Auvilan kampus?

Mokattiinko tässäkin

Jyväskylän koulutuskuntayhtymä kaupittelee Auvilan oppilaitosrakennuksia. Miten ne rakennukset oikein tälle omistajalle siirtyivät, kun muistelen nähneeni lehdessä kirjoituksia, että Jämsän kaupunki luovutti ne ilmaiseksi?

36

928

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mokattiinko tässäkin

      Eikö tästä haluta keskustella, vai eikö kenelläkään ole asiasta tietoa? Näyttää tämä palsta menneen vain kaikenlaisten kieroutuneiden idioottien foorumiksi.

    • Apostoli6

      Myytiin nimelliseen hintaan Jyväskylän koulutuskuntayhtymälle!

      • Kiinnostaa myös

        Mikähän se nimellinen hinta mahtoi olla ja mitä kauppaan sisältyi? Mielestäni tämä on sen kokoluokan asia, että myös paikallislehden olisi syytä asia selvittää ja uutisoida. Tehtiinkö hyvä kauppa vai hupuloitiinko kaupungin (veronmaksajien) omaisuus.

        Jos kaikki on sujunut mallikkaasti, niin loppuisi turhat epäilyt.


    • ????

      Jämsän Kaupunki voisi ostaa omat rakennukset takaisin että saisi lukion sinne,ei sitä kaikkea hienoa bisnestä tyhmä maalainen ymmärrä

    • Sivusta seurannut

      Jämsän kaupunki ,sepä vasta etevä näissä kiinteistö kaupoissa...

    • sulku

      Kiinteistö ja kanava asiat kaupunki osaa mallikkaasti.

    • Äänekosken konna

      Ei Jämsän Seutu mistään tämmöisistä asioista saa juttua aikaiseksi. Mutta lasten urheilukilpailuista löytyy kyllä suuria kuvia ja juttua vaikka millä mitalla. Koettakaapas nyt saada jotain ryhtiä siihen lehden läpykkään ja alkakaa kirjoittamaan ihan oikeasti ihmisiä kiinnostavista asioista. Lehti keskittyy nykyisin enimmäkseen vaan hehkuttamaan mummoja metsäkaupoissa huijanneen linnakundin (kävi linnassa istumassa siitä huijauksesta) saavutuksista Himoksen festivaalien järjestelyissä.

      • Asiat oikein

        Jos joku on kymmeniä vuosia sitten tuomion saanut ja tuomionsa kärsinyt, niin ei se ole mikään jutun aihe tänä päivänä. Muutenhan lehdet olisivat täynnä tämmöisiä juttuja, sillä kyllähän porukkaa on vuosikymmenten ja satojen aikana linnassa käynyt. Suomen lain mukaan tuomion kärsinyt on tuomionsa sovittanut, eikä samasta asiasta voi rankaista moneen kertaan, kuten sinä yrität.

        Sen sijaan Auvila on ajankohtainen asia, koska se on juuri nyt pistetty myyntiin.


      • pete20

        Näin on. Päätoimittaja vastuuseen.


    • Tilaaja evp

      Jämsän seudun toimittajilta odottaisi vähän enemmän ammattiylpeyttä, etteivät jutut olisi pelkkää lässytystä. Tietysti tällaisten asioiden tutkiminen olisi paljon työläämpää kuin uutisoiminen siitä, että karhu on kiinnostunut mehiläispesistä. Yrittäkää nyt edes!

      • pete20

        Näin on. Päätoimittaja vastuuseen.


    • Jälkviisasko

      Kun ammattikoulutus siirtyi koulutuskuntayhtymälle, siirtyivät rakennuksetkin, mitäpä kaupunki niillä. Kyllä se on lehdissä aikoinaan kerrottiin, olisitte lukeneet. Milläs keinolla niistä olisi miljoonahinta silloin otettu? Ja kuka sellaisen maksaa nyt? Missä ovat hyvien kauppojen tekijät?

      • Mtäs mokomista

        Niin mitäpäs kaupunki noilla rakennuksilla? Kun ne nyt ihan arvottomia on, niin kaupunkihan voisi suostua ottamaan ne ilmaiseksi takaisin. Kai niistä useampikin yrittäjä saisi sitten sopivia tiloja, kun ilmaisesta talosta ei tarvitsisi periä kovaa vuokraakaan.


    • Nyt sytytti

      "Ei Jämsän Seutu mistään tämmöisistä asioista saa juttua aikaiseksi. Mutta lasten urheilukilpailuista löytyy kyllä suuria kuvia..." jne...

      Käsitykseni mukaan lehdessä on aina ollut toimittajien lisäksi myös avustajia, jotka toisinaan tekevät siihen paljonkin juttuja. SINUN kannattaisi ehdottomasti hakeutua sinne avustajaksi, kun tietoa hyvän lehden tekemisestä tuntuu olevan noin paljon. Päästäisiin sitten lukemaan oikein KUNNON lehteä ja KUNNON juttuja. Niitä tutkivan journalismin helmiä.

      • Selkisss

        Tämä runsas avustajien käyttäjän selittääkin sitten lehden tasoa. Mitähän toimittajien työnkuvaan sitten mahtaa kuulua jos avustajat osallistuvat mittavassa määrin lehden tekoon?


      • Nosta tasoa
        Selkisss kirjoitti:

        Tämä runsas avustajien käyttäjän selittääkin sitten lehden tasoa. Mitähän toimittajien työnkuvaan sitten mahtaa kuulua jos avustajat osallistuvat mittavassa määrin lehden tekoon?

        Ei tuosta selviä muu kuin oma tasosi. Kyllähän se avustaja voi olla yhtä pätevä ja jopa paremmin koulutettukin kuin toimittaja. Ei kai se mitenkään jutun laatuun vaikuta, minkä nimikkeen alla se lehtiyhtiö työntekijälleen palkan maksaa. Mutta kun sinä alat niitä tasokkaita juttujasi kirjoittamaan, niin siinä samallahan se avustajienkin taso sitten nousee.


      • modestperson
        Nosta tasoa kirjoitti:

        Ei tuosta selviä muu kuin oma tasosi. Kyllähän se avustaja voi olla yhtä pätevä ja jopa paremmin koulutettukin kuin toimittaja. Ei kai se mitenkään jutun laatuun vaikuta, minkä nimikkeen alla se lehtiyhtiö työntekijälleen palkan maksaa. Mutta kun sinä alat niitä tasokkaita juttujasi kirjoittamaan, niin siinä samallahan se avustajienkin taso sitten nousee.

        Tunnepitoisen viestisi perusteella lienee minun nöyrryttävä ja tunnustettava etten varmaankaan niin laadukkaaseen lehteen avustajaksi kelpaisi. Onneksi vielä maksavaksi tilaajaksi sentään. Tämän olen huimapäisesti päätellyt saatujen tarjouskirjeiden määrästä. Se nyt on vain ikävä tosiasia, että lehti tarvitsee lukijansa ja tilaajansa, muuten saattavat ne himoitut mainostulotkin jäädä vähemmäksi. Siitä ei varmaan Alma Mediakaan ilahdu.


      • susannat

        ja taas toimittajat mukana kirjoittelemassa


      • pete20
        Selkisss kirjoitti:

        Tämä runsas avustajien käyttäjän selittääkin sitten lehden tasoa. Mitähän toimittajien työnkuvaan sitten mahtaa kuulua jos avustajat osallistuvat mittavassa määrin lehden tekoon?

        Näin on. Päätoimittaja vastuuseen.


    • Jälkiviisasko

      Mokomille. Ei kaupungin pidä ilmaiseksikaan (ei nittä kyllä olla tarjoamassakaan) ottaa rakennuksia, joista on vain kuluja. Miksei useampi yrittäjää tee nyt kimppaostosta hyvistä tiloista? Luulisi ainakin konehallin kelpaavan jollekulle. Navettahan myytiin jo ajat sitten yrittäjälle.

      • J. Jääräpää

        Eihän siitä paljon kuluja voi syntyä jos ilmaiseksi annettu omaisuus otetaan ilmaiseksi takaisin ja pannaan saman tien myyntiin. Tuloa se on pienikin tulo ja yrittäjät saavat halvalla tiloja. Tulisi kaupasta rahat siihen osoitteeseen mihin ne kaiken järjen mukaan kuuluisivatkin.


    • kahtoja75

      On siinä Jämsän seudussa paljin juttuja mummoistakin niiden lasten lisäksi. Väliin ärsyttää kun ei ole mitään luettavaa siinä. Tuntematon lapsi tai mummo ei kyllä jaksa kiinnostaa. Eikä kukkien kukkiminen, siitäkin on aika ajoin juttua.

      • Ihmetys

        Mistähän ne toimittajat tietäisi sinun tuttusi, että osaisivat kirjottaa oikeista ihmisistä?


    • Aika kyllästynyt jo

      Mikähän on lehden levikki nyt?
      Tippumaan päin varmaan, näillä jutuilla.

      • pete20

        Näin on. Päätoimittaja vastuuseen.


    • Jälkiviisasko

      Jääräpäälle: miten se toisen omaisuus (vaikka annettukin) otetaan ilmaiseksi takaisin? Samalla tavalla kuin Venäjä teki Krimillä vai? Ja pantais saman tien myyntiin. Ennen kuin se menee kaupaksi, kuluja syntyy. Joka päivä.
      Yirttäjät saavat halvalla tiloja??? Niitähän Jämsässä riittää, missä tulijat? Mielestäni kaupungin tärkein tehtävä ei ole jakaa yrittäjille halvalla tiloja.

    • Jooseppi 68

      Pakolaiskeskushan sinne auvilaan on tulossa ja mikäs siinä.hyvällä asialla kaikkien jämsäläisten kannalta sehän lisää vilkkautta katukuvassa..

    • kilikali1

      Auvilaan kannattaisi perustaa avo tai suljettu vankila. Valtio maksaa hyvät korvaukset

      • reka2

        Vankilahan työllistäisi paljon, ja vanginvartijoillahan on ihan kohtuuhyvät palkat, yli 3000e kuussa keskimäärin. Lisäksi tarvitaan paljon muutakin henkilökuntaa, kuten terveydenhoitoon. Harmi, kun Suomessa ei voi perustaa yksityistä vankilaa.
        Pakolaiskeskuksenhan Mänttäläiset ryöväsi Jämsäläisten nenän edestä.


    • res. korp.

      Ei kai tää enään mikään sisäpiirin salaisuus ole?
      Pakkailevat paraillaan laukkujaan kotimaassaa.
      Ghanasta on tulossa Kampukselle alkuun n.30-40
      nuorta naista. Keväällä sitten lisää kuulemma?

      • ass4all

        Huoriahan aina tarvitaan.


    • mä tiiän

      Joo se taximies perustaa sinne pakolaiskeskuksen ja venäläisille turisteille majoitusta.

    • Vihanen

      Auvilan Kampus on kuullemma liian kallis ylläpitää, minulle kerrottiin ja että jyväskylän koulutuskuntayhtymä on njo laittanut paikan myyntiin!
      Mielestäni tämä asia on naurettavan järkyttävä, tässä ei ole mietitty nuoria opiskelijoita, joiden pitäisi olla päteviä työntekjöitä ollenkaan! Miten Myllymäen kampukselle, voisi saada saman tasoista opestusta mitä Auvilassa oli vara tarjota, kun siellä jo valmiiksi hitaat ja suvaitsemattomat bensalenkkarit örveltävät..

    • Mutumummot arvailee

      Ai nytkö jo kerrotiiin? Myynnissä on ollut jo pitkään kuten ketjun aloittaja kertoo. Ja muutkin vaiheet on mediassa kerrottu.
      Kas kun kukaan ei ole ihmetellyt oliko koko maatalousoppilaitos virheinvestointi silloin 1980-luvulla.

    • siis uskomatonta...en millää meinannut uskoa että Auvila on annettu nimellisellä € jyvälään! pitäis tutkia hyväveliverkostot nii ja kohta on jämsäsn lukiokin jyväskylässä!!

    • Oppilas ahkera

      Opettaja johtajien laiskuus sekä oma ahneus, koska oli ja olisi ollut monta hyvää hanketta koululla mutta mitään ei pitemällä haluttu tai valvottu, oli mansikkaa ja marjaa sekä eläimiä opiskelijoiden tekemänä myyntiin asti mutta mitään ei opettaja tasolla hyödynnetty kuin omaan pussiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      66
      3193
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      548
      3026
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2295
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1992
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1815
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1805
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1592
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      102
      1302
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1218
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      23
      1205
    Aihe