Huono palvelu Porissa

Koulutuksen paikka

Vierailimme Porissa, pettymys oli melkoinen. Pori autio kuollut kaupunki. Palveluhaluttomuus nollan tasoa joka paikassa.
Esim. Porin museossa mieheni kiersi näyttelyn nopeasti läpi, ajattelin juoda lasin viinia museon kahvilassa odotellessani häntä. Kahvila meni kiinni klo 18, kello oli 17.40. Kahvilan poika sanoi ettei enää viitsi myydä kun oli niin hiljainen päivä, lähti kotiin 20 minuuttia liian aikaisin. Onko hyvää palvelua tämä. Yyterissä kävimme myös, tyttö tiskillä valitti kun on niin tylsää, eikä tiennyt mistään mitään. Sama tympeästi ja haluttomuus toistui joka puolella.
Eipä ole ihme että on autiota ja tyhjää, toista kertaa ei Poriin tulla turistina!

22

722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Real McCoy

      Huonoja asiakaspalvelijoita riittää ihan joka kaupungissa, mutta tosi ikävää, että sattui teidän kohdalle juuri nuo muutamat porilaisetkin.

      Jos haluatte antaa Porille vielä mahdollisuuden, niin käykääpä vaikka kahvilla Petra´s Cafessa tai jos viini maistuu niin Cafe Elbassa saa pöytiin tarjoilun lisäksi hymyn kaupan päälle. Valittiinhan se vuoden terassiksikin Porilaine- lehden äänestyksessä.

      • Koulutuksen paikka

        Kiitos asiallisesta vastauksesta. Selailin näitä porilaisten juttuja ja ajattelin että onko täälläkin taso tätä luokkaa. Onneksi on tavallisiakin ihmisiä vielä.


    • Porilainenmuikkeli

      Tuosta pitäisi jättää reklamaatio tuosta museokahvilasta. Tietääköhän työnantajakaan moisesta omasta vapaasta?
      Taisi olla tuulista Yyterissä kun kävitte? Jäin miettimään että mistä jäätelönmyyjän olisi pitänyt tietää? Tylsyydestä nuriseminen asiakkaille oli sitä vastoin epäammattimaista, mutta saattoipa olla tytön ensimmäinen kesätyöpaikka. Kaikista ei olisi asiakaspalvelijoiksi, mutta saavat töitä silti.
      Suosittelen myös keskustan kahviloita ja kaksi mainittua ovat varmasti kokeilun arvoisia. Kahvila Fossettea olen myös kuullut kehuttavan, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi käydä.

      • Koulutuksen paikka

        Kiitos vastauksista!


    • Potilas SML

      Harmillista tuollainen. Hyvääkin palvelua on. Kävin ystävineni Martiinassa symässä ja saimme hyvää aurinkoista palvelua ja erittäin hyvää ruokaa. Menen toisenkin kerran.
      Tilasin lääkäriaikaa Maantiekadun terveyskeskukseen ja toisen yrityksen jälkeen minulle ilmoitetttiin, että hoitaja ottaa yhteyttä ja kas, näin tapahtui. Terveyskeskuksesta soitettiin puolen tunnin kuluttua ja ystävällinen ihminen järjesti minulle ajan. Tätä voi sanoa hyväksi palveluksi. Kun lääkärikin oli inhimillinen ja asiallinen, voiko muuta kuin olla kiitollinen.

      • Koulutuksen paikka

        No, meille sattui vain tosi huono tuuri, sillä huono palvelu toistui paikassa kuin paikassa. Lopulta emme voineet kuin nauraa kun R-kioskin myyjä räki ja niisti loputtomasta edessämme ja tarttui sitten niillä käsillään ostoksiimme.


    • Näinpämenee

      Tänä aamun tulin duunist, kävin ruokakaupas, oli kesätyöntekijä niin tympääntynyt, ettei edes morjestanu ja heitteli nii kovi leipii hyllyy, että!! Onneksi sentää kauppias ja kassa pelasti tämän reissun.
      Muutenki oon huomannu, et kesätyöntekijät o nykyää niin tympeiks tullu. Se o tämä hyvinvointivaltio, rahaa jaellaa ilman että tehään mitää sen etee!
      SK:ssaki oli kolumni, et mitä sitä semmost työtä tekemään missä ei tykkää olla. Hei Haloo?! Olla työttömänä kotona lopu elämääns, ku luullaa et olen niin hieno taiteilija tai joku muu höpöhöpö tyyppi... Taidetta voi harrastaa ja joo, joku saa siitä leipänsä, mutta ei kuitenkaan kaikista voi tulla taiteilijoita, aatelkaapa maa missä kaikki vain piirtelee pilvilinnoi... Ai ai, ei tulis mitää ja oltaisii viel siin vaihees mutamajois...
      Mut joo, näin kesäaikaan on turha oottaa palvelua ku vakituiset o kaikki lomil. Tai sit ei, ku rahat ei muute riitä ja sen takii o kiukkuisii ku ampiaiset. Mut ei sekää ny asiakkaitte vika oo ja viel maksavat palkan.
      :) mut ei masennuta! Hymyillää, ni ehkä se muukin maailma ympäril alkaa hymyil!

      • poril.testi

    • laihduta kesäkuntoon

      Olen saanut ala-arvoista ''palvelua'' Musan Lidlissä juuri tällaiselta pissispojalta. Tein kirjallisen valituksen ja sain oikein vastauksenkin nopeasti kaikkine pahoitteluineen ja siitä olen kiitollinen. Tämä poju ei enää tule ''palvelemaan'' Lidlissä. Voitte nyt kiittää minua...joo olkaa hyvät vaan..huh ihan punastuin.

      • palvelualan osaaja

        Jotenkin tulee sellainen olo, että mitä jos poitsulla sattui juuri silloin olemaan huono päivä menossa ja toimi siksi asiakaspalvelun vastaisesti. Huonoa oloa ei asiakkaisii saa tietysti purkaa, mutta kun olemme vain ihmisiä on ylimitoitettua että jos poika sai fudut palautteesi takia. Olisi varmaan korjannut asennettaan kunhan olisi saanut mahdollisuuden siihen.
        Mutta hienoa jos olet ylpeä saavutuksestasi. Onkohan käynyt mielessä että myös sinussa voi asua ylireagoiva mielensä pahoittaja?


    • Porin asiakaspalvelu

      Viestin saa poistaa, jos menee jotenkin liian yksityiseksi, mutta Kartanon Kipakkaan ei kannata mennä kahville.. Tyrmistyttävää, missää muualla, vaikka palvelu olisikin ollut huonoa, ei ole alettu kyselemään armeijan suorittamista ja arvostelemaan ja sanomaan asennettani huonoksi :D Itkeäkö vai nauraa? :D

      Ilkeä eukko myy ja olisin viime kerralla kun sitä pahaa kahvia erehdyin ostamaan niin todennäköisesti haistattanut, mutta en muiden asiakkaiden takia kehdannut.

      Jopa Pick'n Payssä on parempi palvelu.

    • Koulutus paikallaan?

      Kannattais itte hakeutuu johonki apukouluu, jos mielestäs palveluhaluttomuus nollan tasoa = siis palvelualttius satasen luokkaa, niin silti kitiset ettei palvelu pelannu.
      Taikka sitten muuten vaan ulosantikyky sulla nollan tasoa, että hopi-hopi vaan koulutukseen.

    • Hyvä ja halpa sämpyl

      Tyhjää rutinaa. Yritys saa aivan itse lain rajoissa päättää miten ketäkin palvelee vai palveleeko lainkaan, hyvin yksinkertaista. Taasen asiakas päättää aivan itse onko halukas tietyn yrityksen palveltavaksi. Makuja on moniaj a mikä sopii toiselle niin ei aina toiselle. Sen myönnän, että kun on kyse ensimmäisestä asiointikerrasta nii ei oikeen voi muuta kun riskillä testata.Seuraavaksi sitten sinne missä omat palvelustandardit täyttyvät. Kartanossa on ymmärtääkseni melko vakio asiakaskunta joka on samalla aaltopituudella, lieneekö tarkoituskaan haalia uusia. Parikertaa kun ilmaisee halunsa maksaa kortilla, niin pöllytyksen jälkeen jatkossa löytyy kolikoita taskun pohjalta.

      • sfsfs

        No en kehuisi niitä kuivia känttyjä ja vanhaa majoneesiä hyväksi :D

        Ja pöllytys siitä jos maksaisi kortilla :D Lapsellista, jos ei voi nätisti sanoa, että sori, mutta kortti ei käy.


      • kartsan kyrväkkä
        sfsfs kirjoitti:

        No en kehuisi niitä kuivia känttyjä ja vanhaa majoneesiä hyväksi :D

        Ja pöllytys siitä jos maksaisi kortilla :D Lapsellista, jos ei voi nätisti sanoa, että sori, mutta kortti ei käy.

        Pitäisi järjestää joku facebook tempaus jossa jokainen kävisi asioimassa jotain 1€ arvoisen ostoksen nimenomaan kortilla.
        Joku tuhat asiakasta olisi hyvä.Saisi ihmisparka hieman asiakkaitakin.


      • Kiinnostusheräsi
        kartsan kyrväkkä kirjoitti:

        Pitäisi järjestää joku facebook tempaus jossa jokainen kävisi asioimassa jotain 1€ arvoisen ostoksen nimenomaan kortilla.
        Joku tuhat asiakasta olisi hyvä.Saisi ihmisparka hieman asiakkaitakin.

        Et sitten järjestänytkään. Yli vuosi jo kulunut tempaus ideasta.


    • JussiPistinVittuilua

      Minäki kävin siel, puuvillas tosin tämä oli ystävällisinen se varmasti taaseen johtuu koska vähän etelämmästä päin kotoisin ( raumalta )

      • raumastatrauma

        Mikä viestisi sisältö. Mistähän johtuu, että viesti on aina sekava silloin kuin siinä on kirjoittajana raumalainen.


    • lippuautomaatti

      Kävin myös keskustassa. Laitoin 2euroa pysäköinnin lippuautomaattiin. Noin 5 sec ja lippu tuli.. hyvä palvelu.

    • Kontradiktionaali

      Maalaa istesi mustalla, esitä terrorismin uhriksi jäänyttä somalia ja lausu taikasana asulym niin eteesi avautuu suuri taivaallinen sotajoukko etnisiä suomalaisia palvelijoita viinirypäleet tarjottimella ja sampanjapullot kädessään.

    • VenkkuLiksa

      Aloittajalle, et muistanut kertoa että koitit maksaa joka paikassa monopolirahoilla, ei niillä muuallakaan mitään saa ostettua. Koittakaa jos sossu maksaa seuraavan reissunne vaikka Naantalin muumimaailmaan.

      • pentelesoikoon

        Kyllä monopolirahoilla saa ostettua. Olen maksanut niillä hotellejakin.


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe