Touchdownin tulevaisuus?

YoYoRO

Aika vähän näyttää olevan kuvia tältä kaudelta. Onko innokkuus loppunut jo ottaa ilmaisia kuvia vai mikäs päämajassa nyt hiertää?

31

535

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riku lapsi

      moi riku keräämässä vähän sääliä


      no et saa täältä meen takaisin pelaa maddenii

      • Hoblaa

        Rikua on kohdeltu niin kaltoin jenkkifutispiireissä että on oikein perustettu tällainen päivystys Rikun vuodatuksille

        riku.fi

        Suosittelen samaa sivustoa ehdottomasti myös kaikille TAFT-faneille joiden mielestä tuomarit vei voiton maanantaina TAFTilan pojilta.


    • YoyoRO

      Haha. En ole Riku vaan miehen fani. Kiva kun tekee pyyteetöntä työtä lajin eteen toisin kuin muut. Toivoisin vain että upeita kuvia tulee lisää. Ei kukaan muu osaa noin hyvon kuvata.

      • 12+1

        Kirjoitusvirheistäs päätellen varmasti olet fani. Ainoastaan aivovammaiset ja jälkeen jääneet fanittavat sitä.


      • 9+17

        kuvien laatuun en ota kantaa mutta mies itsessään on täysi idiootti !


      • Ding-Ding

        Moi Asseri! Mee nyt jo Rikun viereen nukkumaan.


    • 3+6

      Haha - "pyyteetöntä työtä lajin eteen..." just joo, sitähän tuo Riku tekee.

    • YoyoRO

      Katkeria sano... Tuskin riku olisi noin montaa seuraa kiertänyt auttamassa ellei olisi real deal. Naurettavaa itkeä nimimerkin takana. Naamatusten kaikki tykkäävät Rikusta ja arvostavat. ..

    • 11+16

      Eikös ne kuvat ole nykyään siellä gridironin galleriassa?

    • 16+3

      Hyvä läppä "YoyoRO"

    • 5+1

      Kuvat on kuulemma siirretty maksulliseen palveluun ja ainoastaan rahaa vastaan niitä näkee ja saa ostaa jos haluaa esimerkiksi profiilikuvakseen faceen. Ihme nihkeilyä. Olihan tää arvattavissa että tästäkin pitää alkaa sitten rahastamaan.

      • sininuttu

        Kumma juttu kun itse ainakin pääsin katsomaan ilman mitään rekisteröitymistä ja maksuja tän kauden kuvia netistä.


      • 9+11
        sininuttu kirjoitti:

        Kumma juttu kun itse ainakin pääsin katsomaan ilman mitään rekisteröitymistä ja maksuja tän kauden kuvia netistä.

        Mistä muka? touchdown.fi viimesin uutinen on marraskuulta...


      • 6+7
        9+11 kirjoitti:

        Mistä muka? touchdown.fi viimesin uutinen on marraskuulta...

        Jos et itse osaa tai ymmärrä etsiä niin sitten sillä on korkeamman johdatuksen voima takanaan ja sinun ei niitä ole edes tarkoitettu löytävän.


    • GulmanGundiGalliosta

      No huhhuh kun on mennyt homma mielenkiintoiseksi. Ehkä nämä fanipojat saavat omansa ilmaiseksi tms? On kyllä typerää ottaa hintaa tuollaisista kuvista. Ehkä ei ihan oikea ala ole jos aikoo näin itsensä elättää. Tarttukaa pojat talikkoon ja menkää oikeisiin töihin. Ei valokuvaamalla jefujanareita tule elantoa pöytään...

    • Touchdown

      Kyllä niitä touchdowneja tulee jokapelissä junnusta vaariin ja lippupalloon

    • 5+13

      tää jötkä on muutenkin ihan uspo mitä meritteja jenkkifudiksesta,,,täysi nolla !

      • YoyoRO

        Ite oot! Riku on kiertämyt melkein kaikki pks-alueen jengit. Häneen luotetaan ja häntä arvostetaan. Typerää nimitellä tuolla tavalla. Kuitenkin yksi suomijefun ykkösäijistä, mutta eipä liitoöta tule kehuja.

        Oli miehellä selkärankaa lähteä pois kun ecg vain kynti tappioissa koko ajan. Ainoa joka kantoi vastuunsa ja katsoi peiliin. Herätkää ja huomatkaa mitä Riku merkitsee midän rakkaalle lajille.


    • 1/2

      Moi RIKu

      • 5+8

        No moimoi Mikko.


    • 19+7

      Haha - tämähän alkaa olemaan hauska ketju pikkuhiljaa.

    • YoyoRO

      Niin alkaa. Näädät saavat tuta totuuden. Haha. Kaikki haukkuu mut silti kiinnostaa mies. Ja eihän Riku yksin palettia pyöritä vaikka johtohahmo onkin. Kiitos teille hyvästä työstä pojat. Antaa luuserieden haukkua, te pojat kuvaatte taidetta. Ei tarvithe ajtella noita.kiva olla työttömänä kun toinen tekee taidetta ja tienaa sillä. Haha

      • Tantor

        Ihmettelen täällä yleisesti vallalla olevaa vähättelevää sävyä Touchdown.fi-sivustosta. Riku ja muut sivuston kuvaajat tekevät tärkeää työtä lajin näkyvyyden edistämiseksi. Kuvat ovat laadukkaita ja ilmestyvät nettin nopeasti. Facebookissa niitä voi katsella ja jakaa ihan ilmaiseksi, että ihan bullshittiä nuo jutut maksullisuudesta. Mistään bisneksestä ei muutenkaan ole kysymys, jos vähänkään mietitte sitä ajankäyttöä, joka tuohon harrastukseen menee.

        Jenkkifutis ei todellakaan kylvejulkisuuden valokeilassa liiemmälti, joten kaikki näkyvyys on kaikille seuroille eduksi. Peliasujen sponsseille ei paljon näkyvyyttä liikene, jos ainoat ne näkevät katsojat ovat paikan päälle saapuvat lajiniilot. Touchdownin kuvia jakavat Facebookissa sekä pelaajat että kannattajat ja siten peliasumainostenkin näkyvyys moninkertaistuu. On aika paljon helpompaa myydä noita mainospaikkoja sponsseille, kun heille voi näyttää, että pelikuvia on ympäri nettiä laajalti.

        En myöskään ymmärrä ihmisten arvioita jonkun toisen luonteesta. Tuskinpa täällä on monakaan miehen syvällisesti tuntevaa. Eivät jenkkifutispiireissä pyörivät ihmiset muutenkaan mitään sosiaalisten taitojen zappoja ole.


    • kielimie$

      Moi RIKU! ootko käyttäny ton testin jossain kielitoimistossa?

    • 3+4

      Ei hitto Rikulle ei ees 90% naamatusten tai edes muuten puhu... Sen verran se Urpo on onnistunut siltoja polttamaan. Se idiootti ei ole päivääkään tehny mitään pyyteetöntä aina oma etu taustalla.

    • oldschool65

      Heittäkää se urpo vittuun sieltä kentän reunalta ! Luulee itsestään liikoja....ei ole mitään peli historiaa ja tollaset luuserit pitää saada veke oikeien pelimiesten läheltä ettei koko laji mätäne...! Lukekaa historiaa,,,se kertoo kieltään missä mennään!

    • oldschool65

      Joko on viety kamera divariin kun ei ole kuvia näkynyt...nyt kaikki boikotoimaan tätä urpoa ja sen paskoja kuvia....maailma on paljon parempi paikka ilman niitä räpellyksiä,,,ennenkin on tultu toimeen. Miehet pelaa ja miehet treenaa siinä ei mitään neitejä tarvita kentänreunalle pyörimään putkien kanssa

    • sympaattinen pelaaja

      Riku vaikutti Turku-Helsinki ottelussa väsyneeltä.
      Voisitte hieman vähentää häneen kohdistuvia herjoja täällä.
      Rikua haukkuavat täällä kaikki ne joista hän ei ota kuvia eli katsomon piippuhyllyllä istuvat never ever played the game tyypit.
      Tunnen muutaman pelaajan ja ovat kehuneet Rikua ja miten mukavaa on katsella kuvia joita Riku on ottanut heistä matsissa.
      Joskus pelaajat menevät niinkin pitkälle että ikäänkuin esittävät jotain hassua kentän laidalla saadakseen Rikun putken kääntymään heitä kohti ja ottamaan muutaman foton. Hyvä ystäväni kertoi varman keinon olevan kun kaataa vettä naamalle juomapullosta eli squirttaa veden pullosta suoraan naamaan. Tästä toimenpiteestä hän ottaa niin satavarmasti kuvan kuin huomenna tulee huominen.

      jännä miten aina ne jotka eivät jefua pelaa pitävät kovintä ääntä täällä

      • Top10Malli

        Niinpä. Kyllä pelaajat tykkäävät kun kuvia tulee. troyansin pelaajatkin hassuttelee kameralle hymyillen, paitsi se yksi vakava joka mietiskelee. Kaikki tykkää kuvaajasta, taitaa vaan paskahousut vinkua kun itsestä ei noin paljoa tykätä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      307
      3441
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1639
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1490
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      53
      1389
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1270
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      45
      1171
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      173
      1093
    Aihe