Ajojahtikateutta

rouva Tappinen

Täältä voit löytää vastauksia jos olet pohtinut syitä Auerkeissin ja Aarniokeissin sitkeään nettivääntöön.
Kuunari Koivisto riistettiin omistajalta, irtaimisto ryöstettiin ja kuunari räjäytettiin ja upotettiin Luvian vesille vuosina 2006-2007.
Kuunari Koivisto-yhdistyksellä oli kirjanpito, niinkuin kaikilla kirjanpitovelvollisilla.
Kirjanpito otettiin talteen joulukuussa 2006. Kirjanpidosta viimeisen havainnon sai 3 yhdistyksen jäsentä tammikuussa 2007. Silloin se oli levitettynä Porin ulosoton kellarissa.
Yhdistyksen paperitavaraa palautettiin yhdistyksen puheenjohtajalle maaliskuussa 2007. Kirjanpitoa niiden tavaroiden joukossa ei kuitenkaan ollut, ulosottorouvan vastakkaista käsitystä todistavan lausunnon vastaisesti.
Ja miten tämä liittyy Auerkeissiin ja Aarniokeissiin.?
Porin virkamies ei voi olla väärässä. Siksi Auer halutaan syylliseksi Porissapäin, maksoi mitä maksoi.
Miten tämä liittyy Aarniokeissiin? Aarniota on syytetty rahanpesusta.
Kun kuunariyhdistystä vuosina 2000-2006, jopa vielä 2011 moitittiin netissä siitä että yhdistys olisi saanut Porin kaupungilta 2,5 miljoonan mummonmarkan lainan mutta on laiminlyönyt lainan takaisinmaksun, kirjanpidon tarkastus ulosoton tiloissa tammikuussa 2007 tuotti sen toteamuksen että lainansaantihuhuissa ei ollut mitään perää. Tämän perättömän huhun salaaminen on Porin virkamiehille tärkeämpää kuin rehellinen poliisitutkinta.

15

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rouva Tappinen

      Valtakunnansyyttäjäviraston pomoa, Kalsketta, nimitellään netissä korruption isäksi. Kuullostaa pahalta.
      Netissä on jo 10 vuotta harrastettu patologisen valehtelijan ajojahtia. Kuunari Koiviston riistäminen, ryöstäminen ja räjäyttäminen vuosina 2006 - 2007 on yksi sen ajojahdin seurauksista. Vieläkin Vikipediassa on vääriä tietoja Kuunari Koivistosta, niin olen kuullut sisäpiiritietoina.

      Henkirikospuolella on Auerväittely taas törmännyt totuusmuuriin, sekametelisopasta pirskahtelee totuuden siemeniä, hiirenpapanoita ja kukansiemeniä tasaisena virtana.

      Aarnioväittelyssä odotetaan syyttäjän puheenvuoroa.

    • rouva Tappinen

      Mopopoika 77, sinulla on mainio nimimerkki poliisiketjussa.
      En Paaterosta ehkä jaa mielipidettäsi, mutta voisit miettiä meidän Suomemme ongelmia vähän enemmän myös kuunarinäkökulmasta.

    • rouva Tappinen

      Ulvilan surman ympärillä valehtelulla on myös motiivi. Sorkkarauta nähtiin jo 1.12.2006 mutta miksi poliisi sanoi ilmiantajalle että poliisi tietää siitä sorkkaraudasta ja on ottanut sen talteen. Miksi syyttäjä Kulmala kertoo lehtiuutisen avulla mennä viikolla että poliisi ei ole ottanut talteen sorkkarautaa?

      Ympärkautta yhteen tullaan mutta aikaa tähän on mennyt liian kauan.

    • rouva Tappinen

      Mikähän solmu nyt tuli kun torstaipäivän istunto Vaasan hovissa peruttiin? Jotkut epäilevät että sekä syyttäjä, asianajaja itsekin ja tuomarit hämmentyivät nettikirjoittajan selkeästä piirroksesta joka osoitti miten murhaaja oli poistunut. Vähempikin järkyttää. Kansa saa selville että turhaa vääntöä on vuosikausia väännetty siitä murhasta. Pelit ihan sekoaa ja pelikortit vettyy jos asioita kuvataan selkeästi.
      Farssi jatkuu Porissa maanantaina, kun sunnuntaina saamme jännittää, pysyykö asteroidi RC (vai oliko se CR) 2014 omalla radallaan 40 000 km päässä maapallosta.

    • ...se itse siihen...

      Joka toiselle kuoppaa kaivaa... Jätti tuo asteroidi RC 2014 eilen jälkeensä merkin, kuopan lentokentän viereen Nicaraguassa.
      Kaikesta jää muistijälki vaikka kuinka yriteään piilottaa totuutta.
      Vuonna 2011 kerroin syyttäjä Kulmalalle Porin ulosoton kellarissa tehdystä kirjanpidon tutkimisesta. Se koski siis kuunariyhdistyksen kirjanpitoa ja ilmeisesti ulosoton kellarissa tutkittiin ja huomattiin että huhut Porin kaupungin yhdistykselle antamasta lainasta olivat pelkkää puppua. Olisipa Kulmala ymmärtänyt että viranomiskollegoja syyttäjän ei ole syytä suojella. Nyt noita kuoppia on Kulmalalla edessä, Auerin kanssa oikein tosi suuri kuoppa pengottavana.

    • jjjjjjjjjjj424

      Mikä kuunari koivisto , nyt menee ihan ohi teidän jutut.

      • rouva Tappinen

        Kuunari Koiviston riistäminen, ryöstäminen ja räjäyttäminen aloitti Porissa "vituralla" -oikeudenkäyntien sarjan vuonna 2007. Vituralla-oikeudenkäynneissä eivät ryöstäjät tarvinneet todistaa koska poliisi ei tutkinut. Viranomainen , ulosottopäällikkö , ei tiennyt mitä tapahtui. Uhrin näkökulmasta ulosottopäällikkö edusti järjestäytynyttä rikollisuutta. Ryöstäjien ryöstelynhalua ei moitittu. Netissä kaikki seliseliselitettiin ryöstäjien eduksi, Jopa jäi voimaan nettihuhu että Pori olisi antanut 2,5 miljoonan mummonmarkan lainan, kaikki puppua. Siihen aikaan tavisduunarit eivät nettikirjoitteluun osallistuneet eikä tienneet miten nuoriso "kusetti" netissä.
        Mutta patologisen valehtelijan ajojahti on ollut voimissaan siitä lähtien ja siksi Aarniota ja vaimoaan epäillään rahanpesusta ja Aueria seksirikoksesta. Viranomaisien tehtävä on selkeyttää ensin itselleen oma rehellisyys jotta tämä ajojahti saadaan pysäytettyä.


    • rouva Tappinen

      Kuunari pystyttiin riistämään, ryöstämään ja räjäyttämään aikoinaan vuonna 2006 siksi että järjestäytynyt rikollisuus toimi Satakunnan kansan kanssa yhteistyössä ja verkkoBirgit nettikeskustelut olivat se käsiase jota järjestäytynyt rikollisuus tarvitsi ryöstön toteuttamiseen.
      Nyt samansorttista operaatiota yritetään samalla kaavalla. Aarnio on kohde, Hesari on taistelussa lipunkantaja, aseena on syyttäjän ja 2-3 Hesarin toimittajan saumaton yhteistyö, nettiyleisö koostuu Hesarin ja iltalehtien lukijoista.

    • rouva Tappinen

      Loviisan Isnäs on nyt läpäissyt vaiteliaisuuden muurin tynnyrihuumejutussa. Mutta mitä tekoa syytetyllä Aarniolla on Isnäsin ja Fagerholmin kanssa? Pitäisi kyllä olla jotakin, muuten Aarniota on turhaan säilytetty vankilassa jo vuoden.

      • 12345654321

        Luultavasti syyttäjän epäily että Aarnio on jotenkin tynnyrikauppoja ohjaillut, on harhaa.
        Ohjailija joka netin avulla on suunnannut syyttäjän epäilyt Aarnioon, onkin ollut Aarnion "ykkösrakas", Saarahuora, joka ystävättärensä kanssa on trollannut netissä .
        Pariskunnan keinoja on esim. ilmiannot insestistä, tietysti täysin aiheettomat. Isnäsin venepuuseppäkin sai insestisyytösuhkauksen asianajajansa kautta ja säikähtäneenä muutti todistustaan.
        Näin nettiä voi käyttää rikollisiin tarkoituksiin jos sellaiseen aikaansa haluaa tuhlata.


    • rouva Tappinen

      VKSV on saanut nyt aikaan syytteen Trevocyhtiötä vastaan. Hämmennys on suurensuuri kun Suomen Kuvalehti on rohkeasti ryhtynyt avaamaan syytetyn näkökulmaa. Onko nyt käymässä niin että Hesarin ja syyttäjän ylimaailmallisen varma ja selkeä yhteinen projekti on saamassa uutta valovoimaista pyrkimystä tapahtumien selvittelyyn. Enää ei riitäkään syyttäjän "me-uskomme-että..." ainoaksi lähestymiskelpoiseksi näkökulmaksi.

      • seurantalutikan

        nerokkuus ei oikein auennut Pasi Pataman esimiehelle KRP:ssa


    • rouva Tappinen

      Please, Suomi 24:n ylläpito. Älkää nyt temppuilko ja estäkö ettenkö voisi kirjoittaa poliisiketjuun. Tänään minun asiani on nimenomaan muistutaa eräästä tapahtumasta jonka muistuttaminen HYÖDYTTÄÄ monia poliisiketjun lukijoita

      • rouva

        Poliisiketjusta löytyi se kommentaattori joka totesi että viranomaisten ei tarvitse noudattaa perustuslakia.

        Tuollainen asenne paljastaa kyllä syyn oikeusmurhiin.

        Mutta kun tuollainen asenne ilmiselvästi ei olekaan satukirjojen keisarin asenne vaan Suomessa toimivien joidenkin virkamiesten asenne, niin töitä meillä nettikirjoittelijoilla riittää...


    • r.i.p.Leena

      Onko ajojahti siirtynyt ufologien haltuun nyt kun Rauni-Leena Luukanen Kilde on kuollut ja heti perään Auer sai vapauttavan päätöksen Vaasan hovista.
      Vain Aarnio odottaa pelastajaa vankilassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe