Naisten outo nettideittilogiikka

weridor

Huvittavaa kuinka niin monet naiset jatkuvasti täällä suomi24 keskusteluissa jaksavat valittaa siitä että nettideittien miestarjonta on sontaa, että fiksuja miehiä ei ole ja että saavat vain seksiehdotuksia varatuilta miehiltä. Sitten kuitenkin ilmenee jatkuvasti että nainen itse on vain passiivisesti odotellut viestejä eikä suinkaan itse ole laittanut yhtäkään viestiä oma-aloitteisesti sellaiselle miehelle josta olisi kiinnostunut.

Nämä naiset sanovat sitten "en ole itse tehnyt aloitetta mutta ei ole tarvinnutkaan kun jatkuvasti tulee itselle yhteydenottoja". Lähes samaan pötköön kuitenkin kirotaan sitä kun tulee vain "seksiehdotuksia varatuilta keski-ikäisiltä äijiltä tai muuten päästään pimeiltä tyypeiltä".

Siis mikä ihmeen logiikka tuossa on takana? Jos viestilaatikko täyttyy vain vastenmielisistä varattujen äijien seksiehdotteluista, niin mikä itu siinä on että nainen ei kuiteskaan etsi itseään mahdollisesti kiinnostavaa miestä ja laita itse viestiä tälle? Tai on kai siinä oma logiikkansa, miksi ottaa yhteyttä jos kerran itselle tulee yhteydenottoja, vaikka ne ovatkin sitten sellaisilta joilta ei haluaisi yhteydenottoja.

43

1006

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkgiuohg

      No naisen logiikalla se on kai sitä etsimistä kun kahlataan sitä postilaatikkoa läpi joka on täynnä seksipervojen ja rumien hämyjen viestejä.

    • kaikki koettu

      Olen laittanut aloitusviestejä miehille, mutta eivät hekään ole olleet minun makuuni, kun ollaan tutustuttu enemmän. Olen siis parin vuoden nettideittikokemuksella tullut lopputulokseen, että nettideitissä olevat miehet ovat ainakin minulle sopimattomia, enkä enää tuhlaa elämääni nettideittipelikentällä.

      • Kävitkö varmasti kaikki miehet läpi? Jos et, niin mistä tiedät että et ole missannut juuri sitä jonka kanssa olisitte täydellinen match?

        Se prinssisi karauttaisi sitten valkoisella hevosella pihaasi, pitäisitte suuret ja ihqut prinsessahäät ja eläisitte onnellisina elämänne loppuun asti...

        Itse olen käyttänyt nettideittejä vuodesta 1996 asti, eli mitä se tekee.. 18v ajan.
        Sitä kautta on löytynyt monen monta lähtemättömän vaikutuksen (niin hyvässä kuin pahassakin) tehnyttä ihmistä elämääni, yhden kanssa tuli seurusteltua pitkäänkin, muut olleet lähinnä kokeiluja ja osastoa suhteen yritelmä.

        Se mikä nettideiteissä mättää, on se että henkilökemioiden matchaaminen on täyttä arpapeliä. Ne voi toimia tai sitten ei. Yleensä ei. Ei sitä kadulla tai baarissakaan kaikkien kanssa todellakaan kiinnosta edes keskustella, ei vaikka olisi nörttinä scifi-messuilla, koska kaikkien kanssa ei vain synkkaa vaikka kaikki makumieltymykset ja detailit osuisivat kohdilleen.

        In Real Life syntyneissä suhteissa taas mättää se että se menee lähestulkoon päinvastoin, henkilökemia voi toimiakin mutta se puoleensavetävä tyyppi voikin sitten vihata kaikkea mitä rakastat äänestää inhokkipuoluettasi, vihata sitä musiikkia mitä kuuntelet ja nauraa niille typerille leffoille mistä itse pidät niin paljon että olet ostanut ne koristeeksi kirjahyllyysi... :P

        Been there, done that. Kummankin kaltainen ääriesimerkki on osunut kohdalle.
        Olen tavannut deittejä joiden kanssa on kaikki makumieltymykset matchanneet, siis aivan kaikki mistä ikinä keksii ja kehtaakaan puhua (ja minähän kehtaan). Sitten kun on tavattu niin olen huomannut sekunneissa että ei, no way. Tästä ei kyllä tule mitään.

        Festareilla taas tuli vastaan päinvastainen esimerkki, livenä yössä myllertäessä synkkasi välittömästi hyvin, mutta kun alettiin tutustumaan ajan kanssa kunnolla niin mitään yhteistä ei löytynytkään, eroavaisuuksia sen sijaan ilmeni lakkaamattomana virtana, kunnes niitä oli lopulta liikaa.

        Mitä olen oppinut? Sen että kummassakin tavassa tutustua ihmisiin on puolensa enkä jättäisi kumpaakaan pois, nettideiteissä on aina se potentiaalinen mahdollisuus sille että kohdalle osuukin joku jonka kanssa matchaa sekä detailit että henkilökemia.
        Hyvin epätodennäköistä mutta se mahdollisuus on olemassa. Siksipä pidänkin profiilini tarkasti määriteltynä ja olen listannut sinne pitkät litaniat kaikkea mahdollista. :) Fiilis on vähän sama kuin jos olisi lotto vetämässä...

        En näe järkevänä pitää mitään ympäripyöreää ja varovaisesti kirjoitettua profiilia mikä ei ärsyttäisi tai karkottaisi ketään, vain maksimoidakseni mahdollisuuteni miellyttää mahdollisimman monia ja saadakseni ehkä joskus jonkun ulkonäön perusteella kiinnostuneen innostumaan lähtemään kanssani ulos tms.

        Mitä se hyödyttäisi? Sitten kun nähtäisiin livenä niin paljastuisikin että paitsi ettei synkkaa yhtään, niin ei ole myöskään yhtään mitään yhteistä. Loss-loss.


      • Apua 1234

        Apua, täytyykö täällä todellakin riippua noinkin kauan, eli siis pari vuotta? Itselleni tuli tuo samainen tunne " miehet täällä ovat minulle sopimattomia" jo kuukauden jälkeen. Nyt profiilin poistoon ja live elämästä sitä oikeaa etsimään;)


    • Harlekiini...!

      Se on se naisten ikuinen prinsessa-syndrooma.

      Tulisi se komea prinssi ja piirittäisi ja palvoisi kaiken mahdollisin tavoin, samalla kun voisi leikkiä vaikeasti tavoiteltavaa.

    • niin ne nuoret...?

      Ai kuka nainen on sanonut että ei ole itse tehnyt aloitteita? Varmaan joku parikymppinen?

      Vähänkin kypsempien naisten kohdalla on pelkkä urbaanilegenda että "naiset eivät ikinä tee aloitteita". Kun ikää on yli 35 v, on pakko olla niin aktiivinen kuin suinkin voi. MUTTA kun on tarpeeksi moneen kertaan ottanut yhteyttä ikäisiinsä miehiin havaitakseen että vastauksia ei tipu, taikka tulee ei kiitosta, niin onhan jännä jos juurikin naisen pitäisi jaksaa sitkeästi jatkaa päänsä seinään hakkaamista. Tällä palstalla ovat monet miehetkin käyneet kertomassa etteivät enää ota yhteyttä kehenkään. Joillakin miehillä lukee se profiilissakin.

      • ewrw5345

        "MUTTA kun on tarpeeksi moneen kertaan ottanut yhteyttä ikäisiinsä miehiin havaitakseen että vastauksia ei tipu, taikka tulee ei kiitosta, niin onhan jännä jos juurikin naisen pitäisi jaksaa sitkeästi jatkaa päänsä seinään hakkaamista."

        Tervetuloa miesten sekä tavallisten ja rumien naisten maailmaan. Naisilla se yleensä tapahtuu siinä iässä kun pelkkä ulkonäkö ei enää riitä miellyttämään vastakkaista sukupuolta.
        Kauniille tytöille ja naisille voi tulla yllätyksenä kun kaikki miehet ovat mielistelleet ja kuolanneet niiden perään tarpeeksi monta vuotta, että kun se vaihe on ohi, niin millainen tämä maailma oikein olikaan.

        Kauniiden ja nuorten, varsinkin seksikkäiden ja nuorten kannattaisi tehdä säännöllisin väliajoin ns. realitychekkejä, että pukeutuisivat ruman ihmisen sala-asuun ja menisivät ulos tarkastelemaan kanssaihmisten reaktioita.

        Voisi tulla pienenä shokkina monelle kun miehet eivät ryntäilisikään avaamaan ovia ja tarjoaisi tulta, lipoisi huuliaan kadulla vastaan tullessaan ja riisuisi heitä katseellaan.
        Kaikenlainen maireus, ystävävällisyys ja jopa ihan tavallinen pyyteetön kohteliaisuuskin vähenee. Tätä on siis tutkittu ihan käytännön testein jo.

        Siispä, newsflash: tuo että viesteihin ei vastata on nimenomaan naisten vakiokäytäntö.
        Samoin se että jos jos mies ei hurmaa tai muuten tee vaikutusta joka ikisellä viestillään niin moni nainen voi jättää keskustelun yllättäen kesken, ilmoittamatta koskaan mitään syytä.
        Mitään viestiä ei vain enää tule ja mies saa jäädä arvailemaan ja odottelemaan et mitäs se meinaa...

        Peräisin edes vähän käytöstapoja tytöiltä ja naisilta. Tulisi edes se kohtelias "ei kiitos".


      • 45353453h45

        "niin onhan jännä jos juurikin naisen pitäisi jaksaa sitkeästi jatkaa päänsä seinään hakkaamista.""

        Vielä tuohon sellainen jatko että mikä tuossa nyt olisi niin väärin? Juurikin miehet ovat joutuneet hakkaamaan päätään seinään tuossa asiassa... AINA.
        Joten miten niin "juurikin naisten"?

        Olisikin oikeus ja kohtuus että kaikki naiset saisivat edes joskus elämässään kokea tuon saman tunteen.


    • 6+14

      Olen ottanut yhteyttä jokaikiseen mieheen, jotka ovat vaikuttaneet asiallisilta ja kiinnostavilta. Tulos: kiitos mutta ei kiitos. Ja kun sitten tarpeeksi monta kertaa olen lukenut miesten valituksia siitä että vain rumat tai muuten epämiellyttävät naiset tekevät aloitteita niin olen vetänyt johtopäätökseni ja lopettanut aloitteiden teon.

      • Pinnallisia ääliöitä

        Tässäpä se tulikin: miehet haluavat aloitteita vain KAUNIILTA naisilta, jos aloite tulee tavalliselta rai rumalta, on se miehestä ällöttävää ja sellainen nainen saa välittömästi pakit.


      • mies kaks ysi
        Pinnallisia ääliöitä kirjoitti:

        Tässäpä se tulikin: miehet haluavat aloitteita vain KAUNIILTA naisilta, jos aloite tulee tavalliselta rai rumalta, on se miehestä ällöttävää ja sellainen nainen saa välittömästi pakit.

        Onko naisen logiikaa sitten se että normaalin tai komean miehen tulee kelpuutta kenet tahansa naisen, koska se nyt vain sattui lähetystymään..?

        Itse, olen normaalin näköinen ja kokoinen mies.Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) tai sitten ns. voimakkailta naisilta jotka etsivät miestä isolla M:llä.En tajua, mitenkä kukaan normaali,kiltti ja mukava nainen ei kiinnostu sen enempää.Profiilin kyllä lukevat mutta siihen se jääkin.

        Olenkin tulossa siihen tulokseen, että nettissä voi antaa ilmoituksen roikkua, mutta mitään siltä ei kannatta odottaa.Ylipäätään elämässä ei kannata jäädä toivomaan/odottamaan parisuhdetta tai perhettä liikaa.Hyvä on vain tietää, mitä haluaisi elämässä jos asiat menisivät siihen suuntaan.


      • mies kaks ysi
        mies kaks ysi kirjoitti:

        Onko naisen logiikaa sitten se että normaalin tai komean miehen tulee kelpuutta kenet tahansa naisen, koska se nyt vain sattui lähetystymään..?

        Itse, olen normaalin näköinen ja kokoinen mies.Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) tai sitten ns. voimakkailta naisilta jotka etsivät miestä isolla M:llä.En tajua, mitenkä kukaan normaali,kiltti ja mukava nainen ei kiinnostu sen enempää.Profiilin kyllä lukevat mutta siihen se jääkin.

        Olenkin tulossa siihen tulokseen, että nettissä voi antaa ilmoituksen roikkua, mutta mitään siltä ei kannatta odottaa.Ylipäätään elämässä ei kannata jäädä toivomaan/odottamaan parisuhdetta tai perhettä liikaa.Hyvä on vain tietää, mitä haluaisi elämässä jos asiat menisivät siihen suuntaan.

        Ps. Itse olin vielä 2v sitten 150kg läski josta tiputin 50kg pois.. yhtenä syynä että kelpaisin NORMAALEILLE naisille.


      • mies kaks ysi kirjoitti:

        Onko naisen logiikaa sitten se että normaalin tai komean miehen tulee kelpuutta kenet tahansa naisen, koska se nyt vain sattui lähetystymään..?

        Itse, olen normaalin näköinen ja kokoinen mies.Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) tai sitten ns. voimakkailta naisilta jotka etsivät miestä isolla M:llä.En tajua, mitenkä kukaan normaali,kiltti ja mukava nainen ei kiinnostu sen enempää.Profiilin kyllä lukevat mutta siihen se jääkin.

        Olenkin tulossa siihen tulokseen, että nettissä voi antaa ilmoituksen roikkua, mutta mitään siltä ei kannatta odottaa.Ylipäätään elämässä ei kannata jäädä toivomaan/odottamaan parisuhdetta tai perhettä liikaa.Hyvä on vain tietää, mitä haluaisi elämässä jos asiat menisivät siihen suuntaan.

        Olethan kirjoittanut profiiliisi, että et halua aloitteita rumilta ja lihavilta? Silloin kun itse nettideittailin niin tulkitsin kyllä niin, että lähestyä saa jos mahtuu kriteereihin. Koska en voi tietää, mitä kukin pitää kauniina ja naisellisena niin jätin ottamatta yhteyttä jos haettiin kaunista, naisellista jne, mutta hankalaksi menee jos rivien välistä pitää osata ymmärtää milloin saa ja milloin ei saa tehdä aloitetta.

        Kelpuuttaa ei kenenkään tarvitse sellaista, joka ei kolahda. Ei niidenkään kilttien ja mukavien naisten, vaikka kuinka olisit normaalipainoinen ja komea.


      • ja pituus on?
        mies kaks ysi kirjoitti:

        Ps. Itse olin vielä 2v sitten 150kg läski josta tiputin 50kg pois.. yhtenä syynä että kelpaisin NORMAALEILLE naisille.

        Jollet ole pitkästi yli 2 metrinen niin olet edelleen aivan liian läski, etkä siksi kelpaa niille useimmille NORMAALEILLE/hoikille naisille. Joten turha valittaa ettei muut kun samaa tasoo olevat (yhtä lihavat) kiinnostu.


      • mies kaks ysi
        ja pituus on? kirjoitti:

        Jollet ole pitkästi yli 2 metrinen niin olet edelleen aivan liian läski, etkä siksi kelpaa niille useimmille NORMAALEILLE/hoikille naisille. Joten turha valittaa ettei muut kun samaa tasoo olevat (yhtä lihavat) kiinnostu.

        179cm ja 99kg.... ja toivonkin löytäväni naisen joka näkee jotain muutakin kuin ulkonaisen olemuksen.Sellaset pinnalliset kanaset jotka sanoo vielä läskiksi..niin jooo.. Have a Nice Life! ;)


      • sitä saa mitä tilaa
        mies kaks ysi kirjoitti:

        179cm ja 99kg.... ja toivonkin löytäväni naisen joka näkee jotain muutakin kuin ulkonaisen olemuksen.Sellaset pinnalliset kanaset jotka sanoo vielä läskiksi..niin jooo.. Have a Nice Life! ;)

        Niin, haluat siis löytää HOIKAN naisen joka huolii läskin ukon :D mitä jos vaikka harjottelisit ensin omalla kohdallas miten katottas muutakin kun pintaa, eikä näin "Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) " :) sinä et vain lihavana ja ehkä jopa rumana mitä luultavimmin satu miellyttämään niiden normaalipainosten naisten silmää, anteeks nyt vaan. Mutta onnea seuranhakuun... sitä tulet tarvitsemaan ja paljon tolla asenteella ja vaatiessas omaa tasoo ylempää sellasta mihin et itsekään pysty.


      • Pinnallisia ääliöitä
        mies kaks ysi kirjoitti:

        Onko naisen logiikaa sitten se että normaalin tai komean miehen tulee kelpuutta kenet tahansa naisen, koska se nyt vain sattui lähetystymään..?

        Itse, olen normaalin näköinen ja kokoinen mies.Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) tai sitten ns. voimakkailta naisilta jotka etsivät miestä isolla M:llä.En tajua, mitenkä kukaan normaali,kiltti ja mukava nainen ei kiinnostu sen enempää.Profiilin kyllä lukevat mutta siihen se jääkin.

        Olenkin tulossa siihen tulokseen, että nettissä voi antaa ilmoituksen roikkua, mutta mitään siltä ei kannatta odottaa.Ylipäätään elämässä ei kannata jäädä toivomaan/odottamaan parisuhdetta tai perhettä liikaa.Hyvä on vain tietää, mitä haluaisi elämässä jos asiat menisivät siihen suuntaan.

        Ei tietenkään mutta on liioiteltua sanoa että vain susirumat tai lihavat lähestyvät. Sinua on takuuvarmasti lähestynyt sellainen normaali, kiltimpi ja tavallinen nainen mutta ongelma on siinä ettei sinulle sellainen kelpaisi ja tuskin edes huomaat tuon kaltaisen naisen lähestymistä. Miehet odottavat aloitteita vain kauniilta naisilta, jos niitä ei tule niin ei ne miehet sitä huonompaa vaihtoehtoa kelpuuta, ei vaikka kyseinen nainen olisi samaa tasoa kuin se mies.


      • Hukkisss
        sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Niin, haluat siis löytää HOIKAN naisen joka huolii läskin ukon :D mitä jos vaikka harjottelisit ensin omalla kohdallas miten katottas muutakin kun pintaa, eikä näin "Itseäni lähestyy ainoastaan naiset jotka eivät nyt vain satu mielyttämään silmää (anteeksi vain, joskus oikeasti lihavat/rumat ) " :) sinä et vain lihavana ja ehkä jopa rumana mitä luultavimmin satu miellyttämään niiden normaalipainosten naisten silmää, anteeks nyt vaan. Mutta onnea seuranhakuun... sitä tulet tarvitsemaan ja paljon tolla asenteella ja vaatiessas omaa tasoo ylempää sellasta mihin et itsekään pysty.

        Hahaa..

        Kyllä tuolla miehellä on "tsäänssejä" hoikkiin/normaalipainoisiin. ( hoikka EI ole laiha muuten..) Mittojen perusteella ok, jos on vähänkään lihasta kropassa ja roteva ruumiinrakenne.

        Itse nappasin täältä suurinpiirtein samoilla mitoilla olevan miehen.. Sille kelpas ns.hukkapätkä, joka ei ole ollut ruoka-aikaan tarpeeks kotona ja keposesti kantoi kynnyksen ylikin :D

        Yleensä miehellä voi olla enempi kiloja pituuteen nähden, jos vaan on liikkunut tai on fyysisesti raskas työ. ;) Näyttää paremmalta miehenä tuo 179/99 kuin samat mitat naisella.. mut makuja on monia.


      • tuleva-entinen-läski
        mies kaks ysi kirjoitti:

        179cm ja 99kg.... ja toivonkin löytäväni naisen joka näkee jotain muutakin kuin ulkonaisen olemuksen.Sellaset pinnalliset kanaset jotka sanoo vielä läskiksi..niin jooo.. Have a Nice Life! ;)

        Katsotkos itsekään muuta kuin ulkoista habitusta?
        Millä nimimerkillä löydyt, jos kriteereihisi haluaisi itseään vertailla...?


    • PassiivisetUlos

      Se on "suomalaisen naisen logiikkaa".
      Ja tälläsissä nettipaikoissa tuollainen ajatustyyli tuhoo koko deittisaitin tarkoituksen.

      Olen usein ehdottanut kun ollut tullut kaikenlaisia Treffit S24-kyselyjä, että ne profiilit jotka eivät vastaile eivätkä lähettele mitään viestejä muille tulisi poistaa.

      He pilaavat deittisaitin koko perustarkoituksen.

      Tiedän pari ulkomaista saittia joissa tämä on otettu huomioon.
      Jos profiili on "passiivinen" niin ko. profiililta kysytään ylläpidon toimesta, että mikäs on vikana. Jos sama linjaa jatkuu niin profiili poistetaan.

      • Just näin

        ''Jos profiili on "passiivinen" niin ko. profiililta kysytään ylläpidon toimesta, että mikäs on vikana. Jos sama linjaa jatkuu niin profiili poistetaan.''

        Toihan on kiva idea.


    • loogista

      Toiveissa on ollut löytää mies, joka on -5 oma ikä (olen 42v.). Noh, näin vaan on, että nelikymppiset miehet haluavat 16-30 -vuotiaita. Ne muutamat, joille olisin iän puolesta saattanut kelvata, ei muilta kriteereiltään ollut sopivia tai minä en ollut heidän kriteereihinsä sopiva.
      Yhdelle laitoin toiveikkaana aloitusviestin, kun vaikutti jopa liiankin hyvältä ollakseen totta. Kehuskeli profiilissaan olevansa mukava ja fiksu.. juu, no sain sentään vastausviestin, joka oli kyllä tosi tyly eikä mitenkään fiksun ihmisen kirjoittama.

      • Ne idiootit :)

        Hehee :) Riittääköhän varmasti kaikille 40-40 v. miehille noita 16-30-vuotiaita..ehkä kun tarpeeksi monta vuotta nettideiteissä pyörii niin viimein onnistaa...ei kannata luovuttaa. Tsemppiä miehet! HAHAHAA


      • ABC_Kukko
        Ne idiootit :) kirjoitti:

        Hehee :) Riittääköhän varmasti kaikille 40-40 v. miehille noita 16-30-vuotiaita..ehkä kun tarpeeksi monta vuotta nettideiteissä pyörii niin viimein onnistaa...ei kannata luovuttaa. Tsemppiä miehet! HAHAHAA

        "Hehee :) Riittääköhän varmasti kaikille 40-40 v. miehille noita 16-30-vuotiaita..ehkä kun tarpeeksi monta vuotta nettideiteissä pyörii niin viimein onnistaa...ei kannata luovuttaa. Tsemppiä miehet! HAHAHAA"

        Teet liian vahvoja yleistyksiä ja jotkut "sopulit" vielä peukuttaa viestiäsi. Opettele hyvä ihminen käyttäytymään.


    • täysin loogista

      "vaikutti jopa liiankin hyvältä ollakseen totta" jos tässäkin tapauksessa laitetaan "toiveikkaana" ns. omaa tasoa paremmalle osapuolelle.
      Kun on oikein valkattu mutta niinhän ne ovat muutkin naiset hänet huomanneet että on varaa tälläkin miehellä pelata tätä tyypillistä naistenpeliä mutta ole onnellinen että sait edes jonkinlaisen vastauksen vaikka se ei ollutkaan odotetunlainen.

      Kyllä se on kuule monella 42 naisellakin se ikäraja 30-45v. että kyllä siinä itsekkin 45v miehenä että vastatakko edes tälläisen tekemään aloitteeseen ja omasta aloitteesta puhumattakaan kun ikärajat on jo tuota luokkaa.

      • ikärasismia

        Hah, on se kyllä vähän huvittavaa kun ikärasismia on niin paljon. Tai siis ihannetoiveita mahdollisen deittikumppanin iästä.

        Välillä kun noita selailee niin tulee vastaan profiili jossa nainen on määritellyt itselleen sopivan miehen ikähaarukkaan maksimin johin olen liian vanha, mutta samaan aikaan nainen on itse liian vanha ts. vanhan näköinen mulle, niin että ei oltaisi sen takia sopusuhtaisen näköinen pari.

        Noi ikähaarukat pitäisi melkein ottaa pois näkyviltä ja keskittyä vain ulkonäköön ja tietoihin mitä ihmiset itsestään kertovat. Meitä kun on ikuisia babyfaceja samoin kuin jo nuorena aikuismaiselta näyttäviä pikkuvanhuksia.

        Mutta sitten kuvien tuoreudesta tulisi ongelma, jollain olisikin 5v vanhat kuvat ja jollain juuri otetut. jne.


    • Tsemppiä

      Itsellä ollut profiili vain muutaman päivän kerrallaan ja hyviä kokemuksia on. Kaksi oikeaa herrasmiestä olen löytänyt: toinen vuoden vanhempi ja toinen vuoden nuorempi. Omassa elämässään menestyneitä, komeita, hyvin käyttäytyviä miehiä. Sitä mitä hain.

      Oma profiili kannattaa tehdä kunnolla ja totuuden mukaisesti. Ikääkin minulla on jo 44v. Ikähaitari minulla oli 38-48v.

      Tutustun kirjoitellen pari viikkoa ja sitten tapaaminen, jos vielä tuntuu mukavalta kumppanilta. Eka tapaaminen kertookin sitten kaiken. Kemiat synkkaa tai ei.

      • Tsemppiä

        Mitä ikärasismiin tulee, niin jotakinhan siihen ikähaitariin täytyy laittaa. Ikä on kuitenkin vain numeroita, kun ollaan aikuisia :)

        Ihan hyvin voi kirjoitella vaikka olisi iältään nuorempi tai vanhempi. Ei ikä paperilla kerro kaikkea :)


    • Tiedoksi tää

      Hei aloittaja. Minä laitoin profiilin nettiin ja aloin aktiivisesti ottaa yhteyttä miehiin. Olin lukenut palstalta, että miehet toivovat aktiivisia naisia.

      Noin kymmeneen lähettetyyn viestiin vastasi 1-2 miestä lyhyesti. Olin aivan ymmälläni. Tuli mieleen, että pitivät minua epäuskottavana, kun otin itse yhteyttä.

      Kyllästyin tyrkyttämään itseäni ja poistin profiilini. Löysin sitten livenä helpommin seuraa, mikä oli yllätys.

      P.S. En ole lihava, enkä ruma.

      • Sitkeäsissi

        Tuo on sinänsä ihan hienoa että olet ollut aloitteellinen! Mutta varmaankin vain harvat naiset ovat yhtä aktivisia. Jos nainen on ensin lähettänyt minulle ensin postia, niin vastaan AINA. Jos olen kiinnostunut, niin lähden treffeille. Jos en ole kiinnostunut, niin vastaan että kiitos viestistä, mutta et valitettavasti ole tyyppiäni. Jos itse lähetän kymmenelle minua kiinnostavalle naiselle viestin, niin heistä yleensä 1-2 vaivautuu vastaamaan minulle. Ja olen pitkä ja oikeasti urheilullinen ja monta muutakin hyvää ominaisuutta, mutta ei vaan auta.


    • mies7

      Kyllä naiset on tässä deittimaailmassa kuin hemmotellut pikkukakarat. Totta kai iskän pikku prinsessalle pitäisi unelmien miehen tulla saman tien ihan itsestään itse tekemättä mitään. Jos näin ei käy, maailma ei ole oikeudenmukainen paikka iskän pikku prinsessalle.

    • Shole

      Voisko johtua siitä, että "moi kysy lisää" viidentuhannen muun samanlaisen profiilin seassa ei kiinnosta kauheesti?

      • onetwo3

        Ei voisi, koska profiilissa on kuva ja paljon tekstiä kuvauksena.


    • imekää kyrpää

      seo iha sama mitä teille lumput kirjoittaa. ei vastusta

    • Analyysia

      Jos olet "Shole" nainen, niin tuollaiset miesten profiilit johtuu osittain siitä, että ainakin osa miehistä jotka on jättäneet ilmoituksen ajattelevat niin että jos kovin paljon itsestään kertoo, niin ne asiat joista mies kertoo saavat naisen ajattelemaan että mies ei ole hyvä. Eli jos mies vaikkapa kertoo profiilissaan harrastavansa metsästystä, niin nainen voi ajatella sitä niin huonona juttuna ettei halua lähettää miehelle edes aloitusviestiä. Mutta jos esim. vasta kolmannella tapaamisella asia paljastuu naiselle, niin mies saattaa muuten olla niin paljon naisen mieleen ettei asia ole este suhteelle.

      Minulla ei ole esim. itselläni paljoa varsinaista tekstiä ollut deittiprofiilissa, mutta kyllä siellä kuitenkin kuva on ja harrastus- ja koulutustaustatietoja ja se tieto ettei minulla ole lapsia.

      Naiset yleisesti ottaen kiinnittävät liikaa huomiota epäolennaisuuksiin. Kun tapasin aikoinaan tulevan tyttöystäväni hälyisässä yökerhossa, niin avausrepliikissäni kutsuin häntä megablondiksi ja pyysin häntä tulemaan kanssani baaritiskille. Hän tuli seurakseni baaritiskille. Myöhemmin keskustelimme ensikohtaamisestamme ja kerroin kutsuneeni häntä megablondiksi. Siihen tyttöystäväni tuhahti ettei varmaankaan olisi lähtenyt seurakseni baaritiskille, jos olisi kuullut että kutsuin häntä megablondiksi. Eikö kuitenkin olennaista ollut se, että pyysin häntä seurakseni baaritiskille? Ja hänhän oli minulle oikea megablondi :-)

      • helka

        Minusta on ajanhukkaa jättää kertomatta olennaisia asioita siksi, että saisi enemmän aloitteita. Ne olennaiset asiat kun ovat nimenomaan olennaisia ja vaikka olisi kuinka kiinnostava ihminen niin totuuden paljastuessa juttu loppuu siihen. Tuo metsästys voi olla yksi sellainen, menneisyys toinen (esim oma kiinnostukseni loppui kerran kuin seinään kuultuani kuinka monta lasta miehellä oli ja kuinka monen naisen kanssa).


      • Analyysia
        helka kirjoitti:

        Minusta on ajanhukkaa jättää kertomatta olennaisia asioita siksi, että saisi enemmän aloitteita. Ne olennaiset asiat kun ovat nimenomaan olennaisia ja vaikka olisi kuinka kiinnostava ihminen niin totuuden paljastuessa juttu loppuu siihen. Tuo metsästys voi olla yksi sellainen, menneisyys toinen (esim oma kiinnostukseni loppui kerran kuin seinään kuultuani kuinka monta lasta miehellä oli ja kuinka monen naisen kanssa).

        Tuo lasten lukumäärä on tietysti olennaista, mutta jos niitä on useita niin ei se tieto mahdollisista monista lapsista kaikkia naisia haittaa. Miehen toki pitää rehellisesti vastata, jos nainen lasten lukumäärää kysyy. Naisilla toisin kuin miehillä kun vaan valitettavasti osaa olla monia sellaisia tekijöitä, jonka takia mies oletetaan ei kiinnostavaksi vaikka hän ehkä livenä olisikin. Ei tietenkään kaikkien naisten kohdalla asia ole näin, mutta valitettavan monen on.


    • turhaa touhua,

      Ei naisilta mitään vastauksia saa vaikka olis asiallinen eikä puhuis seksistä mitään. En ymmärrä ollenkaan miten suomes vois naisiin tutustua.

    • NettiD

      Kyllä mun mielestä siinä on hyvä olla jonkinlainen ikähaitari, koska itse en halua yhteyden ottoja vanhoilta ukoilta kun olen itse nuori. Jos miettii sitä, että kaikki naiset ovat muka tylyjä ja eivät vastaa viesteihin niin se johtuu vain siitä ettei viestin laittaja luultavasti kiinnosta. Itse kyllä vastaisin luultavasti jotain takaisin jos viesti on asiallinen vaikka mies ei kiinnostaisikaan. Mutta mielestäni minulla ei ole mitään velvollisuutta alkaa vastailemaan vanhemmille ällöille ukoille.

      Mielestäni olisi hyvä jos viestissä kertoo joitain asioita itsestään ja mistä pitää, koska muuten luultavimmin tapaamisella tajuaa, ettei ole mitään yhteistä. Itsellä ainakin vaikuttaa laitanko viestiä, ulkonäkö, onko viestissä karismaa eli onko miettinyt mitä kirjoittaa ja löytyykö yhteisiä asioita, koska ei varmaan ole järkeä tavata ihmistä joka vaikka inhoaa sinulle tärkeitä asioita.

    • Nettideittien naisista ainakin suurimmalla osalla tuntuisi olevan se unelmien prinssi epätoivoisesti hakusessa:-) ...jos joku pikkuseikka ei miellytä silmää niin kokeillaan onnea jo seuraavan profiilin kanssa..ehkä kannattaisi yrittää oikeasti tutustua muutamaan mielenkiintoisen tyyppiin kuin heti olla antamassa pakit:-)
      Itse olen kiinnostunut kyllä heti ikäisistäni naisista jotka tekevät aloitteen...naiset odottaa miehiltä viestejä että pääsisivät valikoimaan mutta kyllä se naisen oma aloitteellisuus voi tuoda parempia tuloksia fiksumman seuran suhteen.

    • m48

      Näinhän se on että naisten aloitteilla pääsemme paljon koska se näyttää minulle että juuri hän on kiinnostunut minusta.
      Olen itse aina ns. silkkihansikkain vastannut vaikka nyt ei ihan natsaa iän tai kaukojuttujen takia ettei niitä kauheita pakkeja naisten tarvinnut pelätä.
      Kyllä ne pelimiehet siellä muuten jyllää ja omani hukkuu sinne joukkoon ja tämän kun saisi naisten ymmärtämään.

    • ihmetouhua

      Nettideittien naisilla on päässä jotain pahasti vialla.

      • tottamaaritti

        Privet dievuska! Iti suda! Kak di la? Golka stoi? ..ja niin homma alkaa justiinsa luistamaan ilman turhia kotkailuja .. tuolla itäisen maanpuolustusalueella. sitten vaan spasiba...ja lopuksi pliat karova, itti nahui..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1495
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1292
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      30
      1237
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      30
      1211
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1116
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1096
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1086
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe