Rahanpesu ja TalletusOtto

pimeää rahaa?

TalletusOtto on automaatti, joka mahdollistaa euroseteleiden ja kolikoiden tallettamisen heti korttiin liitetylle tilille.

Jäin vain miettimään, että miten tämä onkin yht'äkkiä ihan OK homma, että saa omalle tililleen talletella käteistä rahaa 5000 (viisi tuhatta) euroa vuorokaudessa, eikä kukaan kysele rahojen alkuperää? Ei muuten, mutta esim. Porin Danske Bankin konttorissa suljettiin talletusautomaatti kaksi vuotta sitten sillä perusteella, että tiskillä käteistä talletettaessan haluavat varmistaa rahojen alkuperän. Talletusautomaatti mahdollistaa rahanpesun ja hämärän/rikollisen rahan liikuttelun.

Tallettaessani 800 euroa Porin Danske Bankin tiskillä kysyivät, mistä olen rahat saanut. Kerroin saaneeni joululahjaksi.

Tänään talletin TalletusOtto -automaatilla Porin BePopin kauppakäytävässä tililleni 3000 euroa (kolme tuhatta euroa) eikä kukaan ollut kyselemässä, mistä tämä määrä käteistä rahaa on peräisin. 3000 euroa käteistä on aika paljon tavalliselle yksityisihmiselle. Voin toki paljastaa, että myin autoni tänään ja tallettamani rahat olivat autoni ostaneen henkilön minulle maksama kauppasumma.

Ketjun aihe on kuitenkin se, että miten pankkeja ei enää kiinnosta rahanpesuasiat vaan käteistä voi ja saa tallettaa 5000 euroa vuorokaudessa ilman, että kukaan kyselee mistä raha on??? Muutama vuosi sitten asian suhteen oltiin hivenen tarkempia.

Minulle sopii nykymalli, mutta missä vaiheessa kontrollia sovittiin pienennettäväksi?

Vihjaan vain, että rikoliset ovat varmasti kanssani samaa mieltä siitä, että kuititonta ja pimeää on rahaa on kiva päästä tallettamaan omalle tililleen 5000 euroa vuorokaudessa eikä kukaan kysy mitään!

7

6147

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaikka 50 000 euroa!

      "Suurin mahdollinen kertatalletus on 200 seteliä tai 5 000 €"

      http://otto.fi/talletus/

      Ahaa. Tulkitsin väärin. Suurin kertatalletus on 5 000 euroa. Eli jos haluaa huumerahoja talletella tilillesi vaikkapa 50 000 euroa, niin sen voi tehdä kymmenellä peräkkäisellä talletuksella!

      Aivan mahtava on tämä TalletusOtto. Rikolliset kiittävät.

    • PornoLuukuttaja

      Pankit seuraavat silti rahaliikennettä. Toisaalta saavat vain ilmaista rahaa kun käyttötileille ei maksella mitään korkoa mutta palvelumaksut syö tiliä, joten eivät nipota liikoja. Saattavat pyytää konttorille käymään jos rahaa aivan valtoimenaan virtaa tileille päivässä toiseen, toisaalta puhuvat silloin enenmän sijoittamisesta.

      Jokaiselle asiakkaalle on luotu oma limiitti kuinka paljon 'saa tallettaa', Danske joka on pankki jolla rajat on isoja eikä asiakasta vaivata turhaan.

      Itse tykkään enenmän TalletusOTTO käytöstä kuin S-Pankin kasssta joka on itseni on jo luokitellut luukuttajaksi / huumediileriksi kun aina kaataa rahaa tilille.

    • seteliselkärankainen

      Älkää olko harhaisia tuon rahapesun kanssa. Kyllä se kahiseva pessään ihan muulla tavalla ja ihan pankin silmien alla. Pankit ovat niitä rahan pesukoneita ja ottavat kaiken hyödyn siitä irti. Kyttäävät vain pieniä asiakkaita ja suuret ovatkin sitten jo pankin sisällä toimivia pelureita.

    • Veronainen

      Auton myyminen käteisellä on epäilyttävää.

      • Ottaa_otsaluuhun

        Vein huhtikuulla kaksi eri kertaa talletus-ottoautomaatille rahaa. Toinen talletus oli 300 euroa ja toinen 400 euroa. OP pyysi selvitystä kirjeitse rahojen alkuperästä kuukauden jälkikäteen. Annoin selvityksen, toki vain pankkiohjelman kautta. Ilman selvitystä ja jollei selvitykseni olisi miellyttänyt pankkia, uhkasivat rajoittaa talletuksiani. Tänään 6.11.2017 yritin jälleen tallettaa rahaa tililleni (kolikkopankin kolikoita sekä kirpparimyynneistä saatuja rahoja) talletusautomaatti ei antanut minun tallettaa rahoja tililleni vaan pyysi ottamaan yhteyttä tilinpitäjäpankkiin. Onko tämä oikeasti mennyt näin vaikeaksi tämä rahantalletus???? En työni vuoksi (työaika 9.00-17.00) voi mennä pankkiin jonottamaan tiskille, että voisin tallettaa rahat tilille. Vähän ihmettelen sitäkin, että talletusta automaatilla tehdessä on kyllä mahdollisuus laittaa viitteitä, mutta ei sinne kelpaa mikään viitteeksi, ja viestiähän niihin ei voi kirjoittaa, kun on pelkäat numeronäppäimet. Tämä kokemus siis OP:n talletusautomaatista ja OP:n tilistä kysymys. Onko kaikilla pankeilla jo sama peli?


    • BancaBanana

      "Vein huhtikuulla kaksi eri kertaa talletus-ottoautomaatille rahaa. Toinen talletus oli 300 euroa ja toinen 400 euroa. OP pyysi selvitystä kirjeitse rahojen alkuperästä kuukauden jälkikäteen. Annoin selvityksen, toki vain pankkiohjelman kautta. Ilman selvitystä ja jollei selvitykseni olisi miellyttänyt pankkia, uhkasivat rajoittaa talletuksiani. Tänään 6.11.2017 yritin jälleen tallettaa rahaa tililleni (kolikkopankin kolikoita sekä kirpparimyynneistä saatuja rahoja) talletusautomaatti ei antanut minun tallettaa rahoja tililleni vaan pyysi ottamaan yhteyttä tilinpitäjäpankkiin. Onko tämä oikeasti mennyt näin vaikeaksi tämä rahantalletus???? En työni vuoksi (työaika 9.00-17.00) voi mennä pankkiin jonottamaan tiskille, että voisin tallettaa rahat tilille. Vähän ihmettelen sitäkin, että talletusta automaatilla tehdessä on kyllä mahdollisuus laittaa viitteitä, mutta ei sinne kelpaa mikään viitteeksi, ja viestiähän niihin ei voi kirjoittaa, kun on pelkäat numeronäppäimet. Tämä kokemus siis OP:n talletusautomaatista ja OP:n tilistä kysymys. Onko kaikilla pankeilla jo sama peli?"

      Talletusrajat ovat asiakaskohtaisia. Tavis asiakkaat jotka eivät juuri rahaa kanna sisälle
      ovat kiinostavampia kuin rahaa kaatavat asiakkaat. Nordea / OP ovat pahimpia kyttääjiä.
      Pankin keskuskoneilla pyörivät nämä analytiikkaohjelmat, eikä virkailijat näe niitä kuin lomakkeiden kautta. Nämä appsit toimivat pitkän aikavälin haarukassa sekä asiakkaan koko
      rahavirta on analysoinista.

      Viesti kenttä on pankkikohtainen. Numero viestiksi kelpaa mikä numerosarja vain. Viite / RF viite
      pitää olla näiden viitesääntöjen mukaiset syötteet. Danske Bankillä näitä ei näy.

      Toisinaan TalletusOTTO antaa 'Kortti ei kelpaa, ota yhteyttä pankkiisi' virheilmoituksen kun joko kortin siru on likainen / paskana tai automaatin lukija on likainen/paskana. Jos alkoholi kylpy sirulle / kortin nuoleskelu ei auta, toinen automaatti auttaa. TalletusOTTO on tarkempi siruista kuin tavalliset OTTO / OTTOPlus koneet.

    • vbnbvnvn

      Jos etninen kauppakeskus niin ei varmaan katsota rahojen perään ja varsinkin mistä sitten tulee?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe