Liikennevalot, kaikki ne kaksi

Liikennesääntöilijä

Voi hyvänen aika, kun liikenteessä on uskomattomia kuskeja. Kpään liikennevalot ovat olleet ilm. huollossa ja ovat vilkkuneet jo viikon päivät. Kyllä on ollut villiä toimintaa. Oikein pelottaa mennä risteyksistä yli, kun joka kerta joku tai jotkut eivät kertakaikkiaan tunne väistämissääntöjä ja toiset taas luulevat, että voivat ajaa ihan miten sattuu. Ihme, ettei jo ole rytissyt. Opetelkaa hyvät kuskit edes auttavat väistämis- ja liikennesäännöt, ettei tule pahempia kolareita.

36

625

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voi auta!

      Juu kyllä olen minäkin laittanut merkille sen että ei ole hajuakaan useimmilla siitä miten ajaa kun valot ei pelaa..
      Vinkkinä vaan, että esim kärkikolmion takaa tulevan pitäis varoa jne.. Ja nehän on just näitä keski-iän ja vähän yli jotka eniten törttöilee..
      Lapset kyytillä jännittää kun pitää risteyksestä yli mennä.

    • Redlight Greenlight

      Taitaa olla niin että ne on vaihdettu uusiin, mutta mitä järkeä tuossakin oli?

    • vilkkutti

      kyllä nesteen valoissa jo rytisi pelti. risteyksessä on kova liikenne ja huono näkyväisyys että kyllä se muutenkin takkuaa vaikka osais ajaa. mutta ihme että tollasia liikenne valoja saa korjata viikko tolkulla. luulis että olis miehiä enemmän käytettävissä kerralla niin sais valot kuntoon ripeemmin.

      • Kukavastaa?0€

        Sitä juuri ihmettelen, että miks niitä ei korjata samantien? Taitaa olla kesälomat päällä ja saadaan odotella vilkkuvien valojen vaihtumista vielä tovi ja siinä sivussa rutistuvia kaaroja. toivottavasti ei kuitenkaan
        henkilövahinkoja? Kenen idea tämmönen oli tähän aikaan vuodesta,kun kaikki on lomalla?


      • Tavis vaan

        Ööh.. Tuota, miten ylävaloissa on huono näkyvyys?? Mielestäni suoraa tietä joka suuntaan..??! Ympyräänpäin laskee, mutta jos ei ihan hirveetä vauhtia aja niin kyllä sieltä selviää


    • Oho mikä se oli

      Taas typerät vajukki Kpääläiset ihmettee liikennevaloja.

      • Välähtääkö?

        Ei tällä palstalla mitään liikennevaloja ihmetellä, vaan liikennekäyttäytymistä, kun valot eivät toimi. Menikö perille, vai pitääkö vääntää rautalangasta? Ja sitä paitsi kankaanpääläinen kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.


      • minä vaan
        Välähtääkö? kirjoitti:

        Ei tällä palstalla mitään liikennevaloja ihmetellä, vaan liikennekäyttäytymistä, kun valot eivät toimi. Menikö perille, vai pitääkö vääntää rautalangasta? Ja sitä paitsi kankaanpääläinen kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

        joo toi tällä on sellaisia autoilijota joita ei saisi auton ratin taaksee pästää lainkaan kun eivät osaa liikenne sääntöjä riseysajos,itse olen törkeästi käyttänyt tilannetta hyväkseni ja mennyt vasten sääntöjä ruuhkan kerrytämisen estämiseksi kun olen havainnut sellaisen tilanten että joku ei osa risteysajo sääntöjä ,eikä älyäettä valot eivät vaihdu vaan tuijottavat niiitä valoja eikö ne vaihdu.


    • Nythän toi liikenne sujuu paremmin, kun valot on pois käytöstä. Laviantiellä liikenne soljuu hyvin ja laviantielle pyrkivät ei joudu silti odottaan yhtään enempää, kuin jos valot olisi käytössä.

    • yellow light

      jep.. yllättävän hyvin toimii ilman valoja, kunhan ei satu yhtäaikaa kuskeja risteykseen jotka eivät tiedät vasemman ja oikean eroa, tai mikä kolmiomerkki on.. :)

      • Punaset vai vihreät?

        Mutta juurikin heitä sihen just silloin pöräyttää, kun oot siinä risteyksessä. Melkein paniikki iskee, kun koskaan ei tiedä, että kuka luulee saavansa tulla mistä. Toivottavasti ei täs tartte koko kesää odotella, että valot alkais pelittään. Ennen vanhaan noi ko. risteykset oli "turvallisia", mutta kun valoihin ollaan totuttu, niin näköjään väistämiset on unohtuneet. Mutta ei kannata kuiteskaan ihan pienistä hermojansa menettää, kun maailmas on isompiakin murheita, kuin tämän kaupungin liikennevalot.


    • halvalla

      Mutta kuinka hyvin se liikenne toimis jos siihen rakennettais liikenne ympyrä. sellasilla oli asemakadulla n 200 000e kpl hinta vai muistanko väärin vai oliko molemmat 200 000e

    • Musta toi ympyrätauti on menny vähä yli K:päässä.Asemakadulle olis riittäny se yks. Asemakadun ja keskuskadun liittävä ympyrä. Poliisitalon vieressä on myös täysin turha ympyrä ja muutenkin on tehty aivan turhaa koroketta sun muuta kivipaasia.
      Toriremontti oli aivan turha ja siihen hassattiin rahaa surutta. Alaristeen ympyrän ymmärtää. Se täyttää kyllä paikkansa.

      • Kiitos ja kumarrus

        Kuuleppas nyt j-p! Ei kyllä turhaan se poliisitalon ympyrä ole tehty! Et vissiin liiku sielä koulujen aikaan eli ennen kasia. On siinä semmonen sumppu siihen aikaan, että oikeen kiittää ja kumartaa, että ympyrä siinä on. Että näin. Niistä muista ympyröistä en osaa muutakus olla tyytyväinen. Hyvä ku semmoset on rakennettu. Se alaristeen ympyrä on kyllä aivan must. Ja vieläku ne vilkkuvalot saadaan kondikseen, niin kyllä taas autoilijat, ne epävarmemmatkin, on tyytyväisiä.


      • Kiitos ja kumarrus kirjoitti:

        Kuuleppas nyt j-p! Ei kyllä turhaan se poliisitalon ympyrä ole tehty! Et vissiin liiku sielä koulujen aikaan eli ennen kasia. On siinä semmonen sumppu siihen aikaan, että oikeen kiittää ja kumartaa, että ympyrä siinä on. Että näin. Niistä muista ympyröistä en osaa muutakus olla tyytyväinen. Hyvä ku semmoset on rakennettu. Se alaristeen ympyrä on kyllä aivan must. Ja vieläku ne vilkkuvalot saadaan kondikseen, niin kyllä taas autoilijat, ne epävarmemmatkin, on tyytyväisiä.

        En kyllä liiku siihen aikaan siellä. Turhilla tarkoitan sitä, että hyvin olis pärjätty ilman ympyröitä, kun ne on niin järjettömän kalliitakin. Mutta kyllä ne liikennettä sujuvammaks tekee, kyllä sen myönnän. Olis vaan niin paljon tärkeempääkin K:päässä.


      • kjhkhghkjghkjg

        Eli ilman toista liikenneympyrää Lidliin, Nesteelle, S-markettiin ja Halpahalliin käännettäisiin tieltä perinteiseen tapaan. Pahimpaan ruuhka-aikaan molempiin suuntiin kaistoilla jono ja Myllymäestä S-markettiin menijä tukkisi koko kaistan siksi aikaa kun pääsee kääntymään kaupan pihaan. Sama juttu kun joku tulee toisesta suunnasta ja haluaa mennä Lidliin. Työmatkani kulkee siitä ja pahimmissa ruuhkissa liikenneympyrienkään kapasiteetti ei riitä. Poliisitalon ympyrä oli yhtä helvettiä kello 8 ja 16 kunnes ympyrä ratkaisi kaikki ongelmat.

        Toriremontista olen samaa mieltä, kaikenlaisia valittajia vaivasi "toriralli" eli se kun nuoret kiertää hiljakseen toria ympäri ja tapaa toisia nuoria ajamalla autot rinnakkain parkkiin. Nyt se toriralli siirtynyt muualle ja samoja valittajia vaivaa asia edelleen. Taitaa suurin huolenaihe olla se ettei muillakaan tartte olla mitään elämää kunnei minullakaan ole.
        Toriremontti oli mielestäni Kankaanpään kaupungin viesti nuorille siitä että teitä ei täällä kaivata.


    • Olenkohan mä väärässä, vai onko niin, että mun nuoruudessa se toriralli oli hyväksyttävämpää, kuin nyt. Silloin ei kukaan muistaakseni pahemmin valittanu. Tai sitte valitti, mutta lehtien yleisönosastoilla. No mä on jäävi sonoon mitään, kun en asu keskustassa, mutta se on kai se sukupolvi vaan vaihtunut.
      Tori on aina ollu K:päässä kohtaamispaikka. Toripäivät sun muut. Kyllä nuorillakin pitää olla samat oikeudet.
      Ei se torirallikaan loppunu ole, mutta oon pistäny kyllä merkille, että vähemmän on ku ennen.

      Noi hidastetöyssyt kyllä sais tasottaa. Eikös Justeerilaisetkin kumminkin oo niitä katuneet. Tulee kuorma-auto, jarruttaa ja jarrut kirskuu. Sitten töyssyn yli ja kolisee ja taas kihdytys.
      K.päässä on monia asioita, jotka on tehty vaan hetken mielijohteesta, enempää ajattelematta. Olis paljo muuta korjattavaa. Vaikka osotteita. Onkos Männistönkadun kummallisuus korjattu. Eihän siellä kaikkiin osotteisiin osaa navigaattorillakaan.

    • mummokylä!

      Jossei siedä kaupungin keskustan iltaelämää, tai elämänääniä ylipäänsä, niin sitten joutaa muuttaa keskustasta syrjemmälle. Vaikka myllymäkeen. Eikä viedä nuorilta kohtaamis ja ajanviettopaikkaa. Todellakin viesti nuorisolle että teitä ei täälä kaivata. Niin väärin. Niitä just kaivataan!

    • ....,,,,

      Taisi olla viime torstaina, kun ajoin erään lohikkolaisen Volvon perässä Lavian suuntaan. Myllymäen risteyksen vilkkuviin valoihin tuo pysähtyi, odotti, että kaikki sivulta tulijat olivat menneet, sitten vasta uskalsi lähteä.

      Shellin risteyksestä käännyttiin vasemmalle, siinä sama juttu.
      Odotettiin, että sivulta tulijat molemmista suunnista menevät ensin, sitten taas liikkeelle.

    • Pöjä Pelokas

      Ajoin kerran valottoman risteyksen lävitse ja pelkäsin kuollakseni, enää sitä en tee.

    • Pahaajälkeä

      Joltain lähtee pian henki, senverran on pöljää kuskia liikenteessä. Kenen on vastuu kun napahtaa?

    • En mä nyt pöljäksikään ketään sanoisi. Niihin valoihin on vaan niin totuttu. Ne, jotka nyt on hämillään, on varmaan paikkakuntalaisia. Uskon, että ulkopaikkakuntalaiselle se valojen toimimattomuus ei hämäisi niinkään. Ehkä tää on kuitenkin hyvää opetusta ja vanhan muistiin palauttamista.

    • Amatimiehet asialla

      Kyl on surkeasti johdettu tuo valojen korjaaminen/uusiminen/päivitys vai mikä lie työn tarkoitus. Molemmat valot "pimeinä" viikko tolkulla!

      Vaikka miten mittava työ olisi kyseessä, niin yli yhtä vuorokautta enempää per risteys ei työssä menisi aikaa, jos se oikein toteutettaisiin. Itse työn suorittajien ammattitaitoa en epäile hetkeäkään, mutta työn tilaajan ammattitaitoa sitäkin enemmän.

      Jos valojen toimimattomuuden aikana on tullut peltivaurioita, niin ei muuta kuin lasku liikennevaloremppatyön työn tilaajalle, niin sieltä se maksaja löytyy. Tämän varmasti vakuutusyhtiötkin osaavat huomioida.

    • green red yellow

      Oli todella surkea esitys, kuka lie virkakyösti 10 000 e/kk palkalla tuon "tilannut" >:(
      Nyt ne sitten toimii kun oli jo tottunut toimimattomuuteen.

    • Jos se on sitä evytytystä. Viime kesänä kattelin, kun täysin hyviä sillankaiteita vaihdettiin uusiin. Kaikkea ei voi aina ymmärtää, mutta pääasia, että on työtä.

    • alijäämää

      Kyä tuli taas aika kalliiks noi valojen kans pelehtiminen kaupungille, että mikä siinä ny oikeen makso???

    • Mullan alla

      Lisää liikennevaloja Kankaanpäähän, niihin on helppo ajaa. Ei mulla maalaisella ole mihinkään kiire, kerkiän kyllä pysähtyä niihin harvoihin valoihin.

    • Autolla töissä oleva

      Paras tapaus oli, kun Laviasta päin tuli autokoulun auto ja pysähtyi vilkkuvaan valoristeykseen. Siinä ne katseli jokapuolelle, ennenkuin jatkoivat alaristeelle..! Saimpa odottaa hetken aikaa, ennen ku päästiin yli... Ja ympyröistä sen verran, että olisin laittanut toisen, eli litkun ympyrän lavientien kupeeseen. Liikennevalot tekee ympyrät usein ruuhkaisiksi.!..

    • Tuolla toisella palstalla sain sapiskaa, kun sanoin, että en vilkuta koskaan ympyrästä poistuessa. On tullut joitain "tilanteita" sen takia, että joku vilkuttaa, mutta ei kuitenkaan poistukkaan eka liittymästä, vaan vasta seuraavasta. Musta selkeintä olis, että ympyrässä ei vilkutettais ollenkaan. Silloin ei tuu väärinymmärrystä. Se tilanne ympyrässä on muutenki niin nopee, että vilkusta ei oo mitään hyötyä. Kukaan ei joudu odotteleen sen takia.

    • Kysyn mä vaan

      Eiku sitä mä vaan että onkohan mun Homosohva HooRee muavia ku ei liikennevalot sitä tunnista?....

      • Valoton risteys

        Ja taas on valot pimeenä tai vilkkuvat, siis nuo linkka-aseman risteyksessä olevat. Eikö jumankaut ne juuri juhannuksen jälkeen huollettu, kun olivat pois käytöstä päivä tolkulla. Ja nyt taa rikki. Ihan hölmöä touhua. Ja kallista lystiä!


    • pssv

      Kuitumiehet katkaisi johdon.nyt on korjattu jo.

    • Reino Russakkalanmäk

      Olen Helsingistä ja minua vituttaa Kankaanpää. Meillä hienossa Helsingissä olisi liikennevalot korjattu noin kahdessa tunnissa. Teillä kuulemma meni kaksi viikkoa, valehtelematta.
      Se on hyvin kankaanpääläistä. Idioottia.

      • Mrs BMV 2014

        Olen Kankaanpäästä ja minua.... liikennevalot tai kun ne eivät toimi. Että taas sama juttu. Pitääkö ne aina olla toimimatta viikonloppuisin. Siis miksi ne ovat taas pimeänä? Olin tänään jäädä "jalkoihin", kun joku tunari tuli oikealta eteen todella törkeästi! Opetelkaa hyvät autoilijat edes tavallisimmat liikennesäännöt. Vieläkin on pala kurkussa, että jos olisin vaan ollut seuraamatta liikennetä, niin tasan sata varmasti olisi rytissyt. Itse seuraan liikennettä tarkkaan ja ajan nopeusrajoituksien mukaan, mutta kun aina on näitä itsetietäviä ja minäminä -kuskeja liikenteessä muiden tielläliikkujien vahingoksi.


    • Kuka vastuussa?

      Sinä ja minä liikennevaloissa sinä ja minä slummitaloissa... Mutta mikä se sielä Rauhankadulla on se ihme palanut rötiskö? Miks se saa sielä vaan olla, eikä kukaan puutu asiaan?? Ihme touhua keskustan asuntoalueella!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe