Homovihasta

homovihaa vastaan

Oon huomannu, että homoviha ei tuu poistumaan täältä koskaan. Mitä enemmän me anellaan oikeuksia ja hyväksyntää sitä vähemmän me niitä saadaan.
Pitää vaan tyytyä omaan osaansa ja nauttia silti elämästä. Se on näköjään niin, että ihmisoikeuksista viis.
Tuo sama juttuhan pätee kaikkeen muuhunkin, eli mitä enemmän kerjäät jotain ja teet siitä ison numeron sitä vähemmän mitään koskaan saat. Ihmisten pohjaton kateus on mielestäni yksi suurimmistä syistä tähän. Ei voi olla muusta kyse kuin kateudesta... Ei ole kuitenkaan näiltä homovihaajilta pois, jos meilläkin menee hyvin, mutta kun kaikelle pitää olla kateellinen.
Minä lopetin ja hyväksynnän anelun aikapäiviä sitten... Riittää kun itse hyväksyn itseni.

10

128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • f*ck

      tasavertaisten oikeuksien vaatiminen ei ole anelua eikä tässä kukaan hyväksyntää kerjääkkään. Jos me luovutettaisiin siksi että on olemassa typeriä ihmisiä, niin se vasta typerää olisi. Kyllähän tätä marinaa kuuluu aina, ja koko aika me saavutetaan asioita jotka kuuluisi meille automaattisesti, antaa niiden marista, ei ne pyörää pysähtymään saa.
      Jos sun mielestä meidän ei pidä olla esimerkkinä ja vahvoja niitäkin varten joilla on vaikeampaa saada muiden tai itsensä hyväksyntää, niin olen pahoillani ettet ajattele muita kuin itseäsi. Me oltaisiin vieläkin sairaiksi luokiteltuja ellei olisi ollut rohkeita ihmisiä jotka sanoi että nyt riittää.

      • huubaluuba

        Voithan sä facki ruikuttaa ihan miten paljon haluat sieltä kotisohvaltas. Persettäs et kuitenkaan ylös saa, että lähtisit tekemään tasavertaisten oikeuksien saamiseksi.
        Joo, tähänkin vastaat varmaan ruikuttaen ja itsekkäiksi muita haukkuen.
        Miks et esiinny omalla kuvallas, kun kaikkee aina kommentoit kuitenkin? Eikö ole rohkeutta?


      • f*ck
        huubaluuba kirjoitti:

        Voithan sä facki ruikuttaa ihan miten paljon haluat sieltä kotisohvaltas. Persettäs et kuitenkaan ylös saa, että lähtisit tekemään tasavertaisten oikeuksien saamiseksi.
        Joo, tähänkin vastaat varmaan ruikuttaen ja itsekkäiksi muita haukkuen.
        Miks et esiinny omalla kuvallas, kun kaikkee aina kommentoit kuitenkin? Eikö ole rohkeutta?

        mä esiinnyn naamallani joka päivä, se että en tee sitä tällä palstalla ei ole kyse rohkeudesta vaan viisaudesta. Jos sun mielestä ei ole itsekästä sanoa että on itse oppinut hyväksymään itsensä, se riittää, muut pärjäilköön. No maassamme on paljon niitä jotka ei pärjäile, ja jos kukaan ei olisi Pridessa, ei vääntämässä lakialoitetta, puhumassa homoseksuaalisuudesta ilman että tuomitsee sitä, niin heillä olisi vielä vaikeampaa. Jos mut leimataan ruikuttajaksi tästä mielipiteestä niin ei haittaa.

        Myönnän että eilen istahdin kotisohvalle, ja pelasin pleikkaria. Suomeksi, otin todella rennosti. Siihen miten se vaikuttaa toimiini muuten, on sanottava että aivan liian vähän. Mua ei haittaisi olla kotisohvalla pikkaisen enemmän. Mutta kaikki aikanaan.


    • barcode

      Mitään muutosta ei tule saamaan yhtään mihinkään sillä, että on hiljaa ja tyytyy osaansa. Olet varmaan kuullut esimerkiksi Martin Luther Kingistä? Malcolm X:stä?

      Kansalaisaktivismia on ja tulee aina olemaan, eikä se ole mitään oikeuksien tai tasa-arvon kerjäämistä tai kateutta.

      Olen kanssasi yhtä mieltä siitä, että homovihaa ei saada ikinä kitkettyä pois, ei rasismikaan ole kokonaan kuollut. Mutta homoviha ei tule olemaan mikään yhteiskunnan normi, joka pitää vain hyväksyä ja niellä.

    • huutelevaan sohvalta

      Kyllä huomaa, että ootte katkeria, barcode ja fuckky. Kannattasko teidän jo vähän relata ja lopettaa täällä paasaaminen.
      Listatkaas tuohon alle, että mitä ootte tehny homovihan loppumisen eteen elämänne aikana. Nyt näitä kotisohvalta huuteluja ei lasketa.

      • f*ck

        kannattaisiko sun kertoa mistä päättelet meidän olevan katkeria ja ennen kaikkea mille? Me paasataan ja sä vain teet nasevia huomioita, ihan eri asia, ymmärrän. Homovihan loppumisen, voi pientä, niin se vaan maailma on sulle liian avara paikka. Mä lähetän sulle ison halin ja eiköhän ne helteetkin sieltä tule. Tsemppii.


      • f*ck

        muutinkin mieleni, ensin ajattelin etten paasaa enää tästä mun kannasta asiaan, mutta menköön vielä tämän kerran. Mä en tee mitään homovihan loppumisen eteen, mua ei kiinnosta yhtään ne vähä-älyiset ja niiden kannat. Se mikä mua on lähellä sydäntä on ne homoseksuaalit jotka tarvitsevat tukea, koska eivät sitä ympäristöstään saa. Näyttää heille etteivät he ole yksin ja ovat ihan yhtä arvokkaita ihmisinä kuin muutkin.
        Mä siis teen voitavani ihmisten kanssa joilla on toivoa en ihmisten kanssa jotka on aivokuolleita. Siksi en ole kiinnostunut edes koittamaan vaikuttaa jonkin idiootin homovihaan.


    • rqjrqöl

      Miksi ajattelet, ettei mikään auta ja etteivät asiat muutu? Homojen asioissakin on menty huikeasti eteenpäin viime vuosikymmeninä. Ei tämä kehitys ole tapahtunut itsestään ilman asian eteen taistelijoita. Pian päästään naimisiinkin, ihan lähivuosina.

    • ohikulkijavain

      Yleinen universaali laki on, että vastustaminen vain suurentaa ongelmaa. Eri asia on passiivinen vastarinta. Kuten Gandhi sanoi, ole se muutos, jonka haluat nähdä. Einstein sanoi ettei mitään ongelmaa voi muuttaa siltä samalta tietoisuuden tasolta, jolla ongelma on luotu. Siinä osviittaa ratkaisuun. Pride on juuri sentyyppinen iloinen juhla, jonka avulla kiinnitetään huomio positiiviseen eikä olla hyökkäämässä negatiivista vastaan negatiivisuudella. Ja se että koko kansa näkee ettei tämä ole vain vähemmistön asia vaan koskee kaikkia tavalla tai toisella. Eteenpäin on menty huimasti ja matka jatkuu.

      • ...

        Aivan. Poliisienkin puolella ovat aina olleet tyytyväisiä pridelaisiin, koska eivät ole tarvinneet puuttua häiriötekijöihin ja kaikki menneet iloisen rauhallisesti.
        (Tosin harmittelin vähän mikä tölkkikasa jäi sikinsokin Senaatorintorille osallistujien jäljiltä. Vaikka äkkiähän ne taskurahaa hamuavien pullopussiin menevätkin).

        "Hetero-pride:n" kohdalla tunnelma toinen. Negatiivisuutta kaikin puolin ja hyökkäävää vastarintaa, mikä ei heille itselleenkään tee hyvää. Sateenkaaren alle mahtuvat nimittäin myös hetskut, mitä eivät ole käsittäneet ja syrjäyttävät ihan itse itsensä pois huutaen puskista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1726
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1347
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      4
      1250
    4. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1230
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1215
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1116
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1085
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1081
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      1004
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      914
    Aihe