jos kerran tupakoi kerrostalossa

suuri vääryyyyys

Silloin on varaa ostaa myös oma tupa ja oma lupa tupakoimiseen.
Täytyy siis tehdä uusi lakialoite, jos ei vielä ole, että ne jotka tupakoivat, joutuvat anomaan lupaa saada tupakoida kerrostalossa. Koskisi siis sitä ongelmaa, jota tupakoitsijat ylläpitävät- Sorsivat heitä jotka eivät tupakoi, sauhuttamalla pihassa tai parvekkeella!
Kaikki vähänkin ongelman kanssa painijat tietävät että raitisilmakanava täyttyy heidän tupakansavusta, ja tulee naapuriin, joka ei tupakoi. SUURI EPÄKOHTA NYKY-YHTEISKUNNASSA, JOTA EI ENÄÄ SAA SALLIA!

Meilläpäin on nyt mitta täynnä!!! Koska alue on halvimmasta päästä asua, ja siis vuokra alhainen verrattuna suureen osaan muita asuntoalueita, lähistöllä. No, kaikki, jotka tupakoivat ovat muuttaneet tänne asumaan!!!
Sillä lailla he voivat vieläkin jatkaa tupakoimista, vaikka tupakan hinta nousee.

Meillä, jotka emme tupakoi on TODELLA EPÄMUKAVAT OLTAVAT, sekä olemme pakotettuja passiiviseen tupakointiin. VÄÄRIN!!!

21

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on hyvä.

      että saat valittaa jos muutakaan hommaa ei ole.

    • savustettu

      Niinpä, asun myös kerrostalossa 7. kerroksessa, suunnilleen kaikki alla olevat polttaa. Tämä on osaketalo, vaikka ei se mitään takaa, samanlaista junttia täynnä. Itselläni on vain yksiö, jossa on 7 m parveke. Milloin voin olla parvekkeella?. Lasitukset laitoin, ei auta mitään. Yksi kun lähtee tupakalta, toinen tulee jne, aina on savut parvekkeella. Ja tupakoivillahan on vain oikeuksia.
      Kerätään vaan se lakialoite. Olenkin lähetellyt eri tahoille kirjelmiä ja painostanut tupakoinnin sallimisen rajoittamiseen. En minäkään saa täältä parvekkeelta tehdä mitään mikä häiritsee naapuria, ei ravistella mattoja ei grillata. Tupakoiva saa savustaa koko talon.
      Koko kotini haisee tupakalle. Lomien aikana joudun lähtemään evakkoon kun kotona ei voi olla tupakanhajun ja savun vuoksi. Kuumalla ilmalla olis kiva tuulettaa viileään aikaan, ei onnistu, tupakoivan pitää saada se nikotiini myös yöllä.
      Meillä ei tupakoivilla on todella epämukavat ja terveyttä vaarantavat oltavat.
      Vihaan tupakkaa ja savua, siitä on ollut niin paljon haittaa. Kun saa vähillä rahoilla kämpän alleen, niin siellä ei voi asua.
      Iltarukoiuksessani toivon, että jokainen tupakoiva kuolee tukehtumnalla tai muulla hyvin epämukavalla tavalla palkkioksi maallisesta häiriköinnistä.

      • oikeutta terveyteen

        Olen todennut minäkin, miten on mahdollista nykypäivänä jolloin valistetaan kansalaisia terveellisten elämäntapojen noudattamisesta, ettei tupakointia saada rajoitettua esim. oleskeluparvekkeilla. On kyllä säännöt, ettei parvekkeella saa tuulettaa mattoja tms, tiettyyn aikaan - mutta savusaastetta saa tupakoivat levittää tupakoimattomien kärsimykseksi vaikka läpi vuorokauden. Tutustuin aiheeseen Valviran sivuilla. Huvittaa, kuinka selostuksen seasta tulee käsitys, tupakoivalla asukkkaalla on valtaa ja oikeus saastuttaa ympäristö ja vaarantaa muiden terveys.


      • ääri ainesta
        oikeutta terveyteen kirjoitti:

        Olen todennut minäkin, miten on mahdollista nykypäivänä jolloin valistetaan kansalaisia terveellisten elämäntapojen noudattamisesta, ettei tupakointia saada rajoitettua esim. oleskeluparvekkeilla. On kyllä säännöt, ettei parvekkeella saa tuulettaa mattoja tms, tiettyyn aikaan - mutta savusaastetta saa tupakoivat levittää tupakoimattomien kärsimykseksi vaikka läpi vuorokauden. Tutustuin aiheeseen Valviran sivuilla. Huvittaa, kuinka selostuksen seasta tulee käsitys, tupakoivalla asukkkaalla on valtaa ja oikeus saastuttaa ympäristö ja vaarantaa muiden terveys.

        Tupakan HAJU ei ole vaarallinen. Haju on haju kuten hernesopan, paistetun silakan, tunkkaisessa asunnossa asuvan ikäihmisen vaatteiden haju, lääkkeiden syönnöstä johtuva ällö hienhaju, suoliston präkäri metaanit jne.
        Hajuterrorit pilaa taloyhteisön ilmapiiriä enemmän kuin savun tuoksu.
        Hajuterrorilla saattaa olla ongelmia henkisellä puolella.


    • Chillaavaflegu

      No, nyt kun kaikki lukevat valituksesi he lopettavat tupakoinnin ja heti. Vaan mistähän asiasta sen jälkeen valita? Säästä, tai koirankakasta? Tai jostakin muusta asiasta. Itse olen ollut koko ikäni tupakoimatta. Ei tupakan haju tai tupakoitsijat kuitenkaan koskaan ole häirinneet. Eikä koiran jätökset. Jos on ylenmäärin herkkä ja pinna kiristää helposti, on elämä kurjaa.
      PS. Olisiko Tullilla mitään käyttöä noin herkkävainuisesta kansalaisesta?

      • Onko sinulla kurjaa?

        Jos sinua ei tupakansavu haittaa, niin et voi kuitenkaan puhua kuin omasta puolestasi, etkä voi tietää mitä ongelmia tupakansavusta voi tulla astmaatikolle.

        Miksi tulet tänne VALITTAMAAN jos sinulla on kaikki hyvin?


      • oikaisu1

        Siinä se on chillaaja, nyt puhutaan vain tupakansavusta ja sen aiheuttasta haitasta naapurille. Älä sekoita tulleja ja koirankakkoja, ne ei liity mitenkään tähän.


    • sitten valitetaa

      seinänaapurin naimisesta musikista ruuanlaitosta sillakanpaistamisesta kyllähän VALITTAJA LÖYTÄÄ AINA SYYN VALITTAMISEEN.
      SITTEN VALITETAAN ETTEI SAA VALITTAA.

      • Fall

        No, kaikesta sitten valitetaan. Tupakan savu / haju, siten parvekkeela grillaaminen. Ilmastointi. Lasten metelöinti. Naapurin muu metelöinti.


      • naapuri
        Fall kirjoitti:

        No, kaikesta sitten valitetaan. Tupakan savu / haju, siten parvekkeela grillaaminen. Ilmastointi. Lasten metelöinti. Naapurin muu metelöinti.

        Kaikki ei ole valitusta, asioista on mielipiteitä olemassa yhtä paljon kun on päänuppeja. Jos kaiken kokee valitukseksi niin voi voi. Sanon vaan, että kerrostalossa voi asua normaalisti, jos ei aiheuta naapureille harmia. Ihan yksinkertainen juttu. Jos tupakoi, siitä kärsii naapuri, jos metelöi, siitäkin kärsii naapuri. Kerrostalossa on säännöt, joita ei omakotitalossa ole, joten ole hyvä ja muuta sinne omakotitaloon, jos mielestäsi kerrostalossa saa asua omilla ehdoilla. Siellä omakotitaloalueella ei valiteta, eihän?.


      • en valita

        Tule tekemään hoitoalalle töitä niin tiedät mitä on VALITTAMINEN. Savustaja syyttää valittamisesta kun ei keksi pätevää vastausta.


    • Täytyykö kohta

      käydä kysymässä ylä- ja alakerran sekä seinänaapureilta kysymässä saako klo 22.00 jälkeen naisen kanssa harrastaa seksiä.

      • vihreä femakko

        Seksiä saat harrastaa vasta 28 Heinäkuuta kun Ramadan on ohi, myös alkoholi on kielletty. Meidän pitää suvaita ja mukautua islamilaiseen Suomeen.


    • Elä ja anna elää

      Ääripäät valittavat kohtaloaan poikkeuksetta kovaäänisesti. Jos et alistu heidän tahtoonsa, niin siitäkö vasta meteli syntyy. Rajaton ja ilkeämielinen älämölö.
      Vasta viime vuosina ovat nämä aripään valittajat huomanneet kuinka "kauheasti" tupakan haju haittaa muka asumista.
      Pääasiassa näiden valittajien paras elinaika on takana päin ja elämä ei ole muutenkaan mennyt toiveiden mukaan.
      Näiden ihmisten paha olo vain purkautuu, hiljaisiin tupakoitsijoihin.
      Näiden torpparijälkeisten asukkaiden ei olisi koskaan pitänyt edes muuttaa kerrostaloihin. Ovat soveltumattomia ihmisiä yhteisöihin ja kerrostalojen asumistapoihin.
      Olen itse avarakatseinen ja tottunut kolmannen polven kerrostaloasukas.
      Siedän mausteiden, silakoiden, kaalisopan, hajusteiden, grillien sekä tupakan aiheuttamat hajut ja tuoksut. Pihalla lasten naurut ja äänet kertovat vain paremmasta suvaitsevammasta sukupolvesta.

      • elän

        Elä ja ......viisastelija. Et pääse ohi etkä ympäri siitä, että tupakoiva on apaattinen tapansa orja, raukka parka.


    • ääääniä

      Naapuri vanhamamma seinäntakaa kysyi jokinaika sitten mitä teillä oikein touhutaa ,kun kuuluu sellaista valittamisen ääntä.Vastasin mammalle silloin meillä naijaa ja tyttöystävällä tekee niin hyvää että, ilmaisen äänetelemällä.Mummo katseli vähäaikaa silmät pyöreänä ja sanoi vain niin.

    • pakkotupakoitsija

      Hups... kämpässä niin paljon tupakan savua, että en huomannut saman aiheen ketjuja vaan aloitin uuden.

      Tupakointi on kiellettävä täysin.

    • täysin raitis

      Naapurista tullut savua? Tuo on kyllä valhe, suuri valhe, EMÄVALHE.
      Voit myös olla näköharhainen, kaikesta kitisevä henkisen ilmapiirin pilaaja.

      Miksi et vaadi, että talossa ei saa käyttää minkäänlaisia hajusteita, tuoksuja tai haisevia ruokia.

      • täysin

        Et taida olla läheskään raitis. Puhutaan tupakan savusta ja hajusta, ei hajusteista eikä ruuista. Miksi vaidat puheen aihetta? Siksi kun olet se kitisevä näköharhainen.


    • kiperäkysymys

      Entäs jos on oma tupa kerrostalossa? Onko silloinkin oma lupa ;)

    • OLLA1

      Taloyhtiöt eivät ole ajan tasalla. Valviralta on selvä ohje taloyhtiöille olemassa; jos tupakansavusta on jollekin haittaa, on taloyhtiön velvillisuus järjestää asia siten että haitta poistuu. Ihan yksinkertaista. Mutta eihän hallityksessa tarvitse kuin OLLA ja isännöitsijänkin pitää vain OLLA.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6163
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3936
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2319
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1920
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1373
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1040
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      986
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      951
    Aihe