Pienellä kaasukeittimellä keittäminen

hapeton

pakettiauton sisällä, jos on ovet kiinni, riittääkö happi autossa kaasukeitinhän kuluttaa happea palaessaan.Kyllähän autoon tulee happea raitisilma venttiilien kautta, mutta onko se riittävä. Onko kokemusta.

10

274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ??????????????

      Miksi pitää tuollaista tehdä? Ainakin kaikissa asunto / retkeilyautoissa kaasuhellalle on oma ulkoima reikä joten uskon että ei ole viisasta kokeilla.

    • enkelijoukko

      Jaahas . Et vastannutkaan eka kommenttiin. Eli päätit kumminkin kokeilla. Siinähän sinä liiteletkin. Kepeitä multia..

    • varoitus

      Älä tee sitä. Kaasukeitin tuottaa hiilidioksidia liekin palaessa, joka on tukehduttava kaasu suuremmissa pitoisuuksissa, toiseksi kun hapen pitoisuus pienenee ilmassa, alkaa liekki palamaan epäpuhtaasti ja tuottamaan myrkylllistä häkää. Voipi lähteä taju ja sen jälkeen henki.

    • Tositarina

      Ja varmasti lähtee henki ,nin taju kumminkin . Kaveri oli laittanut pakuun kaasulämmittinen ja kun talvi oli se oli yön päällä. Aamulla ihmeteltiin kun kaveri Vaimoineen ei nuose ylös ,ovi murrettiin kaksi tajutonta vedettiin autosta,kaveri oksensi ja pelastui Vaimo ei .

    • vagabondways

      Otsikossa puhuttiin keittämisestä, joten siihen pieni kaasukeitin sopii, kunhan ymmärtää tulipaloriskin. Tavallinen pakettiauto tuskin on kovin tiivis, joten eiköhän ilma vaihdu jonkin verran. Itse käytän matkaillessa kaasukeitintä keittämiseen, hätätapauksessa vähän lämmittämiseenkin.

    • pitkät kahvit

      Vaikka onkin raitisilmaventtiilit, niin jostain sen hiilidioksiidin pitää päästä ulos. Ei se samasta venttiilistä mene, josta ilma tulee. Eikä hyttiin tule, jos ei ole myös poistoa. Ja hyttiin mahtuu vai yksi hytillinen kumpaa tahansa. Pitää tietysti huomata, että ruumiiden tilavuus pitää vähentää hytin tilavuudesta.

    • Luuvalalot

      Nopea ja tehokas keitin keittämiseseen ja paistamiseeen sellaisiin paikkoihin missä ei sähkövalo loista . Mutta järki mukana tietenkin , mutta vanha sanonta lienee muistaa tuli ón hyvä renki mutta huono isäntä .

      • kylä näi o

      • Momma 64
        kylä näi o kirjoitti:

        .

        Tuli on huono isäntä

        http://www.youtube.com/watch?v=f-ePWlneK8k

        .

        No joo kyllä näyttää tulleen monenlaisia vastauksia.

        Tässä nyt yksi, joka on monet kesät keitellyt minikaasukeittimellä sivuhyllyllä pakettiautossa kahvit ja joskus "perunoitakin". Yleensä ovi on auki, mutta myrskyn/ sateen sattuessa lähes kiinni (niin että ei ole lukkoon asti sivuovea kiinni lyöty). Aina keittämisen jälkeen olen irroittanut kaasupatruunan (mallissa sivulla kyljellään, ja lukittuna painikkeella avoasentoon jolloin kaasu virtaa liekkiin).

        Koskaan ei ole ollut mitään häikkää, mutta kuten joku tuossa mainitsikin aina on oltava tulen kanssa varovainen ei taustassa eikä ylä eikä sivuilla saa olla mitään syttyvää. Ideaa kehiin ja vaikka (pellikouru) mukaan.

        Olemme puolisoni kanssa jo neljännen pakettiauton kanssa reissussa ja kaikki tavarat mahtuvat mukavasti mukaan. Nuorempana nukuimmekin pakettiautossa, mutta nyt se on vain kulkuvälineenä ja varalla jos ei jostain saakkaan yöksi mökkiä. Sellainen vapaa reissaaminen oli ihanaa, ei tarvinnut tressata aikataulusta eikä varauksista. Nykyisinkin haluamme reissailla ilman aikatauluja, mutta suuntaamme lomamme jo ennen juhannusta, niin meille "vanhoille" on aina jonkinmoinen huone/mökki löytynyt.

        Yllätys yllätys, vaikka olemme joskus muinoin asuntoautoriviin pokkana ajaneet ja vetäneet valoverhot oviaukkoon emme ole koskaan olleet pilkan kohteena, mutta aina jokaisessa paikassa on ollut uteliaita jotka ovat raottaneet verhoa ja kysysyneet saako katsoa minkälaista teillä siellä on! Ja niin on tutustuttu!
        Suosittelen!


    • näin se on

      Ei liene iso vaiva kurkistaa, miten turvallisesti asiat on hoidettu asuntovaunuissa ja myös autoissa. Meillä on tarra, missä ilmanvaihto on tarkoitettu 6 henkilön JATKUVAAN oleskeluun. Lisäksi siellä käyttää happea koko ajan jääkaapin kaasuliekki. Jos on kaasulämmitin sisätiloissa, niin sille pitää vielä olla oma ilman ottoaukko. Eli meillä on lattiassa 3 kpl 10 x 10 cm:n reikää, missä hyttysverkot.
      Katolle ilmaa vie 1. liesituuletin 2. kattoluukku ja 3. venttiili.
      Eli pakuautossa pitää olla jo ihmisille joku poistoventtiili katolla, jos ilma tulee ohjaamon kanavista. Jos on lisäksi kaasulämmitin, niin on hyvä olla sen alla tuloilmalle aukko ja katossa toinen venttiili.
      Näin varmistuu hyvä hengitysilma sekä riittävä ilman kierto eikä tarvi herätä puolipökerryksissä tai sairasautokunnossa.
      Edellä kerrottu ei tietysti koske pelle pelottomia ja esson baarin miehiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe