tarpeen tajuan, mutta olet sitten sitä mieltä, että kaapeli on saatava, viis siitä mitä riskejä ja vastuita siitä seuraa ? maksakoot vaikkapa sitten jälkikäteen sen 13 miljoonaa, joka olisi mahdollista kun asiaa ei riittävästi ja riittävän tarkkaan selvitetä etukäteen, vaan ajetaan yhden "edunsaajan" asiaa silmät ummessa ja kiirellä ?


    • Brysselin pelko

      Perssuilla on suuri tehtävä: Pysäyttää Eu-byrokratia.Kovimpina taistelijoina sinne on lähetetty Hitleriä vaalimainoksessa komppaava Halla-aho suojatti-kamraattinsa kera.

      Mitenhän Britanniassa ja Eu:n ytimessä suhtaudutaan Hitleröityyn vaalimainokseen näin Normandian maihinnousun 70 vuotisjuhlallisuuksien jäklimainingeissa?
      Taattua lööppikamaa ja Suomen ulkopolitiikan uskottavuuden tuho....

    • tosi jännää!

      Perssupoijilla tuntuu aina olevan sitä heidän peräänkuuluttamaansa "tarkempaa tietoa"?? Ainakin, jos keskitytään länkyttämään kopsuista ja karvaperseäijäin sankkireijistä??

    • kenttä epäilee

      Tuskin oli nainen Teukan kikkelinkuvaajakaan??

    • Julma Jytky haisee

      Missä perssut - siellä jätöksiä?

      • Antipersua lapsettaa

        alkaa kyllästyttämään tuo pentujen hokema.


    • Don Jönner

      Miksi palstan päivystävät pari soiniWätystä eivät pysty koskaan mihinkään asiakeskusteluun? Lupasivat asiakeskustelua jo vuosia sitten, mutta mitään ei ole kuulunut? Dorkaa.

    • Katsokaapeilii

      Kun persu kertoo totuuden kreikkalainoista ja tukipakettipolitiikasta niin se on väärin ja valhetta, riidanhaluisuutta, rähinöintiä.

      Kun persu paljastaa RKP:läisen puolustus/kielipoliittisen valheen niin Wallin eroaa, silti se oli persujen rähinöintiä.

      Kun persu vastustaa liittovaltiokehitystä, määräysvallan menetystä ( jota moni muukin puolue vastusti ja kyseenalaisti) niin se oli rähinöintiä silloin kun persu siitä puhui. Kun joku muu puhui, se oli asiallista politikointia.

      Kun persu vastustaa homoliittoja se on rähinöintiä. Kun kristilliset vastustavat homoliittoja niin se on asiallista politiikkaa koska he ovat kristittyjä eikä he ole persuja.

      Kun persut vastustaa kolmen miljoonan hanketta se on rähinöintiä. Kun vihreät torppaavat 100 miljoonan tie tai kaivoshankkeen, se on asiallista politikointia, ei rähinöintiä.

      Kun persu tervehtii "terve" se on rähinöintiä. Kun joku muu tervehtii "terve" niin se on herrasmiesmäistä käytöstä, arvostettavaa.

      Kun Soini muuttaa mielipidettä tai loiventaa kantaansa hän on takinkääntäjäsika. Kun vasemmisto tai demaripoliitikko tai puheenjohtaja muuttaa täysin kantansa ja pettää äänestäjänsä, niin se on ymmärrettävää, politiikassahan pitää osata neuvotella ja sopia. Se sallitaan kaikille muille paitsi persuille.

      Persut ovat aina kaikessa väärässä. Jos jonkun muun puolueen poliitikko esittää perättömiä niin se on hyväksyttävää, sattuuhan sitä. Mutta sitä ei sallita persuille.

      Onkohan nyt niin että silmitön ihmisviha persuja kohtaan hämärtää ymmärryskyvyn ja suhteellisuudentajun. Se on totta että persut on vihapuolue, puolue joka aiheuttaa vihan tunteita vastustajissa.

      • Itsehän tilasitte

        "Persut ovat aina kaikessa väärässä."

        Nyt osuttiin asian ytimeen. Persut ovat politiikassa vain tyydyttääkseen narsismiaan ja hankkiakseen demokraattisen järjestelmän avulla taloudellista hyötyä mm. puoluetukea yksityistämällä. Soini on todellakin moninkertainen takinkääntäjä ja valehtelija, jonka moraali ei kestä päivänvaloa. Piste i:n päällä on Soinin säätiöjärjestely, joka imuroi puoluetuet ja jäsenmaksut Soinin hallitsemaan säätiöön ohi puoluedemokratian. Esittäkää yksikin muu puolue, jolla on vastaava järjestely, niin lupaan lopettaa persujen arvostelun.

        Kun "puolueella" ei ole tavoitteita tai ohjelmaa, jotka muodostaisivat edes jonkinlaisen kokonaisuuden, yhteiskunnallinen päätöksenteko ei kiinnosta. Vastuun kantaminen olisi ollut katastrofi tälle poliittisen toiminnan irvikuvalle, joten hallitusvastuuta ei haluttu. Se kuitenkin maksoi persuille uskottavuuden rippeidenkin menetyksen ja näkyi jytkyn jälkeisten vaalien kannatusromahduksena.

        Persuja vihataan myös, koska heidän joukossaan toimii lähes koko äärioikeisto Suomen Sisun poikakerhosta Väinö Kuisman Suomi-Isänmaan aktiivien kautta IKL:n ja Lapuan liikkeen ihailijoihin ja Valkoiseen Rintamaan. Tällaisen porukan hyysääminen on anteeksiantamatonta, ja siksi asiasta tullaan muistuttamaan niin kauan kuin persut toimivat.


    • helppo todistaa

      Miksi Soini on niin kova valehtelemaan???

      • katsokaapeilii??

        Miksi Ilkka Kanerva on kova valehtelemaan?

        Miksi Arhinmäki on kova valehtelemaan?

        Miksi Katainen on kova valehtelemaan?

        Miksi Urpilainen on kova valehtelemaan?

        Ai niin, eiväthän nämä ole valehtelijoita vaan hyviä poliitikkoja jotka vahingossa antoivat väärää informaatiota tai tietoa, pimitti salassa vakuussopimuksia ym. Vain Soini on valehtelija sekä muut persut. Muissa puolueissa ei ole valehtelijoita koska he eivät ole persuja.

        Linja pitää edelleen!!


      • katsokaapeilii!!
        katsokaapeilii?? kirjoitti:

        Miksi Ilkka Kanerva on kova valehtelemaan?

        Miksi Arhinmäki on kova valehtelemaan?

        Miksi Katainen on kova valehtelemaan?

        Miksi Urpilainen on kova valehtelemaan?

        Ai niin, eiväthän nämä ole valehtelijoita vaan hyviä poliitikkoja jotka vahingossa antoivat väärää informaatiota tai tietoa, pimitti salassa vakuussopimuksia ym. Vain Soini on valehtelija sekä muut persut. Muissa puolueissa ei ole valehtelijoita koska he eivät ole persuja.

        Linja pitää edelleen!!

        Tähän olisi nyt linjanne mukaista kertoa persujen tekemiä rikoksia sekä haukkua Soinisäätiötä.

        Sillä muissa puolueissa eikä varsinkaan ministereinä toimi rikoksesta tuomittuja, eikä muilla puolueilla ole säätiökytköksiä ( urheilusäätiö, nuorisosäätiö, åbo akademi ym. ym. )

        Koska vain perussuomalaispoliitikot ovat rikollisia. Vain Soinisäätiö kerää rahaa ja jakaa rahaa. Muille poliitikoille on sattunut vain ymmärrettäviä virheitä ja nuoruuden hairahduksia mutta ovat hyviä poliitikkoja. Persuja sen sijaan painaa vuosikymmeniä sitten tehdyt rötökset ja ne, ne pitää kaivaa esille, koska tekijät ovat nykyisin persuja.


      • Katsottu on
        katsokaapeilii!! kirjoitti:

        Tähän olisi nyt linjanne mukaista kertoa persujen tekemiä rikoksia sekä haukkua Soinisäätiötä.

        Sillä muissa puolueissa eikä varsinkaan ministereinä toimi rikoksesta tuomittuja, eikä muilla puolueilla ole säätiökytköksiä ( urheilusäätiö, nuorisosäätiö, åbo akademi ym. ym. )

        Koska vain perussuomalaispoliitikot ovat rikollisia. Vain Soinisäätiö kerää rahaa ja jakaa rahaa. Muille poliitikoille on sattunut vain ymmärrettäviä virheitä ja nuoruuden hairahduksia mutta ovat hyviä poliitikkoja. Persuja sen sijaan painaa vuosikymmeniä sitten tehdyt rötökset ja ne, ne pitää kaivaa esille, koska tekijät ovat nykyisin persuja.

        Näkyisiköhän sieltä peilistä toista puoluetta, jonka EU-edustaja on rasistisesta rikoksesta tuomittu hommafoorumilainen Suomen Sisun jäsen? Tai onkohan näkyvissä toista puoluetta jonka puoluetoimistoon on palkattu raiskaustuomion saanut henkilö? Tai mahtaako jonkin muun puolueen varapuheenjohtajana toimia Valkoisen Rintaman tähtitoimittaja? Tai onko jokin muu puolue ylentänyt Väinö Kuisman natsipuolue Suomi-Isänmaan aktiivia piirisihteerikseen? Tai missä muussa puolueessa on näitä Hitler-tervehtijöitä ihan eduskuntavierailuihin asti?

        Ja todellakin: onko jollain muulla puolueella säätiötä, joka imee emopuolueensa puoluetuet ja jäsenmaksut ja jonka päätösvalta on yksin puolueen puheenjohtajalla ohi puoluedemokratian?

        Uhriutuminen ei teitä persuja pelasta, ei todellakaan. Meheviä yksityiskohtia teidän performanssitaiteilijoistanne tulee riittämään, joten seuratkaa tarkkaan näitä palstoja.


      • kysyjä.
        Katsottu on kirjoitti:

        Näkyisiköhän sieltä peilistä toista puoluetta, jonka EU-edustaja on rasistisesta rikoksesta tuomittu hommafoorumilainen Suomen Sisun jäsen? Tai onkohan näkyvissä toista puoluetta jonka puoluetoimistoon on palkattu raiskaustuomion saanut henkilö? Tai mahtaako jonkin muun puolueen varapuheenjohtajana toimia Valkoisen Rintaman tähtitoimittaja? Tai onko jokin muu puolue ylentänyt Väinö Kuisman natsipuolue Suomi-Isänmaan aktiivia piirisihteerikseen? Tai missä muussa puolueessa on näitä Hitler-tervehtijöitä ihan eduskuntavierailuihin asti?

        Ja todellakin: onko jollain muulla puolueella säätiötä, joka imee emopuolueensa puoluetuet ja jäsenmaksut ja jonka päätösvalta on yksin puolueen puheenjohtajalla ohi puoluedemokratian?

        Uhriutuminen ei teitä persuja pelasta, ei todellakaan. Meheviä yksityiskohtia teidän performanssitaiteilijoistanne tulee riittämään, joten seuratkaa tarkkaan näitä palstoja.

        tämä menee perSSulle aivan liian vaikeaksi tämä sun teksti. ei tuollaisia saa tänne kirjoittaa. pitää kirjoittaa että "ääni halla-aholle". muuten tulee isomunainen somali jolla on aids ja raiskaa kaikki kaksijalkaiset tikapuista lähtien...


    • kuvastin kertokoot

      Viitasaarella on noin 6870 asukasta joista töissä käynee n.2500 henkilöä.

      Kolmisen miljoonaa menetettyä Euroa jaettuna työssäkäyville on noin 1080,00 Euroa per sierainpari.
      Koko asujamistolle laskettuna se on noin 397,00 Euroa.
      Lisäksi tulevat ne 1500,00 Euron ennakkomaksun maksaneet.-.

      Tämän taloudellisen suurmenetyksen persut aiheuttivat riitaräyhäpolitiikallaansa.

      Kysymys kuuluu paljonko Viitasaarelaisten kunnallisveroa täytyy korottaa ennenkuin persujen aiheuttama lasku SIVUKULUINEEN on kuitattu?

      • Silmät avautuvat

        Persut ovat räyhää rakastava puolue. Mitä isompi vahinko, sen tyytyväisempi persu. Moni persuaktivisti on puolialkoholisti, jonka elämänsisältö koostuu kroonisesta vihasta kaikkia muita kohtaan. Siksi tällainen kiusaaminen on persuille niin tyypillistä.


      • Ihanko puhtaat . . .

        Mikäs tuo mm. 13 miljoonan riski olisi tuossa sopimuksessa ollut Viitasaarelaisille, jota ei käsitelty ollenkaan ? Eikä tainnut valmistelukaan mennä ihan lakisääteisesti, koska kaatui tuollaiseen pikkumiinaan, eivätkä saaneet sovittua ja selitettyä asiaa nämä "nerokkaat" kannattajatkaan !


    • Miksis sä riehut?

      Siis sä olet riuhunut lähes yksinäsi koko ketjun aikaiseksi.

      Joo- o.
      Jos kerran tahdot olla keskipisteenä, niin kerro mikä sun riehumisen tavoite on?

      Ei perussuomalaiset ole puskemassa pääministeriksi jos sitä pelkäät.
      Sulla ei ole oikeasti mitään hyvää korvaavaa tilalle, jos ei äänestä perussuomalaisia.

      Sä et saa pelottelemalla itsellesi ääniä.

      Ole rehellinen, mikä sun riehumisen tavoite on?
      Onko lääkkeet lopppu vai mitä?

    • Turhaa vaivaa

      Jaahas, ja täällä taas yksi ammattiloukkaantuja yrittää vaientaa persujen töppäyksistä kirjoittamisen räksyttämällä kirjoittajien motiiveista, kun persuhölmöilylle ei löydy puolustusta. Voit olla varma, että persujen töppäykset tullaan tuomaan tasan tarkkaan julki niin kauan kuin näitä perlooks-muotovalioita politiikassa toimii.

    • soinisäätiö tärkein

      "Pitää saada aikaan sekasortoa ja köyhyyttä. Eivät hyödylliset idiootit meitä muuten äänestä."

      isä timo

      • Herra H:n tyhjä pää

        Herra Hakkarainen ei tässäkään asiassa tiennyt miten äänestää. Äänestipä siis TYHJÄÄ. Herra Hakkaraiselle on siis henkilökohtaisesti ihan yks ja sama, miten Viitasaarella toisilla menee, sillä Herra Hakkarainen saa omaan tilipussiinsa rutkasti täytettä veronmaksajien selkärangasta ja hiestä revityistä euroista.


    • sgsdfahgdts

      Asiasta ei tämän enempää kannata keskustella. Jopa valtio-omisteinen Finnvera oli vetäytynyt hankkeesta. Eiköhän sekin jo kerro jotain hankkeen kannattuvuudesta joten Perussuomalaiset olivat oikeassa.

      Asia 1
      Finnveran poisjäänti kyseisestä projektista oli viimeinen niitti, kertoohan se siitä ettei edes valtion sata prosenttisesti omistama takauslaitoskaan luottanut kyseiseen projektiin.

      Asia2
      Yritys joka tätä hanketta olisi lähtenyt tekemään.
      Kuuskaistan velat ovat tiettävästi miljoonissa, ja lehtikirjoituksien mukaan yhtiö on konkurssikypsä. Eli kyseessä oli hyväveliverkoston järjestämä tekohengityskampanja. Olisivat halunneet pumpata rahaa vielä kerran.

      Asia3
      Hankkeesta luopui myös Jyväskylä sekä Saarijärvi. Mutta eivät pelkästään Perussuomalaisten takia.

      Kannattaa ottaa asioista selvää ennen kun alkaa asioista huuteleen.

      • Pikku korjaus

        Kuntien itse omistama Keski-suomen verkkoholding oy oli tekijäksi mainittu, ei Kuuskaista.


    • Hakkarainen on

      tyhjän äänestäjä.

    • Syvähaastattelu

      Sä olet oikea musta voima.
      Oletko sä venäläinen?

      vai kokoomuslainen?

      Leffoissa mörkö syö ekana ne likaisen työntekijät - ne käsikassarat.
      Sulla on kaulassa kaikkien uskontojen symbolit ja isäntä vaihtuu rahasta.

      Miten sinusta kasvoi tuollainen?

    • Infraton maaseutu

      pölhöperssut vihaavat maaseudun kehitystä yli kaiken.Paikallispubin ja karvarannepizzerian ympäristö on urbaania,muu saa olla.

      Tässä se persujen vastuunkanto taas kerran nähtiin.Pari änkyrää pysäytti seutukunnan kehityshankkeet vuosikymmeniksi.Ei tämä valokuitukaapeli ollut Keski-Suomen pohjoisosien ainoa kehityshanke johon haluttiin saada EU-tukiaisia...

      Muiden hankkeiden osalta Brysselin virkamiehet ymmärtävät olla tekemättä tyhjää työtä ja puoltamatta anomuksia... suurkiitos persuille

    • pSS koijarikopla

      Persuilla on varsin outo tapa "tukea" työllisyyttä ja yrittämistä. HUH HUH!

    • Njet, njet, njet

      Asia on simppeli. Persut vastustavat lähes kaikkea. Joskus tuo vastustus on perusteltua joskus, kuten Viitasaaren tapauksessa, taas ei.

      Tässä vastustamiskulttuurissaan persut ovat kuten vasemmistoliiton äärilaidan änkyrät.

      • heeh heeh ehhee

        Totuus on, että siellä Viitasaarella olisi pitänyt pumpata lisää tukiaisia ja veronmaksajien rahoja kuolinkorinoissaan olevaan yhtiöön. "HYvävelisysteemiin" olisi pitänyt rahat tunkea, kiitos Viitasaaren PS !!


      • Persuetiikka?
        heeh heeh ehhee kirjoitti:

        Totuus on, että siellä Viitasaarella olisi pitänyt pumpata lisää tukiaisia ja veronmaksajien rahoja kuolinkorinoissaan olevaan yhtiöön. "HYvävelisysteemiin" olisi pitänyt rahat tunkea, kiitos Viitasaaren PS !!

        Höpö höpö. Yrität sekoittaa aikaisemmissa suunnitelmissa toteuttajaksi kaavailtua Kuuskaistaa kuntien omaan uuteen yhtiöön. Tyypillistä persuilua, otetaan joku nopeasti katsottuna asiaan kuuluva tieto, irroitetaan se kontekstistaan ja yritetään sillä hämätä ihmisiä luulemaan, että persujen toilailu olisi jotenkin järkevää tai edes ymmärrettävää. Oikeastaan saisit hävetä, mutta tokkopa osaat.


      • Kummastelija.
        Persuetiikka? kirjoitti:

        Höpö höpö. Yrität sekoittaa aikaisemmissa suunnitelmissa toteuttajaksi kaavailtua Kuuskaistaa kuntien omaan uuteen yhtiöön. Tyypillistä persuilua, otetaan joku nopeasti katsottuna asiaan kuuluva tieto, irroitetaan se kontekstistaan ja yritetään sillä hämätä ihmisiä luulemaan, että persujen toilailu olisi jotenkin järkevää tai edes ymmärrettävää. Oikeastaan saisit hävetä, mutta tokkopa osaat.

        Homma oli siis siellä Viitasaari-cityssä totaalisen sekaisin ja keskeneräinen - rahaa ja vastuita oltiin viemassä ulos, tietämättä edes mitä saadaan, koska ja mihin hintaan, ja ennen kaikkea, mihin /kenelle ne rahat päätyvät ?

        Eikö olekin ihmeellistä, etteivät persut hyväksyneet sitä ???


    • soinisutkimuksia

      "Ei Impiwaarassakaan ollut valokaapeleita. Kyllä niitä ilman tullaan toimeen myös Viitasaarella. Paluu 1970-luvulle on alkanut Timo Soinin pSS:n johdolla, eikä wanhat puolueet voi sitä valokaapeliharhautuksineen estää".

      isä timo

      • kysyjä.

        koska tulevat ympärilamppuiset ladat taas myyntiin? koska telkkari aloittaa mustavalkolähetykset? koska maito saa taas maitokannulla? ja eritysesti koska naiset ryhtyvät taas käyttämään hameita....


      • Vai vielä hameita...
        kysyjä. kirjoitti:

        koska tulevat ympärilamppuiset ladat taas myyntiin? koska telkkari aloittaa mustavalkolähetykset? koska maito saa taas maitokannulla? ja eritysesti koska naiset ryhtyvät taas käyttämään hameita....

        Persupalstalla ei naisista puhuta. Naisten hameiden käyttö ei Suomen virallisen miespuolueen jörriköitä kiinnosta. Jarppa Lindström onneksi huolehti demariloikkarikaverinsa kanssa siitä, että paikallisessa persujen valtuustoryhmässä ei näitä inhotuksia ole lainkaan vaan asiat hoidetaan puhtaasti poikaporukalla. Kun Jarppa saisi saman toteutettua myös eduskuntaryhmässä, niin asiat alkaisivat luistaa.


      • kysy vihreiltä
        kysyjä. kirjoitti:

        koska tulevat ympärilamppuiset ladat taas myyntiin? koska telkkari aloittaa mustavalkolähetykset? koska maito saa taas maitokannulla? ja eritysesti koska naiset ryhtyvät taas käyttämään hameita....

        Heidän energiastrategioidensa mukaan suomi pitäisi ajaa 50- luvulle, näin eräs asiantuntija uutisissa.


    • Yrkki Yllikki

      Nämä helteet käyvät sydämelle. Eikä se johdu auringosta, vaan viehättävien naisten lyhyistä hameista. Wanhan heteron pumppu käy ylikierroksilla.....

    • Tätähän tilattiin?

      Viitasaaren tapaus kuvaa persujen demokratiakäsitys. Heidän sivistyksensä mukaan on kohtuullista, että enemmistöpäätös kaadetaan tahallisilla valituskierteellä, jolla aiheutetaan vahinkoa sekä yksityisille ihmisille että kunnalle. Persun takaraivossa takoo ajatus ylimaallisesta viisaudesta, joka on suotu vain persuille - persun mielipide ei voi olla väärä, koska se on persun mielipide.

      Kaikesta tästä huokuu syvä halveksunta ja ylimielisyys muita ihmisiä kohtaan. Punaniskapersun pitäisi saada päättää kaikesta, vaikka kokemus ja asiantuntemus olisi olemattoman heikkoa. Persulle politiikka on leikkiä, jossa kiusanteko tuottaa suurimman tyydytyksen. Nämä suureksi kasvaneet koulukiusaajien protyypit eivät ikinä pääse tavoistaan eivätkä pysty sivistyneeseen käytökseen ja pelisääntöjen noudattamiseen.

      • asgdhdfsg

        Johan tämä homma on todistettu että Persut pelasti Viitasaaren kunnan todella suurelta laskulta.

        Jyväskylä, Äänekoski, Saarijärvi ja monta muuta kuntaa keski-suomesta sanoi tälle hankkeelle kiitos ei :) 'Lisäksi Valtion omistama Finnvera kieltäytyi/vetäytyi hankkeen rahoituksesta. Luulisi tuon nyt jo kertovan jopa teille persuvihaajille että tällä kertaa persut olivat oikeassa. Jos valtion omistama firma kaikkine ammattilaisineen lähtee yllättäen pois koko projektista niin mistä se kertoo?

        Ei ainakaan siitä että hanke olisi onnistunut :)


    • ps satusedät

      No nyt on taas persusedän kertoma iltasatu kuultu. ; )

    • miettikää hieman

      Jos Viitasaari ei saa laajakaistaa on kunnan alueella olevien kiinteistöjen arvosta pyyhittävä välittömästä vähintäin 5% pois. On nimittäin laskettu että kiinteistö johon 1 200- 1700 euron kustannuksella saadaan 100 megan valokuituyhteys nousee arvossa lähes kymmenkertaisesti: n. 10 000 - 15 000 eurolla. Viitasaaren tapauksessa kyse on siitä ettei kiinteistöjen arvo laske tuolla summalla sillä haja-asutusalueellahan ei ole odotettavissa ainakaan kiinteistöjen arvonnousua.

      Laajakaistan puuttuminen karkoittaa ennakkoonkin vähäisistä ostajakanditaateista suuren osan.

      • VAATIMATON

        MITÄS MEIDÄN PITÄÄ ASUNTOJAMME HINNOITELLA? EI MINULLA AINAKAAN OLE TARVETTA SELLAISEEN. VOISHAN TUOTA PIKKU SIIDEREISSÄ KEHASTA OMAISUUDELLA KUN MÖKKIPAHASEN HINTA OLISI NOUSSUT 10 TUHANNELLA.


    • ex peruSS

      Esim. itse valitsin asunnon aikoinaan juuri sillä perusteella, että on hyvät laajakaistayhteydet valmiina. Se oli ykköskriteeri jo työnkin puolesta.

    • sisäpiiri

      Kysykääs paikallisilta valtuutetuilta ja kaupunginjohtajalta mikä kuuskaistaan liittyvä lausunto päätettiin sensuroida kokonaan julkisuudesta?
      Asiakirja tuotiin valtuuston tietoon mutta esim. lehdistössä asiasta ei ole ollut halaistua sanaa.
      Se eu-tuki on rahaa mitä ei ole tilillä vielä näkynyt,ja pystyisikö viitasaaren liittyjämäärillä hoitamaan nämä suuret lainatakaukset ja niiden lyhennykset? ei pysty.
      Takausten realisoituessa olisitte kriisikunta ja velvoitettu pakkoliitokseen jonkun terveemmällä pohjalla olevan kunnan kanssa.
      Kiinnostaisiko tulevaisuus esim. Kinnulan tai Pihtiputaan syrjäkylänä?

      Viitasaarelaisten kannattaisi kysellä jo olemassa olevien valokuituverkkojen hyödyntämisen perään,verkot ovat päivityskelpoisia eikä maksa mansikoita.

    • ajatteleva1

      Tätä olen itsekin miettinyt, että oli se tuuria kun edes joillakin valtuutetuilla syttyi lamppu valokuituasiassa. Valtuutetut äänestävät usein liian hepposin perustein joo tai ei muun valtavirran mukana. Kyllähän tänne Viitasarelle ja meille sivukylillekin olisi hyvä saada kaikkea kivaa, mutta miettikäämme sitä, että MISTÄ RAHAT JA KUKA MAKSAA "kaikki koreat ja kiiltävät". Lainatakaukset ja niiden lyhennytkset saattaisivat koitua kohtalokkaaksi koko Viitasaarelle. Eikö olisi hyvä elää pikkusen varmanpäälle ja vaatimattomammin, kuin että elettäisiin kuin taivaassa ja kohta Viisasaari-nimi olisi muistoja menneiltä ajoilta. Mokkulat pelittää täällä sivukylälläkin ja eikä meidän perhe tarvitse kuituja kuin ravinnossa. Joku tietäjä onkin kertonut, että koko valokuitu on vanha jo syntyessään ja mitäpä sitä uusia kuituja maahan upottelemaan kun siellä niitä jo kuulostaa olevan ennestään! Hyödyntäkäät niitä!

    • kokohommamytyssä

      Kuntien johto pilasi koko hankkeen

      Tappiota tuli 6,5 miljoonaa eikä mitään seitsemänsataatuhatta

      Verkko-osuuskunta Kuuskaista Keski-Suomessa ei pysty jatkamaan Suomen suurimman haja-asutusalueen laajakaistan rakentamista. Kunnat ovat maksaneet verkosta 6,5 miljoonaa euroa ja liittymän tilanneet 2,5 miljoonaa euroa. Kunnat harkitsevat omaa verkkoyhtiötä



      http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/laajakaista-kaatui-keski-suomessa-kuntien-syliin-1.58545


      Viitasaarelainen leipomoyrittäjä Risto Tuhkanen on odottanut laajakaistaa Niinilahden kylälle jo melkein viisi vuotta.

      ”Reilu vuosi sitten ostin Kuuskaistalta liittymän, mutta meillä päin ei käytännössä ole tehty verkkoa vielä lainkaan. Kun rakentamistahtia olen katsellut, niin tällä vauhdilla sitä tehdään vielä vuonna 2050”, Tuhkanen sanoo.

      Keskisuomalaisista kunnista 15 on maksanut Kuuskaistalle yhteensä 6,5 miljoonaa euroa.

      Kuuskaistan liittymä on myyty noin 5 000 asiakkaalle. He ovat maksaneet niistä noin 2,5 miljoonaa euroa.

      Yhtään liittymää ei ole vielä avattu.

      Kunnat harkitsevat yhtiön perustamista verkon rakentamista jatkamaan. Yhtiö ostaisi Kuuskaista liiketoiminnan Keski-Suomessa. Kolme kuntaa ei aio lähteä yhtiöön mukaan elleivät ehdot parane.

      Kuudesosa verkosta rakennettu
      Vaihtoehto kuntien yhtiölle on Kuuskaistan konkurssi. Siinä tapauksessa sijoitetut rahat menevät hukkaan.

      Osassa kunnista verkko on melkein valmis, osassa rakentamista ei ole edes aloitettu. Valmista verkkoa on 750 kilometriä ja koko verkon mitta olisi 5 000 kilometriä.

      Rakentamisesta on leimannut kiire.

      ”Rakentaminen aloitettiin useassa kunnassa yhtä aikaa, vaikka rahoitus ei ollut varmaa”, Keski-Suomen liiton maakuntainsinööri Jarmo Koskinen sanoo.

      Kuuskaistan rahat loppuivat viime kesänä. Samalla loppui rakentaminenkin.

      Kiire oli myös tukien menettämisen pelon vuoksi. Viidelle kunnalle myönnetty EU-tuki raukeaa tämän vuoden lopussa, ellei verkko ole valmis.

      Tuhkasen kunta Viitasaari on yksi näistä tukikunnista. Toinen on Pihtipudas, missä rakentamista ei ole aloitettu lainkaan.

      • kuntalain vastainen

        Alusta asti laiton projekti

        http://ilpomanninen.blogspot.fi/2014/02/kuituverkko-viitasaarelle.html

        Keski-Suomen Verkkoholding Oy:lle myönnettävän n. 4,6 milj. euron takaus on, ottaen huomioon Viitasaaren kaupungin taloudellisen tilanteen (kriisikunnan mittareina olevasta kuudesta kriteeristä neljä on jo täyttynyt) kohtien a ja b vastainen.Takaukselle ei ole osoitettu kohdan c mukaista vastavakuutta. Valokuitua on asennettu kaupungin alueelle vasta 15 km.

        Takaus on siten kuntalain 2 § vastainen.


    • karkkirahoja

      2,7 miljoonaa euroa?! Aika mitättömistä karkkirahoista taas puhe. Länsimetron tahallisesta viivästyttämisestä aiheettomilla valituksilla aiheutui veronmaksajille satojen miljoonien eurojen kulut. Soini ei tuotakaan - valtuutettunsa Kurt Bymanin tihutyötä - koskaan pyytänyt kansalta anteeksi.

      Byman muuten poistettiin muutama viikko sitten järjestysmiesten toimesta Ruotsissa junasta yrittettyään väkisin ängetä maahanmuuttajataustaisen musliminaisen ostamalle paikalle naisen omassa kotikunnassa. Yksikään merkittävä oikeisto-omisteinen media Suomessa ei taaskaan uutisoinut tapauksesta, valeopposition kannatushan ei saa laskea ennen Kokoomuksen seuraavaa vaalivoittoa.

      • sisäpiiri

        Pitäisikö pysyä tässä valokuitu aiheessa? Tässä kyseisessä kuntien omistamassa verkko-holding yhtiössä on Kuuskaista edelleen pakollisena rahastajana ja osakkaana koska eu-tuet on kyseiselle operaattorille myönnetty.
        Monikaan täällä kirjoittavista ei ole päässyt tutustumaan aiheeseen asiakirja tasolla,eikä pääse.
        Asiakirja nippujen päällä on teksti luottamuksellinen tai salainen.

        Samaa salailua oli havaittavissa kun Kuuskaistan talousvaikeudet tuli julkisuuteen,valtuutetuille järjestetyt "tiedotustilaisuudet" olivat kuntalaisilta ja lehdistöltä suljettuja tilaisuuksia.
        Miksi näin?
        Julkisuutta pelättiin koska nyt oltiin menossa rankalla kädellä veronmaksajien kukkarolle.

        Ensi vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen kuntien talouden kannalta kun lainanlyhennysten hoito alkaa ja liitymätuloja ei ole riittävästi.
        Lainalyhennykset ei pienen kunnan osalta ole "karkkirahoja".

        Kunnissa etsitään jo tälläkin hetkellä säästöjä mistä ikinä pystytään,jopa siivoojien roskapussien määrästä.


      • älä vaihda p-aihetta
        sisäpiiri kirjoitti:

        Pitäisikö pysyä tässä valokuitu aiheessa? Tässä kyseisessä kuntien omistamassa verkko-holding yhtiössä on Kuuskaista edelleen pakollisena rahastajana ja osakkaana koska eu-tuet on kyseiselle operaattorille myönnetty.
        Monikaan täällä kirjoittavista ei ole päässyt tutustumaan aiheeseen asiakirja tasolla,eikä pääse.
        Asiakirja nippujen päällä on teksti luottamuksellinen tai salainen.

        Samaa salailua oli havaittavissa kun Kuuskaistan talousvaikeudet tuli julkisuuteen,valtuutetuille järjestetyt "tiedotustilaisuudet" olivat kuntalaisilta ja lehdistöltä suljettuja tilaisuuksia.
        Miksi näin?
        Julkisuutta pelättiin koska nyt oltiin menossa rankalla kädellä veronmaksajien kukkarolle.

        Ensi vuosi tulee olemaan mielenkiintoinen kuntien talouden kannalta kun lainanlyhennysten hoito alkaa ja liitymätuloja ei ole riittävästi.
        Lainalyhennykset ei pienen kunnan osalta ole "karkkirahoja".

        Kunnissa etsitään jo tälläkin hetkellä säästöjä mistä ikinä pystytään,jopa siivoojien roskapussien määrästä.

        "Pitäisikö pysyä tässä valokuitu aiheessa?"

        Ei, ei koska varsinainen aihe - kuten jo aloituksen otsikosta käy ilmi - on persujen veronmaksajille ja äänestäjilleen aiheuttamat kustannukset. Viitasaaren persufarssi ei siis ole suinkaan ainoa laatuaan, eikä varsinkaan suurimmasta päästä.

        Tietysti erikoisen asiasta tekee se tosiasia että persujen vuoksi tavalliset suomalaiset menettivät Viitasaarella suoraan omasta pussistaan pulittamansa rahat. 1500 euroa on paljon pienituloiselle joka odotti esim. työnhakumahdollisuuksiensa parantuvan nettiyhteyden myötä. Kiitos persujen nyt käteen jäikin pelkkä kylmä hiki. Ökyrikkaille persupoliitikoille tietysti kaikki alle kymppitonnin kuulostavat pikkusummilta.

        Mutta on muistettava että esim. Espoossa Bymannin valitusten johdosta pienituloinen kärsii etuuksien leikkaamisena, lasten leikkipuistojen rapautumisena, vanhusten lääkekulujen korvauksien pienentämisenä, nuorison mielenterveystyön alasajona yms. epäsuorana tulojen ja viihtyvyyden laskuna.

        Yhtä kaikki, Suomella ja suomalaisilla ei ole persujen sirkuspelleilyyn enää varaa. Ymmärtääköhän Soini edes hävetä?


      • Espoon yläpuolelta
        älä vaihda p-aihetta kirjoitti:

        "Pitäisikö pysyä tässä valokuitu aiheessa?"

        Ei, ei koska varsinainen aihe - kuten jo aloituksen otsikosta käy ilmi - on persujen veronmaksajille ja äänestäjilleen aiheuttamat kustannukset. Viitasaaren persufarssi ei siis ole suinkaan ainoa laatuaan, eikä varsinkaan suurimmasta päästä.

        Tietysti erikoisen asiasta tekee se tosiasia että persujen vuoksi tavalliset suomalaiset menettivät Viitasaarella suoraan omasta pussistaan pulittamansa rahat. 1500 euroa on paljon pienituloiselle joka odotti esim. työnhakumahdollisuuksiensa parantuvan nettiyhteyden myötä. Kiitos persujen nyt käteen jäikin pelkkä kylmä hiki. Ökyrikkaille persupoliitikoille tietysti kaikki alle kymppitonnin kuulostavat pikkusummilta.

        Mutta on muistettava että esim. Espoossa Bymannin valitusten johdosta pienituloinen kärsii etuuksien leikkaamisena, lasten leikkipuistojen rapautumisena, vanhusten lääkekulujen korvauksien pienentämisenä, nuorison mielenterveystyön alasajona yms. epäsuorana tulojen ja viihtyvyyden laskuna.

        Yhtä kaikki, Suomella ja suomalaisilla ei ole persujen sirkuspelleilyyn enää varaa. Ymmärtääköhän Soini edes hävetä?

        Lopeta jo tuo joutava jankutus ja jurnutus tuosta valokuitu-asiasta! Ymmärrän, että sinua sapettaa kun koet menettäneesi 1500 euroa ostaessasi liittymän. Katsohan peiliin, niin sieltä sinua katsoo henkilö jota voit surutta syyttää asiassa. Mikäli sinulla on eurot vähissä, kuten annat ymmärtää, niin ei pitäisi "hötkyillä" liikaa vaan ottaa selvää enen kuin sijoittelee rahoja ilmassa oleviin hankkeisiin.

        Mikäli ystäväni olet yhtään ajantasalla, niin mietippä sitä että onko Viitasaari ainut kaupunki tai kunta Keski-Suomessa joka on torpannut SINULLE elintärkeän valokuituhankkeen? Ovatko kuitu-asiassa kaikkien kielteisen päätöksen tehneiden kuntien päättäjät mielestäsi tyhmiä kun ovat sanoneet valokuituhankkeelle EI, joko äänestysten tai valitusten kautta??? Minun mielestäni valveutuneet ja sydämen asioina Viitasaarelaisten etua ja parasta ajavat päättäjät ovat vastustaneet Viitasaari-nimisen laivan ajautumista karikolle tässä Valokuitu-asiassa. Minun mielestäni Viitasaarella on äänestetty jo ihan tarpeeksi JAA monien huijareiden (Viitaputki, Kuntoliikunta, Lasikulman kirppumyymälä, ym.) asioita käsitellessä ja velkaisen kaupunkin kusetus alkaa olla "tapissa". Tällainen "talo" on vararikossa ja valtion katsannan alla alta aikayksikön, ellei tyyli muutu. Päättäjien tulisi mielestäni valvoa kaupungin taloudenhoitoa näinä vaikeina aikoina entistäkin tarkemmin. Viitasaaren on pakko alkaa ajttelemaan aivoilla sitä, millaisia päätöksiä täällä jatkossa pöytään nuijitaan ja mihin kaikkeen niitä euroja tuhlataan holtittomasti-prkle!

        Reppu on tullut pakattua monena, monena aamuna selkään ja lähdettyä pimeää kohti.Työläisenä tiedän miltä kova leipä maistaa. Ihmettelen vasemmistolaisena sitä, että kuinka tämä maa menee enemmän ja enemmän markkinavoimien ehdoilla ja sanelutahdilla eteenpäin.

        SINUN mielestäsi jotkut valtuutetut ovat menetelleet kuituasiassa väärin, kun on menneet valittamaan valokuitu päätöksestä? Mikäli koet kärsineesi vääryyttä, niin onhan Suomessa oikeuslaitos. Eikun kannetta kirjoittamaan käräjäoikeuteen ja tekemään rikosilmoitus poliisille. Vaihtoehtojahan on monia. Tee hyvä ystävä jompi kumpi edellämainituista vaihtoehdoista ellet saa itsellesi muuten mielen rauhaa... Tottapuhuen en suosittele kumpaakaan em. toimenpiteistä. Oikeusvaltiona tunnetun Suomen laki kun sallii kansalaisilleen mm. tämän sananvapauden, valituskirjelmien laatimisen ja monia muitakin menettelytapoja.


      • ei mitään häpyä
        Espoon yläpuolelta kirjoitti:

        Lopeta jo tuo joutava jankutus ja jurnutus tuosta valokuitu-asiasta! Ymmärrän, että sinua sapettaa kun koet menettäneesi 1500 euroa ostaessasi liittymän. Katsohan peiliin, niin sieltä sinua katsoo henkilö jota voit surutta syyttää asiassa. Mikäli sinulla on eurot vähissä, kuten annat ymmärtää, niin ei pitäisi "hötkyillä" liikaa vaan ottaa selvää enen kuin sijoittelee rahoja ilmassa oleviin hankkeisiin.

        Mikäli ystäväni olet yhtään ajantasalla, niin mietippä sitä että onko Viitasaari ainut kaupunki tai kunta Keski-Suomessa joka on torpannut SINULLE elintärkeän valokuituhankkeen? Ovatko kuitu-asiassa kaikkien kielteisen päätöksen tehneiden kuntien päättäjät mielestäsi tyhmiä kun ovat sanoneet valokuituhankkeelle EI, joko äänestysten tai valitusten kautta??? Minun mielestäni valveutuneet ja sydämen asioina Viitasaarelaisten etua ja parasta ajavat päättäjät ovat vastustaneet Viitasaari-nimisen laivan ajautumista karikolle tässä Valokuitu-asiassa. Minun mielestäni Viitasaarella on äänestetty jo ihan tarpeeksi JAA monien huijareiden (Viitaputki, Kuntoliikunta, Lasikulman kirppumyymälä, ym.) asioita käsitellessä ja velkaisen kaupunkin kusetus alkaa olla "tapissa". Tällainen "talo" on vararikossa ja valtion katsannan alla alta aikayksikön, ellei tyyli muutu. Päättäjien tulisi mielestäni valvoa kaupungin taloudenhoitoa näinä vaikeina aikoina entistäkin tarkemmin. Viitasaaren on pakko alkaa ajttelemaan aivoilla sitä, millaisia päätöksiä täällä jatkossa pöytään nuijitaan ja mihin kaikkeen niitä euroja tuhlataan holtittomasti-prkle!

        Reppu on tullut pakattua monena, monena aamuna selkään ja lähdettyä pimeää kohti.Työläisenä tiedän miltä kova leipä maistaa. Ihmettelen vasemmistolaisena sitä, että kuinka tämä maa menee enemmän ja enemmän markkinavoimien ehdoilla ja sanelutahdilla eteenpäin.

        SINUN mielestäsi jotkut valtuutetut ovat menetelleet kuituasiassa väärin, kun on menneet valittamaan valokuitu päätöksestä? Mikäli koet kärsineesi vääryyttä, niin onhan Suomessa oikeuslaitos. Eikun kannetta kirjoittamaan käräjäoikeuteen ja tekemään rikosilmoitus poliisille. Vaihtoehtojahan on monia. Tee hyvä ystävä jompi kumpi edellämainituista vaihtoehdoista ellet saa itsellesi muuten mielen rauhaa... Tottapuhuen en suosittele kumpaakaan em. toimenpiteistä. Oikeusvaltiona tunnetun Suomen laki kun sallii kansalaisilleen mm. tämän sananvapauden, valituskirjelmien laatimisen ja monia muitakin menettelytapoja.

        Ihan tosissasiko ehdotat rahansa menettäneille ja ilman laajakaistayhteyttä jääneille perussuomalaisille äänestäjille ryhtymistä käräjöimään omaa puoluettaan vastaan kun muutoin eivät saa oikeutta? Ja vielä kehtaat lällättellä päälle?!

        Tiedättekö te hankkeen torppanneet edes mikä laajakaistayhteys on ja mihin sitä voi käyttää? Ettekö? Sitä voi käyttää esim.

        - yrityksen perustamiseen Viitasaarelle

        - etätöiden tekemiseen Viitasaarella, sitä kautta myös kirjojen säilyttämiseen periferia-tuppukylä Viitasaarella -> tarkoittaa verotuloja

        Yllä mainitut te menitte estämään, niin puolueenne omilta äänestäjiltä, kuin kaikilta muiltakin. Ja mitä te siitä hyvästä saitte? Hyvän mielen kun kaikilla muilla on paha mieli? Pikkusieluisen vallantunteen muiden kärsiessä toilailuistanne? Kostettua lapsuuden traumanne?

        Vaikea kuvitella että Viitasaarelaista äänestäjää pitäisi tämän farssin jälkeen enää mikään muu perussuomalaisissa kuin Soinin anteeksipyyntö ja menetettyjen rahojen korvaaminen Perussuomalaisten tukisäätiön tileiltä korkojen kera.


      • Espoon yläpuolelta
        ei mitään häpyä kirjoitti:

        Ihan tosissasiko ehdotat rahansa menettäneille ja ilman laajakaistayhteyttä jääneille perussuomalaisille äänestäjille ryhtymistä käräjöimään omaa puoluettaan vastaan kun muutoin eivät saa oikeutta? Ja vielä kehtaat lällättellä päälle?!

        Tiedättekö te hankkeen torppanneet edes mikä laajakaistayhteys on ja mihin sitä voi käyttää? Ettekö? Sitä voi käyttää esim.

        - yrityksen perustamiseen Viitasaarelle

        - etätöiden tekemiseen Viitasaarella, sitä kautta myös kirjojen säilyttämiseen periferia-tuppukylä Viitasaarella -> tarkoittaa verotuloja

        Yllä mainitut te menitte estämään, niin puolueenne omilta äänestäjiltä, kuin kaikilta muiltakin. Ja mitä te siitä hyvästä saitte? Hyvän mielen kun kaikilla muilla on paha mieli? Pikkusieluisen vallantunteen muiden kärsiessä toilailuistanne? Kostettua lapsuuden traumanne?

        Vaikea kuvitella että Viitasaarelaista äänestäjää pitäisi tämän farssin jälkeen enää mikään muu perussuomalaisissa kuin Soinin anteeksipyyntö ja menetettyjen rahojen korvaaminen Perussuomalaisten tukisäätiön tileiltä korkojen kera.

        Lueppas kirjoitukseni tarkemmin! Minä kerroin sinulle erilaisia vaihtoehtoja, mikäli koet että olet tullut epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi. Henkilökohtaisesti EN lähtisi tästä valokuitu-asiasta käräjöimään. Jokaisella on oikeus ilmaista mielipitteesä, tehdä tai olla tekemättä valituksia oikeaksi katsomallaan tavalla, äänestää kuten itse parhaaksi näkee. Vielä kerran: EN SUOSITTELE KÄRÄJÖINTIÄ KOSKA SIIHEN EI OLE MITÄÄN AIHETTA!!! Tälläkertaa Perussuomalaisten ryhmä on menetellyt mielestäni täysin oikein.

        Kuten kerroin, itse olen vasemmiston kannattaja. Kannatan monien muiden puoluetovereitteni tavoin Perussuomalaisten valitusmenettelyä. Mikäli olisin ollut valtuustossa, niin olisin äänestänyt muuta vasemmiston ryhmäesitystä vastaan. Toivottavasti tällä keinolla saadaan estetyksi edes pieneltä osin laivan ajautuminen karikolle. Nyt ei ole vara tuhlailuun!

        KIITOS!


      • uskottava tarina
        Espoon yläpuolelta kirjoitti:

        Lueppas kirjoitukseni tarkemmin! Minä kerroin sinulle erilaisia vaihtoehtoja, mikäli koet että olet tullut epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi. Henkilökohtaisesti EN lähtisi tästä valokuitu-asiasta käräjöimään. Jokaisella on oikeus ilmaista mielipitteesä, tehdä tai olla tekemättä valituksia oikeaksi katsomallaan tavalla, äänestää kuten itse parhaaksi näkee. Vielä kerran: EN SUOSITTELE KÄRÄJÖINTIÄ KOSKA SIIHEN EI OLE MITÄÄN AIHETTA!!! Tälläkertaa Perussuomalaisten ryhmä on menetellyt mielestäni täysin oikein.

        Kuten kerroin, itse olen vasemmiston kannattaja. Kannatan monien muiden puoluetovereitteni tavoin Perussuomalaisten valitusmenettelyä. Mikäli olisin ollut valtuustossa, niin olisin äänestänyt muuta vasemmiston ryhmäesitystä vastaan. Toivottavasti tällä keinolla saadaan estetyksi edes pieneltä osin laivan ajautuminen karikolle. Nyt ei ole vara tuhlailuun!

        KIITOS!

        Minä olen kommunistisen puolueen jäsen ja siitä huolimatta olen kanssasi samaa mieltä. Ja aina samaa mieltä kuin Timo Soini. Timo Soini on oikeassa, perussuomalaiset on oikeassa. Ennen Suomen Sisun keskustelupalstalle eksymistäni olin vihreiden jäsen ja oikea kommunistisuvakki, sitten luin maailman rationaalisimpia tekstejä rotujen älykkyyksistä ja tulin siihen väistämättömään tulokseen että uusnatsismi on fakta. Turha taistella vastaan. Valokuitu on saatanasta. Maaseudulla ei tarvita laajakaistaa. Olen kommunistipuolueen jäsen.

        AAMEN!


      • PölhöPaavoo hhhhe
        uskottava tarina kirjoitti:

        Minä olen kommunistisen puolueen jäsen ja siitä huolimatta olen kanssasi samaa mieltä. Ja aina samaa mieltä kuin Timo Soini. Timo Soini on oikeassa, perussuomalaiset on oikeassa. Ennen Suomen Sisun keskustelupalstalle eksymistäni olin vihreiden jäsen ja oikea kommunistisuvakki, sitten luin maailman rationaalisimpia tekstejä rotujen älykkyyksistä ja tulin siihen väistämättömään tulokseen että uusnatsismi on fakta. Turha taistella vastaan. Valokuitu on saatanasta. Maaseudulla ei tarvita laajakaistaa. Olen kommunistipuolueen jäsen.

        AAMEN!

        Mahtaa Kommari Maria nyt oikeasti viituttaa puoluetoverin mielipiteet . Sinunkinkin passaa olla siellä kehäkolmosen sisäpuolella ja mietiskellä kuin kalliiksi pölhöPaavo on tullut .hhhhehhhh


      • sitä saa mitä tilaa
        älä vaihda p-aihetta kirjoitti:

        "Pitäisikö pysyä tässä valokuitu aiheessa?"

        Ei, ei koska varsinainen aihe - kuten jo aloituksen otsikosta käy ilmi - on persujen veronmaksajille ja äänestäjilleen aiheuttamat kustannukset. Viitasaaren persufarssi ei siis ole suinkaan ainoa laatuaan, eikä varsinkaan suurimmasta päästä.

        Tietysti erikoisen asiasta tekee se tosiasia että persujen vuoksi tavalliset suomalaiset menettivät Viitasaarella suoraan omasta pussistaan pulittamansa rahat. 1500 euroa on paljon pienituloiselle joka odotti esim. työnhakumahdollisuuksiensa parantuvan nettiyhteyden myötä. Kiitos persujen nyt käteen jäikin pelkkä kylmä hiki. Ökyrikkaille persupoliitikoille tietysti kaikki alle kymppitonnin kuulostavat pikkusummilta.

        Mutta on muistettava että esim. Espoossa Bymannin valitusten johdosta pienituloinen kärsii etuuksien leikkaamisena, lasten leikkipuistojen rapautumisena, vanhusten lääkekulujen korvauksien pienentämisenä, nuorison mielenterveystyön alasajona yms. epäsuorana tulojen ja viihtyvyyden laskuna.

        Yhtä kaikki, Suomella ja suomalaisilla ei ole persujen sirkuspelleilyyn enää varaa. Ymmärtääköhän Soini edes hävetä?

        Etkös sinä tajunnut että tämä Kuuskaistan elättäminen kaataa kunnan konkurssiin?
        Sitten niitä työttömiä vasta riittääkin....
        Ja silloinkin täällä saadaan vielä itkupotkuraivareita oman liittymämaksun perään?

        Harvinaisen epäkypsää ja lapsellista.

        Jotkut valveutuneet liittymämyyjät muuten varoittivat ihmisiä maksamasta etukäteen mitään Kuuskaistalle,joten täällä on turha kiukuta omasta tyhmyydestä.

        Mene poliisin luo ja tee rikosilmoitus Kuuskaistasta,olet maksanut tuotteen mitä et ole saanut eikä rahoja kuulu takaisin.
        olisiko jonkin sortin petos kyseessä?


    • Jallu1

      Koska noi typeriä ja kriittisiä laskelmia esität, niin kysyisin sinulta oletko miettinyt sitä miksi 14 kaupunkia ja kuntaa Keski-Suomessa sanoivat valokuidulle EI? Paljonko esim. Saarijärvi menetti kun sanoi valokuidulle ei? Suosittelen, että sinun arvoisa rouva tai herra kuka lienetkään kannattaisi muuttaa Kannonkoskelle. Siellä taidettiin sanoa valokuidulle kyllä. Taisit langeta typerään ansaan ostamalla ei mitää sisältävän valokuituliittymän? Älä välitä, niin moni muukin kuulostaa menettäneensä rahansa ostamalla kylpytynnyreitä, joita ei ollut olemassakaan. Tyhmyydestä sakotetaan, joten kannattaisi pitää silmät auki.

      • Nykyaikaan

        Jostain syystä Teukka Hakkarainenkin, kaikkien viitasaarelaisten suuresti kunnioittama ja arvostama senaattori ja kaupunginvaltuutettu, oli hyvin pahoillaan mm. yrityksille elintärkeän valokuituhankkeen karahtamisesta kiville.


      • Millä hinnalla ?
        Nykyaikaan kirjoitti:

        Jostain syystä Teukka Hakkarainenkin, kaikkien viitasaarelaisten suuresti kunnioittama ja arvostama senaattori ja kaupunginvaltuutettu, oli hyvin pahoillaan mm. yrityksille elintärkeän valokuituhankkeen karahtamisesta kiville.

        Eihän ajatuksessa vikaa ollutkaan, siis siinä valokuitukaapelissa ja sen tarpeessa, vaan toteutuksessa ja siitä aiheutuvista mahdollisista vastuiden aiheuttamista yllätyksellisistä lisäkustannuksista, joista ei haluttu mitään etukäteen keskustella.


    • Edestä löytyy

      Hankkeiden torpedointi joko oman yksinkertaisuuden tai laskelmoidun julkisuushakuisuuden vuoksi on anteeksiantamatonta. Persut halveksuvat demokratiaa eivätkä halua hyväksyä sitä, että enemmistö voisi olla heidän kanssaan eri mieltä. Pitkään jatkuessaan persujen harkitsemattomuus tulee kaventamaan valitusmahdollisuuksia, koska ei ole järkevää käyttää yhteiskunnan resursseja tällaiseen teatteriin.

      • niin löytyy

        Viitasaarella valituksen tehneet ps valtuutetut sattuvat olemaan harvinaisen oikeassa.
        Pohjoisessa Keski-suomessa on jo valmiina valokuituverkko,mistä ei vain kovin moni kuntalainen tiedä.
        Verkko on päivityskelpoinen kotitalouksien käyttöön.
        Verkko pidetään tarkoituksella pimennossa jotta saadaan työllistettyä tämä Kuuskaistan porukka hinnalla millä hyvänsä.
        Tämän lystin tosin joutuvat veronmaksajat maksamaan.
        Valheella sattuu vain olemaan lyhyet jäljet ja itku pitkästä ilosta...

        Vai mitä sanoo Pohjoisen Keski-Suomen Seutuverkon väki?


      • linkit kehiin...
        niin löytyy kirjoitti:

        Viitasaarella valituksen tehneet ps valtuutetut sattuvat olemaan harvinaisen oikeassa.
        Pohjoisessa Keski-suomessa on jo valmiina valokuituverkko,mistä ei vain kovin moni kuntalainen tiedä.
        Verkko on päivityskelpoinen kotitalouksien käyttöön.
        Verkko pidetään tarkoituksella pimennossa jotta saadaan työllistettyä tämä Kuuskaistan porukka hinnalla millä hyvänsä.
        Tämän lystin tosin joutuvat veronmaksajat maksamaan.
        Valheella sattuu vain olemaan lyhyet jäljet ja itku pitkästä ilosta...

        Vai mitä sanoo Pohjoisen Keski-Suomen Seutuverkon väki?

        Mitä yrität todistaa?


      • kuntien rahastus
        linkit kehiin... kirjoitti:

        Mitä yrität todistaa?

        Ensi viikolla tulee julki asioita mikä aiheuttaa kuntapäättäjissä ja virkamiehissä ennen näkemättömän vastuunpakoilun.
        Mukana myös kootut selitykset....


    Ketjusta on poistettu 19 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe