Katsooko muut miehet Emmerdalea?

Jeppeli

Minä sieuraan mutta en kyllä kavereille sitä paljasta. Inhoan Amerikkalaisia saippuasarjoja mutta Emmerdale on siitä hyvää hömppää, että näyttelijät ovat sellaisia joihin voi samaistua, ei mitään ylikauniita tai sliipattuja. Emmerdalen naiset ovat luonnollisella tavalla kauniita, ei sellaisia Amerikkalaisia ylilaitettuja joita ei tohtisi vaikkapa kapakassa edes lähestyä, mutta Emmerdalen upeat naiset eivät ole lainkaan pelottavia vaan itse asiassa paljon kiinnostavampia ja viehättävämpiä kuin vaikkapa Täydellisten naisten kylmät ja epäluonnolliset.

14

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suuri HyposTyyli

      Itse olen katsonut Emmerdalea ihan siitä lähtien, kun alkoi Suomessa. Ja olen mies. Ei minun mielestä ole mitään häpeämistä siinä, että on mies ja katsoo Emmerdalea. Suomalaisten katsojien on tosiaan varmaan helpompi samaistua Emmerdalen maanläheisempään elämäntapaan kuin amerikkalaissarjojen glamouriin. Ja Emmerdalessa juonikuviotkin on uskottavampia ja lähempänä "oikeaa" elämää. Näyttelijätkin lisäksi mielestäni paljon parempia, kun ulkonäkö ei ole valinnassa niin tärkeä kriteeri kuin monissa amerikkalaissarjoissa.

    • mies55

      Alusta asti katsoneena ja ihan avoimesti kertoneena. Ei siinä nyt niin ihmeellistä ole. Anglofiiliksi kaikki tunnistavat....

    • Kyllä. Ja olen kertonut kavereille, vähän se niitä huvittaa. Mutta en minä nyt häpeä emmerdalin katsomista. Mutta pakko myöntää että omasta mielestä 90-luvun jaksot oli parempia!

    • mies..

      Youtubessa se Emmerdalen 21 vuotis juhlavideo (tehty ehkä 1993?), joku selitti jotain että niiden pitää seurata aina ajan meininkiä, ettei voi tehdä (silloin 1993) enään samalla tapaa kuin 1970-luvulla. Sama lie nytkin ettei ne voi tehdä samaan tapaan kuin 1990-luvulla tätä sarjaa?

      Silti noissa 1990-luvun jaksoissa on kivaa vaihtelua näihin uusiin se, että ne tekee siellä ihan kuin "oikeesti töitä", luovat sontaa, lypsäävät lehmiä. viljelevät kaloja, ajelevat traktoreilla. Lisäksi ilo katsoa kun naisetkin tekee niitä hommia, jopa kaunis Kathykin on navetassa ja pellolla hommissa haalarit niskassa ;) Nykyisin ne pitää vain jotain putiikkeja, majataloa, karkkitehdas ja enemmän tämmöistä "sisäsiistiä töitä" tekevät vain, no toki jotain yritystä on siinä yhdellä vuokratilalla Bartoneilla.

      Olen myös mies ja seuraan Emmerdalea, ajatelkoot muut mitä lystää :)

    • Tottahan tuo että sarjaa ei voi tehdä samalla tavalla ku 90-luvulla. Mutta välillä kyllä mietin mihin tämä on mennyt kun kokonainen osa menee esim Marlonin avautumiseen tai miten melkein kaikki sarjan hahmot ovat nykyään pettäneet jossain vaiheessa puolisoaan.

      • mies..

        No olisikohan ideat vain lopussa välillä? Lisäksi itse katson nyt noin 60 jaksoa jälessä, joten tuo Marlonin vuodatus on vielä katsomatta, nykyisiä jaksoja pääsen katsomaan vasta heinäkuun puolessä välin kesäloman jälkeen. Eipä tuo tietenkään pahitteeksi olisi jos vähän tup tahti hidastuisi pois tästä "kaunari" moodista normaalimpaan elämään, osittain siksi itsellä jää tallennuksiin paljon jaksoja, kun en nykyisiä jaksoja jaksa katsoa paria putkeen päivässä.


    • mies.

      Olen mies, enkä ikinä kertoisi kavereilleni että katson sarjaa enkä varsinkaan naisille kehtaisi kertoa.

      Äidilleni olen kertonut.

      • mies..

        Luulisi että naiset on mielissään jos sanoo katsovansa emmerdalea? =D Siis olettaen että nainenkin tykkää katsoa emmerdalea?


      • mies itsekin
        mies.. kirjoitti:

        Luulisi että naiset on mielissään jos sanoo katsovansa emmerdalea? =D Siis olettaen että nainenkin tykkää katsoa emmerdalea?

        Joka kerta alkaa panettamaan kun seksikäs moira ja chas upeine silareineen tulee ruutuun:)


    • Jotkut äijäkavereistani myös katsovat Emmistä ainakin ajoittain, jolleivät ole ryyppäämässä.

      Yksi kaveri sanoi, kun kerroin seuraavani myös Eastendersiä, että "sä oot tollai anglosaksi". :D

      Lapsuuden kaverini mutsin (70 ) kanssa hieman kelataan Emmerdalen tapahtumia, kun käyn heillä kylässä. Hän tosin vahtaa samana iltana myös Boldiksen ja Salkkarit. Miehellään on oma telkka toisessa huoneessa.

      Nyt aloin laivoilla ja kapakoissa bongata mahdollisimman Kerryn näköisiä muijia. Harvemmin tosiaan ihastun jenkkisarjojen muijiin. En seuraa mitään jenkkien fiktiosarjaa, enkä taida palata edes Living Deadin ääreen sen palatessa, mutta onhan niiden mainoksia ja kuvia jatkuvasti telkassa ja lehdissä. En tajua, miksi jenkit ahtavat etenkin naiset tiettyyn muottiin. Näyttäähän tumma puku jo olevan jenkkiäijien kansallisasu.

      Jenkkiläisiä huutokauppa- ja vanhan tavaran (ja autojen) sarjoja katson paljon. Niissä ei juuri esiinny äijät puvuissa. Kiitti FOX ja JIM!

      Muuten - nyt on tylsää himassa, kun pitää keksiä tekemistä kuuden ja seiskan välissä. Pakko, hittolainen, tiskata tai jotain häärätä.

    • Pornosetä70v
    • SoapOperaFan

      Olen mies, ikäni löytyy väliltä 20-30 vuotta. Katson Emmerdalea, katson myöskin Kauniita ja rohkeita sekä Salattuja elämiä. Muitakin saippuasarjoja olen silloin tällöin tiirannut ulkomaisilta kanavilta. Olen oikea saippuasarjafani!

    • Mies59vee

      Olen seurannut sarjaa vuodesta 1999.

    • ppppppppppppppp

      No jos Emmerdale on Suomen suosituin ulkomainen päiväsarja ja sillä on noin 300 000 - 350 000 katsojaa joka päivä, niin eiköhän siinä muutama Mieskin ole silloin mukana. : )

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe