outoja oireita?

mietiskelijä

Ja taas yksi ihmettelij lisää. Emme ole siis yrittäneet perheenlisäystä ja syön pillereitä (joku saattaa välillä unohtua sieltä täältä). Mutta tosiaan, koska kuukautiseni ovat epäsäännölliset teen aina aika ajoin raskaustestin varuiksi... tein nyt kun oli 2pvä kuukautiset myöhssä (mikä ei ole uutta) ja testi oli nega.

Noh seuraavana päivänä tuli kerran ruskeaa vuotoa ja siihen loppui. Tämän jälkeen on tullut ehkä 1-5krt päivässä vatsakipuja semmoista vihlomista, aivastelen kovasti, matkapahoinvointi on myös tullut tähän sytäkkään? mmm...myös ihania peräpukamia on pullahtanut. Empä nyt keksi muuta mitä kaikkea on ollut.. on vain pari vko ollut kaikenmoista kummosta tunnetta.

ovatko oireita plussauksen lähitienoilla? Itsellä ei ole tiedossa kuuluuko nuo raskausoireisiin , jotain lukenut että tuo vatsavihlominen voisi kuuluakkin? (sen takia tänne eksyin utelemaan) Jos täällä joku viisaampi heittäisi arvausta onko selviä oireita vai ei :) Itsellä ei ole kokemusta asiasta. Jos jatkuvat teen testin ensi kuukautisten aikoihin jos niitä ei näy. Mutta ajattelimpa tässä ajankuluks vähän udella täällä.

MUTTA voihan tämä olla vain ihan muuta ihmeellistä kesään reagoimista vaikka :D

16

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietiskelijä

      ainiin...olen kärsinyt myös kovista alaselkä kivuista. Tiedä sitten mihin sekään liittyy.

    • samoja oireita

      Mulla myös tuntui pientä vihlontaa alamahassa, kova väsymys, arat rinnat, alaselkä välillä kipeä, vähäistä ruskeaa vuotoa oli tullut pikkuhousun suojaan yöllä. Tein testin ja plussaa näytti.

    • pfnm

      Ei raskausoireita voi olla jos istukkahormoania ei vielä kehity.

      Eli jos nuo olisivat oikeita raskausoireita, silloin olisi jo istukkahormonia ja silloin testi näyttäisi positiivista. Yksinkertaista.

      • iiiiiii

        Mulla kyllä alkoi raskausoireet paljon ennen kuin näytti plussaa.


      • No ei ole ollut
        iiiiiii kirjoitti:

        Mulla kyllä alkoi raskausoireet paljon ennen kuin näytti plussaa.

        Ne ovat kuviteltuja oireita. Ei niitä vain voi olla, jos ei ole vielä alkio edes kiinnittynyt. Se on fysiologinen tosisia, ei mikään yksilöstä toiseen vaihteleva ominaisuus.


      • iiiiiiiiiiiiii
        No ei ole ollut kirjoitti:

        Ne ovat kuviteltuja oireita. Ei niitä vain voi olla, jos ei ole vielä alkio edes kiinnittynyt. Se on fysiologinen tosisia, ei mikään yksilöstä toiseen vaihteleva ominaisuus.

        No mulla näytti plussaa siinä vaiheessa kun menkat oli 5 päivää myöhässä. Eikä takuulla ollut mitään kuviteltuja, koska en odottanut olevani raskaana.


    • mietiskelijä

      samoja oireita: teitkö testin heti seuraavana päivänä sitten vuodoista? Enkai itse tehnyt testiä liian aikaisin (jos niin voi edes sanoa) :D. Testasin apteekin halvimmalla testillä mutta eikai sillä ole merkitystä, eiköhän sekin aja asiansa. Kiitos vastauksestasi!

      Ja pfnm: Olen kuullut, että ensimmäinen testi ei saata näyttää vielä, mutta jos näin kerta on faktat niin selvä homma. Itsehän olen aika uuvatti näissä asioissa eikä paljoa tietoa ole senpä takia käännyinkin teidän tietäväistempien puoleen. Kiitokset sinullekkin vastauksestasi!

      • samoja oireita

        Tein testin kun kuukautiset oli päivän myöhässä. Apteekin halvinta testiä käytin myös.


      • samoja oireita

        Tällaisen tekstin löysin raskaustesteistä Vau.fi sivulta:

        "Ovulaatio on voinut tapahtua normaalia myöhemmin. Jos silloin tehdään raskaustesti normikierron mukaan, hCG-pitoisuus ei vielä riitä edes herkille testeille. Jos epäilee raskautta, kannattaa odottaa vielä muutama päivä tai viikko ja varmistaa tilanne."


    • mietiskelijä

      Ai että noinkin voi olla...:o No hyvä tietää, jos harkitsisi ihan toisen testin hakua tai odottelisi ihan rauhassa niitä seuraavia vuotoja, ei tiedä mikä nyt olisi järkevintä sitten. Tuo pisti kyllä miettimään. Kiitokset kovasti tiedosta! Täytyykin harkita mitäs nyt :) (itseni tuntien voi olla etten malta odotella)

      • ...

        Kyllä niitä oireita voi olla ennen plussausta,mulla kaks easkautta takana ja kummassaki oireita ennen plussausta. Ilmottelehan sit tännekki jos näyttää plussaa ;p


      • ...
        ... kirjoitti:

        Kyllä niitä oireita voi olla ennen plussausta,mulla kaks easkautta takana ja kummassaki oireita ennen plussausta. Ilmottelehan sit tännekki jos näyttää plussaa ;p

        Raskautta* :p


      • ................
        ... kirjoitti:

        Kyllä niitä oireita voi olla ennen plussausta,mulla kaks easkautta takana ja kummassaki oireita ennen plussausta. Ilmottelehan sit tännekki jos näyttää plussaa ;p

        testasitko negoja sillä aikaa kun sinulla oli näitä oieita?
        Tottakai oireet voi tula ennen plussatestiä, eihän se plussatesti sano että nyt saat tuntea oireita. Pointti on se että jos testi näyttää negaa, niin oireet eivät johdu raskaudesta.
        Jokaista naista kohden joka on plussannut kun on tuntenut vaikka mitä oireita oviksesta asti löytyy kymmenen kuumeilijaa joka joka kierrossa tuntee vaikka mitä oireita olematta raskaana.


    • mietiskelijä

      Okei, jännä kuulla että niiinki voi käydä! Eiköhä tästä sitte pikkuhiljaa pitäs hipsiä hakemaa se toine testi nii saa mielenrauhan huihui. Kiitokset vastauksesta :) Ilmoittelempa sitten heti mitä testi näytti.

    • mietiskelijä

      uhhuh, testiä en ole vielä hakenut kun ollut kahen vaiheilla odottelisiko vai ei. Mutta näköjään ei tarvitse enää miettiä kun kuukautiset alkoivat aivan ennen aikojaan ja kesken pilleri levyn kaiken lisäksi. Kyllä nyt näyttänee olevan jokin muu häiriö tässä kun että raskaana olisi.

      Edelleen on kovia vatsakipuja ollut ja alaselkä väsyy hetkessä ja lämpö ollut 37:n puolella. Mutta ehkä olisi hyvä soitella sitten lekuriin päin vain että mikäs on homman nimi. Kiitos kaikille vastanneille :)

    • mietiskelijä

      ja nyt vasta jostain syystä näkyi tuo .................... :n kommentti.
      En testannut. Kuten kirjotin heti ekassa kommentissani tein testin koska kuukautiset myöhässä. Oireet tulivat vähän myöhemmin enkä testiä ole sittemin enää tehnyt koska en tiennyt liittyvätkö raskauteen/johki muuhu kummallisuutee mahassa. Enkä kokenut hoppua tehdäkkään testiä vaan ajattelin odotella seuraavia kuukautisia ja ajan kuluksi kyselin vähän täälä (tässä nyt toistan itseäni.)

      Kiitokset vastauksestasi :).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe