Vammalan sairaalan ensiapupäivystys "isänmaan hyväksi"!

Pappi lukkari talonp

Nykyinen Sastamala,hallinto sekä lääkärit eu huumassa eivät enää tunne potilaitaan,saati pitävät heistä huoltakaan,heillä on tapanaan vain sairaille myhäilä ja lähettää kotiin "isänmaan hyväksi"
Suur Suomen eu ylösajo sote ratkaisulla on nähtävästi tehnyt kepposet koko lääkärikunnallekkin saspen sekä aluesairaalan hallituksen suostumuksella.
Tuollainen hoitomonopoli sairaiden kustannuksella on todella huonoa hoitoa.
Vieläkö pitäisi netti aderessiin mukamas nimi laittaa.
Toiminta tuntuu lähinnä hoitamisen kiertämiseltä.
Ohjattua toimintaa ,paikallislehdestä voi viikolla lueskella "isänmaan hyväksi" tapahtumat.
Törkeämmäksi tuntuu menevän veromaksajien piikkiin tietty!

19

363

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haudankaivaja

      Tarkoitus on yksityspuolella hoitaa kaikki potilaat ei kunnan sairalassa,suurella osalla ei tosin ole varaa yksityispuoleen, heille kaivetaan kuoppa sekä pidetään pienet lähtiäiset.
      Raadollista toimintaa kuitenkin tuo ensiavun hoitopuoli, ennen vanhaan ensiapu tarkoitti hyvinkin akuuttia hoitamista, nykyään ensiapu on vain sanan "helinää" byrokratia pyörteissä,siellä tavallaan ollaan työssä mutta ei tiedetä eikä osata tiedostaa miksi.
      Kieltämättä omalla alallani on työt lisääntyneet huomattavasti,tiedä johtuisiko tuosta "ensiavusta".

    • Mökin akka Tyrväältä

      Tuollainen yksikkö kyllä pitääkin lopettaa ,mitä sitä suotta veromaksajien rahoja tuhlaamaan toimimattomalla yksiköllä.
      Saisivat maksaa veronmaksajille rahat takasin toimimattomasta palvelusta,hallinto on todennäköisesti kupannut kaikki rahat.
      Tampereelle vaan koko ensiapu ,siellä pelittää hommat eikä potilaan kustanuksella leikitä lääkäriä.
      Haudankaivajankaan ei tarvitse hikipäässä ylitöitä tehdä.
      Olisikohan sittenkin tuo käytäntö "poissa silmistä poissa mielestä" totta?

    • Potilas vm-53

      Muinoin toimi tuokin ensiapupäivystys,nähdäkseni hallinto on vain paisunut kuin pullataikina(heillä on hyvät palkkiojärjestelmät) ja tuo todelisuus hävinnyt työtehtävistä,tänäpäivänä hedelmättömät idut ajattelevat golfin pelaamista ja bemarilla liikkumista sekä naapurin muijan köyrimistä jo työaikoinaankin,ajatukset ovat muissa tärkeämissä tehtävissä,iduilla ei rajaa ole.
      Sanoisinkin nykyisestä sairaalan ensiapupäivystyksestä: Pässi ilman päätä narussa, tuo kuvaa hyvin todellisuuden tehtävän hoidosta.
      Nykypäiväiseen järjestelmää uskoakseni kuuluu eräänlainen tietojenkin vaihto ,tuota tietojen vaihtoa heillä Sastamalan sairaalasta ei ole muiden sairaaloiden kanssa,eivätkä vaivaidu edes soittamaan sekä tiedustelemaan potilaan hoito tapahtumia,potilaan pitää itse tilata arkistoista kyseiset tiedot,aikaahan siihenkin menee,potilas vain saattaa olla jo kuollut postin tuodessa nuo tiedot.(luulisi nykypäivän järjestelmällä jo edes tuollainen olisi tehty)
      Alueviesti kesäkuun 11 päivänä,yleisönosaston kirjoitus kuvaa potilasta vuosimallia-48,todella häpeällistä toimintaa sairaita ihmisiä kohtaan,tuo lääkärit vailla omaatuntoa kuvaa hyvin nykypäivää.
      Tämän päivän sanonta kuuluukin:Iloisin mielin kaikkensa isänmaalle antaneena!

    • Sairaala äkkiä myyntiin

      >>Tuollainen yksikkö kyllä pitääkin lopettaa ,mitä sitä suotta
      veromaksajien rahoja tuhlaamaan toimimattomalla yksiköllä.>>

      Ihan samaa mieltä tästä nyt. Vammalan Aluesairaala pitää myydä kokoomuslaiselle liikemieskonsortiolle niin pian kuin mahdollista. Hintakaan ei saa olla eseteenä, vaan kaupat on sovittava nyt millä hinnalla vaan, nopeasti.

      Aika on tässä rahaa, ja aika pelaa Sastamalan veronmaksajia vastaan. Todella kallista meille, todella kallista, kun sairaala siellä seisoo mäellä.

      Tämä meidän kauhea Sairaalariippa on saatava pian siirrettyä liikemiesten omaisuudeksi ja huoleksi. Nyt Satoseen ja sen kavereihin kiiruummin yhteyttä, että ne tulee meille apuun.

      • Artturin sihti

        Jos hinta ei ole esteenä, niin kohta käy niin, että myyjä maksaa maltaita sille taholle joka tuon systeemin haluaa ostaa pois.

        Eli suomeksi sanottuna, kusetusta ja yhteiskunnan kuppausta. Varsinkin jos ja kun kuvioissa on mukana ns. "kykypuolue".

        On se muuten hianoo kun saa TV:stä katsella Stubbin majavahammashymyä.....


    • Stubid tulossa

      Älä huolehdi ovathan jo pitkäääään ajaneet sairaalaa siihen kuntoon!
      Tili ja tase ajetaan vain ennen lopullista "kaapausta" hyvän oloiseksi.

    • miksu

      Menkää vaan Treelle Acutaan koko porukka , jos saatte Sotesista lähetteen tai yksityiselle, jos rahanne riittää. Kyllä kain ne sairaalankin työpaikat tarvittais Sastamalassa, mutta ettehän te tyhmät näytä sitä ajattelevan.

      • Lontoon kielellä hoitoon

        > Treelle Acutaan koko porukka , jos saatte Sotecista lähetteen

        Ja perrkele sentään, pärjääkö sairaalareissulla enää lainkaan Suomen kielellä. Mikä Acuta? Jos polvi on aivan poikki ja sökönä, niin ei tuollaista nimeä edes muista, että mihkä pitäisi mennä. Olis vaan nimenä sairaala, niin tietää että mikä paikka on kysymyksessä.


    • vainamoinen1

      Infarktin osuessa kohdalle päättäjätkin harmittelevat ensiavun pitkää matkaa.....

      • mmm6

        Kokoomus ostaa sairaalan sisään pääsee jäsenkirjalla.. Muut menköön kierunperään!


      • Myös RKP hoidetaan
        mmm6 kirjoitti:

        Kokoomus ostaa sairaalan sisään pääsee jäsenkirjalla.. Muut menköön kierunperään!

        Ei pidä paikkaansa etä vaaan kokoomuslaiset hoidetaan jatkossa. Kyllä Aluesairaalaan otetaan sisään myös RKP:n jäsenkirjan omistajatkin. Uusi ruotsinkielinen isohampainen oikeiston puheenjohtaja takaa että myös svedukieliset meillä hoidetaan


      • Hmmmmmmmmmm

        Luuletko että Vassissa hoidetaan infarktit? :D Akuutit tapaukset viedään joka tapauksessa Tampereelle. :-)


      • Vainamoinen1
        Hmmmmmmmmmm kirjoitti:

        Luuletko että Vassissa hoidetaan infarktit? :D Akuutit tapaukset viedään joka tapauksessa Tampereelle. :-)

        Saattaa olla, että tilanteen stabiloiduttua siirretään tays:aan. Mutta kyllä vassissa infarkti hoidetaan, tää on ihan tiato!


      • Hämäläistä sydänhoitoo
        Vainamoinen1 kirjoitti:

        Saattaa olla, että tilanteen stabiloiduttua siirretään tays:aan. Mutta kyllä vassissa infarkti hoidetaan, tää on ihan tiato!

        >>Saattaa olla, että tilanteen stabiloiduttua siirretään tays:aan.

        Juu, ei sinne mitään nopeita akuuttitapauksia voi hämäläisten hoidettavaksi lähettää.

        Niiltä hitaina menee päivä pohtia että "alettaskos me toi liuotushoito tällä viikolla vai aletaanko sitten vasta ens viikolla, kun Erkkikin on palaillut lomilta.."

        Vain peruskuntoon hoidetut, kunnolla stabiloidut ja vakaat infarktipotilaat Vammalan Aluesairaalasta voidaan Tampereelle lähettää.


    • ees taas

      Ainakin purren siivessä potilaita kroonistetaan lääkkeillä. Joskus oli lehdessä juttua, että kun kerran aloitetaan psykoosilääkitys ihan mieleltään terveillekin, se on lopun elämän ikäinen. Eihän siellä muuta hoitoa olekaan tarjolla.

      Nämä sitten pyörivät lääkkeiden moninaisten haittavaikutuksien takia sairaalankin puolella, monet lopun elämänsä. Eikä siellä tajuta tilannetta. Siksi tuntuu että mitään ei hoideta, niinkuin totta onkin. Ei muuten tajuta itse purressakaan mitä heidän hoitonsa aiheuttaa ihmisille. Mitä enempi lääkehaittoja on sitä enempi lisätään lääkettä lisää. Viime tipassa viedään sitten nokialle sähköhoitoon, ettei vallan kuole. Siellä niitä lääkkeitä vasta määrätäänkin.

      Useaa seuranneena ja huomanneena. Oltaiskohan tamperella viisaampia?

    • Katos vaan

      Ainakin omalla kohdalla on aloitettu liuotushoito vassissa. En naputtelisi tässä jos olisi viety nacutaan. liian kauan kestää matka, kun on tosi kyseessä.

    • kyvykkäitä kehiin

      Niinpä niin, siellä vain on huonot osastonhoitajat, ne saavat toiminnan alas alta aikayksikön.

    • Tuleeko syksyllä jo?

      Mahtaako Arton kokoomuslaisporukka jo alkavan syksyn aikana tehdä alustavan tarjouksen Vammalan Aluesairaalan haltuunotosta?

      Niille pitää sitten tehdä kerralla kunnolliset. pitkäaikaiset tilaukset kaupungin puolelta, ettei tyhjän päälle joudu yksityisen puolen terveysalan yrittäjät heittäytymään.

    • epäpätevää

      Hakeuduin päivystykseen toukokuulla todella kovien vatsakipujen takia jotka kestivät noin tunnin. Poltto loppui kuitenkin ennen ilmoittautumista ja kun koitin päästä vastaanotolle hoitaja sanoi, Nin mutta ootteko te edes kipeä vaikka olin selostanut tilanteen, lähdin sitten pois kun suhtautuminen oli nuiva. Jos olisivat ottaneet mukisemati sisään olisi suhteellisen vakava sairaus saatettu huomata jo silloin eikä vasta kaksi kuukautta myöhemmin.

      Olin -95 pienehkössä leikkauksessa ja seuraavana päivänä tosi kipeä mutta sairaanhoitaja sanoi että älä puhu lääkärille mitään hän hoitaa tämän ja toi puhelinnumeron johon koitin kotoa soittaa eihän sieltä kuitenkaan vastattu, jälkeenpäin selvisi numeron kuuluvan kansanparantajalle, kärsin tiistaista perjantaihin ennen kun sain nukutuslääkärin kiinni useiden soittojen jälkeen ja korjasi tilanteen veripaikalla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe