No niin Kokoomus kun asialla alkaa asiat sujua.

notjob

Stuppi asialle niin autoverot poistuu , mutta mutta onkohan se kumminkaan hyvä?? kaikki muu nousee eli autoilusta tuleee paljon kalliimpaa.

7

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dghkjr

      Hyvin menee, herrat nauraa, sanoi vanha kansa. Niin nytkin. Autoilijan kulut nousevat, toki suhteessa enemmän vanhojen autojen käyttäjillä. Joukkoliikenne verolle, jolloin liikkuminen kallistuu tasapuolisesti niilläkin köyhillä, jotka sinnittelevät ilman autoa. Kohta varmaan demaritkin innostuvat tätä kannattamaan. Saadaanhan näin purettua kulutusverotuksen viimeisiä progressiivisia elementtejä.

      Kilometriverotuksella kaiketi kerättäisiin miljardi tai pari, mutta se maksaisi suunnilleen saman kuin nykyisen verohallinnon kokonaiskulut (n. 300 milj). Verohallinto sentäs kantaa veroja luokkaa 60 miljardia. Järkevää??

    • Kokoomus=verot

      Kokoomushan on tunnetusti AKAVAN edunvalvoja eli virkamiesten jotka kuppaavat veroina oman liksansa ja sen takia ovat veroja kiristämässä ja julkiselta ei ketään potkita koska sehän söis omaa kannatusta, virkamiehet niitä äänestää, suomessa ei ole oikeata porvaripuolutta joka ajaa verojen laskua, yms yrittäjän helpotuksia että ahkeran duunarin asiaa...kokoomus ajaa verojen keräykse asiaa sekä valtiontukea saavia yrityksien etuja eli verovaroin ja on yhtä kuin sosialismi!!!

    • antiolla.

      Niinpä niin,meniski edes autoilijoilta perityt verorahat autoiluun mutta joo ei mene, tiet on kuralla yms,Muutama miljoona saatiin jo kulutettua Ollilan selvityksiin ja muutama milli varmaa lisää, Joo ei toimi ei eipä noi päättäjät oikeastti piittaa,ja miksi piittaiskaa taksi odottaa oven edessä valmiina kesät talvet ja pidemmille matkoille yksityiskoneet.

    • dassadassa

      Veropolitiikassa on oikeastaan vain yksi varma sääntö, ja se kuluu, että verot nousevat siltä joukolta, johon kuluu eniten veronmaksajia. Tämähän seuraa suoraan siitä, että verotuloja tarvitaan kaiken aikaa lisää. Eli maksajan rooli on keskimääräisellä veronmaksajalla. Tällä joukolla on myös suurin äänivalta vaaleissa.

      Hämmästyttävää kyllä tämä jengi kannattaa monia uudistuksia, jotka lisäävät juuri heidän verorasitustaan. Autoveron poiston kannatus on yksi esimerkki tästä, samoin perintövero. Kyllä ne varmuudella korvattaisiin juuri pahiten keskiluokkasan kohdistuvilla veronkorotuksilla. Mutta hienoahan se on, että löytyy tällaista uhrimieltä. Perustuipa sitten naiviin tietämättömyyteen ja poliittiseen ymmärtämättömyyteen tai ei.

      Mielenkiintoista on joka tapauksessa se aikaero, joka vallitsee kannatushetken, sitä seuraavan päätöksentekohetken ja lopulta tapahtuvan äänestäjän kriittiseksi heräämisen välillä. Tätä' sietäisi jonkun oikeasti tutkia.

    • eu law

      Joku vois kansaa Selkokielellä valistaa eli selvä yksinkertainen taulukko mitä tapahuu esim jos autovero poistuu, mistä otetaan rahat tilalle kuka häviää kuka hyötyy,.Autoliitto vois olla yks, mutta kaikilla tuppaa olemaan joku lehmä ojassa,ja myös mihin auto polttoaine yms muut autolijoilta perityt verorahat menee.

    • HÖLMÖLÄISTEN MAA

      Liikenne- ja viestintäministeriön asettama Jorma Ollilan työryhmä selvitti, miten Suomi voisi edetä tiemaksujärjestelmien käyttöönotossa. Tienkäyttömaksujen käyttöönoton aikataulusta ei vielä ole tehty ratkaisuja. Ajokilometrin hinnaksi tulisi valtaosassa maata kuusi senttiä, haja-asutusalueilla kolme


      10000 KM = 600 euroa vuodessa
      20000 km = 1200 euroa vuodessa
      30000 km = 1800 euroa vuodessa

      maaseudulla puolet tästä....

      10 vuodessa maksat 12000 euroa VEROA

      TÄLLÄ HETKELLÄ MAKSAT UUDESTA KESKIHINTAISESTA AUTOSTA AUTOVEROA N 9000 EUROA !!!!


      Nykyinen autovero:

      http://www.autoalantiedotuskeskus.fi/tilastot/verotus_ja_hintakehitys/henkiloauton_hinnanmuodostus

    • Juu ei onnistu

      Autoilijat vois tehdä "ahtaajat" ja mennä huviksi lakkoon pariksi päiväksi,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe