Yyteri, paikka taivaassa?

Ulkopaikkakuntasta

Näin ulkopaikkakuntalaisena ihmettelen, miksei Yyteriä mainostetta tai sinne ei perusteta palveluja? Paikassa olisi paljon potentiaalia, jos esimerkiksi vertaa Kalajokea niin peittoaa Yyterin mennentullen.

38

1533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Porilainen.

      Miksi ei perusteta palveluita... sitä samaa on miettinyt moni porilainenkin !

    • rölösaatana

      Onhan siellä kylpylä ja teboil. :)
      Joku rantabaari kunnon terassilla voisi olla ihan kova luu, ihan turistejakin ajatellen.
      Siis sellainen rantabaari, mistä on lyhyt matka rannalle.

      • Ei nyt aivan rannassa, Mutta Sininen Laguuni uudisti paikkojaan ja avajaisetkin oli juuri.


    • rölösaatana

      Missä ja mikä on yytteri??? joku luoto merellä???

    • yksilöllinen Yyteri

      Olen minäkin käynyt turistina Yyterissä ja myös Kalajoella. Sekä lukuisissa etelän rantakohteissa. Missään ei ole niin rauhallista ja rentouttavaa kuin Yyterissä.
      En mitenkään halua että Yyterissä olisi sellaista hulapaloa kuin melkein jokaisessa muussa paikassa. Jos joku haluaa hässäkkää ja hulinaa, niin valitsee sitten Kalajoen. Ei jokaisen paikan tarvi olla kopio toistensa kanssa. Nyt Yyterissä on nautinnollista rentoutua vaikka oman kultansa kanssa dyynien kätköissä ja nauttia jopa yksityisyydestä. Lämpimänä päivänä voi kahlata vaikka Munakariin, nauttia eväistä ja ehkä muustakin . Todella HIENO luontomatkailukohde.

      • rölösaatana...

        Juuri näin. Luojan kiitos yyteri säilynyt näiltä kalajoen hiekkasärkkä jutuilta. Menkää kaikki sinne kotka karnevaalia kaipaa.


      • OutooTouhuu

        Todella hiano matkailukohde... on vähä kun neuvostovenäjälle menis. Siis nää rakennukset. Ei kai kukaa mitää hässäkkää ja hulapaloo haluu vaan ihan järkeviä asioita, pistetää edes paikat kuntoo ja järjestää asiallisia tapahtumia; lavatanssei ja muita.


    • Yyterin leirintäalue ainakin myydään avoimessa tarjouskilpailussa.

      http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194899811397/artikkeli/yyterin leirintaalue myydaan avoimessa tarjouskilpailussa.html?utm_source=leiki&utm_medium=satakansa&utm_campaign=kontekstuaalinen

      Jos en väärin muista lukeneeni lehdestä (jossa jutusta li enemmän infoa), niin kaupungilla ei ole resursseja hoitaa tuota leirintäaluetta. Lehtijutun mukaan olivat yrittäneet fuusioittaa sitä Pori Jazzin kanssa mutta saaneet kieltävän tarjouksen koska "Yyterin leirintäalueen imago ei ole uskottava enää".
      (joku jutun tarkemmin muistava korjatkoon jos olen väärässä)

      Samoin lehtijutussa oli että Porin Kaupunki odottaa tuon toiminnan uudelta ostajalta sitoutumista kehittää leirintäalueen toimintaa lomakaudelle 2015 ja joitain määrättyjä tehtäviäkin on jo valmiiksi.

      Liekö kurjat kesäkelit vai mitkä, mutta aika autiolta näyttää tuo paikka kun siitä päivittäin koiran kanssa ohitse kävellään. Ei ole esim tuttuun tapaan asuntoautojen/vaunujen alueella paljolti ruuhkaa. Yleensä Juhannuksen jälkeen alkaa porukkaa tännepäin saapua ja Jazzien jälkeen lähtevät poistumaan päin.
      Eipä ole ollut silti vielä kelejä että minäkään Yyteriin vaivautuisin.

    • rantakauraintiaani

      Minä taas käyn siellä useinkin. Nautinto on kävellä paljain varpain vesirajassa. katsoa kuinka omat neljäkutoseni, vaimon pikku varpujen rinnalla näyttävät melkein päärynöilta.

      Hiekkaa varpaiden välissä tarpoa kohti Herrainpäiviä. Nähdä kauniita auringonlaskuja , kauniinpia kuin missään. Täällä on purppurainen väri varsinkin syksyisin. Katsella surffilautojen menoa ja muistella omaa kiitoaan 6 neliön purjeella aaltojen harjoilla ja riemukkaita kaatumisia. Parhaat kelit olivat silloin, kun ranta oli tuulen tai ehkä syksyn vuoksi autio.
      Kävellä kunnan mökkien lomitse kohti luontopolkua. Vaeltaa niemen kärkeen, ottaa eväät repusta ja oikaista aurinkon kuumentamalle isolle laakakivelle ja viettää siinä omansa kanssa auringon laskuun ja vielä pitkälle lämmintä kesäiltaa.
      Yyteri on paljon muutakin, kuin jonkun haluama kaljaterassi rantaviivalla.

      • Yyteroinen

        ...on sinulla oudot käsitykset palveluista; kaljaterassi rantaviivalla. Voi hyssykät, taitaa olla taas kuuluisaa porilaispöljyyttä. Tiedoksi; palveluita voi olla hyvin erilaisia ja kaikki ei tarkoita juottoloita. Esim. urheilu- / tanssitapahtumat. Aivan varmasti mukaan mahtuu myös luontopolkuilu ja muu vaeltelu, MUTTA kuinka moni tietää näistä mahdollisuuksista Yyterissä...


    • IkänsäYyterissä

      Yyteriin ei voi rakentaa mitään. Tästä ovat kaiken maailman Naturanatsit ja biohihhulit pitäneet huolen.

    • Lämpimät kesäillat

      Rantabaari ? Siellähän on rantabaari . Vain pieni kävely terassilta. Miten luulet että terassi pärjää, jos rantabaarikin vielä pitäis kannattaa. Itse tulen kerran viikossa Tampereelta Yyteriin, ainakin tuulella. Mielestäni on aika lyhyt matka Sipin ja Meriravintolan terassilta rantaan.
      Kerro nyt Yyteroinen, mitä kannattavaa palvelua haluaisit ?? Mihin olisit ITSE valmis sijoittamaan. Siten, että tienaisit myös talvisin.
      Oletko varma, ettei joku matkailija jäisi tulematta, jos Yyterissä olisi samat vermeet kuin kuin muuallakin, esim. Kalajoella. Minäkin jäisin sinne muualle.
      Tampereelta on "lyhyt" matka lavatansseihin, esim. Kisarantaan, Valasrantaan, Auraan, Mouhijärvelle,Pappisten lavalle, Särkkään, Parkanoon, jopa VT kakkoselle. Pikkulavat.
      Uskoisin että lavatanssiyrittäjät osaavat tarkkaan laskea, miksi esim. VT- kakkonen on kiinni kesäisin ja Merikievarikaan ei oikein kauheasti vedä.
      Yyterissä on ollut tanssilava ja Porin ympäristössä useita, Kirjurissakin kaksi. miksiköhän ei enää. Pidetään Yyteri erilaisena paikkana, jota muualla ei ole.

      • EiPorilainen

        Täällä mitään sijoitusvinkkejä jaeta. 'Pidetään Yyteri erilaisena paikkana...' - Pitäkää tunkinne maalaistollot sanon minä, buaahaaa... Teille ja teidän touhuille nauraa kaikki, huljutelkaa varpaitanne rauhassa, kunnes vihreät tekee sitäkin vastaan EU direktiivin.


    • aito porilainen

      ""Pitäkää tunkinne maalaistollot sanon minä, buaahaaa "
      "" Ja missäs kylässä noin sivistynyt " EiPorilainen " immeinen lainkaan asuukaan ? ""
      Mukava silti, että kunnioituksesta meitä kohtaan, kirjoitit "Porilainen " isolla.

    • PorilainenApatia

      Ihmettelen itsekin; todella kummaa touhua, työttömyysaste korkea ja valitetaan Porin rapistuvan. Levitellään käsiä ja ihmetellään; ei voi tehdä mitään, ei pysty, ei kykene ... Kaikki palvelut on ajettu alas Reposaaresta, Mäntyluodosta, Kaanaasta jne. Mihin tällä oikein pyritään? Hyvin on SDP vetoinen kaupunginhallitus hoitanut hommansa ja kansa äänestää. Onneksi olkoon porilaiset!

    • jungmanni

      Onhan Räpsöössä ollut kymmenen kioskiakin. Käynyt satoja purjelaivoja. Kuuluisa leipomokin. Kauppoja laivureita saha ja perhanasti kaikkea muutakin. Kuka mielestäsi ne vei ?

      • Ester

        Millähän vuosisadalla elelet? Ruattin vallan aika meni jo! Ootte työ porilaiset kyllä hauskaa porukkaa...


    • Egg.

      Yks kesä käveltiin rannalla paikkaa etsien ja semmonen löytyikin toiselta reunalta mutta joo hieman tuli kiire takaisin kun mies MuNASILLAAN .

    • Tätsy

      Yyterin rannat on parhailmillaan juuri tuollaisina! Kyl sieltä yleiseltä uimarannalta löytyy niitä palveluita uusavuttomille!!
      Mä nautin eniten autiosta hiekkarannasta, sellasesta vapaasta alueesta, minne voi koirankin ottaa mukaan! Ja hevoset!

      Pitäis varmaan perustaa näiden vapaiden kaikkien käytössä olevien rantojen suojelemiseen vastarintaliike tai jotain! :)

      Ihan Yyteri!!!

    • Surffari

      Yyteri on nimenomaan Porilaisten biitsi, ja loistava tuollaisenaan. Ulkopaikkakuntalaiset pysykööt poissa.

      • Perusporilainen

        Elä hauku Yyteriä, ei se mikää biitsi! Vaik siel porukkaa käyki niin on vähä kohtuutont verrata sitä maksullisee naisee,


      • loma mielessä
        Perusporilainen kirjoitti:

        Elä hauku Yyteriä, ei se mikää biitsi! Vaik siel porukkaa käyki niin on vähä kohtuutont verrata sitä maksullisee naisee,

        Pori oon ihana, miten jaksan oottaa pari viikkoo sinne pääsyä.


    • Yytskäläinen

      Ottaa todella paljon päähän kun illat ja viikonloput rannoilla on liikaa ihmisiä, jotka sotkevat ja pitää älämölöä (ei siis hetken rauhaa)! Ehdotan aloitetta, että rajataan Yyterin kävijä määrä tai ulkopaikkakuntalaisille pääsymaksu rannalle! Mielipiteitä?

      • Rantajäärä

        Hyvä avaus! Hki suunnittelee tietulleja, miksei oteta Yyterimaksua?


    • Jesse Jameson

      Yyteri tarvitsee postiivisen yrittäjän jolla on suhteita kaikkiin ihmisiin Suomessa ja muutamaan maailmalla !

      • positronipuliveivi

        Siis hiv positiivisen puliveivarin. Tulisi nakurannalle kuhinaa...


    • Kaaravaanii

      Yyteri tarvitsee sellaisen yrittäjän joka asuisi lähellä itsekkin ko palveluja !

    • Anonyymi

      Yyteriä on mainostettu oikein kunnolla.PR-miehet uhrautuivat nakurannalla ja julkisuutta tuli.

      • Anonyymi

        Miten tähän sopii ongelmajätteen dumppaus yyterin edustalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten tähän sopii ongelmajätteen dumppaus yyterin edustalle?

        Yhdestä putkesta sisään ja toisesta ulos.


    • Anonyymi

      Mitä palveluja nyt sitten tarvitset? Apteekin vai Alkon kenties? Vai ilmaispalveluja?

    • Anonyymi

      Pyytäkää Ilonaa hoitamaan Yyterin asiat kuntoon. Ainakin epäkuntoon menee varmasti ja muutamia satojatuhansia upotetaan Yyterin hiekkaan. Paikkaan jonka vain Ilona tietää.

    • Anonyymi

      Yyteri kuoilee ja sille ei voi mitään.

      • Anonyymi

        Atneksi, nyten kyla jummatranut uhtikas mithän.


    • Anonyymi

      Pysähtyykö juna yyterissä nykyään? Mielestäni jossakin ip-lehdessä oli,että nakurannan kohdalla olisi ollut juna,josta yksi olisi poistunut ja toinen tullut tilalle?

    • Anonyymi

      Pari ok ulkoilureittiä ja siinä se, muuten kasa hiekkaa. Vastaavia ja viihtyisämpiä hiekkakasoja on itämeren rannikolla tuhansia, varustettuna laajemmilla ja paljon edullisemmilla palveluilla.

      • Anonyymi

        Onko muissakin rannoilla junamahdollisuus?


    • Anonyymi

      Elin keino elämä haluaa Yyteriin perussuomalaisporilaisten kustantaman helikopteriliikenneyhteyden. Jalutaan, halutaan, halutaan, jos ette anna niin lähdetään pois!!!!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1818
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1809
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      76
      1592
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1128
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe