Omakotitalossa vittumaisemmat naapurit?

Kungpao

Gigantin ja veikkauksen mainokset osoittavat omakotitalouksien välinen kilpailuvienti, että kummalla on isompi televisio, grillikatos, parempi auto, puutarha tms. Minkälaisia naapureita teillä on?

14

540

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joeijjfop

      No miten tuon sanoisi naapureista?muutaman kerran ehkä 5 kertaa nään lähinaapuria vuoden aikana ja matkaa naapuriin on reilu 500metriä.

      Viimeksi jutellu noin 3-4 vuotta sitten,eipä ole kilpailua mistään ollut.tv on 46 led 3d samsung jne....kenen kanssa tässä kilpailisi,no kumatkin kyllä maallaa taloa juuri nyt mutta nekin on melkolailla samanväriset.

    • maalla asuva

      Joo...onhan noi kilomerin päässä asuvat aika vitumaisia, kun ei olla törmätty 7 vuoteen kertaakaan......huhuja vaan kuulee niistä, mutta ne on vaan niitä kateellisten juttuja vaan....

      • omassaparas

        Tottakai omakotitalossa voi olla vittumaiset naapurit ja vielä todennäköisempää se on jos siinä naapurissa on rivi- tai kerrostalo.


    • Joku vaan

      Huono itsetunto täytyy olla, jos tuollaiseen sortuu. Toisella rajanaapurillani on todellinen ökytalo, kallis Mersu ym. Tuollaiseen minulla eivät rahat riittäisi, eikä ole haluakaan tuollaiseen. Alan mieluummin tekemään 4-päivästä työviikkoa osa-aikaeläkettä odotellessani.

    • Kirvesmiehen muija

      Itsellä ei onneksi ole ollut ongelmia naapureiden kanssa. Mutta kyllähän niitä varmaan hyvin monella on. Naapuririitoja puidaan käräjäoikeudessa sen verran paljon. Itseasiassa suurin osa kanteista on naapurien välisiä. Mutta ei se ole ainoastaan meidän suomalaisten ongelma. Briteille on pitänyt perustaa ihan oma vika naapuri riitojen sovittelija. Vasta kun/jos tämä sovittelija ei saa asioita järjestykseen niin sitten asia viedään oikeuteen. Olis varmaan kyseinen virka tarpeen meillä suomessakin.

    • jepuliss

      Jotkut ovat eläneet ikänsä kerrostalossa ja kähisseet siellä naapureiden kanssa ja sitten kun muuttavat ensimmäiseen omakotitaloon eivät osaa lopettaa kähinöintiä...

    • putkinotkossa

      Ei ole veetumaisia mutta osaa kyllä ärsyttää sopivasti-Heittelee jätteensä tonttinsa ulkopuolelle,haravoi puunroskat,rajalle ei ole jäteastioita kaataa ämpäristä saunan tuhkat rajalle laittaa viranomaisille valituskirjeitä naapureistaan joita tietenkin tarkastetaan paikkansa pitävyyttä. Tätä voisi jatkaa vieläkin.Ja mitään ei voida kun ei ole kuulema tehnyt mitään pahaa hänellähän on jokamiehen oikeuskulkea muiden pihoissa.Mitähän pitäis tehdä? Ei voida mitään.

    • EI kilpavarustelulle

      Me ei kilpailla ja naapurit saavat hankkia mitä lystää. Ei edes grillata niin ei tarvita grillikatoksia. Naapureitten perässä ei hankita mitään mitä emme tarvitse. Menee piha pilalle jos siellä on roinaa joka paikka täynnä niin ettei kasvillisuudelle enää sijaa jää. Niin kuin nykyään näkee vene, asuntoauto, useita henkilöautoja, peräkärry, kamalia pressukatoksia, kylpypalju, grillikatos, vierasmaja, leikkimökki, paviljonki, tramboliini ym. rojua niin ettei mitään kasvillisuutta, kaunista katseltavaa ole ja reunoilla vain puskat. Näyttää ahneilta asukkailta joidenka pitää saada kaikki.

    • köyhät kateellisia

      Oman kokemuksen mukaan rivitalo omakotitalon vieressä on pahin. Muiden omakotitalo/paritalonaapureiden kanssa tulee hyvin toimeen, mutta rivarin kanssa on vuosien saatossa ollut ongelmia. Asukkaat vaihtuu ja aina alkaa valituskierros milloin mistäkin kun nämä uudet asukkaat tulee. Pensaiden oksat kuulemma menee naapurin puolella ja lehdet tippuu puista naapurin puolelle yms.

    • ja sekin

      vielä

    • jepppppp1

      se on kovin naapuri jolla on isoin auto pihassa :D

    • ole kärsivällinen

      Jos naapuri joskus tekee jotain mikä ärsyttää, niin ei kannata mennä heti valittamaan. Kannattaa olla kärsivällinen. Minäkin olisin pilannut naapuruussuhteen, jos olisin mennyt valittamaan ja aihetta oli. Esim. viemäritöiden yhteydessä katkaistiin minulle menevä tie kertomatta etukäteen mitään. Piti kiivetä maaläjän yli omalle pihalle ja auto jättää kauemmaksi. Kyllä se silloin nosti kiukun pintaan, mutta onneksi sain hillittyä itseni. Ovat osoittautuneet aivan hyviksi naapureiksi

    • Ok-Loordi

      Loordin talossa ei naapureita ole lähimain, mutta kun Loordi säästää vesilaskussa ja käy omalla pihalla virtsaamassa, niin kerrostaloissa asuvat kennostokeijot hiippailevat joskus Loordin tontille tirkistelemään, samoin kun Loordi käy pihallaan paljussa, niin tirkistelyä havaittu.
      Loordi on järjestänyt miesten kesken saunailtoja ja silloin on kuljettu alastomana pihamaalla ja tehty joskus jopa temppujakin, omakotitalon etu on se, että omassa talossa ja omalla pihalla saa tehdä mitä haluaa, sitä eivät naapurit määrää.
      Loordi toimii johtavassa lääkärin virassa valtion palveluksessa, joten tietää mistä puhuu.

    • Ok-Loordi

      Tänään on Loordilla saunailta ja isomman meisselin omistava lääkäritoveri tulee Loordin saunaan, XO-konjakkia otetaan, olutta, Grillissä tirisee kokoliha ja makkara ja isompaa nakkia Loordi ottaa luonnonsuoleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4425
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      240
      2184
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1610
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      157
      1411
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      270
      1227
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1107
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      137
      1074
    8. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1055
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      54
      969
    10. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      953
    Aihe