Kassakone ulkomailta

mersumies4

12

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keskity olennaiseen

      Likimain kaikki elektroniikka, autot, elintarvikkeet jne. on halempia Saksassa. Joskus kannatata tilata, joskus ei.

      Minusta 150 € "säästö" kauppaliikkeen perustamisvaiheessa ei ole kovinkaan tärkeä peruste tuntemattoman konemerkin itselle hankkimiseksi.

      Kaupan pitäisi aika nopeasti alkaa tuottaa joka kuukausi sellaista 2.000-3.000 €/kk katetta. Siihen verrattuna 150 € säästöpiperrys on täysin merkityksetön erä.

      Pitäisi kauppiaana vaan laittaa kaikki oma ruuti ja kekseliäisyys sen 2-3 donan kasaan kehräämiseen. Ei jonkin yhdentekevän, yhden satasen kilkkeen kanssa ajan viettämiseen.

      • mersumies4

        Nuo säästöt alkaa kertymään aika nopeasti. Jos olisin ostanut Suomesta kaiken tavaran mitä täältä edes saa, niin kauppaliikkeeni perustamiskulut olisivat tuhansia euroja tämän hetkistä kalliimmat. Monen kuukauden työn säästää aika pienellä työmäärällä.

        Ja Casio koneita itse ainakin olen nähnyt aika monessa liikkeessä, ja saahan tuolta melkein minkä merkkisiä ja mallisia koneita vaan.

        Lähinnä mietityttää saako noissa kuitit käännettyä Suomeksi ja verottajalla ei ole mitään erityisvaatimusta, että koneet pitäisi ostaa Suomesta.


    • jljklkj

      Siinäpä se sitten onkin, että kun alkaa teknistä apua tarvitsemaan, niin alkaa sitten soitella saksaan.

    • yrittäjä

      Verottajaa tuskin voisi vähempää kiinnostaa mistä koneesi ja kalustosi hankit. Jokaisella on lienee oikeus hankkia ne mistä haluaa. Jos sinulla on voimassa oleva Y-tunnus, voit ostaa tuotteet EU-alueelta verottomana. Et tosin voi sitten alv vähennystäkään suomessa tehdä. Kassakoneeseen on helppo itse ohjelmoida kuittitekstit ja verokannat. Itse ostan liikkeeseeni kaikki myytävät tuotteet suoraan Saksasta netin kautta. Omalla kohdallani ei ainakaan vielä ole mitään ongelmia ollut ja olen ollut tyytyväinen nopeaan ja ripeään toimintaan. Monilla on englanninkieliset sivut ja sähköpostilla voi ottaa yhteyttä ja kysellä jos ongelmia. Eiköhän tämä ulkomailta osto ala olla jo ihan tätä päivää.

      • mersumies4

        Kiitoksia asiallisesta vastauksesta. Menee Saksan kone hankintaan.

        Olisihan se tosiaan hieman ihmeellistä, jos Suomalaiset kassakoneet kovin erilaisia olisivat.

        Ja tosiaan Saksalaiset kaupat palvelevat ainakin yhtä hyvin kuin Suomalaiset omien kokemusten mukaan.


    • Mikä noin halpaa on

      >>Jos olisin ostanut Suomesta kaiken tavaran mitä täältä edes saa, niin kauppaliikkeeni perustamiskulut olisivat tuhansia euroja tämän hetkistä kalliimmat. Monen kuukauden työn säästää aika pienellä työmäärällä. >>

      Annas hiukan osviittaa mitä kaikkea kamaa olet keksinyt noin paljon Saksasta ostettavaksi.

      Ei kai myymälähyllyt tai itsepalveluttelineet tms. niin paljon edullisempia kuitenkaan ole? Rahtikin alkaa maksaa isokokoisia mutta keveitä kamoja tilatessa.

      • yrittäjä

        Omasta kokemuksesta voin sanoa, että tuotteet ovat rahtikulujen jälkeenkin huomattavasti halvempia kuin suomesta ostettaessa. Tosin alv vähennystähän niistä ei saa tehdä suomessa, mutta tämäkin huomioiden, on halvempaa.


    • Keskity olennaiseen

      >> Omasta kokemuksesta voin sanoa, että tuotteet ovat rahtikulujen jälkeenkin
      huomattavasti halvempia kuin suomesta ostettaessa.>>

      Sanoit säästäneesi “tuhansia euroja”. Arvioidaan vaikka että olisit säästänyt 3.000 euroa. Arvioidaan lisäksi että kamat Saksasta tilattuna tulisivat vaikka 20% halvemmaksi kuin vastaavat kamat Suomesta.

      Tuo tarkoittaisi että olisit tilannut Saksasta kamaa n. 15.000 € arvosta, ja näin näin saanut ne 3 tonnia halvemmalla kuin kotimaasta.

      Sitä tosiaan kyselin että minkälaista kamaa olet löytänyt kauppaliikkeesi avajaisiin näin suurella rahasummalla ostettavaksi? Itselle tuli mieleen vain myymälän kalusteet, hyllyt ja läviköt ym. sälä.

      Sähköinen, hihnalla toimiva kassatiskikin olisi jo aika riskaabelia ostaa Saksasta. Ellei laitteella ole varaosia ja huoltotoimintaa saatavilla Suomessa.
      ___
      Pelkästään tuota satasen Casio –kassakonettakin jo monelta kantilta pohdin. Onko haalpismalli täällä tunnettu, saako jotakin rissapyörää Suomesta varaosana, ja suostuuko suomalainen Casio-huoltoliike ko. laitetta huoltamaan? Tietenkin voi ajatella että tilaa Saksasta toisen jos ensimmäinen särkyy. Mutta siihenkin saattaa mennä 1..2 vkoa ennen kuin laite on täällä.

      >> Tosin alv vähennystähän niistä ei saa tehdä suomessa, mutta tämäkin huomioiden, on halvempaa.

      Pelkkä kauppaliikkeen avaamisen 100€ säästö ei ole ratkaisevaa kuitenkaan. Joku 150 € säästökion kassakoneen hankinnassa on todella turhanaikaista piperrystä. Kun kaikki ruuti heti alusta lähtien pitäisi kaupassa laittaa sen vähintään 2.000-3.000 kuukausikatteen kasaan kehräämiseen.
      ___
      Toki jos säästöä kaupan perustamiskuluissa saa vähällä vaivallla vaikka 20% verran, ja luokkaa 3.000 – 5.000 € verran laitteista. Vaikka jotakin saksalaisia hyllystöjä ostellen, niin silloin koko hommassa alkaisi olla jo järkeäkin.

      Esimerkiksi mitään kylmälaitteita tms. koneita ei kuitenkaan uskalla ilman huoltotakuuta Saksasta ostaa. joten mitä kamoja kauppaan ostamalla saisi kasaan 15.000 € edestä tavaraa. Tätä asiaa tosiaan tiedustelin.

    • mersumies4

      Kyllä sitä nopeasti kertyy aika paljon osteltavaa vaikka aika tarkkana olen yrittänyt ollakin rahojen kanssa! Ei tuohon 2000-3000€ kuukausi myyntiin ihan pikku piperryksellä pääse!

      Suomessa tuntuu hinnat pomppaavan heti kun on vähänkin erikoisempaa tavaraa ostamassa.

      • Katetta 2--3 tonnia/kk

        Minä kyllä puhuin kaupan alkuvaiheessa kasaan tarvitsemasta 2000-3000 €/kk myyntikatteesta eikä myynnistä.

        Jos kaupalla pelkkää myyntiä olisi vain 3.000 €/kk, eli vuositasolla 36.000 € myynti, niin se olisi kyllä kanttuvei se kauppa hyvin nopeasti.

        Ja tuo 2000-3000 euron kuukausikatekin on vain alkuvaiheen tavoitetta, että saa sireimet pysymään veden pinann päällä. Vuokrat ja sähköt ja ne kassakoenet ym. maksettua.
        Mikäli palkkaakin aikoo itselleen nostaa itselleen, myyntikatetta pitää kertyä vähintään 3.500 - 7.000 €/kk vauhdilal jo. Saa sillon YERL:it ja muutkin jo maksettua.


      • Ton Korleoni
        Katetta 2--3 tonnia/kk kirjoitti:

        Minä kyllä puhuin kaupan alkuvaiheessa kasaan tarvitsemasta 2000-3000 €/kk myyntikatteesta eikä myynnistä.

        Jos kaupalla pelkkää myyntiä olisi vain 3.000 €/kk, eli vuositasolla 36.000 € myynti, niin se olisi kyllä kanttuvei se kauppa hyvin nopeasti.

        Ja tuo 2000-3000 euron kuukausikatekin on vain alkuvaiheen tavoitetta, että saa sireimet pysymään veden pinann päällä. Vuokrat ja sähköt ja ne kassakoenet ym. maksettua.
        Mikäli palkkaakin aikoo itselleen nostaa itselleen, myyntikatetta pitää kertyä vähintään 3.500 - 7.000 €/kk vauhdilal jo. Saa sillon YERL:it ja muutkin jo maksettua.

        Ostakaa Italialainen kassakone - siinä on jopa valmius kolminkertaiselle kirjanpidolle - yksi mafialle, yksi verottajalle ja yksi itselle...


      • äkäinen yrittäjäakka
        Ton Korleoni kirjoitti:

        Ostakaa Italialainen kassakone - siinä on jopa valmius kolminkertaiselle kirjanpidolle - yksi mafialle, yksi verottajalle ja yksi itselle...

        Eipä taida täällä maassa tarvetta tuollaiselle kassakoneelle olla. Meilläpäin ainakin paiskataan mafiosot niskaperse otteella ulos ja pidetään huoli, että takaisin eivät uskalla tulla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      65
      3137
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      547
      2985
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2195
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1972
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1805
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      305
      1785
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1562
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      100
      1284
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1208
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1172
    Aihe