AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Gram kylmäkoneet?

Gram kylmäkoneet?

6 Vastausta 2 675 Lukukertaa
Nykyinen AEG Santo jääkaappi/pakastin petti, ja pitäisi hankkia tilalle uusi. Tarjonta näyttää olevan aika runsasta, ja uuden valinta ei olekaan niin helppo kuin ajattelin. (60 cm leveä, alle 2 m korkeat)

Itselle uusi tuttavuus on (taskalainen?) Gram, jolle tehdas lupaa 5 vuoden takuun. Muilla merkeillä en tuollaista huomannut. (paitsi ne vakuutuksen kautta olevat) Onko kokemusta Gram kylmäkoneista, ovatko kestäviä? Hinta niissä on aika edullinen ja vuosittainen kulutuskin vaikuttaa kohtuulliselta. Samoin irroitettavat ovirasiat vaikuttaa käteviltä.

Myös muita merkkejä saa kehua/haukkua. (tai no LG:stä olikin jo aika pitkä vanhempi ketju...)

Asiakas

kannatta hankkia,jos tehdas myöntää 5. vuoden takuun se on hyvä juttu.
Gram oli aikoinaan kylmälaitteiden Mersu, nykyisin ne tehdään Puolassa, mutta onhan se emoyhtiö tanskassa ja valvovat laatua.
Ei huono ostos.

Ei enää tanskalainen

Gram ei ole enää muutamaan vuoteen ollut tanskalainen firma. Tanskassa sijaitsee vain myyntikonttori ja firman nimi on nykyään Amica Wronki S.A ja pääpaikka sijaitsee Puolan Wronkissa. Amica tekee lukuisilla merkeillä mm. kylmäkalusteita ja nuo Gram merkkiset on suunnattu pohjoismaiden markkinoille, siellä kun brändillä on vielä vanhastaan hyvä maine.

Näin näkyy olevan

Näin näkyy olevan. Minulla on parin vuoden ikäinen Gram pakastin ja tyyppikilvessä lukee tosiaankin "Made by Amica Wronki AS, Wronki, Poland".

on kokemusta

Meillä on Gramin alkuvuodesta hankitut kylmälaitteet. Muuten olemme olleet tyytyväisiä mutta jääviileän irrotettavat ovirasiat eivät ole aina kestäneet paikoillaan (ylimpänä olevat) kun ovan on nykäissyt auku reippaasti. Tästä on ollut seurauksena että kaksi rasiaa on haljennut vallan rikki koska niissä on meillä ollut joku voipaketti tai muuta painavampaa. Uudet rasia sai muistaakseni 10-20e kappelehintaan (riippuu rasian koosta). Niin ja pakastimeen vaihdettiin termostaatti joka meni takuuseen. Huoltomiehen mukaan noiden Gramin termareiden kanssa eikä muutenkaan ei ole ollut ongelmia muihin merkkeihin verrattuna joten tuossa kohtaa oli ilmeisesti vain huono säkä.

Gram ovikotelot

Tuli käytyä uudella kauppakierroksella, ja tutustuttua hiukka syvällisemmin eri merkkien/mallien varustukseen. Gramin irroitettavat (ovessa) säilytyskotelot vaikutti muuten käteviltä, mutta ne on todella hankala saada auki. Syynä kannen olematon reuna, josta ei saa kunnon otetta. Pitäisi olla jonkunlainen lippa siinä kannen reunassa, niin saisi paremman otteen ja homma helpottuisi olennaisesti.

Gram

Minun asuntoni mukana tullut Gramin jenkkikaappini lämpeni kolmen vuoden iän saavutettuaan kerran pari.. analyysi kaasuvuoto putkistossa. Huollosta eivät todenneet kuin että hanki uusi.. ei kannata heidän kokemusten mukaan edes korjata kun niissä on vuotoja ilmennyt niin usein. Kuittejahan edellinen asunnon omistaja ei minulle jättänyt joten milläpä todistat mitään takuita tai muita.. Muuten kaappiin mahtuu puolet sisällöstä jo oven lukuisiin lokeroihin..
 /   /  /  / Gram kylmäkoneet?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta