En jaksa enää

SadBlueUnicorn

Oon 16v transmies, ollu kova elämä ja en vaan jaksa enää. Ei oo mitään syytä. Kukaan ei nää mua minää muuna ku naisenalkuna ja vanhemmatkaan ei hyväksy ja ku yritän kertoo niille mistään ni ne huutaa että valehtelen ja mun on pakko nuolla niiden persettä että ne maksaa mun hoidot, opiskelun ja korjauksen. Ja oon myös autistinen ja en vissiin voi ikinä olla onnellinen, niin psyka aiki sano. Enkä voi kertoo kenellekään, ei oo ikinä ennekä uskottu. Ja kaikki uskoo ennemmi porukoita ku mua, ja kukaan ei tue tai ymmärrä. Ja mihinkään ei vertaistukea löydy. (autismi, trans, kiusaamine, masennus...)

4

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lähimmäinen

      Kerro huolistasi psykalle, hän auttaa. Hyvä, että olet päässyt psykologin juttusille. Ole rehellinen. Mene hoitoon, käy vaikka ensin terveysasemalla ja kerro rehellisesti kaikki sinua painava niin varmasti saat apua.
      Taidat olla se sama väsynyt näisenalku, joka vain vaihtoi nimimerkkiä.

      Sanoin jo aiemmin hänelle, että pelkkä ruikuttaminen ei auta mitään. Nyt sinun on aika toimia itse. Ei nuorta ihmistä jätetä yksin selviytymään.
      Ps. 16-vuotias ei todellakaan saa mitään korjausleikkauksia. Sinun pitää nyt ensin täyttää 18 ja sitten tiedustella korjausten tilannetta.

      Vanhempasi maksavat hoitosi siihen saakka kun täytät 18 ja ovat sinusta vastuussa.

      • Elämä on!

        Elämä on. Kaikki meistä ei saa mitään apua. Itse sain onnettomuudessa aivovaurion 14 vuotiaana ja en ole ikinä saanut mitään apua ongelmiini, koska on niin helppo sanoa, että aivovaurion aiheuttama väsymys on laiskuutta. Aivovaurion aiheuttamat pysyvät muisti ja keskittymisvaikeudet ovat tyhmyyttä ja niin edelleen. On niin helppo sanoa, että aivovaurion aiheuttama tasapainohäiriö on kömpelyyttä ja niin edelleen.

        Olen nyt 37v vaikka monta kertaa on meinannut voimat loppua matkalla. Ihan ihmeen kaupalla olen tänne asti pärjännyt. En ole ikinä kyennyt suorittamaan ongelmieni takia mitään koulutusta loppuun saakka. En ole ikinä kyennyt olemaan työelämässä kahta vuotta pitempään saamatta potkuja. Vakituista työtä en ole ikinä saanut.

        Totuus on se, että en minä tätä elämää enää kovin kauan jaksa. On minulla ollut masennuslääkkeitä kymmeniä erilaisia, mutta eihän ne auta kun ongelmani johtuvat neurologisista vaurioista aivoissa. Siinäpä se apu mitä olen saanut vuosikymmenien aikan. Paljon useammin viranomaiset ovat laittaneet karenssille ja ottaneet sen viimeisenkin hätä rahan ja pienimmänkin tuen pois kun antaneet mitään apua.

        Oikeastaan minua lohduttaa se, että tiedän, että pääsen pois koska itse haluan. Naru kaulaan ja menoksi sano anni lenoxi. Olisihan se ollut kiva, että joku olisi diagnosoinut ongelmani oikein ja olisin edes kerran elämässä saanut edes jotain apua niin ei vain käynyt koskaan. Rahat on loppu ja ulosotto painaa päälle, koska en sairauteni takia aina ole kyennyt saamaan rahaa edes vuokran maksuun.


    • valon lapsi

      Voi teitä ahdistetuja sieluja. Älkää antako periksi. Kyllä ed.kirjoittajalle sanoisin että hae velkasaneeraukseen ja pyydä kuntoutuspalaveri ja kokonaisarvio-kunnan on pakko tehdä se.Eläkkeelle sinulla olisi varmasti mahdollisuus. Voimia ja rukoilen puoelstanne että jaksaisiite eteenpäin. Nuorelle trasnmiehelle sanoisin että elämä on varmasti vaikeaa mutta ei ole mahdotonta saada iloa ja apuakin.Tarvitset neuropsykologista kuntoutusta ,Olet hyvä ja arvokas ja vanhemapsi huuto johtuu heidän ahditustuksestaan käsitellä vaikeaa asiaa.

    • olet oikeasssa

      Luin pari vuotta sitten hyvän kirjan aivovaurioista ja siinä kerrottiin, että edes lääkärikunta ei tiedä aivovaurioiden oireista paljoa. Nyt asioita tutkitaan ja eiköhän aleta kohta ymmärtääkin. Yleensä oireena on väsymys ja se, ettei riitä pitkäjännitteisyyttä.
      Et ole laista et tyhmä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe