lexuksen arvo romahtaa heti oston jälkeen

näin se vaan on

Ja kokemusta on eikä toista tule. Meeppäs tarjoomaan vaikka vähän ajettua vuoden vanhaa Lexusta johonkin muuhun kun lexus liikkeeseen vaihdossa. Osa tarjoaa pilkkahinnan ja osa ei sitäkään sillä moni liike ei suostu ottamaan koko merkkiä vaihdossa ollenkaan halliin seisomaan. Ja tämä on itse todettua. Mercedes pitää arvonsa taas todella hyvin enkä aijo enää tästä vaihtaa mihinkään vino silmien tekekeeseen joka yrittää olla premiumia vaikka onkin pohjimmiltaan toyota. Lexustahan myydään monessa paikassa toyotana.

43

805

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Toyota lexus juub

      Toyota Lexusta en ostaisi kun voi ajaa bemarilla:)

      • Herraskainen

        En bemaria ostaisi koska voin ostaa lexuksen eikä kaikki 316 amisviikset morjestele huoltsikoilla.


    • Haluan hyvän auton

      Valintani on Lexus. Uusista Mersuista en vielä tiedä mutta paljon täytyy petrata jos selvästi parempi on kuin edellinen korimalli jonka ruoste söi.

    • JuoppoDenso

      Kyllä viestissäsi piilee totuuden siemen, vaikka se trollilta haiskahtaakin.

      Olen itse kaupitellut vuosi takaperin erittäin hyvää, vaikkakin jo kymmenvuotiasta LS 430 -yksilöä, ja useassa liikkeessä kieltäytyivät kokonaan ottamasta autoa vastaan. On faktaa että käytetyille Lexuksille on rajalliset ostajamarkkinat, eivätkä kaikki liikkeet ole valmiita ottamaan tässä markkinatilanteessa riskiä.

      Mutta onko auton pakko olla uusi, jos arvon aleneminen harmittaa? Nimittäin autossa kuin autossa ensimmäinen omistaja nielee sen katkerimman pääomapillerin. Jos sen sijaan etsit käytettyä niin Lexus on loistovalinta! Autojen laatu on ensiluokkainen, jälkimarkkinointipalvelut ylivoimaisesti parhaat ja mainitsemastasi syystä pyyntihinnatkin kohtuulliset.

      • 9 ltr/ 100 km

        Nimimerkkisi kertoi jotain: Lexus ei aikoinaan dieseleihin hassahtanut, vaihtoehtoina oli bensakoneita.

        Kokemukseni GS-sarjalaisesta oli enemmän kuin positiivisia. Neljän omistusvuoden ja 160.000 km kokemuksella seuraava autoni on myös Lexus. Vain määräaikaishuollot ja bensaa tankkiin. Niin utopistiselta kuin kuulostaakin, näin se meni.

        Valitettavasti haksahdin bensasyöpön Lexuksen jälkeen toiseen, vähän kuluttavaan "premiumiin". Kokemus: Vähän polttoainetta mutta paljon kalliita huoltoja, eli kustannukset eivät laskeneet mihinkään ja sisätilojen meteli kasvoi. Ajo-ominaisuudet ehkä aavistuksen jämäkämmät, mutta eipä merkittävää eroa muussa kuin hurjastelussa. Itseasiassa moottoritienopeuksissa Lexus oli huomattavasti rauhallisempi kulkija.


    • Lexusman

      Miksi pitäisi tarjota vähän ajettua vuoden vanhaa Lexusta yhtään minnekään vaihdossa ??

    • siksi

      Koska totuus paljastui, tuli hankittua järkyttävän kallis Toyota.

      • Ostin Lexuksen

        Iso ja tehokas luxushybridi maksoi saman kuin vastaavan ikäinen tavallinen Golf. Ei tarvinnut kauaa miettiä kumman ottaa. Viimeiset 8 kk ovat osoittaneet valinnan täysosumaksi, ei mitään murheita. Kiihtyy, kulkee eikä kuluta kuin tavallisen pienehkön perheauton verran. Huoltokulut yhden öljynvaihdon verran merkkiliikkeessä (150€). Arvon alenema suuri mutta sehän on vain etu käytetyn ostajalle. Sitä että käytetyn ostaja vierastaa japanilaisia luxusmerkkejä, kannattaa tarkan ostajan hyödyntää häikäilemättä.


      • auris
        Ostin Lexuksen kirjoitti:

        Iso ja tehokas luxushybridi maksoi saman kuin vastaavan ikäinen tavallinen Golf. Ei tarvinnut kauaa miettiä kumman ottaa. Viimeiset 8 kk ovat osoittaneet valinnan täysosumaksi, ei mitään murheita. Kiihtyy, kulkee eikä kuluta kuin tavallisen pienehkön perheauton verran. Huoltokulut yhden öljynvaihdon verran merkkiliikkeessä (150€). Arvon alenema suuri mutta sehän on vain etu käytetyn ostajalle. Sitä että käytetyn ostaja vierastaa japanilaisia luxusmerkkejä, kannattaa tarkan ostajan hyödyntää häikäilemättä.

        Sehän on Auris erillaisissa kuorissa,pöljä ei sitä tajunnut heheheeheeehee


    • 350

      Elämä Lexuksen kanssa käy tylsäksi kun ei ole vikojakaan

    • tooojooota

      Totta turiset todella tylsä auto, mitäänsanomaton harmaavarpunen aivan kuten Corolla.

    • allu2

      Lexus on luksusta, audi miehet tykkää Tuksusta.

    • jallu2

      Lexsusmiehet tykkää toisista Lexsusmiehistä......heheeheeheehee

    • tottaon

      Samoin kävi IS250:n kanssa pari vuotta sitten, ei meinannut vaihdossa kelvata minnekään. Silti autoa on ikävä, Mark Levinson multimediajärjestelmässä oli aivan mahtavan laadukas äänentoisto ja V6 murisi kivasti :)

    • häh

      No,minkä takia vaihdoit?

    • tottaon

      siks vaihdoin sen ku siinä oli koko aika vikoja onneks on mersu siinä ei ole vikoja

      • babymetal

        Mersu missä ei vikoja älä ny hulluja puhu. Meil on ollu sähkövikaa enemmän meses kun edellisissä daihatsussa. Hondassa ja suzukissa yhteensä. Kyl on mersun korjaamot tullu tutuks meidän perhees ainaski.


    • Hyvä se vaan

      on jos tuoreen ja vähän ajetus LAATUAUTON kuten Lexuksen saa kohtuullisella hinnalla. Tuohan on oikeastaan ihanteellinen tilanne jos voi käyttää hyväkseen toisten pelkoja sekä tietämättömyyttä.

    • jepjep.

      Onhan se lattuauto koska se on Toyota, tosin Toyotaksi se on hirveän kallis.

    • kyklooppi2

      Lexus tuoreet mallit eli 2013 nuoremmat ei onneksi vielä ole hinnoiltaan persujen saavutettavissa...paskojahan ne silti on ajoltaan

    • kyklooppi2

      Piti vielä sanoa että minulla on paskat housussa.

    • 350

      Lexuksen tapauksessa samaa tekniikkaa ei kuitenkaan voi saada Toyotan kuorissa, niinkuin VW-konsernin tuotteissa on tapana. Poislukien CT200h. Muut mallit ovatkin sitten aivan toista maata, jos emomerkkiin vertaa.

    • onko tosiaan

      Onko tosiaan VW-konsernin tuotteissa Lexsuksen tekniikka?

      • 350

        Jos olisi, niin saattaisi VW:llä olla vielä maine tallella..


      • Tai Vw pilaisi
        350 kirjoitti:

        Jos olisi, niin saattaisi VW:llä olla vielä maine tallella..

        Lexuksenkin maineen. Pidän tätä jopa todennäköisempänä vaihtoehtona. Karmea jo ajatuksenakin.


      • vwlexus

        Nimim onko tosiaan. Kyllä on. Uusi malli tulollaan 2015 vw lexus. Kuuleman mukaan ärjy peli.


    • toojoootaaa

      Lexsuksella on laadukkaan Toyotan maine.

    • $$$$$$$$$$$$$$$$$$$

      Huono sijoitus kohde kohde, osta valtion oblikaatioita! Leksus on toyota ja Audikin on vain folkkari.

    • TODELLISTA LAATUA

      Lexus GS oli uskomattoman viaton auto ja ajettiin sillä melkein kuusi vuotta. Nyt alla on Honda Accord 08 tourer ja täytyy sanoa että tämä on vastaavanlainen kuin Lexus. Ei vikoja Hondassakaan ja on todella huippulaadukas auto kertakaikkiaan. Mitä noihin Mersuloihin ja yleensäkin Saksalaisiin tekeleisiin tulee, niin nehän näyttävät olevan pajalla enemmän kuin maantiellä. Ainakin naapurin uudehkoa Mersua ovat käyneet muutamankin kerran trailerilla noutamassa korjaamolle ja eiköhän se taas kohta johonkin tienvarteen hajoa.

    • 350

      Yksi iso tekijä vikaantumisherkkyydessä on varmastikin se, että Mersuissa ja Audeissa on aina se kaikista uusin tekniikka, jota ei ole ehditty vielä tarpeeksi testata. Heille tärkeintä on lanseerata se ensimmäisenä maailmassa. Kyllä japanilaisetkin innovoivat vaikkahan sun mitä, mutta ensimmäiset vuodet sitä tekniikkaa tarjotaan vain kotimarkkinoille. Haluavat varmuuden laadusta, laittavat vasta sen jälkeen vientimalleihin. Eikä se tekniikka silloinkaan ole mitenkään vanhentunutta vielä, ei todellakaan.

      Saksalaiset suoltavat uusia moottoreita markkinoille tämän tästä, siis mielestäni suorastaan älyttömän nopealla tahdilla. Moottoreiden kehittäminen ei kuitenkaan mitään halpaa toimintaa ole. Lexuksen 2-litraista turbomoottoria ollaan vasta kohtapuolin saamassa myyntiin. Toki esim. Audilla on turboja ollut ennenkin, joten sitä kautta tekniikka on heille tutumpaa. Lexuksella on jouduttu lähtemään puhtaammalta pöydältä.

      • 323213123

        Lekan 2L turbo ei tule Suomessa myyntiin. Päästöt niin huonot.
        Se uusi pikkucittarkin tulee vain hybridinä. Siinä on nelivetoisena pelkissä sähkömoottoreissakin 200hp mutta silti jää kiihtyyydessä sekunnin sekä X1, että X3 bemarille jossa vain 184hp.... mihin ne kaikki hybridihepat menneet on?
        Miksi Lekassa tarvitaan 50hp enemmän tehoa samaan suorituskykyyn ja miksi se maksaa silti 10ke enemmän?


      • AatuAutoilija

        Se uusin tekniikkako niistä germaaneista hajoaa? Höpsis! Kyllä siellä porsii ihan perinteiset osat kun piti vaan saada osa puoli senttiä halvemmalla kuin aiemmin.


      • HSDholic

        Joo hybridejä Toyotalla ollut vasta 17 vuotta, ja kuluttavat ihan oikeasti vähän, toisin kuin Audin/VW:n huonot kopiot.


    • ei käy lexa

      Olen automyyjä. Meillä on paljon premium autoja myynnissä käytettynä 30-60 tonnia valtaosa hintapyynniltään. Lexusta vältetään viimeiseen asti tai jos otetaan maksetaa todella huonosti koska todellisuudessa niin harva sellaiden on valmis ostamaan. Varmasti ihan hyviä ja toimivia pelejä mutta kuka on valmis ottamaan auton ostossa takkiin hirveitä summia. Lexuksen ostossa totuus on se että arvo tippuu eniten verrattuna mihin vaan merkkiin. Lexus on ehkä huonoimpia autohankintoja jos miettii arvon laskua rahallisesti 70 tonnin auto on hyvin äkkiä 40 tonnin auto juuri kun niitä ei vaihtoautomarkkinoilla juuri kukaan halua. Ja tähän ns huonoon aikaan automarkkinoilla väittäisin että lähes kukaan ei ota lexusta halliinsa ellei ole ostajaa valmiina.

      • kakkapuhetta

        Veikkaanpa että mersu päihittää Lexun arvonpudotuskisassa. Esimerkiksi C- ja E-mallit, jotka kisaavat Lexun IS- ja GS-mallien kanssa, tiputtavat varmasti enemmän kun vertaa ajettuja kilsoja ja vuosimallia.


      • kakkapuhetta
        kakkapuhetta kirjoitti:

        Veikkaanpa että mersu päihittää Lexun arvonpudotuskisassa. Esimerkiksi C- ja E-mallit, jotka kisaavat Lexun IS- ja GS-mallien kanssa, tiputtavat varmasti enemmän kun vertaa ajettuja kilsoja ja vuosimallia.

        esimerkkinä:
        http://www.nettiauto.com/mercedes-benz/c/6454167
        http://www.nettiauto.com/lexus/is/6103388

        Mersu uutena melko paljon kalliimpi :) että se siitä.


      • takatukka?

        Just juu, olet juuri niitä jobbareita jotka eivät haluaisi ottaa mitään myyntiin, olipa merkki mikä vaan. Mutta kun olette halvalla sen saaneet, laitatte kunnon hintapyynnön ja kehutte ostajaehdokkaalle miten on huippuhyvä haluttu auto.

        Toiseksi: Lexus kelpaa TAATUSTI vaihdossa, viattomimpia autoja ja laatu huippua eikä korit edes ruostu. Vaikka uusien myynti on keskitetty Kaivokselaan Vantaalle niin jokaisessa Toyota-merkkihuollossa ne voi huollattaa.

        Nyt ne hybridimallit vasta kelpaavatkin vaihdokkina, alkaa olla semmoiset ajat että on tajuttu että a) diesel on nyt ongelmajätettä tukkeutuvine dpf:ineen ja muine arkoine tekniikoineen ja b) huolettomana bensahybridinä kulutus on Lexuksessakin todella pieni.


    • 350

      Jännästi kuitenkin käytettyjen Lexujen pyyntihinnat ovat kilpailijoiden tasolla tai yli. Jos eivät liikkeet mitään hyvitä, niin silloin myydään kyllä varsin kohtuullisella katteella.

    • paavone

      Vai ei lexusta kukaan halua.....itse yritin löytää käytettyä lexusta mutta ongelmana oli se, että kun oikeasti siistikuntoinen lexus tulee johonkin liikkeeseen se myydään hyvin äkkiä. Katso hintoja ennen kuin väität muuta--> 10-15 vuotta vanhoja mersuja saa paljon halvemmalla kuin saman ikäisiä lexuja. Lexuksen omistajan ei tarvitse vaihtaa autoa heti seuraavana vuonna vikoja peläten, vaan voi keskittyä kaikessa rauhassa ajamiseen ja muuhun elämään, sillä välin kun saksalaiset "laatu autot" ovat korjaamolla.

    • Autokauppias hki

      Lexusta ei kannata edes yrittää vaihtaa muualla kuin lexus liikkeessä jos auto on vähän ajettu ja suht uusi. Arvon alenema on parasta markkinoilla jaguarin kanssa. Vanha lexa voi pitääkkin arvon suht hyvin jos hinta pyörii 20 tonnissa. Ostat 80 tonnin lexan niin se on tosiaan äkkiä 50 tonnin peli. Voi olla että nyt lama aikana myös lexus liike välttelee omiaan. Kyllä mersu,audi,porsche pitää arvonsa suht hyvin vrt lexa. Tojo ja skoda varmaan pitää arvonsa peruskinnereistä nykyään parhaiten ja golf.

    • Puppugeneraattori...

      Puppugeneraattori vauhdissa. ;)

      Lexus on maailman laadukkain automerkki, ja arvo säilyy. Katsopas nettiautosta vaikkapa liki 20-vuotiaiden Lexusten hintaa. Laatu maksaa. Jos haluaa bulkkia, ostaa vain sitten vaikkapa jonkun saksalaismerkin jolla saa ravata korjaamolla.

      Itse vaihdoin kolmevuotiaan Lexukseni taas uuteen, tällä kertaa katumaasturiin. On muuten aika mahtava peli.

    • MikkoR--

      No ei mitään premium-autoa ole järkevää vaihtaa "vähän ajettuna ja suht uutena". Siinä ottaa turhaan takkiin joka tapauksessa, oli merkki mikä tahansa. Ja Lekassa on ainakin se hyvä puoli, ettei sitä ole pakko työntää heti takuun loputtua vaihtoon kalliiden vikojen pelossa.

    • Ex-Audi

      Kyllä Porsche pitää hyvin hintansa. Jos maksaa uutena 120 kEur niin parivuotta vähänajetun saa vieä reilut 40 kEur. Ei paha.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6689
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4330
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2760
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2080
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1633
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1071
    Aihe