jämsän rosso

ruokakriitikko

Käytiin tänään syömässä Jämsän rossossa,muistui mieleeni taas syy miksen,siellä ole käynyt. Antipasto pöytä oli onneton, salaattia,oliiveja,meloonia sekä papuja. Hyvä sinappinen salaatinkastike oli poistunut,leivät olivat koko päivän pöydällä seisseitä kuivia känttyjä. Tarjoilija toi vichyn pullossa pöytään. Jäitä hän ei edes juomaan tarjonnut vaikka oli kuuma päivä. Tilattiin ruokaa uudelta kesälistalta. Foccaccialeipää broilerilla sekä valkosipuliaiolilla. Sekä keittiömestarin pihvin. Annokset näyttivät sille että ne oli vaan heitetty enempiä miettimättä lautaselle. Pihvissä ei ollut paistopintaa ollenkaan,maku oli ok. Muut siinä annoksessa olivatkin valmista tavaraa. Pussista pöytään uunin kautta. Broileri oli kylmää ja sitkeää,aioli niin valkosipulista että poskia poltti. Salaatti oli kiillotettu vinegretillä syömäkelpoisen näköiseksi. Foccaccialeipä oli kuiva ylipaistettu koppura käntty. Olut oli parasta. En suosittele rossoa kenellekkään. Kaikki ketjupaikat nykyään maistuu samalle kengänpohjalle. Kehotankin ihmisiä käyttämään yksityisiä ravintolia kuten hongthaita ja sirkan kahvilaa. Niissä molemmissa ruoka tehdään itse eikä se tule paistovalmiina pakasteena. Kertokaahan mulle mitä mieltä olette jämsän ravintoloista.

41

1245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyyläperse

      Vitun valittaja.

      • ruokakriitikko1

        Mikä sua kyyläperse kyrpii?Mitä muuta voi tehdä ku ei oo kehuttavaakaan?


    • Sukula asialle

      Löytyykö Suomesta ainuttakaan laadukasta S-ketjun ruokaravintolaa?

      • entinen ässä

        Sukula oli ennen opissa ja töissä s-ryhmällä...


      • sdsfdsfsdfsdfdf

        Onhan niitä vaikka kuinka monta. Tosin ei jämsässä tietenkään.


    • kysy ensin

      Voi voi pientä! Oliko nyt maailma ruma kun ei saanut salaatin kastiketta!! Et pöljä osannut sitten sitä pyytää??

    • made by hand

      Olen itse ollut Rossossa ( ei Jämsässä) ja tiedän siksi että siellä ruoka ei todellakaan ole valmisruokaa! Sopii mennä kokeilemaan ruuan tekoa kun jonossa on sata tilausta odottamassa! Miksiköhän Rosso on Suomen suosituin ruokaravintola?! Yksinkertaisesti kun siellä TEHDÄÄN hyvää ruokaa ja on monipuolinen lista ja vieläpä yleensä hyvä palvelu! Osasitko antaa rakentavaa palautetta paikan päällä? Tuskinpa kun täällä vinkut! Ja etkä osannut pyytää niitä jäitä!! Onneton joka ei tiedä ruuanlaitosta mitään... Salaatinkastiketta... Jessus...

    • kaalipää

      Itse kävin tiistaina iltana ja söin myös tuon foccacia annoksen. Silloin annos oli ainakin todella hyvän makuinen. Ja aahhh antipasti pöytä, ihana! Tarjoilija kertoi että raastepöytä on tarjolla ma-pe lounasaikaan. Mutta minä en sitä kaipaa, saan kaalia kotonakin. Sitä salaatinkastiketta oli kyllä ikävä, mutta tarjoilija kertoi että sitä kyllä saa ja voi ostaa kotiinkin. Ostin mukaan ja nautin sitä kotona kaalin kanssa....

    • kaikkee sitä

      Kyllä jämsäläistä ahdistaa jos rossosta sanotaan pahasti. No onhan se kovapaikka kun ihmiset nauraa päin naamaa kaiken maailman fb-päivityksille ja terassilla leuhkimisille. No pieni paikka ja pienet piirit, pakko pitää statusta yllä.

      • Hannu Ruuhijärvi

        Jos kiinnostaa mikrossa sulatettu, valmiiksi annoskokoihin mitattu einesruoka, niin sinne vaan syömään. Saattaa olla hyvää sinulle, joka kotonakin olet tottunut valmiskastikkeisiin ja tehdasvalmisteisiin. Tiedä sitten, että kaikki on minimoitu ja tuotto maksimoitu. Maut saattavat olla esanssiperäisiä ja tuote valmiiksi pureskeltu.
        Siitä vaan einesravintolaan ja kuvittele mielessäsi 'oikean' kokin hääräävän keittiössä.
        Sellaisia ovat nämä ketjuravintolat-


      • Kerttu kokki
        Hannu Ruuhijärvi kirjoitti:

        Jos kiinnostaa mikrossa sulatettu, valmiiksi annoskokoihin mitattu einesruoka, niin sinne vaan syömään. Saattaa olla hyvää sinulle, joka kotonakin olet tottunut valmiskastikkeisiin ja tehdasvalmisteisiin. Tiedä sitten, että kaikki on minimoitu ja tuotto maksimoitu. Maut saattavat olla esanssiperäisiä ja tuote valmiiksi pureskeltu.
        Siitä vaan einesravintolaan ja kuvittele mielessäsi 'oikean' kokin hääräävän keittiössä.
        Sellaisia ovat nämä ketjuravintolat-

        Hyvä Hannu! Suosittelen mennä kokeilemaan pärjäisitkö minuuttiakaan ravintolan keittiössä töissä. Saatat yllättyä kuinka paljon työtä siellä on. Se on totta että tuotto on maksimoitu, mutta ei einesruualla ja valmiilla annoksilla, vaan kokkien selkänahalla! Samat työt vähemmällä porukalla.
        Ja jos epäilet että annokset on valmisannoksia niin tee testi.. Vaihda perunat ja kastikkeet että kasvikset ... Valmisannoksiin tämä ei onnistu!


      • rosso good
        Kerttu kokki kirjoitti:

        Hyvä Hannu! Suosittelen mennä kokeilemaan pärjäisitkö minuuttiakaan ravintolan keittiössä töissä. Saatat yllättyä kuinka paljon työtä siellä on. Se on totta että tuotto on maksimoitu, mutta ei einesruualla ja valmiilla annoksilla, vaan kokkien selkänahalla! Samat työt vähemmällä porukalla.
        Ja jos epäilet että annokset on valmisannoksia niin tee testi.. Vaihda perunat ja kastikkeet että kasvikset ... Valmisannoksiin tämä ei onnistu!

        Jotkut vaan haluavat pitää ääntä itsestään. Herranjumala siinähän on avonainen keittiö, siihen vaan katsomaan ketkä epäilevät että on valmisruokaa! Voin luvata että ei ole.


      • Hannu ja Kirsi
        rosso good kirjoitti:

        Jotkut vaan haluavat pitää ääntä itsestään. Herranjumala siinähän on avonainen keittiö, siihen vaan katsomaan ketkä epäilevät että on valmisruokaa! Voin luvata että ei ole.

        Luuletko tosiaan, että henkilökunta hakee tuoreimmat ainekset torilta tai vastaavaa? Kaikki on valmiiksi esivalmisteltua sieltä suuresta S-tehtaasta. Ja se eltaantunut halvan rasvan lemu tulvii lämmitetyn annoksen läpi, tunkeutuu koko ravintolatilaan. Kokki.. ei sellaista olekaan S-tuotannossa. On vain lämmittäjä tai valmisannoskojen kasaaja. Ja te puolustelette tuota tapaa valmistaa ruoka valmispaloista. Hävetkää, mokomat!


      • totuus kunniaan
        Hannu ja Kirsi kirjoitti:

        Luuletko tosiaan, että henkilökunta hakee tuoreimmat ainekset torilta tai vastaavaa? Kaikki on valmiiksi esivalmisteltua sieltä suuresta S-tehtaasta. Ja se eltaantunut halvan rasvan lemu tulvii lämmitetyn annoksen läpi, tunkeutuu koko ravintolatilaan. Kokki.. ei sellaista olekaan S-tuotannossa. On vain lämmittäjä tai valmisannoskojen kasaaja. Ja te puolustelette tuota tapaa valmistaa ruoka valmispaloista. Hävetkää, mokomat!

        Hannu ja Kirsi! Hävetkää itse! Kerrotte asioita kuin tietäisitte totuuden... Hävettää teidän puolesta!
        Ottakaa nyt ensin asioista selvää, ennekuin alatte totuutena puhumaan! Onneksi teidänlaisia vääristelijöitä on vähän!


      • made by hand
        Hannu ja Kirsi kirjoitti:

        Luuletko tosiaan, että henkilökunta hakee tuoreimmat ainekset torilta tai vastaavaa? Kaikki on valmiiksi esivalmisteltua sieltä suuresta S-tehtaasta. Ja se eltaantunut halvan rasvan lemu tulvii lämmitetyn annoksen läpi, tunkeutuu koko ravintolatilaan. Kokki.. ei sellaista olekaan S-tuotannossa. On vain lämmittäjä tai valmisannoskojen kasaaja. Ja te puolustelette tuota tapaa valmistaa ruoka valmispaloista. Hävetkää, mokomat!

        Pakko vielä lisätä muutama asia, kun on tietämystä ja kokemusta asiasta, joita ei näköjään ole kaikilla. Silloin kun olin Rossossa kokkina (ihan oikeana kokkina!!!) oli esivalmisteita (=siis ruoka-annokseen tehtävät lisukkeet, kastikkeet, perunat, jälkiruuat yms..)n.nelisenkymmentä, jotka kokki oikeasti teki aamulla tai päivän mittaan valmiiksi. Kun esivalmisteet oli tehty hyvin ja huolella, oli niistä hyvä tehdä nopeasti annos asiakkaille. Luulenpa, että tästä syystä jotkut( onneksi harvat) luulevat, että kokki vain lämmittää ruuan asiakkaalle. Mutta totuushan on se, että asiakas ei näe ja tiedä kaikkea mitä tuolla keittiössä tehdään todellakin itse. Joten Hyvät Hannu ja Kirsi, kuten joku jo täällä sanoi, ottakaa asioista selvää, ennekuin alatte ravintolan kokkien työtä aliarvioimaan tai heidän tekemää ruokaa!!
        Ugh! Olen puhunut! Hyvää Kesää Hannu ja Kirsi sekä jaksamista kokeille työssään, ette pääse helpolla!


      • ihihi
        Kerttu kokki kirjoitti:

        Hyvä Hannu! Suosittelen mennä kokeilemaan pärjäisitkö minuuttiakaan ravintolan keittiössä töissä. Saatat yllättyä kuinka paljon työtä siellä on. Se on totta että tuotto on maksimoitu, mutta ei einesruualla ja valmiilla annoksilla, vaan kokkien selkänahalla! Samat työt vähemmällä porukalla.
        Ja jos epäilet että annokset on valmisannoksia niin tee testi.. Vaihda perunat ja kastikkeet että kasvikset ... Valmisannoksiin tämä ei onnistu!

        Oletan että Hannu tarkoitti valmistuotteita, eikä niinkään annoksia.


      • böööö

        Tuo linkki viittaa enemmän Sulon kaltaiseen paikkaan.


      • Moskakokki
        böööö kirjoitti:

        Tuo linkki viittaa enemmän Sulon kaltaiseen paikkaan.

        Kun ihmiset tietäisivät minkälaista moskaa teolliset jauhelihapihvit ovat, niin ruokahalu menisi taatusti. Kun pienestä pitäen totutetaan tuon moskan makuun, niin oikea liha maistuu teinin suuhun oudolta.


      • Jorma Svaan
        Moskakokki kirjoitti:

        Kun ihmiset tietäisivät minkälaista moskaa teolliset jauhelihapihvit ovat, niin ruokahalu menisi taatusti. Kun pienestä pitäen totutetaan tuon moskan makuun, niin oikea liha maistuu teinin suuhun oudolta.

        Niin, ja miksi suoramyynnistä ostettu liha ei ole jäykistynyt kauhusta. Nykyään on vain muutama suurteurastamo ja lihakarjaa kuljetetaan satoja kilometrejä. Seurauksena maitohappoa lihassa ja lihakset kauhusta jäykät. Rauhoittavia ennen teurastusta...
        Suurin osa lihasta on pakastettua ja mikä on tämä suomalainen ilmiö laittaa punaista mössöä myytävään lihaan? -Sillä peitellään alkuperäistä makua.


      • J SUKKULA
        Moskakokki kirjoitti:

        Kun ihmiset tietäisivät minkälaista moskaa teolliset jauhelihapihvit ovat, niin ruokahalu menisi taatusti. Kun pienestä pitäen totutetaan tuon moskan makuun, niin oikea liha maistuu teinin suuhun oudolta.

        Asia on juuri näin! Keitin viime kesänä nauvolaisia siikli-perunoita kattilallisen.
        Itse en parempia pottuja ole syönyt vuosikymmeniin. Kaksi teini-ikäistä tytärtäni eivät voineet syödä niitä.
        Muistan 60-luvun hampurilaisten maun, kun niitä grillistä ostettiin. Maku oli taivaallinen. Tämän päivän "hampurilaiset ovat niiden irvikuva!
        Maku asioitahan nämä toki on, mutta sittenkin kannattaisi perehdyttää etenkin nuoriso kunnon ruokaan


    • tuiju

      Mitä on lomailtu ympäri Suomea, niin Rosso-ketjusta on saatu aika huonoja kokemuksia. Mautonta ruokaa saatu aina. Jämsän Rossossa ei ole käytykään sen jälkeen, kun jokunen vuosi sitten yritettiin ja ilmanvaihto oli aivan olematon. Silloin oli kova hellepäivä kyllä mutta kyllähän ravintolassa pitäisi ilmastoinnin toimia kunnolla. Lähdettiin pois tilaamatta mitään, kun meinattiin läkähtyä jo siinä ajassa. Ehkä se oli tilapäinen ilmiö, en tiedä, mutta eipä ole sen jälkeen käyty, kun ei tuo Rosson ruokakaan niin erityisesti ole houkutellut.

    • .............

      Samaa mieltä olen. Olen lopettenut jämsän Rossossa käynnin jo 4 vuotta sitten.

      • Mitäs muuta lopetit

        Ja siitä kannattaa tulla tänne raportoimaan?


      • suksi....

        Parempi kaikille, kun pysytkin pois!


      • Pulkkisen K
        suksi.... kirjoitti:

        Parempi kaikille, kun pysytkin pois!

        Mitä siinä tuhiset. Mene vaan sinne nauttimaan huonoa rasvaa ja mikroaalloilla lämmitettyä einestä. Mitä siinä tuhiset...sehän on sinun valintasi olla tyytyväinen kunhan vatsalaukkusi on kalorimäärästä pinkeä. Ja ota siinä sitten pari valjusti kuohuvaa olutta, sitä litkua, joka valmistetaan teollisesti ainekset ja tuotantoaika minimoiden.
        Hitto, olet täys'puupää, jos et ymmärrä.


      • puupää
        Pulkkisen K kirjoitti:

        Mitä siinä tuhiset. Mene vaan sinne nauttimaan huonoa rasvaa ja mikroaalloilla lämmitettyä einestä. Mitä siinä tuhiset...sehän on sinun valintasi olla tyytyväinen kunhan vatsalaukkusi on kalorimäärästä pinkeä. Ja ota siinä sitten pari valjusti kuohuvaa olutta, sitä litkua, joka valmistetaan teollisesti ainekset ja tuotantoaika minimoiden.
        Hitto, olet täys'puupää, jos et ymmärrä.

        Ai että kun oli hyvää sisäfilettä pippurikastikkeella ja lisäksi valkosipulikermaperunoilla. Kypsyys pihvissä taivaallinen(medium-) ja mureaa. Kotimaista laatutavaraa! Jos tuo annos oli einestä, niin johan on einekset kehittynyt... Täytyy ottaa selvää onko Saarioisen vai kenen tekemään, niin saa ostettua kotiinkin.... Nyt on vatsa pinkeä! Ja olen varmasti jatkossa yhtä puupää!!


      • Medium miinus
        puupää kirjoitti:

        Ai että kun oli hyvää sisäfilettä pippurikastikkeella ja lisäksi valkosipulikermaperunoilla. Kypsyys pihvissä taivaallinen(medium-) ja mureaa. Kotimaista laatutavaraa! Jos tuo annos oli einestä, niin johan on einekset kehittynyt... Täytyy ottaa selvää onko Saarioisen vai kenen tekemään, niin saa ostettua kotiinkin.... Nyt on vatsa pinkeä! Ja olen varmasti jatkossa yhtä puupää!!

        Tekisin ite paremman. Ei olis mikää foliossa rossoon matkannu saarioisten kermaperuna. Ja puupää etkö ymmärrä sitä että, sisäfilettä ei voi saada epäonnistuun jos vähänkään osaa kokata. Sinä et ilmeisesti osaa??


      • nossorosso
        Medium miinus kirjoitti:

        Tekisin ite paremman. Ei olis mikää foliossa rossoon matkannu saarioisten kermaperuna. Ja puupää etkö ymmärrä sitä että, sisäfilettä ei voi saada epäonnistuun jos vähänkään osaa kokata. Sinä et ilmeisesti osaa??

        Perusta ravintola kun kaiken perkele tiedät ja taidat.


      • Sampo Hakala
        nossorosso kirjoitti:

        Perusta ravintola kun kaiken perkele tiedät ja taidat.

        Suomessa ja varsinkaan pienellä paikkakunnalla ravintolan pitäminen ei kannata. Suuret ketjut, kuten S-Rossot, tarjoavat ihmisille halvalla einesmössöä, sitä samaa makumaailmaa, jota kansa lappaa ostoskärryihinsä varastohalleista. Joku mainitsi kermakastikkeen. Voin kertoa, että kermaa ei suomalaisesta kaupasta saakaan. Se on kasvisrasvamönjää, jota tarjotaan kermana ravintolassakin. Huijausta siis kuten koko ajatus Rossosta ravintolana. Se on eineskeittiö. Koko Rosso-ketju on yhtä suurta hajautettua suurtalouskeittiötä. Einekset pusseista lämpimiksi ja asiakkaan eteen.
        Mutta, jos olette tyytyväisiä makuihin, niin olisiko syytä miettiä makuaistien vioittuneen teollisesti tuotettujen makuhaittojen liiallisesta ahmimisesta. On ollut puhetta jopa aistien saattamisesta narkoottiseen tilaan: olette ruokateollisuuden narkomaaneja ja oikealle maulle maistuvat ruoka-ainekset maistuvat oudoilta.
        Hyvää kesää ja älkää polttako taas kitalakeanne puraistessanne suomalaista ainutlaatuista grillimakkaraa. Kamararasva roiskahtaa kitusiinne...suomalainen makkara on ainutlaatuinen maailmassa. Surkea pula-ajan jatkumo, jauhoa ja kamaraa, lihanomaisia aineksia.


      • Berlin-Brandenburg
        Sampo Hakala kirjoitti:

        Suomessa ja varsinkaan pienellä paikkakunnalla ravintolan pitäminen ei kannata. Suuret ketjut, kuten S-Rossot, tarjoavat ihmisille halvalla einesmössöä, sitä samaa makumaailmaa, jota kansa lappaa ostoskärryihinsä varastohalleista. Joku mainitsi kermakastikkeen. Voin kertoa, että kermaa ei suomalaisesta kaupasta saakaan. Se on kasvisrasvamönjää, jota tarjotaan kermana ravintolassakin. Huijausta siis kuten koko ajatus Rossosta ravintolana. Se on eineskeittiö. Koko Rosso-ketju on yhtä suurta hajautettua suurtalouskeittiötä. Einekset pusseista lämpimiksi ja asiakkaan eteen.
        Mutta, jos olette tyytyväisiä makuihin, niin olisiko syytä miettiä makuaistien vioittuneen teollisesti tuotettujen makuhaittojen liiallisesta ahmimisesta. On ollut puhetta jopa aistien saattamisesta narkoottiseen tilaan: olette ruokateollisuuden narkomaaneja ja oikealle maulle maistuvat ruoka-ainekset maistuvat oudoilta.
        Hyvää kesää ja älkää polttako taas kitalakeanne puraistessanne suomalaista ainutlaatuista grillimakkaraa. Kamararasva roiskahtaa kitusiinne...suomalainen makkara on ainutlaatuinen maailmassa. Surkea pula-ajan jatkumo, jauhoa ja kamaraa, lihanomaisia aineksia.

        Suomen kansallisruokaa, jauhoista lenkkimakkaraa ei voi syödä kuin suomalainen.....


    • Ruokakoomikkoko?

      Minkähän tähden sulle pitäis kertoa ravintolakokemuksistaan? Kertomuksesi Rosso käynnistä paistoi läpi vähäinen kokemuksesi ylipäänsä ravintoloista, ettei vaan ollut ensimmäinen syrjähyppy äidin lihapullapöydän ulkopuolelle???

    • Ruokakriitikko

      Olisin vain halunnut kuulla muiden kommentteja Jämsän ravintolatarjonnasta.
      Minne kannattaa mennä syömään ja minne ei?

    • SinneVain

      Patapirtti!

      Ihanat sapuskat, asiantunteva, mutta rento henkilökunta ja ravintola on muutenkin upea nähtävyys.

      • ruok@a

        Patapirtti on kyllä hyvä paikka, tosin hieman hintava annoksen kokoon nähden. Mutta hyvää on. Ja on se ruoka hyvää rossossakin, ei siitä mihinkään pääse. Jos huonoa olisi niin tuskin olisi enää paikka pystyssä kadun kalleimmassa kiinteistössä.


      • lomalainen
        ruok@a kirjoitti:

        Patapirtti on kyllä hyvä paikka, tosin hieman hintava annoksen kokoon nähden. Mutta hyvää on. Ja on se ruoka hyvää rossossakin, ei siitä mihinkään pääse. Jos huonoa olisi niin tuskin olisi enää paikka pystyssä kadun kalleimmassa kiinteistössä.

        Mikä on Jämsän paras ruokapaikka?


      • lomalainen2
        lomalainen kirjoitti:

        Mikä on Jämsän paras ruokapaikka?

        Rosso


      • Nati Koskelta
        lomalainen2 kirjoitti:

        Rosso

        Ja saat vieläpä S-bonusta pakasteruuasta, mikrossa sulatetussa. Wahoo!


      • jämpsäläinen ruokailija
        Nati Koskelta kirjoitti:

        Ja saat vieläpä S-bonusta pakasteruuasta, mikrossa sulatetussa. Wahoo!

        Höpöhöpö, ei paljon kannata uskoa tämän palstan kommentteja. Säälittäviä juoppoja suurin osa joista monellakaan ei ole edes sen vertaa rahaa että olisi varaa käydä ulkona syömässä. Kävin juuri vkl rossossa syömässä ja älyttömästä ruuhkasta riippumatta sain todella hyvää ruokaa ja yllättävänkin nopeasti. Jos ei hyvää olisi niin ei kauaa pysyisi pystyssä tämän kokoisessa kaupungissa.


      • dffgsdfg
        lomalainen2 kirjoitti:

        Rosso

        willi hirvi


      • apirules
        lomalainen kirjoitti:

        Mikä on Jämsän paras ruokapaikka?

        APIPATA! Ruoka kotitekoista, hinta kohdallaan ja hyvä palvelu.
        Mitään "oikeuksia" siellä ei kai ole, mutta ruokapaikastahan tässä kysymys olikin.
        Suosittelen kaikille hyvän ruoan ystäville!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe