"Satunnaisuus" näyttäytyi taas RAYn pelissä!

Ihme ja kumma

Kävi eräänä päivänä niin että pelatessani kulta-jaskaa (=lue p.askaa), sain bonuspeliin oikeuttavat jaska&emma-yhdistelmän päätyihin ja valitsin louhintapelin koska se toinen on aivan onneton. Sain valittua ekan kuvion (tuli kultakimpale), jonka jälkeen kone päätti jumittua niin ettei saanut valittua mitään vaihtoehtoa. Aikamme turhaan yritettyämme jatkaa, tuli kaupan myyjä hätiin ja sanoi että kun koneen välillä sammuttaa, saa rahat ainakin ulos sieltä.
No, kone latautui uudestaan alusta niin tuli tauluun teksti "voittava pelikierros keskeytyi, voitit 3 euroa" Siis mitä hittoa? Mistä kone voi ennelta tietää että valitsisin ne huonoarvoisimmat kuviot sieltä, varsinkin kun yhden ehdin valita ja se oli se paras, eli kultakimpale joita 2 löytämällä saa 15 euroa!

Tässä nähdään taas kerran, että kone on tarkoin ohjelmoitu eikä näissä pelaajan valinnoilla taikka satunnaisuudella ole mitään tekemistä lopputuloksen kanssa! Luulisi että RAY:n kaltainen upporikas kynintäyhdistys voisi tällaisissa aniharvinaisissa tilttaustilanteissa edes osoittaa sen verran inhimillisyyttä ettei maksaisi sitä PIENINTÄ mahdollista voittoa, mutta ahneudella ei näytä olevan mitään rajaa.

No, hyvä näin, nyt loppui minun kohdaltani rosvojen ruokkiminen, siitäs saavat jaskaisen lopun ahneparat!

7

242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peluuriLuuliKuuli

      Nytkö sinä vasta olet sen tajunnut? Heh heh. RAY=mafia!

    • näin se onkin

      Kun valitsette pelin, huomaatte tekstin...peliä ladataan......ei ladata vaan tapahtuu tunnistus. Aika varma että noin on. Nimittäin kyseinen teksti ilmaantuu vain kun aloitat pelaamisen. Jos vaihdat pelejä, niin ei ilmaannu teksti enää toiste samalla koneella. Veikkaan että koneen peliruudun takana on jonkin sortin kamerasysteemi ym jolla tunnistus ja tiedostojen vertailu tapahtuu. Peli toimii sun aiempien voittojen ja häviöiden mukaisesti.

      • huijausta ne on

        Jos on ihan pakko ruokkia näitä huijausmasiinoita, niin kannattaa tehdä se kumihanskat kädessä ja kommandopipo päässä. Tietysti tunnistamattomaksi jäävä pelaaja laitetaan armotta häviäjien joukkoon enempää harkitsematta, mutta ainakin pysyy anonyyminä lahjoittajana.


      • hyvää lomaa RAY
        huijausta ne on kirjoitti:

        Jos on ihan pakko ruokkia näitä huijausmasiinoita, niin kannattaa tehdä se kumihanskat kädessä ja kommandopipo päässä. Tietysti tunnistamattomaksi jäävä pelaaja laitetaan armotta häviäjien joukkoon enempää harkitsematta, mutta ainakin pysyy anonyyminä lahjoittajana.

        Ovat RAYn pelikoneiden kaikki voitot lähteneet kesälomille koska et saa minkäänlaista voittoa. Jättäkäämme kaikki RAYn pelit voittoineen viettämään pidempää lomaa pelaajista, eli ollaan kaikki pelaamatta vähintään 12 kk'tta. Pian pelit kaikkoavat joka nurkasta, loppuu huijaus.


    • Minkä ihmeen takia pelaatte näitä koneita jos on huijausta? Ei ole pakko pelata.

      Tuossa ollut joku tekninen ongelma. Kuviot arvotaan satunnaisesti satunnailukugenerattorilla sillä sekunilla kun käynnistää pelin ja sitten kone pysäyttää näyttämään kuvoit tuloksen joka on jo arvottu.

    • Riitti imurointi

      RAY vie nykyään kaiken. En ole kertaakaan saanut koneista ulos mitään järkevää enään pariin vuoteen, eilenkin meni 20e sukkana ilman mitään voittoja, ei iso summa mutta kun pelailen vain pienellä panoksella ajan kuluksi.

      Isolla panoksella pelaa vain älykääpiöt, siinä paukkuu sisään hetkessä satoja euroja ja varmasti ei tule yhtään mitään. Vierestä katsellut kun eläkeläisellä isoa seteliä menee vartin välein RAY-imuriin, ja mitään ei tule... Lienee palautusprosentti tällä hetkellä siinä 0-20%. On kuitenkin 20v kokemus niistä laitteista, ja ei touhussa enää ole mitään järkeä.

      Ei RAY koneiden pelaaminen ole enää edes ajankulua, voitoista puhumattakaan. Tästä lähin jätän kyseiset imurit omaan arvoonsa, ehkä 2 euron kolikon saatan joskus viikonloppuna baarissa koneeseen laittaa.

    • mitähommaa

      Siis ei voi olla totta!! Onko baareissakin jo rayn pelikoneita??? Voi helwetti sentään. Joo ja yllä hyvä teksti. Mä tungin seteleitä yksi ja toinenkin päivä rayn koneisiin, ja voinkertoa ettei mitään tullut takaisin. Olen vieläkin järkyttynyt asiasta. Laitoin yhteen koneeseen 3-4 20e seteliä, ilman että kertaakaan tuli suurempia kuin 3e voittoja, jotka nekin sitten katos tasaiseen tahtiin pois. Todella ihmeellistä hommaa. Mutta joo olen hoksannut samat. Ennen kun laittoi koneeseen 20e ja ei tullut mitään, ja laittoin vähän lisää. maksimissaan yhteensä 40 euroa, niin kone antoi aina lähes poikkeuksetta isomman voiton jolla sai omat pois ja vähän ylikin. Nyt viimeisen vuoden aikana sitä ei ole tapahtunut kertaakaan!! EI NE ANNA ENÄÄ MITÄÄN TAKAISIN. JA mitä vittua mä teen niillä 0,40e voitoilla kun olen työntänyt koneeseen sata euroa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe