Okaa pyhät, sillä Jumala on pyhä

mikkoainasoja79

Tervehdys,

Olkaa pyhiä, sillä Jumala on pyhä, pitäkää tämä usko pyhänä. Teille sanotaan, ettei yksikään ihminen ole täydellinen, mutta muistakaa tämä, että se joka lakkaa tavoittelemasta täydellsisyyttä eksyttää itsensä Herrasta, sillä Herra on täydellinen. Älkää ruokkiko itseänne tyhjillä armon sanoilla ja ajatuksilla, vaan vahvistukaa te Hengen mukaisilla teoilla ja uskolla. Usko on oltava, mutta niin on myös teot, sillä usko ilman tekjoa on, kuin ruumis ilman henkeä. Kestäkää tämä kehoitus, sillä se on teidän parhaaksenne, jotta tulette tuntemaan häne, joka on Totuus, hän on Herramme Jeesus Kristus. Kunia hänelle aina ja iankaikikisesti. Aamen.

Ja loppuun haluan rohkaista teitä kaikkia, että tulette esiin omilla nimillänne, sillä Herran palvelijan ei tarvitse pelätä, sitä mitä muut ehkä hänestä ajattelevat, vaan hänen tulee palvella,vain Herraa. Olkaa siis kaikessa Herran Jeesuksen Kristuksen palvelijoita ja tehkää hyvää.

Teitä kehoittaen

Mikko Ainasoja

28

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -jarmo-

      Kiitos hyvästä tutuksi tulleesta Paavalimaisesta sanastasi tälle päivälle.
      Asiaa puhut ja olet hyvä kirjoittaja!

      Herra Ainasoja, kun kehotat meitä tulemaan omilla nimillämme, olen aina iloinen jos joku tekee niin, siis uskaltaa. Minulla on sama nimierkki etunimelläni mutta olen kuitenkin monessa yhteydessä kertonut että nimeni on Jarmo Eklund ja pidän sivustoa www.pelastussanoma.fi yllä.
      Kuin vastauksena pyyntöösi, olen pyytänyt sinua jo aiemminkin myös itse tulemaan lähemmäs keskustelua, siis käymään keskustelua. Olet selvästi ottanut sellaisen roolin, jossa korokkeelta lausut ja kuulija on täällä hieman alempana. Tarkoitan ettet kontaktoi suoraan kenenkään kanssa... tai en ole ainakaan nähnyt, etkä vastannut kysymyksiini. Vasta kun olet kontaktissa kuulijan kanssa, sinä olet samalla tasolla.

      Ymmärsitkö nöyrimmästi esittämäni kehotuksen? Eli jos joku haluaa vastauksen sinulta, niin annat sellaisen ja vastaat puheistasi. Se on vähän niinkuin keskustelupalstan perusidea. Trollit ovat niitä toisia mutta sitten taas on sellaisia jotka jättävät saarnansa tänne, eivätkä sitten kommentoi, ainakaan selkeästi aloittajan nimissä. Tällainne toiminta on minusta peräti epäkristillistä tai ainakin se on jotain muuta kuin avoimuutta, jota taas kristillisyyys on sinänsä.

      Jotkut pelkäävät yksityisyyttä mutta kuten tuo -lapsi- kerran sanoi kun minun ja hänen henkilökohtainen mail osoite julkaistiin eräässä yhteydessä täysin tahallaan, niin hän totesi että mitä uskoa se sellainen on jos pelkäisimme sen puolesta että mailiamme käytettäisiin hyväkseen tämän takia. Eikös Jumala ole voimakkaampi kuin yksikään pahantekijä?

      • ...

        ...


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Jos joku kokee, pyhyyden harjoituksen hankalaksi itselleen, niin kyse on siitä, että pyhyyttä harjoitetaan väärin, ei sitä, että pyhyys ei olisi sopivaa meille, sillä meidän tulee olla pyhät, koska Jumala on pyhä.

      Kun te rukoilette, niin olkaa nöyriä, älkää hakeko mitään hurma tiloja rukouksissanne, vaan rukoilkaa asianne, Hengessä ja Totuudessa, niin Jumala teitä kuulee. Älkää muutenkaan etsikö mitään hurmahenisyyttää uskosta, tai mistään muualtakaan, sillä se ei ole Herrasta Kristuksesta, vaan maailmasta.

      Älkää vahvistako sydäntänne ruualla, sillä ruoka on vatsaa varten ja vatsa ruokaa. Älkääkä muutenkaan hemmotelko itseänne, jotta pysytte vahvoina, Hengessä, ettekä eksyisi hänestä, joka on Elämä.

      Kiittäkää Herraa, kiittäkää Jumalaa. Havaitkaa missä teette syntiä ja rukoilkaa syntejänne anteeksi, mutta älkää kantako vihaa ketään kohtaan, jotta rukouksenne eivät estyisi, vaan olkaa armollisia muita kohtaan ja toivokaa jokaisen kääntyvän ja saavan siten Elämän, samalla tiedostaen, että vain harvat tulevat selviämään, kuten Herramme jo edeltä kertoi. Siunatkaa muita, mutta älkää heidän Jumalattomuuttaan siunatko, vaan siunatkaa heitä kaikessa hyvässä, siunatkaa heitä heidän parannuksessään Herrassa Kristuksessa, sillä vain Kirstuksessa on pelastu ja siunaus. Kunnia hänelle ajasta, aikaan. Aamen.

      Teitä kehoittaen

      Mikko Ainasoja

    • Amen

      Totisesti, Jumala on pyhä.

    • jyrkisoini

      Shalom Mikko. Ihmislähtöiset teot, aatokset ja anelut ovat syntiä, koska liha on synti. Voiko kukaan ihminen rukoilla oikein, ellei lue rukousta Raamatusta tai ellei Jumala anna rukousta ihmisen sydämeen? Ihminen ei ole luonut itseään. Mistä hän loppujen lopuksi päättää itse?

      Pohdintaa

      Koska Jumala päättää ja säätää luomakuntansa asiat, voinen kuvata tilannetta seuraavasti:

      Näytelmä: Maailmanhistoria
      Käsis ja ohjaus: Jumala
      Näyttelijät: Ihmissuku
      Yleisö: Enkelit

    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Lisättäköön vielä, että en minä ketään käy siitä syyttämään, jos joku syökin, sillä olenhan minäkin antanut oppia Herran palvelijana ja syönyt. Tänään tosin on toisin ja olen siitä hyvilläni ja kehoitankin että, jos vain pärjäätte vähemmällä ruualla, niin ettei se teille liiaksi taakakasi ole niin tulkaa vähemmällä toimeen, ja hyvä niin, mutta muuten, jos täytyy, niin parempi syödä, kuin musertua syömättömyyteensä.

      Ja mitä keskustelu kutsuihin tulee, niin annanhan oppiakin, ettei kaikkiin väittelyihin pidä lähteä, ja elänhän toki itse myös miten opetan, vai sanoisinko muille vaikkapa, että rakstakaa kaikkia, mutta itse kantaisin vihaa, en tietenkään. Jos joku haluaa asiallisesti keskustella kanssani, niin eiköhän se onnistu, ja jos vain Herra sallii, mutta mihinkään tyhjiin väittelyihin en aio ottaa osaa ja neuvon teitä ihan jokaista, että älkää tekään tehkö niin, sillä niistä syntyy vain turhaa riitaa, eikä sellainen ole Herralle otollista, vaan se on, että me aina pysymme asiassa, emmekä riitele muiden kanssa.

      Ystävällisesti

      Mikko Ainasoja

      • -lapsi-

        Hyvin puhut Mikko. Mitä mieltä olet? Voiko luotu edes periaatteessa kyetä määrittämään oman tahtonsa tai vapautensa määrää?


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Muistakaa ihmiset, että Herran pelko on viiasuden alku. Olkaa hyvin kunnioittavia tätä sanaa kohtaan. Pitäkää hillintää yllä, kun puhutte sanasta, ja muutenkin älkää päästäkö itseänne hillittömyyteen, vaan tehkää te aina mikä on Herran mieleen, jotta ette hänestä eksy. Suolaa on hyvä isätä sanoihinsa, mutta sen tulee olla aina arvokasta ja pudasta, jotta se olisi hyväksi, eikä pahaksi sanomalle, sillä se on tärkeää, että mitä te sanotte, mutta se on myös, että miten te sanotte, jotta hedelmä voisi olla hyvä. Ja jotta voisi on kaiken oltava kunnossa, ja jos hedelmä on hyvä on myös puu hyvä, sillä hedelmistään puu tunnetaan. Pyrkikää siis täydellisyyteen, myös tässä ja olkaa rohkeita siinä, että pysytte tässä Evankelium sanassa, mutta arkoja siinä, että ette tohdi tuoda sanaa esille, muutoin, kuin äärimmäisen kunnioittavasti aina, niin te kannatte hyvää hedelmää, jos te siinä pysytte ja myös muussa, joka on tuotu tiedokis meille, jotta me tulisimme tuntemaan mikä on Jumalan tahto meitä kohtaa, ja astuisimme sovituksen tielle, ja että pudistuisimme Kristuksen verestä, ja että emme enään syntiin tohtisi, sillä mikään Jumalasta lähtöisin oleva ei tohdi tehdä syntiä, vaan etsii aina sitä mikä on Jumalan tahto. Kun te siis näin elätte, niin teillä on totinen toivo, kun se perustuu kuuliasuuteen Herraa Krisitusta kohtaan, eikä ihmisten sanoihin, jotka puhuvat teille armosta, vaan siihen, että tiedätte olevanne kaikessa kuuliaisia Herralle. Tämä on totinen toivo paremmasta, ottakaa vastaan se, niin se on teidän.

      Teitä kehoittaen

      Mikko Ainasoja

    • -jarmo-

      Ongelmahan on siinä, hyvä Ainasoja, että kun opetamme täällä tai missä tahansa muualla, joudumme ihmisten keskelle ja jos opettaja on etäinen ja korottaa itsensä tavoittamatomiin, niin se ei ole kyllä ihan oikein.
      Jumalan sanan opettajan tulee olla nöyrä ja hänen on syytä tulla oppilaidensa käsinkosketeltavaksi ja koeteltavaksi. Ainakin mikäli se esiintulo on mahdollista ja tämä kun on keskustelupalsta, niin sehän on.
      Toisaalta taas, se on ihan sama miten sanaa levitetään, kunhan se leviää. Mutta täällä profetiapalstalla se tuskin levittämisestä on kiinni, koska tämähän on jo valmiiksi alan palsta.

      Mikäli pelkäät joutuvasi riitelemään tai väittelemään asioista, niin sittenhän keskustelet väärässä hengessä ja sitähän sinä et ilmeisesti ole? Jos taas jossain asioiossa joudut teologisessa mielessä erimielisyyteen ja sitä puimaan, niin emmekös me luota samaan uskoomme Jeesuksessa Kristuksessa? Ei ne opetuslapsetkaan pesuvadin kiertäessä ennen ehtoollista niin sopuisia veikkoja olleet. Mikä tekisi nyt meistä yhtään sen parempia? Saattoihan yksi sen ajan opetuslapsistakin kiivetä tuolloin muurinpäälle ja sanoa että en puhu mitään, enkä pese kenekään jalkoja, eikä kukaan pese kyllä minunkaan, vaan huutelen täältä kun haluan sanoa jotain.

      Saarnasi ovat olleet hyvin samankaltaisia mm. Paavalin seurakuntakirjeiden kanssa ja sanon suoraan että kiteytät asian hienosti ja ammattimaisesti.

    • -lapsi-

      Shalom Mikko. Miten käytännössä voidaan pyrkiä täydellisyyteen? Onko Luoja vastuussa (in charge) luomakunnastaan? Mikä lopultakaan on luotujen käsissä?

      Ap.t. 26:14
      ja me kaaduimme kaikki maahan, ja minä kuulin äänen sanovan minulle hebreankielellä: 'Saul, Saul, miksi vainoat minua? Työläs on sinun potkia tutkainta vastaan.'

      Ap.t. 5:5
      Kun Ananias kuuli nämä sanat, kaatui hän maahan ja heitti henkensä. Ja suuri pelko valtasi kaikki, jotka sen kuulivat.

      Ilm. 9:6
      Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.

      Ps. 139:16
      Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun päiväni olivat määrätyt ja kirjoitetut kaikki sinun kirjaasi, ennenkuin ainoakaan niistä oli tullut.

      Efe. 1:11
      Hänessä me myös olemme saaneet perintöosan, ollen siihen edeltämäärätyt hänen aivoituksensa mukaan, hänen, joka vaikuttaa kaikki oman tahtonsa päättämän mukaan,

      2.Tim. 1:9
      hän, joka on meidät pelastanut ja kutsunut pyhällä kutsumuksella, ei meidän tekojemme mukaan, vaan oman aivoituksensa ja armonsa mukaan, joka meille on annettu Kristuksessa Jeesuksessa ennen ikuisia aikoja,

      Ilm. 17:17
      Sillä Jumala on pannut heidän sydämeensä, että he täyttävät hänen aivoituksensa, yksimielisesti, ja antavat kuninkuutensa pedolle, kunnes Jumalan sanat täyttyvät

      • -jarmo-

        Taitaa olla niin että täällä keskustelee vaan jarmot ja lapset :(


      • -lapsi-
        -jarmo- kirjoitti:

        Taitaa olla niin että täällä keskustelee vaan jarmot ja lapset :(

        Kiitos Jarmo. Sinä jaksat osallistua:)
        http://www.eyeweartalk.com/wp-content/uploads/2014/02/Red-Heart.jpg


    • Ja kakarat

      No kun on kaunis ilma ja ulkonakin duunia. Osa lomailee ja silleen. kiitos kun jaksatte.

      • -lapsi-

        Kakarat. Mitä mieltä olet? Kenellä on kunnia, majesteetti, voima ja valta?


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Jumala paadutti Faraon niin, että tämä hyökkäsi Israelin kanssaa vastaan, mutta tietäkää tämä, että ei hän hyvää miestä paaduttanut, vaan maallisen ja pakanallisen miehen, jotta tämä hyökkäisi koko voimallansa Herran kansaa vastaan, ja tuhoutuisi, mutta ei vain tuhoutuakseen, vaan myös, jotta Jumalan nimi tulisi tunnetuksei monille, myös Egyptin maassa, sillä vain Jumalan tuntemisessa on pelastu. Jumala on siis vanhurkas kaikissa teoissaan, ja myös meidän, jotka hänessä olemme tulee pyrkiä siihen, sillä osaa ihmisistä käytetään, kuin vähempiaroisia astioita, mutta yhtäkään jolla vanhurskauden janoa on, ei oteta ja käytetä, kuin vaikkapa tuota Faraota, vaan siihen käytetään, jo ennestää paatunutta ihmistä, vailla toivoa, jotta hänen tuhonsa kautta, ehkä jotki pelastusivat, ja tulisivat siis tuntemaan Jumalan, sillä vain Jumalan tuntemisessa on pelastus.

      Etsikää siis aina Jumalan tahtoa kaikessa, taivuttakaa itsenne Herran tahtoon, omaa turmeltunutta luontoanne vastaan, niin te pysytte hänessä ja saatte elää. Tehkää hyvää, antakaa omastanne ja muistakaa rakastaa kaikkia, ja elää sovussa, jos se vain teistä on kiinni, ja jos on, niin eläkää sovussa muiden kanssa.

      Ja muistakaa tämä aina, että Isä Jumala on vanhurskas ja vanhurskas on oikeudenmukainen. Älkää siis kysykö itsessänne, että onko Jumala vanhurskas ja näin eksykö Herrasta, vaan ymärtäkää aina, että Jumala on vanhurskas. Ei niin, että Jumala tarvitsisi minusta puolustajan teoilleen, sillä ei hän kenenkään ihmisen puolustusta vailla ole, vaan tämän tuon tiedoksi, jotta oppisitte ymmärtämään ja pysyisitte hänessä joka on Elämä.

      Kunnia Isälle Kaikkivaltiaalle ajasta aikaan ja Herralle Jeeuskelle Kristukselle. Aamen.

      Teitä Kehoittaen

      Mikko Ainasoja

      • jyrkisoini

        Shalom Mikko. Eikö kaikkivaltias Jumala olekin luonut kaikki maaperät? Mikä on luodun rooli tai mahti?

        Luuk:
        8:4 Kun paljon kansaa kokoontui ja ihmisiä kulki joka kaupungista hänen tykönsä, puhui hän vertauksella:
        8:5 "Kylväjä meni kylvämään siementänsä. Ja hänen kylväessään putosi osa tien oheen ja tallautui, ja taivaan linnut söivät sen.
        8:6 Ja osa putosi kalliolle, ja oraalle noustuaan se kuivettui, kun sillä ei ollut kosteutta.
        8:7 Ja osa putosi orjantappurain sekaan, ja orjantappurat kasvoivat mukana ja tukahuttivat sen.
        8:8 Ja osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja teki satakertaisen hedelmän." Tämän sanottuaan hän lausui suurella äänellä: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon."
        8:9 Niin hänen opetuslapsensa kysyivät häneltä, mitä tämä vertaus merkitsi.
        8:10 Hän sanoi: "Teidän on annettu tuntea Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksissa, että he, vaikka näkevät, eivät näkisi, ja vaikka kuulevat, eivät ymmärtäisi.
        8:11 Vertaus on tämä: siemen on Jumalan sana.
        8:12 Mitkä tien oheen putosivat, ovat ne, jotka kuulevat, mutta sitten perkele tulee ja ottaa sanan pois heidän sydämestään, etteivät he uskoisi ja pelastuisi.
        8:13 Ja mitkä kalliolle putosivat, ovat ne, jotka kuullessaan sanan ottavat sen ilolla vastaan, mutta joilla ei ole juurta: ainoastaan ajaksi he uskovat ja kiusauksen hetkellä luopuvat.
        8:14 Mikä taas orjantappuroihin putosi, ne ovat ne, jotka kuulevat, mutta vaeltaessaan tukehtuvat tämän elämän huoliin, rikkauteen ja hekumoihin, eivätkä tuota kypsää hedelmää.
        8:15 Mutta mikä hyvään maahan putosi, ne ovat ne, jotka sanan kuultuansa säilyttävät sen vilpittömässä ja hyvässä sydämessä ja tuottavat hedelmän kärsivällisyydessä.

        Ps. Iloitsen Jukka tolosen pelastuksesta:) Herra teki rokkarista virrenveisaajan.
        http://www.youtube.com/watch?v=itl8uDVBr8g
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Jukka_Tolonen


    • mikkoainasoja79

      Tervehdys,

      Syömöttömille haluan vielä lisäte, että älkää menkö syömättömyydessänne liian pitkälle ja näin päästäkö itseänne liian laihaan, heikkoon kuntoon, vaan muistakaa tekin pitää itsestänne huoli, sillä tarkoitus ei ole näännyttää itseään, tai päästää muutenkaan itseään epätavalliseen laihuuteen.

      Pukeutukaa kaikki siististi, älkää olko lapsellisia, tai vietteleviä pukeutumisellanne, vaan olkaa aikuisia, mutta älkää myöskään liian hienostelevaan menkö, vaan mieltykää vaatimattomampaan ja hillittyyn, mutta aina suhteelisen siistiin asuun, törsäämättä, kuitenkaan pukeutumiseessenne, sen enempää, kuin on tarvis.

      Mikä on luodun rooli? Kaikkien ihmisten tahdotaan kääntyvän, ja kaikki, jotka vain sen ymmärtävät, niin taivuttakoot itseään Jumalan puoleen ja pysykööt häessä poikkeamatta oikeaan, tai vasempaan, jotta tulisi tuntemaan, mikä on Jumalan tahto ihmistä kohtaan ja pelastusi sen kautta. Jumalan tahto on, että otamme vastaan häne rakkaan poikansa, Jeesuksen Kristuksen ja että elämme hänessä, toisia rakastaen ja hyvää tehden. Aamen.

      Ysätävällisesti

      Mikko Ainasoja

      • -lapsi-

      • -jarmo-

        Aivan loistavaa tekstiä Mikko... AMEN!

        Tunsin tuon sanan joka solullani.


    • kjjjjjjb.

      Linkissä söpön näköinen, mutta vaarallinen otus.

    • Herran tahto

      Jumala haluaa, että kaikki ihmiset olisivat hänen lapsiaan, mutta nämä eivät tahdo.

      • @@@

        Ihmiselle on annettu vapaa tahto. Ei ketään väkisin taivaaseen oteta. Ainoa tie ja ainoa ovi taivaaseen on, Jeesus Kristus.


      • -lapsi-
        @@@ kirjoitti:

        Ihmiselle on annettu vapaa tahto. Ei ketään väkisin taivaaseen oteta. Ainoa tie ja ainoa ovi taivaaseen on, Jeesus Kristus.

        @@@. Osaatko mitata omaa tahtoasi? Käsittääkseni Jumala johtaa kaikkea alusta loppuun saakka. Mikko kertoikin jo Faaraon paaduttamisesta. Kiitos Mikolle hyvästä ulosannista:)

        Room:
        9:11 ja ennenkuin kaksoset olivat syntyneetkään ja ennenkuin olivat tehneet mitään, hyvää tai pahaa, niin - että Jumalan valinnan mukainen aivoitus pysyisi, ei tekojen
        tähden, vaan kutsujan tähden -
        9:12 sanottiin hänelle: "Vanhempi on palveleva nuorempaa",
        9:13 niinkuin kirjoitettu on: "Jaakobia minä rakastin, mutta Eesauta minä vihasin."
        9:14 Mitä siis sanomme? Ei kaiketi Jumalassa ole vääryyttä? Pois se!
        9:15 Sillä Moosekselle hän sanoo: "Minä olen armollinen, kenelle olen armollinen, ja armahdan, ketä armahdan."
        9:16 Niin se ei siis ole sen vallassa, joka tahtoo, eikä sen, joka juoksee, vaan Jumalan, joka on armollinen.
        9:17 Sillä Raamattu sanoo faraolle: "Juuri sitä varten minä nostin sinut esiin, että näyttäisin sinussa voimani ja että minun nimeni julistettaisiin kaiken maan päällä."
        9:18 Niin hän siis on armollinen, kenelle tahtoo, ja paaduttaa, kenen tahtoo.
        9:19 Sinä kaiketi sanot minulle: "Miksi hän sitten vielä soimaa? Sillä kuka voi vastustaa hänen tahtoansa?"
        9:20 Niinpä niin, oi ihminen, mutta mikä sinä olet riitelemään Jumalaa vastaan? Ei kaiketi tehty sano tekijälleen: "Miksi minusta tällaisen teit?"

        11:5 Samoin on nyt tänäkin aikana olemassa jäännös armon valinnan mukaan.
        11:6 Mutta jos valinta on armosta, niin se ei ole enää teoista, sillä silloin armo ei enää olisikaan armo.
        11:7 Miten siis on? Mitä Israel tavoittelee, sitä se ei ole saavuttanut, mutta valitut ovat sen saavuttaneet; muut ovat paatuneet,
        11:8 niinkuin kirjoitettu on: "Jumala on antanut heille uneliaisuuden hengen, silmät, etteivät he näkisi, ja korvat, etteivät he kuulisi, tähän päivään asti."

        Luoja huolehtii luomakunnastaan käsittämättömän tarkasti (kts. 09:30-10:40).
        http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY
        http://www.youtube.com/watch?v=1zz8_MxcnzY&feature=youtu.be&t=9m29s


    • Okaa???

      Mitä tarkoittaa ilmaisu "Okaa pyhät...".eli miten Okaalla voi olla pyhä?

    • Näin se

      Ihan vaan sitä, että sinä saat kysyä. Ei muuta tarkoita. Niin, ellei sitten kirjoitusvirhettä, mutta niitähän ei yleensä keskustelusivuilla ole.

    • Kehoitus

      Olkaa silti pyhät.

    • ----

      Edelleenkin pyhiä.

    • -jarmo-

      Hei, hei.... hieno ketju. Halleluja, Jeesus on VOITTAJA!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe