SylepIt nettikauppa

pettynyt7

Ostin vasta StylepIt nettikaupasta yhden puseron, hinta 79 Eur. Maksoin sen pankkitunnuksilla ennakkoon, kuten yleensäkin teen netistä ostaessani. Aika pian tilauksesta tuli yritykseltä viesti, että tavara on lähtövalmiina. Vaikutti hyvältä. Postin koodi kertoi, että "tuote on ilmoitettu lähetettäväksi pian" tai jotain vastaavaa. No viikkoon ei tapahtunut mitään, sama koodi pysyi. Sitten laitoin kyselyn asiakaspalveluun, että milloin tuote mahdollisesti tulee. Ei vastausta useaan päivään. Sitten samana päivänä kun tuote lopulta tuli postiin, tuli ilmoitus, asiakaspalvelusta, että tuote pitäisi tulla tänään. Kaikenkaikkiaan toimitus kesti ainakin 14 päivää, vaikka nettisivulla ilmoittivat toimittavansa n. 3-5 päivässä. Kun avasin paketin, tuote oli väärän värinen. Piti olla pinkki, mutta olikin vihreä. En tiedä oliko pakkaajana ollut puna-vihersokea vai mitä. En jaksa kuitenkaan lähettää tuotetta takaisin, koska olen kuullut muualta, että rahojen palautus voi kestää kauan. Tämä oli ainakin itsellä ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun kyseisestä nettikaupasta tilaan, vaikka vaatteet ovat ainakin kuvien mukaan ihan kivan näköisiä. En halua tehdä kauppaa minkään epämääräisen toimijan kanssa. Onko muilla parempia tai vastaavia kokemuksia ko. nettikaupasta?

11

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyytyväinen

      Itse tilasin jokin aika sitten. Sain tuotteet viikon sisällä, ehkä 5-6 päivässä. Toimitus sujui ongelmitta, tuotteet oikean kokoisia ja värisiä, oikea määrä.

    • styyyle

      Olen tykännyt,alle viikossa tilaamisesta ,tuotteet saapuneet postiin. Laadukkaita kuteita,ja kalliitkin tuotteet monesti jättialennuksin. Tykkään kyllä.

    • Jasunasu67

      Tässä jännittyneenä odottelen tuleeko tilaamani kengät ja onko koko oikea... ?? Sama juttu, ei ole pakettia kuulunut, joten soitin sinne tänään ja kieli oli englanti, henkilö ehkä Venäläinen tai Viro/Liettua... joku näiltä suunilta, no ei se mitään kunhan vaan saan maksamani tuotteet. Seurantakoodi laittoivat vihdoinkin, siinä lukee "Odottelemme lähetystä Turku", katsotaan nyt miten käy....
      Asiakaspalvelu on avoinna vain 10 - 13 välisenä aikana ma-pe, epäilin sitäkin koska jouduin jonoon, mutta vastasivat kuitenkin ja kuin sanoin kieli oli englanti. Katsomme kuinka käy :/

    • hirvittävä_hinta

      jo on yhdellä puserolla hintaa, 79e! Kullastako se on tehty?

      • eiolehivittävä

        Laatu maksaa aina, miksi ostaa huonolaatuisia halpoja vaatteita jotka ei käytössä kestä?


    • Jasunasu67

      No niin, pari päivää myöhemmin viimeisestä viestistäni ja.... sain sähköpostiini viestin että kengät lähtevät kuljetukseen 1-3 päivää... no pari päivää minulla oli ehtinyt olla niitten lähettämä seurantakoodi jossa luki että "Turku, odottaa lähetyksen saapumista". Itselläkin on verkkokauppa täällä Suomessa ja pitää todeta että perin outoa. Meillä systeemi toimii niin että siinä yhteydessä kun lähetämme asiakkaalle seurantakoodin, niin minun on pitänyt jo kirjata lähetys painoineen ja kokoineen postin järjestelmään, muuten en saa sille seurantakoodia. Perin outoa heidän toiminta ?? Nyt on jo kulunut vaikka kuinka kauan ja sitten he ilmoittaa että lähetys lähtee 1-3 arkipäivän päästä. Olen todellakin yllättynyt jos ylipäätään saan maksamani tilauksen, alkaa tuntua että minua on vedätetty pahan kerran.
      Kun soitin heille ja sieltä vastasi nuorehko, Virolainen /Liettualainen/ Venäläinen nainen hän suutahti kun kysyin mistä maasta nämä tuotteet tulevat, minkä maalainen heidän yrityksensä on?? Hän ei vastannut vaan puhui tuohtuneena päälle ja sanoi että lähettää seurannan minulle heti. Asiakkaan on osattava kattavasti englantia koska he eivät puhu Suomea hoitaakseen heidän kanssaan asiat. Minun ja tämän naisen keskustelussa hän mainitsi jonkun Suomen päässä olevan yhteyden joka hoitaa asiat muka meidän päässä mutta tulee töihin vasta maanantaina ?? Se jo kuulostaa oudolta, mihin he tarvitsevat yhteyshenkilöä kun posti kuljettaa ja siellä laitetaan paketit lähtemään.??? Voi olla että en tule koskaan saamaan kenkiäni jää nähtäväksi, mutta kerron heti jos saapuvat.

    • Jasunasu67

      Vielä tuohon aikaisempaan lisäisin että en voi millään tavalla suositella tätä verkkokauppaa. Kun yrittää katsoa heidän toimitusehtoja tai mitään muutakaan tietoa heidän sivuista niin sivut eivät toimi, aina pamahtaa sama "tarjous" sivu ruutuun vaikka kuinka klikkaa toimitusehtoja jne... Puhelin numero on 358 ..... mutta ei yhdisty suomeen vaan jonnekin ihan muualle... Inhoan huijareita.

    • Skkkkk

      Tilasin myös kaksi mekkoa kesällä, mekoissa ei välittämistä! Mutta itse myös reilusti yli viikon pakettia odottelin.. Toimitus ehdoissa puhuttiin 3-5 päivästä, meni tuplasti enemmän!

    • Jasunasu67

      Minulla tässä on mennyt jo 11 päivää, ja usko on mennyt täysin että koskaan saan kenkiä... Odottelen tässä vielä tämän viikon mutta suorastaan v.....taa. En itse henkilökohtaisesti osta enää mitään Stylepit firmasta, ja en voi kenellekään sitä suositella, harmittaa että itse menin ostamaan ja nyt mitä todennäköisesti olen 100,- euroa köyhempi ilman kenkiä.

    • Syletti_nettikauppa

      Ostin nettikaupasta yhden puseron, hinta 790e. Kyllä syletti. Varsinkin kun pusero ei koskaan saapunutkaan.

    • Jasunasu67

      Tarinalle saattaa sittenkin tulla positiivinen loppu.... Katsotaan nyt tuleeko oikeat kengät ja onko koko oikea.... Nimittäin seurantakoodin mukaan pakettini on jo edennyt niin että sen saisi jo postista iltapäivällä tai huomenna. Heidän pitäisi ehdottomasti laittaa sivuilleen tieto asiakkaalle että toimitus on kaksi viikkoa, niin kun on maininta Ikean nettikaupassa jne... monessa muussakin jos se kerran kestää.
      Meillä on ehto numero 1. meidän verkkokaupassa että kun asiakas tilaa niin tuote toimitetaan mahdollisimman pian, ja jos viivästyy... ilmoitetaan heti asiakkaalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe