Mitä järkeä ostaa ps4?

pelimiehen tuska

Pelit on järkyttävän kalliita jos ne on uusia jotkut jopa yli 70euroa ja sitte rahastavat erikseen vielä noin 50e pakollisesta plus jäsenyydestä. Minä pidän ps3:sen niin kauan kuin mahdollista sitte en tiedä loppuuko pelaaminen vai rupeanko pelkästään pc pelaajaksi myös wii u kiinnostaa vähän mutta siinä on niin paljon missattuja 3rd party pelejä esim battlefieldit skyrimit jne. että en tiedä. Tosin mario kart ainakin wii:llä oli yksi parhaista ja viihdyttävimmistä verkkopeleistä mitä olen koskaan pelannut mutta näyttää että montaa tälläistä huippupeliä wii u:lla ei ole. Wii u on ainut pc:n lisäksi mikä ei velota erikseen verkkopelaamisesta.

11

1331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pellimies.

      Itse en osta uutta ps4 konsolia ainakaan jos siihen ei saa Ps3 pelejä toimimaan.
      Pc pelaaja minustakin on tullut.

    • Joo, eipä ole oikeen mitään mullistavaa tuossa laitteessa, miksi sen hommaisi. PS3 piti aikanaan kun se julkaistiin hommata, mutta jäi sitten aina, eikä käytettyjenkään hinta tarpeeks pudonnut niin jäi hankkimatta. PC puolella on menty ja mennään.

      Ennen konsolit oli "pakko" ostaa kun PC pelaaminen oli mitä oli, mutta niistä ajoista on jo 15 vuotta.

    • 1+3

      PS2 jälkeen en ole konsolia ostanut. Pikkuveli osti aikanaan PS3 jota tulin kokeilleeksi. En ole minkään sortin grafiikkapelaaja, mutta PC:llä on kun olen aina pelini pelannut, silmiä kirveli grafiikan taso. Minähän siis pelailen kaikkea aina vanhoista nintendo klassikoista ja PS1 peleistä lähtien, mutta PS3 grafiikka yksinkertasesti vain yökötti, koska pelit ovat mukamas uusinta graaffista tasoa, ja silti sellaista puuroa että, kun vertaa esim johonkin vuosia sitten tulleeseen PC:n Crysis kolmoseen tai skyrimiin. Plus sitten sain vielä aivan hervottoman motion sicknessin television kautta pelatessa.

      PC pelit ovat aina pirun edullisia, jos Steamia harrastaa, enkä näe mitään syytä miksi ei kannattaisi harrastaa. Ikinä en ole pelistä yli 50 euroa maksanut enkä maksa.

    • ps4fever

      Vähä myöhäs, mut kumminki. Ps4 pelit maksaa aikalailla 59e joka nettikaupas, ellei ole mikään keräilijä versio yms, ja ps jäsenet saa 2 peliä/kk joista jokku on vielä hyviä! Eri asia sitte, onko rahaa riittävästi vai ei.

    • gvybiubu

      No minulla on PS4, joskin tuntuu kuin tein virheen ostaessani sen. Tehot ovat noin keskiluokkaa joka on ihan ok (ei täydellinen), mutta pakollinen plussa on kyllä liikaa..! Ennen en pelaillut tietokoneella muuta varsinaisesti kuin yhtä tiettyä ilmaispeliä läppärillä, mutta nyt alkaa tehdä mieli ensimmäistä kertaa mieli siirtyä kokonaan PC -pelien puoleen. Tähän mennessä olen ollut vain pleikkapelaaja PS1:stä lähtien, mutta taitaa muutos tulla nyt ihan näillä tietämillä. Vain parempi tietokone puuttuu minulta ja kun sen saan aikaiseksi hankittua niin PS4:n käyttö jää aika vähäiseksi. Ei siinä että tuo PS4 itse olisi huono, mutta kun se plussa. Muutenkin tietokoneella pelaaminen on mielekkäämpää minulle. Niin se vain päättyy minun osaltani näin pleikkaripelaajana ja PC tulee olemaan seuraava askel kohti upeita pelejä.

      • Logiikka?

        Et halua maksaa plussasta mitätöntä summaa (ja saada vastineeksi ilmaisia pelejä), mutta olet valmis ilomielin sijoittamaan satoja (tuhansia?) euroja tietokoneeseen, joka ei enää muutaman vuoden päästä toimi pelikäytössä ilman kalliita laitteistopäivityksiä?


      • gvybiubu
        Logiikka? kirjoitti:

        Et halua maksaa plussasta mitätöntä summaa (ja saada vastineeksi ilmaisia pelejä), mutta olet valmis ilomielin sijoittamaan satoja (tuhansia?) euroja tietokoneeseen, joka ei enää muutaman vuoden päästä toimi pelikäytössä ilman kalliita laitteistopäivityksiä?

        "olet valmis ilomielin sijoittamaan satoja (tuhansia?) euroja tietokoneeseen, joka ei enää muutaman vuoden päästä toimi pelikäytössä ilman kalliita laitteistopäivityksiä?"

        Joku 1000€ kone tai enemmän riittänee minulle, kunhan sillä voi pelata jotain. Välttämättä en pelaile kauheasti raskaimpia mahdollisia pelejä, mutta kuitenkin olisi tarkoitus saada aikaiseksi jokin mahdollisimman tehokas. Lisäksi kun olen alkanut olemaan yhä enemmän tietokoneella niin pleikkari jäänyt pölyttymään turhaan. Eli kyllä, olen valmis sijoittamaan.


    • dghdgh

      netanttilasta saa peikkarin ilmaiseksi
      osta tuote
      mene maksamaan verkkopankkiin
      kun oot pankissa palaa takaisin anttilan sivulle enne ku maksat oikeesti
      jee näet omilla sivuilla ostetun ilmaisen
      testattu että toimii !!!!!!!!!!1

      osta ennen kun verhe korjataan

    • PS4 AW

      Voi teitä! PC grafiikat on perseestä..olen itsekkin pelannut pc:llä, mutta nyt siirtynyt siihen ps4 ja advanced warfare suuntaan! Konsolilla kaikki on parempaa, ei ole missään sotapeleissä niin sekaista -.-

    • esa1188
    • Anonyymi

      Mä ostin ps4 mutta pelasin vähän ja meni varastoon nykyään pelaan ps5

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1829
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe