teksti-tv:ssä oli

sellaista.

aivan äskettäin työpaikkakiusaamisesta juttua, oli jopa lueteltu esimerkkejä siitä, millaiset käyttäytymistavat katsotaan kiusaamiseksi.

No, itseltäni odotettiin kohtuutonta työpanosta, eli piti tehdä puolentoista tyypin työt yksin. Olin sijainen, vakituinen oli aina saanut apua työpaikan kahdelta muulta tyypiltä. Minulle sanoivat heti alkuunsa, että eivät auta ennen kuin hätätilassa ja tämän oli kuulemma esimies heille ohjeeksi antanut. No, tee siinä sitten puolentoista tyypin työt, ja hätätila näille kahdelle tuli vasta sitten kun vakituinen oli palailemassa työhön lomaltaan... sitten pit tulla näyttämään osallistumisensa, ettei vaan tule haukkuja.
Lisäksi minun odotettiin auttavan vielä omien pääasiallisten töitteni ohella yhtä näistä kahdesta. No, tyyppi ei itse edes halunnut opastaa oletettujen tehtävien osalta, sen sijaan muille työpaikan tyypeille valehteli, että "ei se taida edes haluta auttaa", ja mikä avun tarve on tyypillä, joka istuu kahvion pöydän ääreessä nauraa räkättämässä ylipitkien kahvi- ja ruokataukojen merkeissä. Samaan aikaan minä sain tehdä töitä omien duunien kanssa.
Sitten oli tämä yksi, joka teki kaikkensa minun herjaamiseksi, niin solvaaminen on myös työpaikkakiusaamista. Pelleili kustannuksellani ja nauratti muuta porukkaa, tai ainakin osaa, törkeä tyyppi vielä.
Ja sitten oli tämä: "Kyllä se sieltä kohta lähtee", tämän muuten taisi sanoa joku lääkäriplanttu vai oliko mahdollisesti joku lääke-esittelyyn pullaa syömään mennyt ambulanssikuski... Ken tietää, en mennyt katsomaan kuka siellä suutansa aukoi...
Että semmoinen. Ja töitä sai tehdä tosiaan, eikä tullut yhtäkään moitetta työn laadusta... Mutta niin vain naureskelivat ja pitivät pilkkanaan. Työsuojeluvaltuutettu sanoi minun tekstiäni vuodatukseksi, kun hänelle tästä laitoin viestiä. Vuodatus. Mitä sinä nyt oletat minun tekevän vuodatuksesi kanssa, kyseli.
Sillai. Ja kuten saatatte tajuta, työpaikka oli siis terveyskeskus.
Ja sekin vielä, että miksiköhän minut sinne valittiin, kun kerran näin kohdeltiin. Taisin olla epämieluisa juuri noille kahdelle tyypille ja muutamalle muulle, että piti heti näyttää ettei me sinua tänne haluta. Ja toinen näistä osallistui jo haastattelutilaisuuteen, tosin käänteli vaan päätänsä poispäin.
No, sinänsä tietty, ei taitanut tyyppi hoksata, että kuinka paljon sitä häntä autettiin, kun tehtiin ilman suurempia avun vaatimuksia hommat yksin, kun kerran heti sanottiin, että vasta hätätilassa. No, ei tosiaankaan, eihän se sitä tajunnut.

Mutta kaikenlaisia sitä onkin. Ja oikein vuodatus. Että mitäs ne työsuojelutekstit ja muut sitten oikein ovatkaan.... pelkää huuhaata. Että kirjoitellaan kaikenlaista tekstiä suurella sydämellä ja hyvinvointia työpaikoille ja työssä jaksamista ja työtehoa ja vaikka mitä... Vaan pelkkää paskaa! Niin kuin moni muukin asia.

Että hyvää kesää vaan,,, se on taas tänään joillakin tili pullollaan rahaa,,, että näin nautitaan työstä ja palkasta ja ollaan hyviä ihmisiä!

1

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sillai.

      Niin, joo, ja sitten otetaan vielä työvoimaviranomaisten päätöksellä karenssi, kun tuosta paikasta lähdetään. Ja tämä työvoimaviranomaisten toimielimen sihteeri vielä kirjoittelee päätöksessään, että ei ole asianomistajalla todisteita.

      Että siitä vaan irstasta ja härskiä naurua näille kahdelle ja muutamalle muulle,,, että näinpä saivat taas onnea elämäänsä! Härski ja irstas hymy huulillaan, näillä mennään.

      Ja kaiken huipuksi sitten tulee jo jonkinmoisen ajan kuluttua, tulee toisen työnantajan rekrytointitoimen kautta sähköpostiin viesti, että hei, olisitko halukas tekemään kiireavun työtä kyseisessä työpaikassa! Että näin! Jopa ovat hävyttömiä!

      Että nyt siellä sitten joku uusi tapaus tarvii apua! Tarvii apua ihan ulkopuoliselta ja lähetellään toisen työnantajan kautta avunpyyntöjä, että hjelppii tarvis.

      Mahtaako olla tyyppi muuttunut virkasisartensa kaltaiseksi, että istuu vaan kahvipöydän ääressä nauraa rätkättämässä ns. tyhmempiään?

      Mutta ei kyllä voi sanoa muuta kuin, että HÄRSKIÄ TOUHUA!

      Ja tänäänhän se palkka taas tilille lankeaa näillekin kusipäille!

      Solvataanpa nyt vielä tähän näitä: Sitä vaan yritetään olla niin teiniä, niin teiniä, että .... minihame ei pue yli kolmekymppistä, saati saparot hiuslaitteena. Että joo, Peppi Pitkätossuako se vielä yrittää esittää.... Ja "juu, ei se tainnut haluta auttaa" - niin kuka!

      Mitäs voittivat pelleilyllään?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1916
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe