VITUTTAA NIIN ETTÄ PÄÄ RÄJÄHTÄÄ!

helvettiinkaikki

Kolmannen %¤%#¤%#¤ kerran jään vi***** hel***** saata**** rannalle 0.5-1.5p päässä ollut joka kerta, tekisi mieli vetää pää täyteen kaikkea mitä mistä tahansa löytää, ei voisi tämän enempää vittusaatanahelvetti enää vituttaa!!! Haistakaa kaikki saatanta vittu vaan, turha vittu edes yrittää vittu nukkua tänä yönä helvetin helvetti

23

789

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • skumppajurri

      voin pitää sulle valmennuskurssin tai mee käymä mol.fi t. maistuu

      • Kahteeyliopistoosisää

        On kyl nättii. Iskin joman jo takkaa


    • Nsksosps

      Lukeeko sulla ekassa hakutoiveessa varalla vai hylätty?

    • Niukastikiville

      Mulla toinen yritys ja kiville meni, uituttaa kans niin maan perkeleesti mut mäpäs meen vuodeksi amkkiin ja yritän vielä yhden kerran ettei sitten myöhemmin kaduta

      • vitutus6666

        Sama homma, jotenkin lankesi kaikkiin mahdollisiin ansoihin kokeessa..


    • stadijuntti

      Idiootti, hae toiseen kaupunkiin. Stadi ei ole maailman napa ja Aalto ei ole jumala. Hetki toisaalla tekis sulle hyvää, ymmärtäisit elämää paremmin

    • lollero5

      Millai toi jonotus systeemi menee..kun automaattisesti ilmeisesti jonottaa 1 hakutoiveeseen ja yhteen voi vaan jonottaa, mutta pystyykö sitä jotenkin vaihtamaan?

      • Kshensla

        Ei pysty vaihtamaan! Vaan jonotat vain ja ainoastaan ensimmäisee hakukohteeseen!


    • ihmettelijä

      Mistä te noi omat pinnanne jo saitte?

    • ekallasisään

      Jos kolme kertaa jää ulos, niin vaihda alaa tai hae helpompaan kouluun!

    • uutta-putkeen

      uutta putkeen!

    • awhggawrg

      Älä luovuta. Kaikkia ei ole suotu erinomaisella älykkyydellä, mutta loppujen lopuksi ne pärjää, jotka ovat sinnikkäitä ja periksiantamattomia.

    • juuh

      Eli jos 3. kertaa hakiessa ei pääse sisään, niin kyseinen koulu ei todellakaan ole sinua varten.

      Mene AMKkiin jos äly tai ahkeruus ei riitä yliopistoon

      t: pääsin 1. hakukerralla Turkuun

      • kohtamaisteri

        Älykkyydellä ei ole mitään tekemistä koulutuksen kanssa. Tietenkin yliopistokouluttautuminen vaatii pientä kykyä omaksumaan toisten ihmisten luomaa tietoa mutta ero pätevyyden, keskiverron ja epäpätevän välillä on kyseisen tiedon soveltaminen. Kauppatieteellisen tiedekunnan opiskelijoista murto-osalla on kykyjä menestykseen jota jokainen tuleva ekonomi kuvittelee saavansa heti kun on valmistunut. Itsekin nyt neljättä vuotta kauppatieteitä opiskelleena voin sanoa että suuri osa opiskelijoista hakee kauppakorkeakouluun vain sen maineen ja mielikuvan vuoksi, eikä todellisuudessa nauti koulutuksesta tai siinä kovin hyvin pärjää.


    • TKL413

      Kyllähän toi ottaa päähän, itekin taisin jäädä Turusta kahden pisteen päähän. Varmaan pitää mennä vuodeksi AMKiin notkumaan, ettei tarvitse työttömänä istua vain kotona.

    • austerism1

      "Mene AMKkiin jos äly tai ahkeruus ei riitä yliopistoon"

      Äly ja yliopiston pääsykokeessa pärjääminen tuskin korreloivat mitenkään yksiselitteisesti. Ahkeruus luultavammin.

      • öolalskdkdkk

        Vittu nämä kokeet ovat tuuria. Se mitä satutaan kysymään ratkaisee kaiken.


    • Älä luovuta vielä.

      Ei ole tuuria. Jos luet tarpeeksi niin osaat vastata riittävän hyvin riippumatta kysymysaiheista. Itse olin 8h päivässä töissä ja luin iltaisin ja vklp maaliskuusta alkaen ilman valmennuskurssia. Se aika riittää varsin hyvin tiedon sisäistämiseen jos oikeasti keskittyy. Lopussa oli itellä sellainen fiilis että enempää en olisi voinut tehdä ja 35p. napsahti.

    • helvettiinkaikki

      no niin, valvotun vitutus_yön jälkeen sain nyt aamupäivällä pari tuntia nukuttua, edelleen ottaa päähän, mutta olotila on vähän rauhottuneempi.

      Pahoittelen tuota kielenkäyttöäni myöhään yöllä, en tiedä mikä muhun meni, en mä yleensä tuolla tavalla räjähdä, jotenkin vaan kaikki lukeminen, uhraukset, toiveet, haasteet, paineet, itsetunto ja kaikki tämä särkyi säpäleiksi kun sain tietää tulokset.

      Olen käyttänyt vähän hitosti aikaa tähän viimeisen 2v aikana ja olisin jo hyvin pitkällä muissa opinnoissa jos olisin valinnut toisin. Voitte sanoa ihan mitä vaan että en ole tarpeeksi fiksu kun oli jo 3. yritys (ja voitte olla oikeassakin) kauppakorkeaan mutta mun luonto ei anna periksi enää tässä vaiheessa.

      Mä pistän KAIKEN peliin ensi kerralla ja sit hyväksyn tosiasiat jos en pääse sisään

      - valmennuskurssit
      - lukemistekniikan harjoitus,
      - aloitan lukemisen samaa aihealuetta koskevilla kirjoilla (erityisesti matikka joka oli taas mun kompastuskivi) ennen varsinaisten kirjojen julkaisemista,
      - heittäydyn kirjaimellisesti sossupummiksi vuodeksi. Soitin äsken sossuun ja ne vaatii että kirjatuu työttömäksi muuten perustuesta vähenee ensin -20% ja sitten -40% jos kieltäytyminen on toistuvaa (silloinkin saa vielä melkein 300€/kk). Silti voin saada kelalta asumistukea ja sossu maksaa myös lääkärit/lääkkeet/veden/sähkön joten enköhän pärjää kaurapuurolla ja makarooneilla kun ei ole tarkoituskaan mennä huvituksiin
      - ilmoitan kavereille mikä on tilanne, tietävät että eivät häiritse minua niin hirveästi

      Mä pidän nyt pari viikkoa lomaa ja ryyppään tämän pettymyksen pois. Sitten ANNAN KAIKKENI vajaan vuoden ajan ja haen unilääkkeitä ennen sisäänpääsykokeita että varmasti saan nukuttua (en saanut viime kerralla).

      • 20+18

        Mikset tee niinku minä, että käyt lukee jonkun tutkinnon (esim. alempi korkeakoulu) ensin ja sit menet töihin. Aikoinaan kun olet kypsynyt haet joko yhteisvalinnassa tai avoimen väylän kautta uudestaan.

        Minä olen viimeiset 4 vuotta ollut työelämässä alemmalla korkeakoulututkinnolla. Tässä ajassa olen hankkinut noin 140 000e bruttona. Nyt hain yhteisvalinnassa, käytin lukemiseen noin 50h ja jäin pisteen päähän lutista. Olen kuitenkin lukenut työn ohella kursseja avoimessa keskiarvolla 4, joten eiköhän väylän kautta avaudu tie tutkinto-opiskelijaksi ensi vuonna.

        Minä olin lukion jälkeen niin hukassa ja lapsi, ettei kauppiksen opiskelusta olisi tullut mitään. Nyt yhden tutkinnon ja 4 työelämävuoden jälkeen on jo aivan toinen motivaatio lähteä opiskelemaan lisää.


    • ekalla sisään 18veenä

      Jos todella haluaa päästä, pitää laittaa kaikki peliin. ite pääsin heti lukion jälkeen, nyt onnellisesti opiskellut pari vuotta.

      Eikä kaikista vain ole tälle alalle. kannattaa kuitenkin yrittää vielä ettei jää kaduttamaan.

    • Ettäsilleen

      Pari vuotta sitten ei tarvinnut osata yhtään niin hyvin niitä kirjoja :D Kun pisterajat oli paljon alemmat nii oli helpompi päästä vaikka suoraan lukiosta. Ja en oo katkera, pääsin sisään ensimmäisellä yrittämällä, mutta pystyn silti samaistuu siihen harmitukseen jos ei pääse.

      • Tsemppiä hurjasti!

        Kauppakorkea on trendi nyt. Musta tuntuu että kaikki haluaa sinne, ei mikään ihme onhan se hyvä koulutus. Nyt taso alkaa olemaan jo erittäin sairas, silti uskon että kovalla työllä kuka vain voi päästä opiskelemaan kauppatieteitä jos on mahdollisesti valmis joustamaan asuinpaikasta. Nyt lukiossa tuntui, että kaikki vaaleatukkaset tytöt aikoi mennä kauppakorkeaan, ei tainut ainutkaan päästä tänä keväänä. En viittaa siis nyt mitenkään blondeihin vaan yleensäkin.

        Taso tulee kovenemaan vielä entisestään veikkaisin. Mutta arvatkaas mitkä työlistää ekonomit? No insinöörit, ainakin periatteessa (itkekää vain, fakta on että ensin palkataan insinööri, sitten ekonomi ja DI:llä varmasti kovempi palkka). Kannattaa siis harkita insinöörikoulutusta kansa. Itse siis olen kauppiksessa.

        Ymmärrän, että et halua luovuttaa, en itsekkään luovuttaisi mutta mikä tekee esimerkiksi tradenomista oikeasti huonomman kuin ekonomista työelämässä? Itse olen sitä mieltä, että voisin palkata ekonomin töihin hyvän tradenominkin tai jos oikein superpätevä merkonomikin osuis kohdalle. Ei se niin koulutuksesta ole kiinni, tulevaisuudessa se tullaan huomaamaan vielä enemmän. Henkilö ratkaisee.

        Oletko mies vai nainen? Jos mies, erittäin hyvä motivaattori on NAISET!. Googlaileppa kauppakorkean naisia, erittäin kauniita ja fiksuja. Joidenkin mielestä olen varmaan likainen idiootti, mutta minua motivoi puhtaasti kauppiksen naiset ja niiden (kuulema) kova biletys. Plotkojakin osa, kuulema. Pääsin nipin napin turkuun ja en olisi päässyt jos en olisi kuvitellut itseäni sadan naisen tissien väliin. Haters gonna hate >;).

        Paljon onnea ensi kevään lukemiseen! Älä kuuntele arvostelijoita, sinulla on tavoite jonka eteen olet valmis vaikka kuolemaan. Sinnikkyys palkitaan ainakin jossain vaiheessa elämää.

        P.S. Ylimieliset kauppatietelijät, joita kauppakorkeassa on paljon, eivät tule pärjäämään työelämässä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe