Kumpi 300tkm käyttöön ?

samaa hintaa

Civic 1.6 diesel vai skoda 1,6 tdi ?
Heti alkuun , en ala väitellä lapsellisuuksista , tarkoitus pohtia kumpi auto kestää paremmin tuon taipaleen. Honda on kyllä parempi mielestäni mut apaljon vw koneillakin ajetyaan ja ennekaikea pienemmät kulutukset .Taloudellisuus ykkönen ja kesto kakkonen.

6

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jakke4

      Ehdottomasti Honda! Skoda on yksinkertainen auto, yksinkertaisille ihmisille...

    • kestää ne

      Puhutaanko nyt farmareista, varmaan? Octavia 1.6 TDI Greenline, 110 hv? Kyllä ottaisin Civicin, vaikka Octavia onkin 'järkevämpi' korkeine ja kapeine pihistelyrenkaineen jne. Moottori-lehden mukaan sen ajaminen on kuitenkin 'ajoittain tuskastuttavaa' alhaisen alaväännön vuoksi, eikä luvattuihin kulutuslukemiin pääse millään. Paperillakin Civic on selvästi tehokkaampi ja vääntävämpi ( 10 hv, 50 Nm).

      Civicn kestävyyden puolesta puhuu tuolle 1.6 dieselille joissakin maissa (Espanja, Ranska, Irlanti) sen lanseerauksen yhteydessä annettu 10 v. / 1 milj. km lisätakuu.

      Nettiautosta kun katsoo, niin kyllä Hondan aiemmilla dieseleillä sen 300 tkm pääsee, mutta niin varmaan kaikilla nykyisin. Ehkä painottaisin enemmän niitä ensimmäistä 150 tkm ja miettisin, kumpi sykähdyttäisi omassa pihassa seistessään enemmän, kun ikkunasta vilkaisee autoaan.

      • Vertaile

        Skoda kuluttaa vähemmän mutta tuo 1,6 TDI on melko tehoton. Hintaeroa on myös todennäköisesti. Kannattaa kysyä tarjoukset molemmista ja koeajaa useampi kerta. Samoin se paljonko kilometrejä tulee vuodessa ja verrata sitä bensavaihtoehtoihin. Kestävyydestä on paha tässävaiheessa sanoa. Tuskin yhdelläkään Hondan 1,6 dieselillä vielä on ajettu tuota 300 tuhatta.


      • Hondaan luottaisin
        Vertaile kirjoitti:

        Skoda kuluttaa vähemmän mutta tuo 1,6 TDI on melko tehoton. Hintaeroa on myös todennäköisesti. Kannattaa kysyä tarjoukset molemmista ja koeajaa useampi kerta. Samoin se paljonko kilometrejä tulee vuodessa ja verrata sitä bensavaihtoehtoihin. Kestävyydestä on paha tässävaiheessa sanoa. Tuskin yhdelläkään Hondan 1,6 dieselillä vielä on ajettu tuota 300 tuhatta.

        Ehkä Suomessa ei löydy paljon ajettua Hondan 1.6 dieseliä, Honda ei kyllä heikkoa konetta ole vielä tuonut markkinoille. Koneet varmaankin kestää enempi ongelmaa tulee nykydieseleiden lisälaitteista joilla pienennetään koneen päästöjä.


    • Ukko sportti

      No japsissa pysyisin , eikä tartte kuin kuunnella ihmisiä. On turhan usein olkoonkin vag autoja paljon , turhan paljon korjaamoilla mitä erinäisemmistä vioista .
      Pysy japsissa ja unohda 3dl säästö se tulee kalliiksi muuten.

      Pysy japsissa .

    • OSTA CIVIC !

      EI HELEKUTTI MITÄÄN SKODAA TAI SAKSALAISTA SÄTÖSTÄ PIDÄ HANKKIA RIESAKSI. OSTA VAAN HONDA JA AJELE HUOLETTA LAATU AUTOLLA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      354
      4041
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1759
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1497
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      199
      1282
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe