Liittovaltion kannattaja puolueet tietävät eu:n mahd. pian kaatuvan mutta

seurailija täällä

koska nämä eurostoliiton kannattajat ovat v.2011 kootun sateenkaarihallituksen aloittamisesta lähtien Kokoomuksen Stubin sanoin " tämä on kaikkien aikojen euromielisin hallitus, hallituksessa on hyvä henki, hallitus istuu täydet neljä vuotta, eurossa pysytään maksoi mitä maksoi" vannoneet sen nimeen että ihan kaikkien ns. kriisimaiden pankit on pelastettava eli mm. Kreikalle annettava tukipaketteja eli taattava Kreikalle annettavia lainoja hamaan ikuisuuteen, mitään takarajaa ei ole pönkkäykselle asetettu ja tämä on vaatinut ja tulee vaatimaan erikoisesti pienituloisten ja sairaiden sekä vanhusten elämään suuriakin leikkauksia mm. vanhustenhoidosta leikkasi hallitus kerralla syksyllä 500 miljoonaa euroa, ruoka on kallistunut jne. ja kun monissa eu maissa mm. Ranskassa nousi eurovaaleissa suurimmaksi puolueeksi eu vastainen puolue ja kun monien asiantuntijoiden mukaan Kreikka ei maksa koskaan velkojaan vaan ne lankeaa suomalaisten tavisten maksettaviksi ja kun Euroopassa euro ja eu vastaisuus kasvaa, nuorisotyöttömyys on joissakin eu maissa 50% ja kun on todennäköistä että euro ja eu nykymuodossaan romahtaa, OLISI hallitukseen v.2011 menneille puolueille erittäin suuri nöyryytys tunnustaa toimineensa kuin hölmöläiset joten nyt koitetaan välisellä sinnitellä kevään vaaleihin asti niillä mahtitempoisilla lupauksilla jotka keväällä 2011 kansalle annettiin. Hallitukseen mentiin takinkäännöin, varsinkin molemmat sosialistipuolueet menivät täysin vastoin vaalilupauksia. Ei ole hallitus kestänyt koossa kolmeakaan vuotta ja lupaukset on täyttämättä. Nyt ei ole varaa kääntää takkia takaisin sillä me äänestäjät muistamme mitä mm.Jutta ja Arhin.äki lupasivat ennen 2011 vaaleja ja miten toimivat takinkääntöministereinä. Pitää muistaa että myös oppositiopuolue keskusta kannattaa edelleen mm. Kreikan pankkien rahoittamista.

15

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eurokriittinen

      Olisi mukava jos eurostoliiton kannattajat tulisivat järkiinsä, kirjailija Kalle Päätaloa siteeraten " tapautuisivat tunnolleen"

    • hävitöntä

      luonto ei anna periksi vaan tuhotaan Suomi

    • Tämä aloittajan kirjoitus on oikean suuntainen. Nyt juuri on tulossa suomelle lisälasku jonka summa on n. 5mrd euroa. Tiedän tähän heidän vastauksensa, suomella on vakuudet. Yksinkertainen selitys tähän asiaan on. Vakuuksilla ratsastaminen on itsensä pettämistä, samoin on tuo Kreikan velkojen maksu. Kreikka ei tosiaankaan pysty maksamaan koko monen sadan (300 - 350mrd) laskua. Jos jättää maksamatta, niin nyt on sitten Suomen totuus siinä, että maksahan Suomo osuutesi Saksan ja ranskan sijoittaja pankeille ja mehän maksamme, se on saletti. Tämä ehkä antaa osviittaa siitä, että Suomi ei voi enää erota, ellei maksa takuitaan tai jätä siitä velkakirjaa EU:lle. On totinen tosi, että kusessa ollaan sano ja pahassa.

      • Pölhöpersun harhat

        Ja nämä marttiluukakset kuvittelevat persujen muka pelastavan Suomen EU:n sääntöjen ja sitoumusten noudattamiselta. Pölhöpersu ei seuraa edes oman puheenjohtajansa lausuntoja, joissa on selkeästi todettu, ettei persuilla ole aikomustakaan hylätä rahasampoaan EU:ta - persut eivät kannata eroa eurosta tai EU:sta. EU:n ja euron jäsenyys tarkoittaa sitä, että Suomi tulee noudattamaan EU:n jäsenmaiden enemmistön päätöksiä kirjaimellisesti. Siinä ei muutaman promillen vaikutusvallalla hölöttävät persumepit merkitse mitään, eivät yhtään mitään.

        Päinvastoin rotutohtori Halla-aho joutuu ennen pitkää boikottiin ja tämä köyhien kyykyttäjä Terhon talousohjelma tulee vaikuttamaan kotimaassa hänen kohdallaan samalla tavoin.

        Uhkakuvien maalailulla voi jonkin aikaa tehdä hyvää tiliä, mutta kyllä tämä persujen bluffi on hyvää vauhtia paljastumassa hitaimmillekin. Kuten presidentin-, kunta- ja EU-vaalien tulokset osoittavat, persukannatus on jytkyn jälkeen lähes puolittunut ja suunta on koko ajan alaspäin. Persukansanedustajien saavutukset taitavat mahtua Suomen ohuimpaan teokseen. Sen sijaan näitää kikkelinkuvaussessioita ym. performansseja on riittänyt, joten kansa osaa vetää oikeat johtopäätökset seuraavissa vaaleissa.


    • hyvät syyt,

      10 syytä erota EU:sta

      Suomen valtiollisen itsenäisyyden palauttaminen Valtio on silloin itsenäinen kun se ei ole minkään muun valtion alainen. EU:n perustuslailla (Lissabonin sopimuksella) Unionista tulee liittovaltio ja Suomesta sen osavaltio.
      Suomen kansan palauttaminen ylimmän vallan haltijaksi EU-Suomessa ylin valta on EU:n elimillä eikä Suomen kansalla. Eduskunnalla ei ole ollut oikeutta luovuttaa kansalle kuuluvaa valtiovaltaa kenellekään – ei myöskään EU:lle.
      Aidon demokratian palauttaminen Demokratiassa eli kansanvallassa kansalaiset voivat päättää tulevaisuudestaan ja valita lainsäätäjät. EU-Suomen laeista säädetään valtaosa Brysselissä ja ne ovat Suomen omien lakien yläpuolella. EU ei ole demokratia vaan harvainvalta, jota ohjaavat suuryritysten ja suurten jäsenmaiden edut.
      Sotien ja sotilasliittojen ulkopuolella pysyminen EU-Suomi on mukana Unionin tulevissa sodissa ja myös sen ristiriidoissa muiden suurvaltojen kanssa. Puolueettomuuspolitiikka on paras turva Suomelle, sillä tosipaikan tullen suomalaiset joutuvat kuitenkin vastaamaan itse itsestään.
      Oikeudenmukaiseen yhteiskuntaan pyrkiminen EU:ssa rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät. Toisinkin voisi olla. Oikeudenmukaisempi yhteiskuntakehitys on mahdollinen, mutta ei EU:ssa. Kasvavat EU:n nettojäsenmaksut vievät niitä miljardeja, joilla voitaisiin parantaa peruspalveluita Suomessa.
      Siirtyminen kiihkokapitalismista kohti tervettä markkinataloutta Pääomien, yritysten ja työpaikkojen rajoittamaton siirtely lisää työttömyyttä ja eriarvoisuutta. Keinottelua on hillittävä ja markkinoiden on palveltava kansalaisia eikä päinvastoin.
      Oman talous- ja työllisyyspolitiikan palauttaminen Osana eurotaloutta Suomi imetään kuiviin pääomista kun ulkomaiseen omistukseen siirtyneiden yritysten voitot viedään pois maasta. Samalla putoaa pohja hyvinvointipalveluilta. Voimme rakentaa taloutta ja tulevaisuutta kestävälle pohjalle kun meillä on oma talouspolitiikka ja oma raha.
      Oman ruuantuotannon turvaaminen Puhdas kotimainen ruoka on perusihmisoikeus. Oma maataloustuotanto voidaan turvata vain itsenäisessä Suomessa EU:n ulkopuolella.
      Kansainvälinen yhteistyö Vain sellainen voi tehdä aitoa yhteistyötä, joka hallitsee itseään. EU-Suomi on sidottu EU:n politiikkaan, joka riistää köyhimpiä maita ja hyödyttää harvoja. Itsenäinen Suomi voisi olla edelläkävijä YK:ssa ympäristöasioissa ja rauhan rakentamisessa. EU on kansainvälisessäkin politiikassa ongelma – ei ratkaisu.
      Tulevien sukupolvien takia Emme saa pettää tulevia suomalaisia sukupolvia ja sitoa heitä EU:n liittovaltiokehitykseen. EU-jäsenyys ei ole tuonut Suomelle mitään sellaista hyvää, jota emme olisi saaneet EU:n ulkopuolella.
      Suomi voi erota EU:sta eduskunnan enemmistön päätöksellä.

      http://ipu.fi/tietoja-2/eu-jasenyys-ja-vaihtoehdot/10-syyta-erota-eusta/

    • jäi lukematta

      Ei millään pahalla mutta olisi helpompi lukea jaksotettua tekstiä.

      • simmut kärsii

        Kopioitua tekstiä ei voi jaksottaa,käy lukemassa alkuperäinen.

        minultakin nuo lakanat jää usein lukematta.


    • OnnexOnPsMeil

      Onneksi meillä on Perussuomalaiset!!!

    • kohtiparempaa

      Ranskassa, Kreikassa, Britanniassa eurovaalien voittajat olivat niitä jotka haluavat maansa pois unionista, em. puolueet ovat nyt maidensa suurimmat, muissakin maissa eu vastaisuus on kasvussa joten parlamenttivaalit pistävät Euroopan uusiin kuosiin. Toki jonkinlainen unioni voisi jäädä mutta valtioiden itsemääräämis oikeus säilytettävä pitkälle

      • kysyjä.

        kuule "kohti parempaa" on kaksi eri sanaa, "eu-vastaisuus" kirjoitetaan noin, "itsemääräämisoikeus" on yhdyssana. joten miten olisi jos ensi alkuun sinä vaikka opettelisit kirjoittamaan tätä kaunista suomen kieltä oikein etkä raiskaamaan sitä.

        juu tiedän, sinulla on suomen hieno peruskoulujärjestelmä jäänyt kesken. tämä tietysti kertoo myös siitä miksi sinulla on lievästi sanottuna "aukkoja tiedoissa". mutta kerro nyt että miten eu tai euro on haitannut sinun elämääsi viimeisen vuoden aikana?


      • Isot kirjaimet?
        kysyjä. kirjoitti:

        kuule "kohti parempaa" on kaksi eri sanaa, "eu-vastaisuus" kirjoitetaan noin, "itsemääräämisoikeus" on yhdyssana. joten miten olisi jos ensi alkuun sinä vaikka opettelisit kirjoittamaan tätä kaunista suomen kieltä oikein etkä raiskaamaan sitä.

        juu tiedän, sinulla on suomen hieno peruskoulujärjestelmä jäänyt kesken. tämä tietysti kertoo myös siitä miksi sinulla on lievästi sanottuna "aukkoja tiedoissa". mutta kerro nyt että miten eu tai euro on haitannut sinun elämääsi viimeisen vuoden aikana?

        Pitääkö myös aloittaa lauseet isoilla kirjaimilla kuten erisnimetkin vai jatketaanko raiskaamista yhdessä?


    • ei enää Kreikkaan

      Ei enää kreikkalaisillekaan pankeille

    • Ps ei hyväksy liitto

      Paras eli PerusS ei hyväksy Suomen itsenäisyyden lahjoittamista kenellekään

    • toivoa on vieläkin!!

      PerusS kannatus nousi uusimmassa hs gallupissa, nousu alkoiyös syksyllä 2010 ja päättyi jytkyyn. Se on niin ettei koskaan ennen ole ollut Euroopassa niin suurta euro ja eu vastaisuutta ja kriittisyyttä kuin nyt. Kaikissa maissa, Saksassakin joka on Kreikka pakettien suurin hyötyjä, on jo nyt eurovastaisen puolueen kannatus you 10%, Kreikassa suurin osa vastustaa euroa, Ranskan suurin puolue eurovaaleissa oli eu vastainen puolue hola haluaa ma'am plus eu:Sta, Britanniassa ym vastaisuus on suuri ja se kasvaa koko ajan. Meille Suomessa nyt vaalien alla annetaan väärää tietoa, kerrotaan suurena uutisena jos Kreikassa on joku asia parantunut joidenkin osalta alle promillen. Oikeasti lähes kaikki euromaat ovat siinä tilanteesa että tarvitsisivat apupaketin. Kuka enää pystyy antamaan. Kyllä joka elää näkee lähivuosina Euroopassa suurimmat mullistukset sitten maailmansodan josta pieni Suomi joka on sdp:n Lipposen röyhkeydellä viety euroon, Suomi siis voi lopulta hyötyä suuresti tulevista mullistuksista

    • ne kaikki,,,

      Persut istuu eduskunnassa mutta mitään vaatimusta EU tai euro
      erosta ei ole esitetty,

      tämäkertoo hiljaisesta hyväksynnästä.

      Suurimpana oppositiopuolueena persujen olisi pitänyt vaatimus esittää
      varsinkin kun tiedetään ettei sitä mikään muukaan puolue tee.

      Se mitä ei vastusteta, se hyväksytään,

    Ketjusta on poistettu 56 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1750
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1339
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1229
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      10
      1143
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1085
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      5
      1040
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    Aihe