Katollilaisuus edelleen julmaa

tunnustaa

historia katollilaisilla on kaikkea muuta kuin ihmisoikeuksia kunnioittava, sivistynyt tai tasa-arvoinen.

http://www.hs.fi/matka/Vatikaanin jahtaaman salaperäisen lahkon pako päättyi Quéribusin linnaan/a1405061496912

Onko katollilaisuudessa mielestäsi edelleen selviä sivistystä vastustavia piirteitä? Mielestäni on kuten, aborttikysymys, naisten oikeudet, saati vähmmistöjen oikeudet, vatikaanin talousrötöstelyt ja salamyhkäinen hallinto...

7

138

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KirkkoaUudistettava

      Onko katollilaisuudessa mielestäsi edelleen selviä sivistystä vastustavia piirteitä? On. Abortti ja naispappeus ovat Raamatun vastaisia sen sijaan on monia epäkohtia:

      Salaseurat kirkon sisällä; homojen verkosto, pedofiilien verkosto, johon paavikin hiljattain viittasi, italialaisten ylivalta (Vatikaanissa Italian miehet yliedustettuja ja ilman suhteita erinomaista italian taitoa ei pysy "jyvällä" kirkon keskeisistä kysymyksistä) -> a) rikolliset toisarvoisiin hallintotehtäviin pois lasten luota eikä vain siirtoa naapuriseurakuntaan b) korvaukset pedofilian uhreille luokkaa 100.000 € c) italialaisten kiintiöksi Vatikaaniin 20 % d) Vatikaanin työkieleksi englanti; tässä näin aluksi!

    • Joo joo

      Onpas paljon oletuksia: homoverkosto, pedofiiliverkosto ja paavin sanomiset, ja tätä meille tarjoillaan yhtäkkiä täytenä totena...

    • lempeä Luther
    • ex novus ordo

      The International Common Law Court of Justice (ICLCJ) perustettiin lailliseksi ja oikeudelliseksi International Tribunal into Crimes of Church and state haaraosastoksi oikeuden asiantuntijoiden, tuomareiden ja kirkon uhrien avustuksella yli tusinaan maahan. International Tribunal into Crimes of Church and state ja The International Common Law Court of Justice eivät siten edusta virallista oikeuslaitosta, vaan toimii kansalaisten oikeuslaitoksena sellaisissa tapauksissa, jossa virallinen oikeuslaitos joko suojelee valtaeliittiä ja valtaapitäviä syytteiltä tai on muuten kykenemätön tuomaan oikeutta rikosten kohteeksi joutuneille ihmisille.

      International Tribunal into Crimes of Church and state ei ole kuitenkaan pelkästään maallikko pohjalla toimiva oikeuslaitos, sillä sen toiminnassa on mukana oikeuden asiantuntijoita sekä tuomareita. Täten esim. pastori Kevin Annettin sekä lukuisien todistajien todisteet International Tribunal into Crimes of Church and state käsittelyssä eivät perustu pelkästään maallikoiden varaan, sillä toiminnassa on mukana oikeuden ammattilaisia.

      On tietenkin selvä asia ettei virallinen oikeuslaitos välttämättä halua käsitellä katolisen kirkon musta messu lapsimurhia, sillä se on sen luokan asia, joka murentaa koko yhteiskunnan perustuksia. International Tribunal into Crimes of Church and state on perustettu juuri tällaisia tapauksia varten, että uhrit voisivat saada oikeutta sekä syylliset voitaisiin tuomita, vaikka se ei välttämättä johda virallisiin oikeustoimiin, niin ihmiset saavat kuitenkin sitä kautta oikeutta ja tietää ketä ja keitä sietää varoa.

      Moni voi ajatella ettei ITCCS:lla ole minkäänlaista näyttöä katolisen kirkon saatanallisesta mustasta messusta, mutta muutamat tapahtumat katolisen kirkon sisällä vahvistavat sen, että ITCCS:n todistusaineistolla on painoarvoa sekä todellista näyttöä. Juuri siihen aikaan kun julkisuuteen alkoi tihkumaan todistusaineistoa katolisen kirkon musta messusta, jonka todisteiden mukaan myös paavi Benedictus (Ratzinger) on osallistunut niihin niin tapahtuu katolisen kirkon historian yllättävin asia, eli paavi eroaa vapaaehtoisesti tehtävästään vedoten heikkouteen ja vanhuuteen. Jokainen voi kuitenkin tehdä asiasta selkeän johtopäätöksen, sillä paavi on paavi yleensä kuolemaansa asti. Tässä tapauksessa ei kuitenkaan käynyt niin ja paavin ero tapahtui silloin kun mustaa messua alettiin käsittelemään julkisuudessa.

      Toinen merkittävä ero tapahtui kun jesuiittajohtaja Adolfo Panchon yllättäen ilmoitti eroavansa tehtävästään. Panchon on myös todistajien ja silminnäkijöiden mukaan osallistunut mustaan messuun. Kahden merkittävän katolisen yllättävä ero tehtävästään, jotka ovat molemmat syytettyinä mustaan messuun osallistumisesta ei voi olla sattumaa, vaan sen täytyy johtua siitä, että syytöksissä on todenperää. Miksi muuten he olisivat vetäytyneet tehtävistään. Yleensä näin tapahtuu kun jotakin negatiivista on tapahtunut. Jokainen osaa tehdä johtopäätöksen itse mistä moinen voisi johtua.

      Tämä voi kuulostaa salaliitto "fantasialta", jossa maailman "eliittiä" mustamaalataan, mutta tämä on kuitenkin totta ja siitä on todisteena myöskin lusiferistisen uuden maailmanjärjestyksen hankkeet

    • "The International Common Law Court of Justice (ICLCJ) perustettiin lailliseksi ja oikeudelliseksi International Tribunal into Crimes of Church and state haaraosastoksi oikeuden asiantuntijoiden, tuomareiden ja kirkon uhrien avustuksella yli tusinaan maahan."

      Tämä, kuten kirjoituksen kaikki muutkin väitteet ovat luokkaa "niin on, koska minä niin väitän".

      "Tämä voi kuulostaa salaliitto "fantasialta", jossa maailman "eliittiä" mustamaalataan, mutta tämä on kuitenkin totta ja siitä on todisteena myöskin lusiferistisen uuden maailmanjärjestyksen hankkeet."

      En lämpiä salaliittoeorioille, mutta nythän sinulla on tilaisuus siteerata läjäpäin arvostettuja kirjoittajia ja todistaa väitteesi vastaansanomattomasti todeksi.

    • Kaikkiko?

      Ei suomessa ole yhtäkään katolilaista.oppejako oot harjoitellut?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe