Aikakausien loppu - järjestettty kansanmurha!

alfa123om2222

Jo ikivanha Beowulf teos kertoo kuka on Danin heimon ja Suomenkin päävihollinen kun on järjestetty kansanmurha ja kansanraiskaus. Tuon teoksen mukaan se on ilman muuta Ranska.

Ranska on Danielin kirjan kolmannen pedon (leopardi) yksi neljästä päästä.

Itse näin Fidan kirpputorilla arabiankielisen lehtisen, jossa oli piirroksin esitetty se mitä Pyhässä Suomenmaassa on tapahttunut. Tuo lehtinen oli ranskalaisten tekemä. Siinä kuvataan piirroksin kuinka Venäjän kautta lähetetään afriikkalaisia Pyhään Suomenmaahan.

Mutta onhan myös Venäjä, Kiina, Ruotsi, Britannia Pyhän Suomenmaan perivihollisia. Britannia ei vieläkään ole solminut toisen maailmansodan jälkeen rauhaa Pyhän Suomenmaan kanssa, vaan olemme yhä sodassa Britanniaa yms.Amerikan banaanitasavaltoja vastaan.

Pyhä Suomenmaa on Tämän tuhatvuotisaikauden lopussa järjestämällä järjestetyssä kansanmurhassa ja kansanraiskauksessa eniten kärsinyt maa ja kansa. Onhan toki Afrikassa ja Syyriassa menossa samanlaisia juttuja ja nekin ovat kärsineet paljon.

Vain ne, jotka noudattivat Jeesuksen Vuorisaarnaa ja rakensivat kallolle ovat kestäneet jonkin verran tätä Aikakausien lopun tuhotyötä.

3

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om222

      Tuonkin tiedämme, että Pyhän Suomenmaan opettajien ja poliisin joukossa on paljon ulkonäöltään brittejä. He ovat erikoistuneet Pyhän Suomenmaan lasten ja nuorison turmelemiseen esim. pedofilialla.

      Kuinka kauan tämä sota Pyhä Suomeenmaata vastaan on jatkunut on epäselvää, mutta luulten, että kyse on Profeetta Aamoksen kirjassa yms. kirjoissa mainitusta IKUISESTA SODASTA.

      Olemme pahasti alakynnessä, mutta Jehovan mielestä seuraavat 200 vuotta tulee rukoilla alituiseen: PÄÄSTÄ MEIDÄT PAHASTA!

    • guukli8uhj

      Nuo Danielin kirjan sekoilut ovat varmaan jonkun huumeenkäyttäjän hallusinaatioita. Tuollaiset vertauskuvalliset sepustukset voi sovittaa mihin aikaan ja paikkaan hyvänsä. Yhtä hyvin vuoteen 100, 1000, 10 000 tai 100 000. Ei niillä ole mitään erityistä tekemistä nykyajan kanssa.

    • alfa123om2222

      Jeesus tosiaan sanoi: Kaikki jotka tulivat ennen minua olivat murhaajia ja varkaita ja nimitti itseään ainoaksi hyväksi paimeneksi.

      Mutta mistä sitten otamme pohjan ajattelulle ellei pyhistä kirjoituksista. Ja joka tapauksessa uusia pyhiä kirjoituksia tulee joka ajalle uusia (Koraanissa lukee niin). Sekä vielä tulee joka heimolle oma pyhä kirjoituksensa (Mormonin kirja).

      Ultra lehdessä luki, että egyptiläiset katsovat olevan 36 525 pyhää kirjoitusta, joista 2000 käsittelee maailman rakennetta. Newtonista Einsteiniin asti siis tämän uuden ajan tiedeopukset ovat myös olleet pyhiä kirjoituksia, joihin on tukeuduttu.

      Mutta nyt on ilmaantumassa Antikristus koko valheen, taikuuden ja ihmeiden voimalla. Kestävätkö nuo materialistiset maailman rakennetta kuvaavat teokset Antikristuksen ihmeiden puristuksissa.

      Beowulf on Danin heimolle tarkoitettu pyhä kirjoitus 500-l.uvulta jKr. Tuo Beowulf on luultavasti Kristus itse, joka kävi Pohjolassa 40 päiväisenä ylösnousemis odotuksen aikana (Juudaksen evankeliumi).

      Jos raamattu ja evankeliumi on totta niin tulen tämän elämäni aikana saamaan kymmeniä taloja ja peltoja sillä olen Kristuksen tähden luopunut omaisuudesta monta kertaa. Mutta jos onkin niin, että esimerkiksi Maailman rakennetta kuvaavat pyhä kirjoitukset ovat tärkeämpiä kuin evankeliumi niin voidaan katsoa, että MYÖS EVANKELIUMI ON VANHENTUNUT SEKOILU, JOKA TUSKIN PITÄÄ PAIKKANSA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe