Sisäsataman karaoke

Antikaraokeman

Lähdin viettämään sunnuntaita kemiläisten olohuoneeseen ,Sisäsatamaan . Ajattelin viettää mukavan iltapäivän ketsellen merelle ja nauttien virvokkeita alueen baareissa. Suuri tyrmistys tuli jo Merikadun talojen jälkeen,kun epävireinen koilotus kuuli Sisäatamn yhdestä baarista. "laulajan" ääni kuului ,mutta päin honkia hoilottaminen vaikeutti laulun tunnistamista.
Ihmettelen, miksi annetaan näitten baarien pilata olohuoneemme tunnelma tälläisellä ohjelmalla. Onhan se kamalaa kuunneltavaa,kun ei voi olla lainkaan siellä.
Onneksi tuuli kuitenkin vei äänen pois purjeveneitten kohdalle ja yhdessä rantabaarissa pystyi nauttimaan virvokkeita ja syötävää.
Ymmärrän,että ohjelmaa pitää olla ,mutta ei sentään kiusata ympäristöä kaikenmaailman koilottajilla ja epävireisillä "esityksiä"
Muusikot ja bändit eri juttu,he soittavat ja esittävät omaa juttuaan.

31

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Steam Ray Voughan

      Samaa melusaastetta kuulee aika-ajoin kävelykadultakin. Olisi kiva näin loman yhteydessä siemaista oluttuoppi ja nauttia kesän lämmöstä, mutta kun ei.
      Nää laulun repäisemät terrorisoi joka paikassa?
      Ihan hävetti vietävästi, kun sukulaiset oli tulleet Austraaliasta käymään ja lähettii ihaileen ja muisteleen kaupungin entisajan tunnelmaa. Sitä hiton karaokehoilotusta saatiin kuulla niin ettei keskustella saattanu.
      Kertoivat ettei ole koskaan ennen nähneet näi leveää ja lyhyttä kävelykatua joka olisi ollut näin autio, jossa ei myyntikojuja tai edes liikehuonestoja (niitä paria vielä olevan lisäksi) paikalla vain karaoke laulajia.
      No ranta sai kehuja ja sieltä löytyikin viihtyisä paikka, se uimarantaa lähinnä oleva Kemin Purjehdusseuran ravintola.
      Loppu hyvin, kaikki hyvin! Sinne ei kantautunut örisevien ja nuotin vierestä laulavine karaokelaisten riitasoinnut.

    • huilaaja

      Kai ne kaikki kävelykadun liikehuoneistot ovat käytössä, ei kai siihen enempää mahdu, ja ihan normaalisti siinä niitä on jos on hotellia,elokuvateatteria, pizzeriaa, Citykulmaa, kiinalaista ravintolaa ja mitä lie kauppaa. Hoilottajat tosiaan saisi pysyä sisätiloissa, tai jos ulkona järjestetään, niin sitten vain tiettynä aikana esim. pari tuntia.

    • Harrastelija laulaja

      Karaoke on mukava harrastus.Minäkin tykkään laulaa mutta sisätiloissa.Kävin eka kerran kuunteleen toissa sunnuntaina Katariina laivalla.Siellä oli hyviäkin laulajia.Kiva oli kuunella.Tykkäsin!!!

    • jkhgfdstha

      Karaoke on todella rasittavaa. Joskus se vielä menisi mutta kun tuntuu olevan joka paikassa sitä kännistä joikumista. Bändien kanssa on vähän niin ja näin. Monet soittaa niin järjettömän lujaa pienessä kapakassa että korvat tinnittää kaksi päivää keikan jälkeen. Päälle kapakoiden riistohinnat ja tupakointikielto, en halua valittaa vaan on pakko.

    • ulkopaikkalainen

      Mikx kaikki hieno homma pilataan juottoloilla tai karaokella???? paljon kivempi ja viihtyisämpi paikka sekä viittis käydä jos tarjottas vain kahvia/teetä sekä ruokaa.
      kännisiä örveltäjiä paljoo viitsi katsella tai niitä niin kansainvälisiä fiinejä ihmisiä joilla kaljan litku nokan alla.

    • karaokeyäks

      Juu ... harrastelija laulaja tosiaan ..500m päähän kuuluu tosiaan harrastaja lauljan mesoamiset ... epävireinen ääni .. vääräsäkeistö ..väärä sävellaji.. ja väärä biisi ..
      Kaikki pielessä ja se koilotus kuuluu pitkin kaupunkia ...järkeä tähän hommaan ...

    • Harrastelija laulaja

      Ei kaikki tykkää kaikesta :D Kyllä minäkin sanon ettei humalaisen örinää ole kiva kuunnella mut selvien ihmisten laulamista on ja jotka vielä osaa.

    • Junttien hommaa

      Jättäkää se laulaminen ammattilaisille tai keksikää edes omia kappaleita ettei tarvitse yrittää matkia (raiskata) jokaista hittiä.

      • hyi helvet....

        Näinhän se on, karaoke aiheuttaa myötähäpeää kuulijassa.


    • maksi1

      Voi ,Voi kylläpä ahdistaa karaoke joitakin. Moni ravintola ottanut karaoken, koska se tuo maksavia asiakkaita, se on paikan elämisen ehto. Montako ravintolaa on toiminnassa joka tarjoaa kahvia, teetä ja sympatiaa. Tiedon mukaan nämä sisäsataman su. klo 14-17 ja kävelykadun ke. klo 18-21 karaoket jatkuvat kesän ajan säävarauksella. En minäkään pidä kaikista tapahtumista, turha näistä on täällä mesuta ja pahoittaa mieltä, " antaa kaikkien kukkien kukkia ", se helpottaa elämää.

      • Ei kai tässä...

        kukaan ole ahdistunut karaoken vuoksi, jos sitä laulettaisiin sisätiloissa, mutta tuo Kemin sisäsatama on väärä paikka tuolle harrastukselle.

        Asia olisi toki eri, jos karaoken harastajat osaisivat laulaa ja olisivat edes selvinpäin, mutta kun Suomalainen uskaltautuu mikin varteen vain yli 1,5 promille humalassa ja tämä känni-karaoke ei ole kovin viihdyttävän kuuloista selvinpäin olevalle terassikahvittelijalle tai rantamaisemia ihailevalle kesäturistille.

        Jos humalainen ihminen aiheuttaa meluhäriötä laulamalla kadulla, tulee poliisi ja vie hänet putkaan, mutta kun humalaisella on mikrofoni kädessä ja monitori edessä, niin tämä onkin karaokea, jota tuulipukukansa rakastaa.


      • Hah, hah, haa
        Ei kai tässä... kirjoitti:

        kukaan ole ahdistunut karaoken vuoksi, jos sitä laulettaisiin sisätiloissa, mutta tuo Kemin sisäsatama on väärä paikka tuolle harrastukselle.

        Asia olisi toki eri, jos karaoken harastajat osaisivat laulaa ja olisivat edes selvinpäin, mutta kun Suomalainen uskaltautuu mikin varteen vain yli 1,5 promille humalassa ja tämä känni-karaoke ei ole kovin viihdyttävän kuuloista selvinpäin olevalle terassikahvittelijalle tai rantamaisemia ihailevalle kesäturistille.

        Jos humalainen ihminen aiheuttaa meluhäriötä laulamalla kadulla, tulee poliisi ja vie hänet putkaan, mutta kun humalaisella on mikrofoni kädessä ja monitori edessä, niin tämä onkin karaokea, jota tuulipukukansa rakastaa.

        Todella osuva kuvaus. Känniset punaniskat hoilaa tuulipuvuissaan. Heh, sketsiksi voisi luulla mutta tosihan tuo on.


      • Harrastelija laulaja

        Asiaa puhut maksi1 :) Nykyään karaoke vetää baareihin ihmisiä.Mut annetaan asian olla.Yksi tykkää äitistä ja toinen tyttärestä :D


    • Karaoke kurko

      Karaoke on hauskaa viihdettä,en pysähdy itsekään toljottaan mitään ohjelmaa tuntikausiksi mikä ei kiinnosta,toppahousut pysykää kotona kesällä ettei laulu ota psyykkeelle.

      • xx show

        Onhan siinä kieltämättä tahatonta komiikkaa kun joku raiskaa biisiä räkä poskella ja tosiaan kuvittelee laulavansa. Ainesta inhorealistiseen tosi tv ohjelmaan, suosio on taattu.


    • Mukaan vaan

      Rohkeasti mukaan vaan,äänellään ne muutki laulaa.aloita selvinpäin harjoittelu ensin, ihan kivaa on.

    • No more karaoke

      Järjenköyhää kehua näitä ulkoilmakaraoke-juttuja mukaviksi tapahtumiksi ...
      Miksi yllensäkään sen äänentoiston pitää olla nii lujalla,että 500m päähän kuuluu?
      20m ois sopivampi,ettei häiritsisi muita vappa-ajan viettäjiä .
      Ennen tosiaan ,kun kapakassa alkoi laulamaan kännissä,asiakas ohjattiin ulos ja sai vielä porttikiellon,nykyään laitetaan mikrofoni käteen ja saa terrorisoida muita.
      Ilmeisesti se "viihde" karaokessa onkin naureskella "laulajan" typeryyttä ?
      Ikävä ilmiö tämänmoinen asia .....

    • Musayes

      Pysy kotona ryyppäämässä jos musa ei kiinnosta,ulkoilmatapahtumat on kivoja kesärannassa.ihmiset kertyvät juhlimaan rantsuun.rantaa riittää kaltaisillesikin kilometritolkulla.kävele vaikka kiikeliinpäin ei kukaan häiritse.ja talvella ei tarkene ihmiset nautiskella ravintolarannassa.elä tuki sinne missä susta ei tykätä jooko.

    • Ande53

      Mee sunnuntaina klo 14-17 kävelykadule ja keskiviikkona klo 18-21 sinne rantaan, jos niin pahasti häiritsee. Vittu, että jollaki voi olla vaikeeta.

    • Edelleen, ei karaoke

      Niin .. eikös se voisi se karaoke-porukka mennä sisälle koilottamaan ja jättää Kemin merellisen äänimaiseman rauhaan.
      Se muuten kuulee tuo karaoke älämölö myös kiikeliin,kun tuo vesi kantaa nämä mölinät sinne asti ja olen kuullut väitteen,että siitä "nautitaan" jopa Selkäsaaressa asti . Ai, että ihanaa ......

    • Kännkkäränkkä päivä

      Yrittäjät ne järjestää karaokea asiakkaiden saamiseksi.näyttää toimivan, karaoken ystävät kokoontuvat terasseille ja samalla muitakin uteliaita tulee paikalle. Jotkut sivullisetkin rohkaistuvat sitten mukaan.on siellä huonojakin mukana mutta sehän ei ole vakavaa kilpalaulantaa vaan hauskaa yhdessäoloa.ilmat kun jähtyy yrittäjät siirtää porukat sisäravintoloihin.hauskaa ajankulua asiakkaille tää vaan on.nää valittajat ei nyt jaksa keskittyä esim koiriin kun ne ei jaksa helteellä haukkua tai mikä nyt eläkeläisiä milloinkin sattuu ahdistaan.aina jotakin ulinaa jostain kuuluu. Elämää tää vaan on.

      • Harrastelija laulaja

        Samaa mieltä nimim. Känkkäränkkä päivän kans :)


    • Antikaraokelegue

      Jaa.. eipä ne koirat haittaa eipä vanhat kitisevät naiset tai papat ...
      Jaa.. bisneksen takia pitää kärsiä ja voida pahoin .... Jospa nää harrastelijat menisivät sisälle harrastamaan ja tulisivat opittuuaan laulamaan myös bändin kanssa esiintymän... ai niin ei kai sellaista bändiä ole joka kehtaa soittaa musiikkia ymmärtämättömiä harrastelijoita taustalla ...
      Harrastelijat pysykööt sisätiloissa ja jättää lauluhommat ammattilaisille .
      Mielummin itkeviä lapsia ja haukkuvia koiria kuuntelen kuin sekametelikaraokea.

      • Samaa mieltä

        Onhan siinä mahdotonta yrittää seurueen kanssa syödä ja nauttia ulkoilmasta, kun toiset örisee hoilaten jotan lauluntapaista.


      • Laulu ja viini
        Samaa mieltä kirjoitti:

        Onhan siinä mahdotonta yrittää seurueen kanssa syödä ja nauttia ulkoilmasta, kun toiset örisee hoilaten jotan lauluntapaista.

        Ymmärrettävää puolin ja toisin,mutta jos itellä ei ole uskallusta,eikä tykkää karaokesta,on toki ruokapaikkoja enemmän valittavana kuin karaokejuttujen järjestäjiä. Eihän sille kukaan mitään voi jos joillakin on suuremmat laulunhalut,kuin ruokahalut. Syödä voi milloin vain,mutta karaokea on ulkoilmassa suomen lyhyessä suvessa vain pienen aikaa.
        Oppikaa nauttimaan elämästä yhdessä!


      • Thokozela ukudla
        Laulu ja viini kirjoitti:

        Ymmärrettävää puolin ja toisin,mutta jos itellä ei ole uskallusta,eikä tykkää karaokesta,on toki ruokapaikkoja enemmän valittavana kuin karaokejuttujen järjestäjiä. Eihän sille kukaan mitään voi jos joillakin on suuremmat laulunhalut,kuin ruokahalut. Syödä voi milloin vain,mutta karaokea on ulkoilmassa suomen lyhyessä suvessa vain pienen aikaa.
        Oppikaa nauttimaan elämästä yhdessä!

        Ulkona voi laulaa vaikka pikku pakkasessa, ruokailla ei, paitsi jos tykkää pakasteruoasta.
        Ei nämä oikeat artistit niinkään häiritse ja ainahan voi vaihtaa paikkaa. Mutta näin lyhyenä suvena onko pakko tulla rääkyyn sinne rantaankin? Hoilatkoon siellä kävelykadulla, akustiikka ja kaikukin on siellä kohillaan.


      • Bon Abetii
        Thokozela ukudla kirjoitti:

        Ulkona voi laulaa vaikka pikku pakkasessa, ruokailla ei, paitsi jos tykkää pakasteruoasta.
        Ei nämä oikeat artistit niinkään häiritse ja ainahan voi vaihtaa paikkaa. Mutta näin lyhyenä suvena onko pakko tulla rääkyyn sinne rantaankin? Hoilatkoon siellä kävelykadulla, akustiikka ja kaikukin on siellä kohillaan.

        Keskellä kaupunkia on enemmän nukkuvia ihmisiä. Rannalla vähemmän,ja ääntä katoaa merelle. Jos on ruokailijoille karaoke häiriöksi,laittakoon korvatulpat, voi syödä ja piereskellä rauhassa.


      • painukaa v.tt..n
        Bon Abetii kirjoitti:

        Keskellä kaupunkia on enemmän nukkuvia ihmisiä. Rannalla vähemmän,ja ääntä katoaa merelle. Jos on ruokailijoille karaoke häiriöksi,laittakoon korvatulpat, voi syödä ja piereskellä rauhassa.

        Pieremällä karaokea vastaan? Pitänee yrittää, konstihan sekin on. Saako niitä kara & ookkelaisia paiskoa munilla, tomaateilla jne?


      • Voi jee
        Bon Abetii kirjoitti:

        Keskellä kaupunkia on enemmän nukkuvia ihmisiä. Rannalla vähemmän,ja ääntä katoaa merelle. Jos on ruokailijoille karaoke häiriöksi,laittakoon korvatulpat, voi syödä ja piereskellä rauhassa.

        Tässä taas nähdään näiden känni-karaoken hoilaajien älyllinen ja henkinen taso...


      • ei kiva
        Bon Abetii kirjoitti:

        Keskellä kaupunkia on enemmän nukkuvia ihmisiä. Rannalla vähemmän,ja ääntä katoaa merelle. Jos on ruokailijoille karaoke häiriöksi,laittakoon korvatulpat, voi syödä ja piereskellä rauhassa.

        Korvatulpat korvissa on hankala syödä.


      • helppoahan se on
        ei kiva kirjoitti:

        Korvatulpat korvissa on hankala syödä.

        Laittaa senverran pienemmät,että voi heiluttaa käsiä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2451
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1759
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1200
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe