Jenkkien loppu

sdfaw

Loppu tulee jenkeille mutta Jumala/Kristus on suurin! Jenkit ovat olleet liian saatanallisia joten oikeus ja kohtuus tapahtukoon!

9

127

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Jenkit elävät Herran kukkarossa eräänlaista Pax Romanaa.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Pax_Romana

      Ja myös on vallinnut Euroopassa rauhan ajanjakso jo pitkään toisen maailmansodan jälkeen. Tuon artikkelin mukaan rauhan edellytys tuntuu olevan taloudellinen vauraus ja hyvinvointi.

      Globalisaatiossa puhuttiin markkinoiden laajentamisella, mutta tuo on vielä pientä siihen verrattuna minkä laajuiset markkinat 1900 euroa kuukaudessa Kansalaispalkka toisi mukanaan. Markkinat moninkertaistuisivat.

      Rauhan edellytys on siis Kansalaispalkka kaikkialle maailmaan. Taloudellisen hyvinvoinnin moninkertaistuminen. Jos jenkit seisovat tämän kehityksen tiellä niin luonnollisesti he ovat suuressa vastuussa siitä, että rauhaa ei tule kaikkialle maailmaan.

      Muitakin esteitä Kansalaispalkan tiellä toki on. Vain Imaami Mahdi voi tuoda oikeudenmukaisuuden ja rauhan kaikkialle. Niin on hänestä kirjoitettu ja niin sen myös täytyy olla. Rukoillaan, että Imaami Mahdi saapuisi jo tänä vuonna tai viimeistään ensi vuonna.

    • alfa123om2222

      Onko oppi Mahdista oikea oppi vaiko vain TUHOISA SALAKULJETETTU HARHAOPPI niin kuin darwinismi ja sosialismi??? Eräät väittävät, että oppi on keksitty paljon myöhemmin kuin mitä Muhammed (SAAS) eli ja Hadithti koottiin. Eli että se olisi pelkkä Paholaisen keksimä harhaoppi.

      Tuon opin mukaan Mahdi ei voi tulla elleivät kaikki maapallon asukkaat rukoile häntä saapumaan yksimielisesti. Tai toinen mahdollisuus on että tapahtuu uskosta luopuminen tai uskovien joukkosurmaaminen. Niin että maapallolla ei enää ole uskoa ja uskovaisia. Tämä jälkimmäinen vaihtoehto sopii hienosti Antikristuksen suunnitelmiin. Ennen kuin hän puolestaan voi tulla tapahtuu nimittäin uskosta luopuminen.

      Vaikuttaa sltä, että jenkit eivät aio rukoilla yksimielisesti Mahdia saapuvaksi, joten jäljelle jää vain uskovien surmaminen ja uskosta luopuminen. Se epäilemättä on tämän päivän monissa sodissa meneillään oleva prosessi. Vaikuttaa siltä kuin kysessä olisi tuhoisa harhaoppi.

      Miksi ylipäänsä tarvitaan mitään Antikristustakaan? Raamatun mukaan haureuden ja valojen takia. Mutta tosiasia on, että mikään Antikristus ei kykene haureutta edes rankaisemaan ja poistamaan. Jos Napoleon oli yksi Antikristus niin jo 1830-luvulla esim. Suomessa suuri osa lapista syntyi avioliiton ulkopuolella.

      Vaikuttaa kuin monet raamatuun ja islamiin littyvät opit olisivat vain suuria harhaoppeja, joiden tarkoitus on tuhota kansoja Luciferin alttarille. Jeesus sanoi eläkää päivä kerrallaan murhetimatta mitään huomisesta!!!! Monet Paavalinkin opit näyttävät kerrassaa epäilyttäviltä. Bhagavadgita teoksesssa kehotetaankin kaikkia luopumaan kaikista uskonnoista sillä ne ovat vain ihmisiä matkimalla ja tarkkailemalla ja vakoilemalla saatuja järjenvastaisia tuhokoneistoja.

    • The moon is split

      Koraani 54:1
      "Hetki lähestyy ja kuu jakaantuu"

      • alfa123om2222

    • asdfghijkl

      Jenkit menivät shokkitilaan syyskuun 11.pv vvvv. Sellaisia kannattaa kunnioittaa ja kohdela hyvin!

    • näkymä.

      Näin taivaalla erikoisen pilvinäyn. Ajattelin ensin tornipilvien olevan ukkospilviä. Selkeästi eri muotoisia olivat. Rupesin sitten niitä seuraamaan

      Ajattelin isoa pilven massaa Venäjäksi. Siitä lähti utuista pitkää töyhtyöä kohti Usaksi ajatelmaani pilvimuodostelmaa, mikä näytti ihan kauniilta pitkähiuksiselta naiselta muodoltaa. Venäjä oli vasemmalta vastassa Usata.
      Mutta sitten tapahtui, että kaunis naismassa, Usa, seuraavassa ajatelmassani jo hyökkäsikin takaapäin Venäjän pilvimassaan. Ja siinä pilvirykelmässä Venäjä oli todellakin suuntautunut Euroopan suunnasta kohti Usata. Pilvestä nimittäin muodostui selkeästi karhun pää kohti Eurooppaa. Karhu ei ollut varautunut ottamaan hyökkäystä vastaan takaa päin, koska sen pää katsoi eurooppaan. Usan pilvimassa syöksi takaa päin, johon Venäjä vastasi. Sitten näin, että Usan pilvimassa pieneni ja siitä tuli ikään kuin suu ammollaan oleva pedon pää, josta selkeästi hampaita työntyi esiin. Venäjästä tuli myös kummallinen massa, jossa myös hampaita tai kraatereiden tynkiä.

    • sunnuntai

      Aikamoinen pilvinäky ollut. En yhtään epäile etteikö tuo näky voi toteutuakin. Eikös vähän tuollaista profetiaa ole olemassakin. Elämme kyllä hurjia aikoja.

      • näkymä.

        Kun minä itsekseni aloin ajatella pilville ikään kuin valtioita ja maita ja perään tuli toiset pilvet, joille taas valtiot annoin mieleeni. Minä ihmettelin siitä niitä ajatuksia ja sitä, että todellakin pilven päämöhkäle muistutti karhun päätä suuntautuneena vasemmalle eli länteen ja että se takaapäin hyökännyt - sen jälkeen hävisi ne ensimmäiset muodot ja tuli ne eriskummalliset pienemmät möhkäleet.


    • klpo

      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua UudenTestamentin mukaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1874
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1620
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe