EDUSKUNTA SUOMEA TAPPAMASSA AUTOVEROILLAAN

HULLUMAA OY

Mikä on kun taidot ei riitä lauletaan jo laulussakin.Mikä ihme näitä politiikkoja vaivaa kun ehdoin tahdoin haluavat että ihmiset jättää autot ja itsensä kotiin.Minä väitän että jos työssäkäynti alkaa maksamaan jo verojen osalta 200-300 eur /kk plus polttoaineet alkaa ihmiset ajattelemaan missä mennään.Suomi kerää jo nyt polttoaineveroina niin ison kakun että siitä maksetaan tiehoidot moneen kertaan.Auton käyttäjä maksaa jo omasta käytöstä niin paljon että raja on siinä missä se nyt on.Tuo huijaus että autovero poistuu jne on vain hämäystä jota eduskunta on harrastanut maailman sivu.

37

288

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vittuttaa kok mus

      Herätkää nyt äänestämään niitä jotka eivät kierrä meidän kaulaa köysiin! Autoverouudistus on kuolinisku maalla asuville joiden työmatkat tehdään autolla! Suomessa julkinen liikenne on ajettu alas joten yksityisautoilu on ainoa keino käydä työssä. Miten mahtaa työnteko kannattaa jos työssäkäynti maksaa 700eur/kk kun mukana on ainoastaan yden auton kulu? Entäpäs jos tuon kerrot kahdella Älyhoi meno päällä täällä maassa

      • Entäs harrastelijat??

        No eipä tämä nykyinenkään verotussysteemi toimiva ole, jos mietitään vaikka autoharrastajan kannalta.
        Herra autoharrastaja ostaa itselleen jonkun ökyn tai muskeliauton, josta maksaa veroja vähintään itse auton hinnan.

        Tätä perustellaan sillä että koitetaan saada kansa suojaamaan luontoa vähäpäästöisten autojen ostamisella. Kumpikohan kuitenkin päästää loppupeleissä enemmän: 1 000km vuodessa ajettava Dodge Viper, vai 25 000km ympäri suomea pörräävä Toyota Corolla?
        Kaiken lisäksi harrasteautoilijalla on usein useita autoja, joiden veroilla hän vain maksaa itsensä kipeäksi kuitenkaan vaikuttamatta päästöillään mitenkään.

        Kun ajomäärää ei päästöperusteisessa verotukessa oteta huomioon, ei voi kun homma kusta ihan tuelta.


    • TOSI ON

      Liikenne- ja viestintäministeriön asettama Jorma Ollilan työryhmä selvitti, miten Suomi voisi edetä tiemaksujärjestelmien käyttöönotossa. Tienkäyttömaksujen käyttöönoton aikataulusta ei vielä ole tehty ratkaisuja. Ajokilometrin hinnaksi tulisi valtaosassa maata kuusi senttiä, haja-asutusalueilla kolme


      10000 KM = 600 euroa vuodessa
      20000 km = 1200 euroa vuodessa
      30000 km = 1800 euroa vuodessa

      maaseudulla puolet tästä....

      10 vuodessa maksat 12000 euroa VEROA

      TÄLLÄ HETKELLÄ MAKSAT UUDESTA KESKIHINTAISESTA AUTOSTA AUTOVEROA N 9000 EUROA !!!!

      Nykyinen autovero:

      http://www.autoalantiedotuskeskus.fi/tilastot/verotus_ja_hintakehitys/henkiloauton_hinnanmuodostus

      • vihtori vitutus

        Mä aja työmatkaa 200km joka päivä 5x viikossa.Luuleeko nää älyvapaat päättäjät että työssäkäynti on enää mielekästä jos siitä joutuu palkan sijaan maksamaan?Toinen vaihtoehto on että pääkaupunkiseudun vuokra-asunnot tyhjennetään maleksijoista ja ne annetaan työssäkäyville! Tyhjänpyörittäjät joutaa siirtää maaseudun tyhjiin lähiöihin kun he eivät siinä häviä mitään ja yhteiskunta säästää.


      • 4 x 4vuotta jonossa
        vihtori vitutus kirjoitti:

        Mä aja työmatkaa 200km joka päivä 5x viikossa.Luuleeko nää älyvapaat päättäjät että työssäkäynti on enää mielekästä jos siitä joutuu palkan sijaan maksamaan?Toinen vaihtoehto on että pääkaupunkiseudun vuokra-asunnot tyhjennetään maleksijoista ja ne annetaan työssäkäyville! Tyhjänpyörittäjät joutaa siirtää maaseudun tyhjiin lähiöihin kun he eivät siinä häviä mitään ja yhteiskunta säästää.

        Kun demarifeministit olivat kaataneet yritykseni ja ryöstäneet laittomasti varani, niin jouduin asunnottomaksi.
        Olin 4 vuotta 4 paikkakunnalla asuntojonossa, kunne yksi rehellinen toimistovirkailija Hgin asuntotoimistossa sanoi totuuden:
        "Ei yksinäisen suomalaismiehen kannata hakea asuntoa, koska "KAIKKI MAMUT ja NAISET ovat ensisijaisia asunnon saajia". Terveyskeskuksissa sama tilanne. Olen ollut hammaslääkärijonossa 7 vuotta.
        Lähimmässä TKssa minulla oli tutkimus- ja hoitokielto. Perusteluksi ilmoitettiin, "koska olen suomalainen mies, niin kuulun prioriteettijärjestyksessä viimeiselle sijalle".
        Se niistä lakisääteisistä hoitotakuista ja perustuslaista, kun päättäjinä on feministikukkahatut.
        Jos Suomessa ei aleta panna vastuuseen rikollista feministien virkamafiaa, niin kohta miehet ottavat oikeuden omiin käsiinsä ja maassa syttyy sisällissota, missä kansankiusaajat raahataan "saunan taakse".


      • älyttömät päät totta
        vihtori vitutus kirjoitti:

        Mä aja työmatkaa 200km joka päivä 5x viikossa.Luuleeko nää älyvapaat päättäjät että työssäkäynti on enää mielekästä jos siitä joutuu palkan sijaan maksamaan?Toinen vaihtoehto on että pääkaupunkiseudun vuokra-asunnot tyhjennetään maleksijoista ja ne annetaan työssäkäyville! Tyhjänpyörittäjät joutaa siirtää maaseudun tyhjiin lähiöihin kun he eivät siinä häviä mitään ja yhteiskunta säästää.

        Meillä tosiaan on älyvapaat päättäjät, sillä kaikista asioista päättävät ministeriöitten aivottomat virka-akat.
        Vaaleissa valituilla edustajilla ja valtuutetuilla ei ole enää mitään todellista päätösvaltaa missään. Kaikkialla hallitsee feministinen virkamafia. Jos joku mies yrittää puhuakin järkeä asioihin, niin hänet nujerretaan heti jollain keksityllä seksuaalisen häirinnän syytöksillä ym.


    • LEIKKI LOPPUI

      VITTU PÄSSINPÄÄT KABINETTIEN VIRASTOVIRKAMIEHET SAAVAT NYT KUOLLA !!!

      • EI MIEHET, VAAN

        Ei meillä virastoissa miehet mitään päätä. 90% virastoissa istujista on naisia. Jos mies yrittää saada jotain järkeä poliittiseen kanalaumaan, niin hän on heti syytteessä jostain seksuaalisesta häirinnästä yms.
        Mitä kävi esim pääministeri Matti Vanhaselle, kun yritti saada 20 ministerin hallituksessa jotain järkeä 12 ministeriakan toilailuihin. Feministimafia tuhosi hänen poliittisen uransa sekä yksityiselämänsä.

        Sama tilanne oli Kataisen hallituksessa.
        Ei pääministeri J Kataisella ollut mitään sanomista asioihin , vaan kaikki päätökset tehtiin ministeriöitten feministikerhoissa, joissa suurin edustus on Tarja Halosen ajan demarifeministeillä.
        Kauan Suomessa asuneet virolaiset nauroivat, ettei Suomessa mitään demokratiaa ole, vaan täällä esiintyy jo kaikki diktatuurin tunnusmerkit.

        Todellisuudessa maata hallitsee puoluepoliittisten feministien virkadiktatuuri eli vastuuton poliittinen feministimafia.
        Siksi maassa on niin paljon masentuneita ja juoppoja, joska kansa voi huonosti tämän kiusamafian kynsissä.


    • cash..

      Suomi maksaa muidenmaiden velatki ennemmin kuin katsoo oman kansan etuja.no käteinen häipyi kun kassanpohja alkoi näkymään , saako muuten nauraa ja kuinka kovaa jos Käteinen pääsee rahanjakajaksi brysseliin,no ei pääse :D

    • Ääni sosialismille

      Äänestä kokoomusta joka huolehtii syöpäläisten eduista, tuo syöpäläisten ja kuppaajien edunvalvoja ay politrukkikerho akava huolehtii noin 600 000 jäsenensä jotka saavat liksansa veroista on verrattavissa pahaan syöpäläisten pataljoonaan joka tuhoaa kaiken nämä kommarit vielä leikkivät verovaroin porvaria...niitä suomessa kun ei ole veroja..veroja..tyhmä kansa äänestä näitä samoja kuppareita vuodesta toiseen ja eipäs ihme kun 60% väestöstä on julkisella työssä eli syöpäläisiä!!!

      • maanpakolainen

        Juuri sosialismihan on viemässä Suomea ja koko länsimaailmaa tuhoon. Eiköhän sitä sosialismia, niin työväen kuin kansallis- ole jo riittävästi maailmassa kokeiltu, että tiedetään molempien johtavan hirmuvaltaan, kun typerä kansa nielee kaiken diktaattoreitten syöttämän p**k*n.
        Sosialismi on aivottomien typerysten joukkohölmöilyä. Joukossahan se tunnetusti tyhmyys tiivistyy.
        Kommunistitkin ovat 100 kertaa fiksumpia kuin sosialistit , sillä kommunistit sivistävät itseään j a osaavat ajatella, mutta sossuille ajattelu on mahdotonta, koska aivot puuttuvat.


    • ihan tosi

      Suomalaiset kyykytetään valtion puolesta ja kyykyttäjinä on nämä omat sadistit jotka näitä sairaita lakeja ja maksuja järjestää! Milloin kansa lähtee barrikaadeille sillä meitä on monta joilla alkaa oikeustaju hämärtyä eli mikä on oikein ja mikä väärin! Me jotka koitetaan tehdä rehellistä työtä ja käytetään itse oamlla rahalla ostamia autojamme työmatkoihin ollaan nyt ajamassa puun ja kuoren väliin! VAROKAA PÄÄTTÄJÄT yhteiskunta elää rauhassa niin kauan kuin malja täyttyy.

    • ristikkoperuna

      Kun Risikolla on yläpää yhtä löysä kuin alapää niin kaikkea sattuu täällä kehitysmaassa.

    • lilanolli

      Ei tämä maa kuole vaikka auto vero kaksinkertaistetaan mutta leipään ei riitä enää rahat.

    • 20+16

      Ensi vaaleissa jokaisen äänestäjän tulee protestoida nykyistä sisäänpäin lämpevää hallitusta. Vain kyllin tyli murskatappio hallituspuolueilla takaa sen, ettei ne pysty jatkmaan kuuden/viiden puolueen sekahdelmäsoppa -hallitustaan.
      Stubb vain haluaa eu-virkamieheksi ja nyt hän käyttää Suomea astinlautanaan, aivan kuten edeltäjänsä.

    • Muuttakaa Viroon

      Täällä Virossa ei ole kadehtivan demarifeministimafian valtaa!
      Autoissa ei ole laikaan autoveroaTäällä ei ole myöskään mitään käyttömaksuja ja keskikokoisen auton liikennevakuutus on n 50-70€/v. Kaskovakuutus riippuu omavastuusta ja autosta, mutta vaihtelee n 5-50€/kk.
      Tankkasin juuri paikallisella Nesteen (suomalainen) huoltamolla. Dieselin hinta 1,27€/l ja bensa 1,31€/l. Välillä osat vaihtuvat eli diesel on muutaman sentin kalliimpaa kuin bensa.

      UUsien länsiautojen hinnat ovat jopa puolet Suomen hinnoista Esim:
      Toyota Yaris tai Skoda Fabia tai Hyundai i20 n 9000€
      Toyota Corolla tai Skoda Octavia tai Peugeot 2008tai Seat Toledo tai Hyundai i30 n 13900€, Skoda Rapid n12900€. Mitä suurempi ja kalliimpi auto, niin sitä suurempi on myös hintaero Suomeen.
      Toyota Avensis n17000€.
      Uudet idän ihmeet, kuten Daciat maksavat alkaen 6000€.
      Juuri katsastettuja Mersuja saa alk 500€.
      Osamaksulla ja liisaten autoja saa ilman käsirahaa ja alle 1% korolla. Uusia autoja jopa alle 100€/kk. Auto heti käyttöön
      Tuttu nuori kaveri osti uudenkarhean Bentley Gt Speed 12W luksusauton hintaan 60000€.
      Suomessa tämän kermanvalkean punaisella nahkasisustuksella varustetun 12 sylinterisen coupen hintaan olisi pitänyt lisätä 1 nolla perään.
      Ydinkeskustassa sijaitseva asuntoni remontoitu 3h k kph merinäköaloin maksoi 32000€ ja vastike on n 100€/kk. Pikkupaikkakunnilta saa hyviä asuntoja alk 5000€. Vuokra-kaksiot suomalaisille jopa alk 0€/kk kunhan maksaa vastikkeen ja käyttämänsä sähköt. Remontoitavia yksiöitä ja kaksioita on myyty jopa 500€/kpl
      Lähikaupassa 24tlk olutlaatikollinen 5,2% A leCoc maksaa 9,90 ja 0,5l ranskalaista VSOP konjakkia 6,90€, Hyvät viinit alk 2,90€/ 0,7l pullo.
      Sähköissä on kaukoluettavat mittarit ja sähkön hinta on n 0,049€/kwh eli alle 5 senttiä. Pakkaus Vaasan (Leibur) ruispalaleipää maksaa 0,59€, siivutettu ranskis 0,19€
      200M valokaapelinetti 70 digikanavaa telkkariin lankapuhelin maksaa boxeineen 23,95/kk.
      Tässä maassa ei ole muuta vikaa kuin venäläiset ja paikoitellen kuoppaiset tiet.
      Verot tulojen laadusta ja määrästä riippumatta on 20%. Tasaverotukseen ei voi tulla virheitä, eikä mitään jälki- ja harkintaveroja ole olemassakaan.
      Byrokratia on olematonta, sillä täällä ei elätetä poliittista feministimafiaa.

      • kehä III ulkopuoli

        Jos nää idiootit ajaa tuon veron läpi on muutto Viroon ainoa ratkaisu jos haluaa vielä työtä tehdä.


      • Venäjä on Harashoo

        Veli kirjoitti asiaa itse asuin Virossa vuosina 1992-2004 eli kiihkeintä talouskasvun aikaa, vaan nyt asun Venäjällä keskisuuressa kaupungissa ja sanon että täällä on vielä halvempaa, täällä autojen hinnat vielä edulisemmat kuin Virossa , ei autoveroa tietenkään sekä menoveden hinta halpaa viron hinnathan on nykyään aika suolaiset jos joutuu 1,21-1, 32 litra maksamaan , täällä on vielä pienempi vero 13% tasavero , asunnot on halpoja ja sähkö sekä kaasu edullista kiitos mahtavien luonnonvarojen, lisäksi ruoka ja viina halpaa , yrittäminen on mahdollista millä alalla tahansa ja mielikuvitus on vain rajana lisäksi yhteinen talousunioni kazakstanin ja valko-venäjän kanssa sekä yhteistyö kiinan kanssa luo rajattomat markkinat, Viro on ihan kiva mutta aika pienet sisämarkkinat jne..liikaa eu sääntelyä sekä yhteinen ulosottorekisteri ei oikein houkuta, kohtahan se suomi pääsee pätemään kun viron ja suomen verottaja alkaa tekemään yhteistyötä kuten se että maksamattomat verot suomessa on este firmalle myös virossa samoin suomen liiketoimintakielto, Viro oli ennen Eu aikaa hyvä paikka vaan eu pilasi sen ja hinnat nousi sekä liikaa suomalaisia joka paikassa...ei hyvä


      • Mieluimmin jenkkilää

        Muistutus kaikista Baltiaan liittyvistä vaaroista ellei halua venäläiseksi ryhtyä niin ei huolta sitten, http://yle.fi/uutiset/liettua_ja_latvia_venaja_harjoittelee_baltian_eristamista/6665205 venäjä testaa jo nyt ukrainan kriisissä EU:N ja Naton tahtoa puuttua asioihin ja kun porukka on eripuraista sehän heille sopii, lyön vetoa että 5-10 vuoden päästä venäjä iskee baltiaan nyt testataan aseita ja joukkojen toimivuutta ..


      • maanpakolainen
        Venäjä on Harashoo kirjoitti:

        Veli kirjoitti asiaa itse asuin Virossa vuosina 1992-2004 eli kiihkeintä talouskasvun aikaa, vaan nyt asun Venäjällä keskisuuressa kaupungissa ja sanon että täällä on vielä halvempaa, täällä autojen hinnat vielä edulisemmat kuin Virossa , ei autoveroa tietenkään sekä menoveden hinta halpaa viron hinnathan on nykyään aika suolaiset jos joutuu 1,21-1, 32 litra maksamaan , täällä on vielä pienempi vero 13% tasavero , asunnot on halpoja ja sähkö sekä kaasu edullista kiitos mahtavien luonnonvarojen, lisäksi ruoka ja viina halpaa , yrittäminen on mahdollista millä alalla tahansa ja mielikuvitus on vain rajana lisäksi yhteinen talousunioni kazakstanin ja valko-venäjän kanssa sekä yhteistyö kiinan kanssa luo rajattomat markkinat, Viro on ihan kiva mutta aika pienet sisämarkkinat jne..liikaa eu sääntelyä sekä yhteinen ulosottorekisteri ei oikein houkuta, kohtahan se suomi pääsee pätemään kun viron ja suomen verottaja alkaa tekemään yhteistyötä kuten se että maksamattomat verot suomessa on este firmalle myös virossa samoin suomen liiketoimintakielto, Viro oli ennen Eu aikaa hyvä paikka vaan eu pilasi sen ja hinnat nousi sekä liikaa suomalaisia joka paikassa...ei hyvä

        EU onkin pilannut Euroopassa lähes kaiken. PeruSsuomalaisten Timo Soini on täysin oikeassa sanoessaan: "Missä EU, siellä ongelma".
        Venäläiset nauravat, että EU on läskifeministien ja munattomien miesten ompeuseura, mikä ei pysty tekemään minkäänlaisia päätöksiä ja siksi Putin saa tehdä mitä haluaa ja missä haluaa.


      • JOO VIROON

        Joo, minunkin ympärilläni asuu n 300 suomalaista, joista suurin osa eläkeläisiä. Suomessa he eläisivät köyhyysrajan alapuolella eivätkä saisi sosiaalietuuksia tai terveydenhoitoa, sillä niihin ovat etuoikeutettuja suomalaisten kustannuksella kaikki lukutaidottomat "huippuosaaja"-mamut.
        Täällä Virossa asuu ja elää suomalaisella eläkkeellä ihan hyvin ja voi ostaa tai liisata itselleen kunnollisen autonkin.


    • tallinnaanYES

      Suurin osa totta mutta aika slummin olet ostanut jos oli noin halpa! Itse maksoin keskustan kämpästä 140t ja ei mertä ikkunasta, koko 50m2. Plus alakerran tallipaikka 25t. Kk kulut, kaikki yht 75€. Olen erittäin tyytyväinen. Vastaava stadissa 250-300t ja vastike ym ainakin 300€/kk. www.kv.ee ja city24.ee antaa oikeita hintoja.

      • EI Tallinnaan

        Ei Tallinnaan, sillä siellä on liikaa venäläisiä rikollisia ja hölmöt suomalaisturistit ovat nostaneet hintatason liian korkeaksi, kuten Pärnussakin.
        Hyvä ja rauhallinen paikka, missä on paljon suomalaisia, on Haapsalu, missä on ympäri vuoden myös mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia. Täällä on edullisia omistus- ja vuokra-asuntoja ja hintataso alhainen verrattuna isompien paikkakuntien hintoihin.Paikkakunnalla on erinomainen terveyskeskus ja sairaala, mihin voi mennä milloin vain ilman lähetteitäkin. Hoitajat ovat kuin enkeleitä, kauniita ja ystävällisiä. Lääkärit ovat päteviä joko Saksassa tai Tartossa koulutettuja.
        Tallinnan sairaaloissa on huijarilääkäreitä, jotka pyrkivät vain lypsämään suomalaisten rahat omiin taskuihinsa. Kiristävät mm kalleilla olemattomilla hoidoilla. Jos ei suostu uhriksi, niin kiristävät ottavansa ajokortin pois.


    • Andersson Hennariikk

      Autovero takaa että vassaripaskat ei osta uusia autoja. Näin me kokoomuslaiset voidaan erottu alempiluokkaisista.

      • Andersson Hennariikk

        ... koskame kokoomuksessa ei voida ostaa autoja, kallista perkele lisää rahaa annetaan autontuotajamaihin, kuten Kreikkaan - jotta maamme autokanta halpenis!


    • Kokoomuskommarit

      Kokoomuslaiset onkin tunnetusti pahimpia sosialisteja tehän olette akavan jäseniä aika monet ja työnimike virkamies valtiolla tai kunnalla eli syöpäläinen joka syö ahkerien rahat, kokoomushan on sosialistipuolue vailla vertaa te tuette yrityksiä jotka valtio omistaa(kommunismia) katainen jakaa rahaa karvaranteille ja tappiot sosialisoidaan (kommunisimia) te nostatte palkat veroista (kommunismia) eli siinä on jo aika hyvät referensit työväenpuolueelle ja ai niin AKAVA=600 000 loispummia jäsenenä joista suurin osa kuppaa ja syö sinun pussista rahat!!!!

    • stubido

      Fantastinen triathlon kisa! Käytän valtion rahaa apseihin.

    • Sen saa mitä tilaa

      Hullu kansa äänestää vuosikymmenistä toiseen kadehtivia aivottomia demarifeministejä päättämään asioistamme ja tulokset ovat sen mukaisia.
      Sitten, kun demareitten ja yleensä aivottomien akkojen osuus päättäjissä (myös virkakunnassa) on alle 10% kuten Virossa, niin Suomella voi olla jotain toivoa! Nyt maan toivo ja tulevaisuus on menetetty, vaikka joku puolue sitä "Toivoa"! niin mainostaakin.
      Päätäjillä pitää olla myös aivot ja oikeaa kokemusta tavallisen ihmisen elämästä.

    • mitäjevlettiä

      Totta ja liikenneministeri on aina ämmä!

    • Hommat hanskassa

      Täällähän nyt kaikki einsteinit on innostuneet kirjoittelemaan..

    • stubido

      Tarkalleen ottaen en ole eduskunnassa.

    • T-kauppa

      Auto seisontaan ja eiköhän sllä kaupassa käy :D

    • ministerit2

      Todellisuus ei paljoa hetkauta kun kabinetissa riittää vissyä ja pullaa.

    • odota pitkään

      Kumma ettei edes Mersut ja Hondat kelpaa suomalaisille kun Vehon pitää aloitta irtisanomiset? Suomessa taitaa jäädä ainoiksi huoltoon kelpaaviksi autoiksi Skodat ja Toyotat? Miksi Veholla ei pidetä kiinni yleisestä "kasvu-ura" ideologiasta? Uudenkaupugin autotehdas suoltaa ulos pikku Mersuja mutta kuka ne sitten aikaaan huoltaa kun iso osa korjaamoväkeä on irtisanottu?
      Huoltoon pääsy taitaa venyä varsin pitkäski ajaksi.

    • Ne mersut menee suurelta osin vientiin! 10€ tuntipalkalla kasatuista mersuista saa ulkomailla myytynä älyttömän voiton!

      • Eihän täällä verojen luvatussa maassa mitään mersuja myydä sitävertaa ,että niitä täällä kannattaisi rakentaa! Vaan niitä tehdään täällä olemattomien palkka kustannuksien takia ventiin ! Euroopassa autotehtaan työntekijä tienaa 20-30€/h ja Suomessa 10€ tai alle jos on vuokrafirman listoilla!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe