Vaahteraliiga, kierros 5.

ennustajaeukonpoika

Ensimmäisenä vilpittömät onnittelut Punaisille! Ette ole koskaan kuuluneet henkilökohtaisiin suosikkeihin, mutta silti suomalaisen joukkueen menestyminen isoilla kentillä lämmittää aina mieltä. Toivottavasti Saksan ja Itävallan lajiliitot tulevat järkiinsä ja saadaan taas koko euroopan kattava liiga kasaan. Olisi mielenkiintoista nähdä miten esim. tämän vuoden Roosters niissä piireissä pärjäisi ja onko ero kärkeen kaventunut viime vuodesta.

19.07. kello 16.00 Keskuskenttä
Butchers - Wolverines

Wolverinesin alamäki jatkuu. Cedricin lähteminen vei viimeisetkin Ahmojen viimeisenkin syömähampaan hyökkäyksen puolelta ja ilman pelinrakentajaa Sagnen kaltainenkin ase jää pimentoon. Porvoo jatkaa vahvaa juoksupeliä ja jyrää Wolvojen 2. divarifrontin yli. Ainoa hyvä asia pelissä on, että se on nopeasti ohi Porvoon rullatessa takuuvarmasti juosten.

Lopputulos: 56-10

20.07. kello 14.30 Velodromi
69ers - Crocodiles

Sixtareiden pudotus maanpinnalle part. 2. Crocojen ilmasirkus on liikaa sixtareiden takakentälle. Läpihuutojuttu peli ei tule krokotiileille olemaan, sillä 69ers on ehkä kauden suurin yllättäjä ja on esiintynyt ennakkoasetelmista poiketen ennakkoluulottomasti ja vahvasti. Tästä iso kiitos menee kaksikolle Ivory - Long, joiden mukana kuusysit joko kelluu tai uppoaa.

Lopputulos, 19-38

21.07. kello 18.30 Velodromi
Roosters - Trojans

Ennakkoon kaksi liigan kovinta joukkuetta kohtaavat. Trojans on saanut valmistautua peliin rauhassa, kun taas Roostersilla esiintyy varmasti pientä mestaruuskrapulaa Champions league -mestaruudesta ja turnauksen rasituksesta johtuen. Ottelusta voi odottaa yllättävän tiukkaa, varsinkin jos Trojans saa hyökkäyksensä rullaamaan 69ers- ottelun lailla. Tässä vaiheessa kautta Helsinkiläiset taitavat vielä olla vahvempia, joten veikkaukseni kallistuu Roostersin voitolle. Voittomarginaali jää kuitenkin pieneksi ja loppukaudesta Turkulaisilla on realistiset mahdollisuudet haastaa Roosters ja Robert Johnson toden teolla.

Lopputulos, 49-35

10

548

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • x2$e2

      But-wol.another great one, voiko teeveeviihde enää paremmaksi mennä.
      Jokapäiväsen merituulen sijaan käy raikas divarituulahdus Porvoossa ja ahman takapuolta parsitaan taasen.
      67-4
      69ers-Cro. Nyt tarttis numeraalin iskeä, jos pleijari kiinnostaa.
      ensimmäinen sixtarien kolmesta pleijaripalloista, Krokot pääsääntöisesti alisuorittaa stadaris, joten pienet mahkut suureen ylläriin.
      20-31
      Roo-Tro. En ole mikään suuri Roosters fani, mutta kuitenkin onnit. Ja vitut!. Ihan paska euroliiga missä saket ja itäv. Jengit, paska valmennus, hirvee säkä, rojon ja liiton ansioita (ei sun Atte), työnnä käteen (ei ku siis vedä käteen), voititte tuomarien ansiosta, Roope lahjonu neki, miksei Varkaus noussu kolme vuotta sitte?, tai Oulu pudotettiin myöhemmin (junnujaki oli, saatana jonkun tilastoinnin takia), kuka joi mun paukun Ruotsi risteilyllä 2011, kävin vaan kusella ja se oli hävinny, joku punapaitainen mies kuulemma oli siinä vieressä (työttömän vipat rahat, hyvä mieli ny HÄH) kaiken kaikkiaan Hyvä juttu Suomi-jefulle et Roosters voitti.
      Mielenkiintoinen matsi Voittaako Turun kolmen miehen hyökkäys euroopan mestarit, nojoo.
      52-14

      • 15+9

        But-Wol 67-4, eli Porvoo tekee kaksi omaa maalia? Enpä usko. Sagne nappaa sen yhden pakollisen pitkän ja lisäpiste epäonnistuu. Siis 67-6.


      • 7+1
        15+9 kirjoitti:

        But-Wol 67-4, eli Porvoo tekee kaksi omaa maalia? Enpä usko. Sagne nappaa sen yhden pakollisen pitkän ja lisäpiste epäonnistuu. Siis 67-6.

        Ja näistä viikonlopun peleistä, sä tartuit odotusarvoltaan kahteen ylivoimaisesti mielenkiintoisimpaan yksityiskohtaan, voiko Porvoo tehdä kahta omaa maalia? Tai tekeekö Sagne yhden pakollisen pitkän?


      • 15+9
        7+1 kirjoitti:

        Ja näistä viikonlopun peleistä, sä tartuit odotusarvoltaan kahteen ylivoimaisesti mielenkiintoisimpaan yksityiskohtaan, voiko Porvoo tehdä kahta omaa maalia? Tai tekeekö Sagne yhden pakollisen pitkän?

        Juuri näin. Mitään mielenkiintoisempaa en näistä viikonlopun peleistä keksi.


    • hajosikotojotasi

      Butchers - Wolverines
      - Tästä tulee taas surullista katseltavaa. Harmi kun ei ole TV-ottelu karkottamassa loputkin pois Vaahteran parista. Porvoo tekee pisteitä tasan niin monta, kun Harris/Jackson haluaa niitä tehdä. Wolvot ei taululle pääse. 68-0

      69ers - Crocodiles
      - Sixtarit palasi maan pinnalle viime viikolla. Eikä mestaruusunelman romahtisesta ole keritty toipumaan tähän otteluun. Long laittaa varmasti muutamalla pitkällä siivulla pinnoja taululle, mutta Crocot tulee loppujen lopuksi ottamaan helpon voiton. 14-41

      Roosters - Trojans
      - Toivottavasti saatais tasainen vääntö, ettei homma mestarin osalta ole selvä jo heinäkuussa. Ottelussa tullaan näkemään paljon pisteitä kun Roosters mestaruuskrapulassa (kuulemma euroopan paras joukkue) tulee leijumaan alussa. Crawfordin johdolla Trojans pääsee maalialueelle 4 kertaa. Roosters alkaa oikeasti pelaamaan viimeselle qrt ja voittaa ottelun 35-28.

    • hejdjdjdbdv

      RAIRAIRAI.......SUNNUTAINA KAIKKI PAIKALLE.....

      • 7+14

        Huppista. Numerohemmot jäi nollille. Qb säkitetty vaivaiset 5 kertaa ja hyökkäys eteni pelissä yhteensä -19 jaardia. Liekö jonkin sortin ennätys?


    • 16+11

      Goodenille tilastoitiin 2,5 säkkiä ja 5 TFL. Todellisuudessa jokainen noista TFLllästä oli säkki. Tilastoija vaan kaunistellut lukuja. 7 kertaa säkitetty.

    • ostinko turhaannnn

      mites se perjantain TV ottelu? ei tullut mitään matsia.

      • 10+2

        joko ne aikasemmat pelit on katottavissa netissä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2251
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1918
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1720
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe